در قسمت آی پی عدد 127.0.0.1 و در قسمت پورت 8580 رو وارد کن
بعدش فک شکن رو اجرا کن تا کامل راه بیفته و حالا هم تریال ریست رو اجرا کن و کسپر رو ریست کن و کلید رو بهش بده
در قسمت آی پی عدد 127.0.0.1 و در قسمت پورت 8580 رو وارد کن
بعدش فک شکن رو اجرا کن تا کامل راه بیفته و حالا هم تریال ریست رو اجرا کن و کسپر رو ریست کن و کلید رو بهش بده
باسلام
بنده ازاین روش استفاده نمودم،ولی باکمال تاسف کارسازنبود! شمامطمئن هستید که این روش برای شما جواب داده؟درصورت امکان اسکرین یافیلم اموزشی رودراینجا اپلود کنید.
![]()
دانلود جدیدترین تریال ریست Kaspersky بهمراه فایل Readme اموزشی
Password archive: p30world.com
indirect link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: SUPPORTED antivirus products:
Last edited by N-PLEXTOR; 09-02-2015 at 16:06.
سلام
بله من روی چند سیستم تست کردم و جواب داده.علت اینکه شما به مشکل خورده اید،بلاک شدن کلیدها هست.
الان روش بهتر استفاده از سریال قانونی هست که حداقل تا 3 ماه نیاز به سریال ندارید.
هات اسپات رو اجرا کنید،از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سریال 90 روزه و قانونی میده،سریال رو دریافت کنید،تریال ریست رو اجرا کنید و بعد برای اکتیو کردن ،سریال 90 روزه رو وارد کنید.(تست شده است)
دقت کنید که این سایت برای هر ایمیل،یک سریال میده و باید نهایت تا یکماه اون سریال رو فعال کنید.
مثلا اگر سه ماه پیش از این سایت سریال گرفته باشید و اون سریال رو استفاده نکرده باشید،الان دوباره همون سریال رو بهتون میده ولی موقع فعالسازی مینویسه که اعتبار سریال به پایان رسیده.
بنابراین باید از یک ایمیل جدید استفاده کنید.
ممنون ازشما. روش فعالسازی باتریال ریست رو خودم میدونم،ولی مساله اینجاست که نمیخوام تریالش کنم،صرفا میخام بارجیستری کی فعالش کنم،ولی فعلا فرجی نشده!
اونجوری باید رجیستری کی قانونی داشته باشید تا مطمئن بشید بعد از آپدیت به 2015،بلاک نمیشه
تریال ریستری که مطمئن باشه اگه یبار استفاده بشه مطمئن تر هست از اینکه دائما نسخه های مختلف حذف و نصب بشه
مگر اینکه لایسنس 2015 رو به رجیستری کی تبدیل کنید.مثل روشی که در نسخه 2014 انجام میدادیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad_87; 24-01-2015 at 04:53.
پسورد داره ک !!!
پست اصلاح شد دوست عزیز.
موفق باشید.![]()
دوست عزیز باز که پسورد داره
Password archive: p30world.com![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)