یک تلسکوپ 3 اینچ شکستی میتونه طوفانهای مشتری ببینه؟
درمورد 4 و 6 چطور؟
اگه عکسی هست بذارین لطفن
یک تلسکوپ 3 اینچ شکستی میتونه طوفانهای مشتری ببینه؟
درمورد 4 و 6 چطور؟
اگه عکسی هست بذارین لطفن
اره با تلسکوپ 6 اینچ در حد قابل قبول میشه دید ولی از پشت 8 اینچ فوق العاده تره عکس دارم ولی نمی تونم آپلود کنم
سلام
بابك جون
اول اينكه ميخوام بدونم صحت داره كه اين تلسكوپ نسبت به باقي ، خطاي رنگي داره ؟!!
درست كه اين خطاي رنگي مشكل ساز ميشه و من نمي تونم باهاش حال كنم ؟! نظرت چيه ؟
آسمان را من در حده تيم ملي مالديو ميشناسم .!!!
خب اگه ميگي كه با فاصله كانوني بالا بگيرم ، ميشه لينك تلسكوپ مورد نظرت رو برام بزاري .
من ميخوام با اين تلسكوپ ماه و سيارات رو در حد قابل قبول ببينم (نميخوام اونارو نقطه ببينم) - كهكشان ها و سحابي ها رو بازم در حد قابل قبول ببينم .
من اين تلسكوپ رو ميخوام چند سال داشته باشم و زود ازش سير نشم.. بعدشم تجربه من يواش يواش زياد ميشه و بايد يكم هم حرفه ايي باشه ديگه ....
حال نظرت رو بگو بخرم يا نه ...
اگه خودت پيشنهادي داري بگو ..
مرسي
سلام آقا بابک
میخوستم بدون حداقل بزرگنمای برای دیدن طوقانهای مشتری چقدره
طبق فرمول ه سانت 10 برابر بزرگنمایی
آیا سایتی هست که عکسهای با بزرگنمایهای مختلف و با تلسکوبهای با اینچهای مختلف باشه
مرسی
اگه نظر من رو بخوای
شما باید ببینید که کدوم یکی از سوژه های بالا در اولویت بیشتری هستند اگه هردو تا و اگه از نظر بودجه مشکلی ندارید خوب چرا یک اشمیت کاسگرین نمی گیرید از سایت زیر می تونید تلسکوپ های اشمیت خوبی ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش از نظره بودجه اين آخرين توانمه ديگه بيشتر از اين ندارم..
ميخوام بدونم اگه با اين قيمتي كه گفتم(650هزار) اگه بخرم ضرر ميكنم يا نه ؟!!
آخه فكر كنم تلسكوپ خوبي باشه هم موتور داره هم پيچه حركت ريز هم اينكه پايه استواي داره.
يه سئوال ديگه داشتم اينكه يعني نميتونم باهاش سيارات رو خوب و در حد قابل قبول رصد كنم البته فقط سيارات رو نميخوام سحابي ها و كهكشان ها رو هم ميخوام ببينم( اينم بگم انتظار ندارم در سطح هابل برام عمل كنه)
راستي اين لينكايي كه ميزاريد اصلا باز نميشه...
اگه همين تلسكوپ رو با فاصله كانوني بالاتر كسي سراغ داره بگه ..........
اين تلسكوپ كه مد نظر منه قيمتشم 650 تومانه.
١٢٠ میلیمتری شکستی لوله کوتاه (استوایی) Bk1206EQ3-2
اگه معايب قابل توجه ايي داره بگين -!!!
منتظره جوابم
داداش بابك تو هم نظر بده .............................
سلام ببخشيد
استوايي كند تر از استقرار هاي سمت ارتفاعيه.
من سرعت پايه و راحتي كار باهاش به اين ترتيب ميزارم.
دابسوني
سمت ارتفاعي
استوايي
اگر قصد عكاسي نداريد و يا نميخواين توي بزرگنمايي هاي بالا رصد كنين از پايه هاي غير استوايي استفاده كنيين.
+
من پايه ها رو بدون احتساب موتور اينجا اوردم. موتور ها به هر شكل سرعت كار با پايه رو پايين تر ميارن. ( بسته به حد اكثر سرعت كار موتور)
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
راست من با تلسكوپ 6 به بالا فكر ميكنم بشه ديد.8 به بالا حتما. استفاده از فيل تر هم كمك ميكنه.
البته ديدن با عكس گرفتن فرق داره. با 3 اينچ ميتونيد عكسي بگيريد در حد ديد تلسكوپ 20 تا 30 اينچ
با 8 تقريبا اينجوري ميبينيد:
![]()
Last edited by Babak; 31-05-2010 at 13:07.
فكر ميكنم 250 برابر . البته كدوم توفان؟ من ملاك رو لكه سرخ گرفتم. با بزرگنمايي حدود 80 برابر هم نوار هاي سطح ديده ميشن.
براي عكس توي گوگل جستجو رو بر مبناي سايز شيئي تلسكوپ انجام بديد. البته همچنان كه گفتم اندازه ديد با اندازه عكس خيلي فرق داره.
البته هر سانت 20 برابر بزرگنمايي . هر اينچ 50 برابر.
Last edited by Babak; 31-05-2010 at 13:25.
همه شكستي ها خطاي رنگ دارن. لوله كوتاه ها بيشتر. البته شكستي هاي آپو كرومتيك هم هست كه هيچ خطايي نداره جز خطاي قيمت. خيلي گرون تره.
راستش اونا كه شكستي دارن عاشق شكستي ميمونن و اونا كه نيوتوني دارن تا آخر عمرشون نيوتوني ميخورن.( البته معمولا)
اين رو ببين:
قيمتش بالاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پيشنهاد ميكنم سفارش بدي اين لوله رو روي پايه EQ3 يا EQ5 بدون - گوتو - برات بزارن تا قيمتش به حد بودجه شما برسه.( اين كار رو ميكنن . هم پايه مقر و هم لوله رو جدا گانه هم دارن.) بگو 120 شكستي لوله بلند ميخوام با پايه استوايي بدون گوتو) پايه eq3 به بالا. اين عالي ميشه.هم قطر مناسب . پايه همه فن حريف. هم خطاي رنگ كمتر . هم ايده آل رصد سيارات. و مناسب براي اعماق اسمان. يه تلسكوپ عمري( به نظر من)
نكته : تقريبا تلسكوپ بي خطا وجود نداره. يكي خطاي رنگ داره يكي خطاي كروي و ....
Last edited by Babak; 31-05-2010 at 13:27.
بابك جان من متوجه نشدم همين تلسكوپ رو كه لينكشو گذاشتي بخرم با پايه EQ3-EQ5 بدون -گوتو.(اين كه قيمتش زياد بالا نيست كه ، اوني كه من گذاشتم 650 تومانه ولي اين 495 تومنه)!!!!
يا اينكه ميگي يه 120 شكستگي لوله بلند با پايه استوايي بدون گوتو بخرم .
مگه -گوتو - اگه داشته باشه بده !!؟ يا اينكه قيمت ميره بالا ؟
اگه 120 شكستگي لوله بلند سراغ داري لينك بزار
داداش يكم بيشتر توضيح بده .... هرچي قيمت كمتر هم باشه اشكال نداره
اگه ميشه يه توضيح كاملتر بده من يكم گيج شدم....
يه سئوال ديگه دارم : نظرت راجعب به اين چيه ؟
پولش برام مناسبه..
فقط ميخوام ببينم ارزش داره يا نه..
١٠٢ میلیمتر ماکستوف کاسگرین SKMAK 102 EQ2
ساختار اپتيكي:بازتابي ماکستوف کاسگرینمقر/پايه:استوايي EQ2قطر دهانه:١٠٢ ميليمترفاصله كانوني:١٣٠٠ ميليمترنسبت كانوني:f/12.7بيشترين بزرگنمايي كاربردي:٢٠٤ برابرچشمي ها:۲۵ و ۱٠ میلیمتر (برای بزرگنمایی٦٠ و١٥٠ برابر)چپقي:٩٠ درجهحداكثر قدر قابل مشاهده:١٢توان تفكيك نظري:٢٥/١ ثانیه قوس توان گردآوري نور:٢٨٩ برابر چشم انسان جوينده:جویندهی نقطهای قرمزپيچ حركت ريز:در هر دو محورموتور:در محور بعدلوازم جانبي:-وزن خالص:١٠ کیوگرموزن كلي:١٢ کیوگرم
اينم لينكشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)