تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 65 از 136 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ما که کنکورمون رو دادیم
    یک متنی بنویسید اینجا تا بر اساس اون به یک جمع بندی برسیم و یا همون رو ارسال کنیم
    دوستانی دارم که امسال هم دارن کنکور شرکت می کنن و از شنیدن این خبر خیلی ناراحتت هستن ولی نمیدونن چه چیزی بنویسند

توی سایت خبر نگاران جوان هم اعتراضتون رو بیان کنید تا بیشتر پیگیری کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mohammad..kh; 29-11-2013 at 20:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان حقیقتا از اونجایی که این مسئله همه رو ناراحت کرده و خب خیلی ها هم حقیقتا نمیدونا از کجا شروع کنن {چی بنویسن در متن شکایت}بنده متن خودم رو اینجا میزارم ... امیدوارم کارگشا باشه .

بسم تعالی
    با عرض سلام ؛ ادب و احترام خدمت . . .
    در آستانه آغاز ثبت نام آزمون ورودی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خبری مبنی بر تاثیر مسقیم سوابق تحصیلی بر آزمون سراسری از سوی ریاست سازمان سنجش وآموزش کشور منتشر گردیده است , این امر پذیرش دانشجو علی الخصوص افرادی که دیپلم خود را در سال های 84 الی شهریور 92 اخذ نموده اند با مشکلی جدی مواجه نموده که از علل آن عدم زمینه سازی و آگاهی رسانی به فارغ التحصیلان مذکور بوده است , ذیلا مواردی در این خصوص به عرض میرساند امید است که مورد توجه قرار گیرد و دستور لازم در این خصوص صادر گردد .
    1: عدم آگاهی رسانی به فارغ التحصیلان مقطع متوسطه بین سال های 84 الی 92 در این خصوص .
    2: عدم برگزاری آزمون های نهایی آموزش و پرورش در شرایط کاملا یکسان .
    3: عدم برابری اطلاعات ؛ امکانات و سایر زمینه ها در مدارس تیز هوشان , نمونه دولتی , دولتی , شبانه وزی و . . .
    4: با در نظر گرفتن سایر سهمیه های اعم از سهمیه مناطق , ایثار گران , فرهنگیان و . . . پذیرش افراد دیپلم سال های فوق الذکر عملا با مشکل جدی روبرو خواهد شد .
    با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط مزبور لازم است امتیازاتی به داوطلبان مورد نظر داده شود از قبیل: محاسبه تراز و نمره عملی آزمون سراسری بدون در نظر گرفتن سوابق تحصیلی , برگزاری مجدد امتحانات از سوی آموزش و پرورش برای افراد متقاضی امتحان مجدد . و . . .
    موارد ذکر شده جهت اقدام لازم خدمت شما ارسال میگردد .
    با تشکر .
    نرجو لکم التوفیق .

دوستان به هر صورت ببخشید که متن زیاد خوب نیست و سایر شرایط مورد نظر رو در بر نمیگره اما همونطوری که میدونید برای مکاتبات اداری و قضایی متن باید به صورت جامع و مانع باشه و در حداقل لفظ بیشترین معنی رو در بر داشته باشه ... دوستان من خواهش میکنم تا هنوز دفترچه منتشر نشده که دیگه خیلی دیر میشه ... همه نظراتمون رو یکی کنیم و به صورت متن واحد حداقل از سمت بچه های این انجمن هر چی سریعتر متن رو به مراجع ذیربط ارسال کنیم.

شخصا من حاضرم امسال دی هم امتحان نهایی سوم رو بدم و هم پیش ... چون نسبت به سنم دیگه نمیتونم حتی 1 سال دیگه صبر کنم ... امسال هم برای درس و امتحان و کتاب هزینه های زیادی پرداختم و اگر بخواد یه اینطور شرایطی برام پیاده بشه نه فقط من بلکه سایر افرادی که دیپلمشون رو بین این سال ها گرفتن ضرر زیادی رو متحمل میشن .
    موفق باشید .

3. 7 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

الان یه گوگل کردم انگار این خبر مال هفت هشت ماه پیشه یعنی از اون موقع هیچ کس اقدام نکرده؟
    به هر حال من هم این فرم رو پر کردم فردا میرم پستش میکنم امیدوارم جواب بگیریم و واقعا بررسی کنند
    الان اگه تو یه کشور دیگه بودیم یه petition تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه مینداختیم و احتمالا خیلی زود نتیجه میگرفتیم الان خیلی از در خواست هایی که تو این سایت مطرح شده بازتاب توی رسانه خبری داشته و بعد هم از دولت جواب میگیرند
    ولی ما یه میلیون امضا هم جمع کنیم احتمالا فقط سایتش چیلتر میشه

5. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

الان یه گوگل کردم انگار این خبر مال هفت هشت ماه پیشه یعنی از اون موقع هیچ کس اقدام نکرده؟
    به هر حال من هم این فرم رو پر کردم فردا میرم پستش میکنم امیدوارم جواب بگیریم و واقعا بررسی کنند
    الان اگه تو یه کشور دیگه بودیم یه petition تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه مینداختیم و احتمالا خیلی زود نتیجه میگرفتیم الان خیلی از در خواست هایی که تو این سایت مطرح شده بازتاب توی رسانه خبری داشته و بعد هم از دولت جواب میگیرند
    ولی ما یه میلیون امضا هم جمع کنیم احتمالا فقط سایتش چیلتر میشه
    هفت هشت ماه پیش قرار شد که تاثیر مستقیم اعمال بشه
    چند ماه بعدش گفتن تاثیر مثبت هست و این قانون از سال 94 اجرایی میشه
    تا اینکه چند روز پیش دوباره گفتن مستقیم
    اینجا ایران است:|

7. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به نظر من حتی 94 هم برای تاثیر مستقیم مناسب نیست!
    یک نگاهی به وضع مدرسه ها بندازید
    هیچ تفاوتی با دوره ی ما نداشته فقط اسم پیش دانشگاهی رو چهارم گذاشتن ....قانون تاثیر مستقیم معدل برای موقعیه که سیستم آموزشی کشور کاملاً یکپارچه باشه و حتی سبک آموزشی و سوالات امتحان نهایی متفاوت تا حدی مفهومی و نزدیک به کنکور باشه

9. 4 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام. هر کی روند ارسال فرم شکایت رو دقیقا میدونه لطفا بگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض فائزه اصلان

سلام. هر کی روند ارسال فرم شکایت رو دقیقا میدونه لطفا بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نا امید نشید بچه ها . من معدلم 16 هست ولی تلاش خودم رو میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یکی از دوستانم در سال 90 دیپلمش رو از مدرسه شبانه گرفت
    90-91 کد سوابق تحصیلیش رو گرفت و نمرات رو تایید کرد
    91-92 همون کد پارساله بود و نیازی به فعال کردن درسا نبود چون تایید شده بود
    92-93 که امسال باشه نمیتونه توی صفحه سوابق تحصیلیش بره و میگه وجود نداره می خواستم بدونم که آیا با همون کد سوابق تحصیلی ای که گرفته باید اقدام به ثبت نام کنه یا نه باید خبر بده به سازمان سنجش ؟ چون خودش نگران هست که اگر با همون ثبت نام کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
    ممنون

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان کارت ازمون سراسری 93 تموم شد مهلتش یا هنوز نیومده؟؟ چون هر چی تو سایت سنجش گشتم نبود!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •