ترکیب مشخص شد
===
نیلسون کوریا
میثم حسینی،محسن بنگر،جلال حسینی،حسین ماهینی
مارکو سپانوویچ،قاسم دهنوی
امید عالیشاه،محمد نوری،غلامرضا رضایی
سیدمهدی سیدصالحی
ترکیب مشخص شد
===
نیلسون کوریا
میثم حسینی،محسن بنگر،جلال حسینی،حسین ماهینی
مارکو سپانوویچ،قاسم دهنوی
امید عالیشاه،محمد نوری،غلامرضا رضایی
سیدمهدی سیدصالحی
Last edited by Alinho; 23-08-2013 at 17:42.
مارکو هافبک دفاعیه؟
شاید به قول دوستمون 4-1-4-1 بازی کنه
خب ترکیب همونیه که فک میکردم،حالا ببینیم مارکو چی میکنه
به امید برد پرسپولیس![]()
وقتی هواپیما داریم با درشکه نباید سفر کنیم
آخه بجز علیفر کسی نیست بازی گزارش کنه
خیلی نیلسون رو قبول دارم ...
دمش گرم ، واقعا گلر با فکر و زیرکی ...
خیلی خوب فضای پشت مدافعین رو پوشش میده ...
تا بازی این هفته تموم نشده من نیتجه امتیازدهی دوستان در هفته 5 رو بزارم تا برسیم به این هفته
در هفته پنجم بهترین بازیکن عالیشاه با اختلاف زیاد و بدترین رضایی
اگر اشتباه در وارد کردن امتیاز ها داشته باشم گناهش گردن دوستانی که قوانین رو رعایت نمیکنن.
و یه مورد دیگه برای اینکه جدول یکنواخت بشه لطفا به بازیکنهایی که بالای 10 دقیقه بازی میکنن امتیاز بدید.هفته قبل نمیدونم نوروزی چند دقیقه بازی کرده ولی یکسری از دوستان امتیاز دادن و یکسری نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان متاسفانه نیومدم امتیاز بدم
باخت تلخی بود تو دقایق آخر.... بشدت ناراحتم ایشاالله بعدا پستم رو ویرایش می کنم و امتیاز ها رو وارد می کنم
فقط من هفته پیش یه صحبتی مبنی بر اینکه این تیم برنامه ای نداره گفتم و دوستان گفتن چرا من گفتم علی دایی از یحیی پایین تره و من هوادار بی تعصب بودم یا هر چی بالاخره امروز دیدید حرف هفته پیش من از رو لج و لجبازی نبوده
دقیقا قبل گل داشتم به این فکرمیکردم که تنها نکته مثبت این بازی این بود که از یکی از بهترین خط حمله های لیگ گل نخوردیم که چن ثانیه بعد اونم خوردیم...
بار دیگه پرسپولیس نشون داد خارج خونه نصف بازیهای خونگی هم پرسپولیس نیست...
یه سری حرفها و انتقادهای تکراری و کلیشه ای هم برای عرض دارم که دیگه خسته شدیم از گفتن اونها...
برعکس بازی های قبل که تعویض های دایی به نظرم خوب بود اندفه گند زد با تعویضش
البته تعویض اول خوب بود ولی بعدش فقط 1 تعویض کرد اونم نوروزی جای علیشاه (تنها بازیکنی که 2 تا حرکت مثبت میکرد تو بازی). اصلا توپ به نوروزی نخورد فکر کنم
درسته دستش بسته بود ولی بازم خیلی بهتر میشد تعویض کرد. واقعا نمیدونم نوری و دهنوی چرا تعویض نمیشن! مثلا قراره بازی سازی کنن؟؟
با اومدن عباس زاده سیستم 4.4.2 شد و ئهنوی رفت هافبک راست. بعدش باید یه تعویض میکرد و جای نوری یا دهنوی، نوروزی یا غریبی و میاورد و میذاشت هافبک راست که نکرد
ماهینی هم به سبک سال پیش با اون دریبل خوردناش یه گل تقدیم حریف کرد. کلا نیمه دوم نه تو حمله بود و نه تو دفاع
نمرات بازیکنا:
نیلسون: 6
ماهینی: 2
بنگر: 7
ج.حسینی: 6
م. حسینی: 5
دهنوی: 3
مارکو: 4
نوری: 2
رضایی: 3
عالیشاه: 7
سید صالحی: 5
عباس زاده: 4
باخت دوم در هفته پنجم
امسالم هیچ اتفاقی نمیفته
هر سال دلمون خوش میکنیم باز همون آش و کاسه
هافبک ها که کلا تعطیل بالطبع وقتی هافبک ها تعطیل باشن مهاجم ها هم کلا نباید انتظاری داشت هر چند که از امثال رضایی با وجود امثال اینیستا و ژاوی در هافبک هم انتظاری نمیره 4-5 سال داره تو پرسپولیس بازی میکنه فکر نکنم ده گل هم زده باشه واسه پرسپولیس
بهترین بازیکن پرسپولیس هم امید عالیشاه بود خوب بازی کرد بر عکس بقیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)