تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 138 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیغام هواداران چلسی برای خوان ماتا

در جریان بازی دیشب چلسی مقابل استوک سیتی، هواداران چلسی پلاکاردهایی را برای تشکر کردن از خوان ماتا به ورزشگاه استمفورد بریج بردند
    سایت گل- خوان ماتا ستاره اسپانیایی که در دو فصل گذشته به عنوان بهترین بازیکن سال چلسی به انتخاب هواداران برگزیده شده بود، اخیرا با قراردادی 45 میلیون یورویی و به عنوان گران قیمت ترین بازیکن تاریخ باشگاه منچستریونایتد از چلسی به این تیم منتقل شد. اما هواداران چلسی هنوز ستاره اسپانیایی تیمشان را فراموش نکرده اند.در جریان بازی چلسی مقابل استوک سیتی در اف.ای کاپ، برخی از هواداران چلسی با در دست داشتن پلاکاردهایی با تشکر از ماتا از او خداحافظی کردند.روی یکی از این پلاکاردها نوشته شده بود:« مرسی ماتا! هیچ وقت فراموشت نخواهیم کرد شماره 10.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این سه چهار روزه باقی مونده نقل و انتقالات ژانویه بازم ممکنه بازیکن بگیریم
    بازیکنایی که چلسی مدنظر داره و ممکنه بگیریم همگی جوون هستن
    اولین بازیکن Domenico Berardi هست که یه جورایی پدیده حال حاضر فوتبال ایتالیا ست و با 19 سال سن در زمینه گلزنی فوق العاده عمل کرده و اولین بازیکنیه که به میلان تونسته توی یه بازی 4 گل بزنه! اگه اونو بتونیم بگیریم که خیلی خوبه ولی فکر نکنم یوونتوس بازیکنی که تازه خریده و قرضی به یه تیم دیگه داده رو به این راحتی به تیم دیگه بفروشه و با اینکه تقریبا همه تیمای بزرگ انگلیسی دنبال اونن ولی خرید اون خیلی سخته و احتمالا مبلغ خیلی بالایی باید برای اون در نظر گرفت
    دومین بازیکن لوک شاو که برای خرید اون باید با منچستر رقابت کنیم و احتمال رفتن این بازیکن به هر دو تیم وجود داره
    سومین بازیکن کرت زوما که پستش دفاع وسطه و اونو هم منچستر می خواد
    چهارمین بازیکن گریژمن که قبلا در موردش گفتم و ظاهرا جزو بازیکنای مورد علاقه مورینیو هستش ولی خب پستش همون وینگره و به خاطر اینکه محمد صلاح رو گرفتیم شاید این انتقال فعلا منتفی باشه
    همین طور دیگو کاستا هم این روزا خبرهایی در موردش هست که البته میشه گفت انتقالش توی ژانویه منتفیه ولی به احتمال زیاد توی تابستون اونو می گیریم و اون طور که از خبرها به نظر می رسه اینکه کورتوا هم جزوی از قرارداد اون باشه محتمله!

4. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

Berardi بدرد نمیخوره. دیگو کاستا قطعا تابستون میاد چلسی، کورتوا هم قطعی میره اتلتیکو مادرید که مثل فروش ماتا، مورینیو بعدا پشیمون میشه از این کارش.
    لوک شاو خوبه، باید حتما بگیرنش با توجه به اینکه خودشم گفته طرفدار چلسیه. کرت زوما هم خیلی خوبه، باید خریده بشه. گریژمن رو هم باید به جای صلاح میگرفتن، بازیکن خوبیه.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا برای این تیم و مربیش متاسفم. به تیم ته جدولی که 9 گل از منچستر سیتی خورده، نتونستن یک گل بزنن و قهرمانی رو تقدیم سیتی کردن. این بازی دقیقا به کسی مثل ماتا احتیاج بود تا بتونه با خلاقیتش دفاع وستهم رو باز کنه ولی این آدم مغرور از خود راضی، خلاق ترین بازیکن تیمو فروخت. چه کرنرهایی میزد ماتا! یادش بخیر! ویلیان امشب کرنرها رو یکی از یکی بدتر میزد. اتوئو هم که افتضاح، رامیرس فاجعه بود. آخه چرا به این میکل بازی میده وقتی لوییز و ماتیچ هستن؟!!!!!!!!!! لمپارد هم کلی موقعیت خراب کرد، اون آخرش صاف زده جایی که دروازه بانه. احتمالا جلوی سیتی هم کاملا دفاعی میچینه تیمو تا اختلاف هفت امتیاز نشه. قهرمانی سیتی از همین الان قطعیه، 5 تا به تاتنهام زد!!!!!!

7. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

واقعا شب بدی بود.90 دقیقه اعصابمون خورد شد.من واقعا موندم چطور میشه به تیمی که 90 دقیقه داخل محوطه جریمه افتضاح دفاع میکرد گل نزد

9. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امتیاز حساسی رو از دست دادیم میتونستیم به صدر نزدیکتر شیم اما فاصله حفظ شد

دروازه بان حریف بهترین بازیکن میدان بود و خیلی خوب بود امروز نمیدونم همین دروازه بان بوده که 9 تا از سیتی خورده یا نه؟!!

کماکان مشکل گلزنی داریم و امروز نبود یک مهاجم تمام عیار واقعا حس میشد

تعویض ماتیچ به نظرم زیاد جالب نبود و اصلا کمکی به تیم نکرد اسکار و ویلیان خسته بودند و اگر ماتا را داشتیم میتونست جای اینها به زمین بیاد و حسابی تیم را راه بندازه اما ...

با بیرون رفتن آزپیلی و اومدن لمپارد ، رامیرس رفت جای آزپیلی و اصلا اون سمت خوب کار نکرد و سانترهای وحشتناکی را انجام میداد

هازارد هم روز خوبش نبود چندجا میتونست با پاس تیم را تو موقعیت گلزنی قرار بده اما خودخواهی کرد و و موقعیت ها از دست رفت

11. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چلسی در بدترین زمان ممکن امتیاز از دست داد

هفته بعد چلسی باید با سیتی تو خونه سیتی بازی کنه !! که با توجه به میزبانی سیتی امتیاز رو در رو خیلی ملاک خواهد بود و چلسی اگه ببازه بدجور از قهرمانی دور میشه !(( اختلاف 6 امتیازی ))

و متاسفانه امتیازی که امشب از دست داد ولی سیتی برد !!!!

13. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سیتی امسال خیلی خیلی قویه، پیگرینی فوق العاده کار کرده، به نظر من سیتی امسال هر سه جام انگلیس یعنی لیگ برتر، FA Cup و League Cup رو میبره. تو champions league هم فقط شاید بایرن حریفش بشه.

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خیلی حیف شد .... 2 امتیاز خیلی بد موقع از دست دادیم ... این سیتی خیلی سخت امتیاز از دست بده ... بد جور روو فورمه ... چه بازی بشه سیتی چلسی ... به نظرم توو این شرایط یه امتیاز گرفتن از سیتی توو اتحاد خیلی خوبه

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: اين فوتبال قرن نوزدهم بود

سرمربي پرتغالي چلسي به تمسخر شيوه بازي وستهام پس از توقف بدون گل مقابل اين تيم پرداخت.

ژوزه مورينيو پس از توقف بدون گل تيمش مقابل وستهام در استمفوردبريج اظهار داشت: به شاگردانم گفتم وقتي فقط يک تيم مي‌خواهد بازي کند، بازي کردن در يک مسابقه فوتبال بسيار سخت مي‌شود.

وي ادامه داد: مسابقات فوتبال وقتي برگزار مي‌شود که دو تيم بازي مي‌کنند و در اين مسابقه تنها يک تيم بازي مي‌کرد. آنها به امتياز نياز داشتند و آيا اين شيوه بازي کردن به خاطر اينکه آنها به امتياز نياز داشتند، قابل قبول است؟ شايد اين طور باشد.

سرمربي چلسي خاطرنشان کرد: نمي‌توانم خيلي انتقاد کنم زيرا نمي‌دانم آيا اگر من هم در اين شرايط بودم، همين کار را مي‌کردم يا نه. به همين دليل نمي‌خواهم شيوه بازي کردن آنها را زير سوال ببرم.

وي اضافه کرد: اما در همان حال به سرمربي وستهام گفتم که اين فوتبال ليگ برتر نيست؛ و اين فوتبال قرن نوزدهم است. آنها تقلب کردند. نمي‌دانم از کلمه درستي استفاده مي‌کنم يا نه؛ وانمود کردن به مصدوم شدن و وقت‌کشي کردن دروازه‌بان از دقيقه اول مسابقه؛ نه از دقيقه 70 بلکه از دقيقه اول چه مي‌تواند باشد.

سرمربي پرتغالي تأکيد کرد: کادر پزشکي به زمين مي‌آمدند، بازيکنان توپ‌هاي بلند و بي‌هدف ارسال مي‌کردند و 10 نفره دفاع مي‌کردند. مدافعان حتي پايشان را بيرون از محوطه جريمه نمي‌گذاشتند.

وي گفت: اما باز هم مي‌گويم، من کسي نيستم که بخواهم انتقاد کنم. اميدوارم که اين امتياز در پايان فصل براي آنها فايده داشته باشد. بازيکنان من هرکاري کردند تا بازي کنند و پيروز شوند.

به گزارش فارس

18. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •