ایمان فرار کرد که چی بشه؟ به نظرم اصبانی بود از کامران به همین خاطره. اونم که سوارش کرد نمیدونم داره کجا میبرتش!
کلا چند روزه از فیلم حال نمیکنیم![]()
ایمان فرار کرد که چی بشه؟ به نظرم اصبانی بود از کامران به همین خاطره. اونم که سوارش کرد نمیدونم داره کجا میبرتش!
کلا چند روزه از فیلم حال نمیکنیم![]()
اره من تا حالا همچین چیزی تو شهر ندیدم
امیدوارم امشب یه سیخی چیزی فرو کنه تو گلوی کسی،بهترین کاندید هم اون یارو خواهر مرده با اون یارو دوست دوست جمشید
![]()
از یه چیز این قسمتش خوشم اومد..... این که قبول کردن تحریم ها دست و بالشون رو بسته
بعد اونجا پسره وایتکس خورد ؟؟؟ یا الکی بود که بگه من حالم خرابه؟؟؟
ظاهرا ، واقعا خورد ولی وقتی که فرار کرد ، قشنگ مثه آدمای سالم داشت میدویید تازه سربازهِ هم زد با اون حالش
یعنی واقعا می تونن از طریق ماهواره اینطوری اطلاعات کامل یک بنا و ساختمان را در بیارن?حتی تونل زیر زمین?!! :eek:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
حالا من ندیدم که ماجرا چیه! ولی از طریق دوربین های مختلف میتونن تا چند لایه رو ببینن و نهایتا ادمها رو توی عمق بخصوصی از زمین اگر کاورش مناسب نباشه میشه با پهپاد دید!...یعنی واقعا می تونن از طریق ماهواره اینطوری اطلاعات کامل یک بنا و ساختمان را در بیارن?حتی تونل زیر زمین?!! :eek:
دوربین های مادون و از این حرفا!
این دوربین و ماهواره هو اینا کمی تو ایران تخیلی به نظر نمی رسه؟؟؟.. یعنی ایران این همه پیشرفت کرده؟؟؟ الان برین از پلیس بپرسین تبلت چیه .. گیر میکنه .. چه برسه به این تجهیزات!!!
حالا اگر این همه پیشرفت کردیم و ماهواره و جی پی اس میتونه بگه که این ساختمون الان برقش فعاله آبش قطعه.. پس این همه دل دزد چی کار میکنن تو جامعهالبته فکر کنم تبعیض قائل شدن ... فقط سرگردمون از این تجهیزات داره
در کل به نظرم تخیلی میاد این تجهیزات تو ایران ...
بعد کاش اسم فیلمو میزاشتن هوش سیاهه 1000 چهره :p
آغا من امشب رای اولین بار ندیدم یه با مرامی تعریف کنه خلاصه وار
پیشپاپیش ممنون![]()
خوب اونا پلیس فتا هستن دیگه اگه اسمشو درست گفته باشم یعنی پلیسی که با رایانه و فناوری ارتباط داره
ولی منشی اون شرکته و و رئیس بانکه خیلی زود و راحت گول خوردن
اون کچله فکر کنم دوبلر بود؟ یه بار حرف زد و اون بارم فک کردم یکی از صداهای دوبلر هست!
بعدشم فک کنم این ایمان آخرش یه کاری کنه با کامران درگیر شه! دی
اگه مشکلی پیش نیاد واسش.
بعدشم این ردیابا قیمتش چنده؟ خیلی باحاله ها زوم میکنه و ردیابیفک کنم به فرد عادی از اینا نمیدن؟ :دی / بخوای بخری مثلا. فکر کنم خیلی گرون هم باشه.
این کامران و دوستش هم فک کنم میخوان از شرکته دزدی کنن؟ دوربین رو دستکاری کردن یا شب میان یا با میکروفون یه کاری میخوان بکنن. درست کردن دوربین فکر کنم الکی بودهاون میکروفونه شاید چیز بوده. شایدم میخوان هم صدا بشنون هم با دوربین از خونه خودشون کنترل کنن
در ضمن آهنگهای تکنو رو داشتین تو باشگا؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)