تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 219 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
    براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
    اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.

در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.

براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام
    قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
    از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
    ممنون
    من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.

اين هم لينك دانلودش:

اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.

salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran
    منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه سروران
    من یه گوشی دارم که قاب فابریک رو تعویض کردم و یه قاب پلاستیکی روی گوشی انداختم تا اینکه دیروز دوباره بردم که قاب فابریک روانداختم روی گوشی.حالا یه مشکلی برای دوربین پیش اوده اینه که وقتی سر پوش لنز رو کنار میزنم که فیلمبرداری کنم پیغامی روی صفحه میاد که میگه پوشش لنز را بردارید.
    لطفا منو راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده و چطور درستش کنم
    ممنون

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
    براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
    اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.

در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.

براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:

خيلي نرم افزار خوبيه.

باسلام
    قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
    از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
    ممنون
    من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.

اين هم لينك دانلودش:

اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.

salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran
    منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به Pc وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.

دوست عزیز ممنون از راهنمائیتو ن اما قبلا تاریخ به این شکل تنظیم کرده بودم : روز و ماه به تاریخ شمسی و سال به تاریخ میلادی یعنی مثلا : 18( روز)/ 01(فروردین)/ 2007 و هیچ مشکلی هم نداشتم و تماسها و مسیجها هم به ترتیب ثبت میشد اما حالا تاریخ و ساعت مثل قبله یعنی شمسی - میلادی بدون ثبت به ترتیب؟؟؟
    Last edited by ravi; 08-04-2007 at 01:03.

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون از دوستان
    Last edited by ravi; 08-04-2007 at 01:05.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام و دورود / من اولین باره به قسمت k750 اومدم البته لازم بذکر است که خودم p990i دارم ولی دادشم k750 دارد و برای حل مشکلات او به اینجا اومدم که امیدوارم راهنمایی ام کنین و مشکلاتشو واسم حل نمایید که قبلا نیز از این بابت سپاسگذاری می کنم و اما سواالات :
    1)طریقه آپدیت نمودن k750 به چه صورت است ؟
    2)آیا نرم افزاری برای k750 سراغ دارید که با آن بشود فایلها /پوشه ها ووو... را به دلخواه قفل نمود و رمز شخصی داد ؟
    3)آیا برای k750 نرم افزاری که کار منشی تلفنی را بکند موجود است ؟
    ممنونم منتظر پاسختان هستم / یا حق / بدرود

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام و دورود / من اولین باره به قسمت k750 اومدم البته لازم بذکر است که خودم p990i دارم ولی دادشم k750 دارد و برای حل مشکلات او به اینجا اومدم که امیدوارم راهنمایی ام کنین و مشکلاتشو واسم حل نمایید که قبلا نیز از این بابت سپاسگذاری می کنم و اما سواالات :
    1)طریقه آپدیت نمودن k750 به چه صورت است ؟
    2)آیا نرم افزاری برای k750 سراغ دارید که با آن بشود فایلها /پوشه ها ووو... را به دلخواه قفل نمود و رمز شخصی داد ؟
    3)آیا برای k750 نرم افزاری که کار منشی تلفنی را بکند موجود است ؟
    ممنونم منتظر پاسختان هستم / یا حق / بدرود
    1- با استفاده از نرم افزار SEUS که داخل CD گوشی هستش میشه از طریق اینترنت عمل آپدیت را انجام داد یا نرم افزارهایی مثل Phone XS++ که می توان گوشی را فلاش کرد و فریم وار آن را ارتقا داد.
    2- با استفاده از نرم افزار MobyExplorer میشه فقط روی فایلها قفل گذاشت.من هنوز نرم افزاری برای قفل کردن فولدرها ندیدم.
    3- نه تنها برای K750 بلکه برای همه گوشیهای جاوا نرم افزار منشی تلفنی موجود نیست.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

1- با استفاده از نرم افزار SEUS که داخل CD گوشی هستش میشه از طریق اینترنت عمل آپدیت را انجام داد یا نرم افزارهایی مثل Phone XS++ که می توان گوشی را فلاش کرد و فریم وار آن را ارتقا داد.
    2- با استفاده از نرم افزار MobyExplorer میشه فقط روی فایلها قفل گذاشت.من هنوز نرم افزاری برای قفل کردن فولدرها ندیدم.
    3- نه تنها برای K750 بلکه برای همه گوشیهای جاوا نرم افزار منشی تلفنی موجود نیست.
    با سلام
    اگه گوشی رو آپدیت کنیم چی گیرمون میاد؟
    Last edited by ashkan1360; 08-04-2007 at 12:08.

پروفشنال n_yaghmaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان گلی پی سی ورد آیا این گوشی راهی داره که بدون زدن کلید تایید بلوتوث رو بگیره ( یا مثل نوکیا فقط یک بار لازم باشه کلیدشو بزنیم؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با سلام
    اگه گوشی رو آپدیت کنیم چی گیرمون میاد؟
    با انجام آپدیت فریم وار گوشی شما به جدیدترین ورژن ارایه شده ارتقا پیدا می کنه. در هر فریم وار جدید اشکالات فریم وارهای قبلی اصلاح میشه و گوشی با مشکلات کمتری مواجه میشه.اگر فریم وار گوشی شما خیلی قدیمی است آن را ارتقا بدید.سعی کنید بدید بیرون براتون جدیدترین فریم وار رو فلش کنند چون SEUS با توجه به سرعت اینترنت خیلی وقت گیره مثلا برای خطوط دایل آپ حدود 2 ساعت.در ضمن اگه گوشیتون رجیستر دستیه رجیسترتون میپره و باید بدین دوباره براتون رجیستر کنند.
    من که خودم از R1ca021 استفاده می کنم و خیلی راضیم چون اکثرا از این فریم وار استفاده می کنند و پچهای زیادی داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •