اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.
براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نرم افزار خوبيه.
از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.باسلام
قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
ممنون
اين هم لينك دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.
منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran