دقیقا منم در همین فکرم!
فقط امکانات محدود 1100D مشکل ساز میشه وگرنه از کیفیتش کاملا راضی هستم.
حالا ارزش لوازم دوربینی که دارم، 2~3 برابر بیشتر از خود دوربینم هست![]()
دقیقا منم در همین فکرم!
فقط امکانات محدود 1100D مشکل ساز میشه وگرنه از کیفیتش کاملا راضی هستم.
حالا ارزش لوازم دوربینی که دارم، 2~3 برابر بیشتر از خود دوربینم هست![]()
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته
مطمئن باشید خروجی لنز Canon 70-200 L 4 روی 1100 خیلی بهتر از 250-55 روی 70D است اما توجیه نمیکنه آدم بره بخردش.
بله نسخه STM یا IS تفاوت اپتیکی داره ولی در بهترین حالت هم نسخه STM به درد کار حرفه ای نمیخوره. پس اگر قرار نیست ازش در آمد داشته باشیم یا کار حرفه ای باهاش بکنیم و یا حتی برای مصرف شخصی عکس رو بزرگ باهاش چاپ کنیم.از نظر من (دقت کنید این نظر کاملا شخصی هست و ممکن هست با نظر بقیه متفاوت باشه) دلیلی نداره هزینه بیشتر براش بپردازیم.چون اگر هم بپردازیم به دلایلی که دوربین توی اونها ضعف داره باز هم نمیشه استفاده های مذکور رو ازش داشت (غیر از چاپ تا سایز احتمالا 50 در 70 )
55-250 در بهترین حالت صرفا یک لنز کار راه انداز هست نه بیشتر پس وقتی نمیخواهیم از موتور STM استفاده کنیم اون کیفیت اپتیک اندکی بهترش هم به کارمون نمیاد بهتون قول میدم. (این هم نظر شخصی است)
Last edited by kindlinessangel; 06-08-2014 at 18:46.
آقایون آتش بس
کسی انتظار نداره که 55-250 با لنزی مثل CANON EF 70-200 F/2.8 L IS USM II که 7 ~8 برابر قیمتش بیشتره برابری کنه!
فقط داریم بین بد و بدتر انتخاب میکنیم!
حالا کلا تو رنج 700~900 تومن چه لنزی پیشنهاد میکنید؟(بهترین از نظر شارپنس و کیفیت عکس)
*بدون در نظر گرفتن فاصله کانونی !
امیر جان مگه جنگه که اعلام آتش بس میکنی
منکه گفتم اونا نظر شخصی منه نه نظر کارشناسی
اتفاقا ترکیب 70-200 بدون لرزشگیر با دیافراگم 4 روی 1100 فکر کنم هم قیمت 55-250 روی 70D باید باشه .... شاید حتی کمتر.
از این حرف ها که بگذریم من نمیدونم شما چه لنزهایی دارید.
اگر فقط 18-55 داشته باشید. خوب عقل سلیم میگه اگر به تله نیاز دارید بهتره 55-250 تهیه کنید.
اگر نمیخواهید زیاد ابزار با خودتون حمل کنید میشه روی رد کردن 18-55 و تهیه 18-135 البته نسخه STM فکر کرد. اینجا من نظرم با زمانی که صحبت سر 55-250 بود فرق میکنه. لنز 18-135 یک لنز همه کاره یا اصطلاحا Walk-around حساب میشه و به نظرم شما اگر بعدا هر دوربین کراپ داری بخری میتونی ازش استفاده خوب بکنی.درسته کیفیت 15-85 رو نداره.اما اونقدر کیفیت داره که روی کراپ دار همیشه بسته باشه و وقتی میخوای بری سفر یا دشت و بیابون نگرانی حمل کلی وسایل رو نداشته باشی. در ضمن اگر در آینده دوربین رو عوض کردی و کراپ دار گرفتی قطعا از قابلیت های STM هم میتونی استفاده کنی.
از قدیم گفتهاند هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
مسلما اگر از نظر پول مشکلی نباشد لنزهای بسیار بهتری نسبت به EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM برای تله وجود دارد ولی در این رنج قیمتی (کمتر از یک میلیون تومان) این بهترین لنز تلهای است که میتوان برای بدنههای کراپ دار کنون گرفت. در ضمن بهبود این لنز نسبت به مارک قبلی از نظر اپتیکی کم نیست بلکه قابل توجه است. لنزهای قبلی (به ویژه مارک یک) را هیچکدام از سایتهای معتبر توصیه نمیکردند ولی لنز جدید را اکثرا به عنوان یک لنز تله ارزان قیمت مناسب توصیه کردهاند. من هم قبول دارم اگر کسی امکانش را داشته باشد لنزهای تله بسیار بهتری نسبت به این لنز وجود دارند ولی قیمت هر کدام از آنها چندین برابر این لنز است (البته با توجه فاصله کانونی لنز 135-18 قابل مقایسه با این لنز نیست و نباید هم با آن مقایسه شود).
ارادتمند![]()
این دوستمون گفتند بدون در نظر گرفتن رنج فاصله کانونی(البته با توجه فاصله کانونی لنز 135-18 قابل مقایسه با این لنز نیست و نباید هم با آن مقایسه شود).
![]()
سلام
بنده قصد تهیه ی یک دوربین دی اس ال آر دارم و پس از تحقیقاتی که انجام دادم و با توجه به جیبم به دو دوربین نیکون دی 7100 و کانن 70دی رسیدم اما واقعا مردد هستم که کدامیک از این دوربین ها رو انتخاب کنم. هزینه رو به هیچ وجه نمی تونم بالاتر ببرم و این دوربین ها رو می تونم با کیت 18-105 یا 18-135 تهیه کنم.
از طرفی صفحه نمایش لمسی و چرخان و همچنین فوکوس فوق العاده حین فیلم برداری کانن و از طرفی هم امکانات عکاسی نیکون من رو سر دو راهی بدی قرار داده. چند نفر هم می گفتند که دوربین دی 7100 پس از مدت کوتاهی دچار کثیفی سنسور میشه . هرچند که یه نفر دیگه می گفت بعد از چندهزار شات هنوز به این مشکل بر نخورده.
موارد استفاده هم علاوه بر استفاده ی خانوادگی ، عکس از طبیعت و حیات وحش و نجوم مد نظرم هست. می دونم که لنز خیلی مهم هست در این موارد. اما فعلا فقط در مورد بدنه صحبت کنید.
ممنون از راهنمایی های شما
سلام به شما دوست عزیز
اگر تا به حال از محصولات هر یک از این دو برند استفاده میکردید طبیعتا انتخاب مجدد همون برای شما مناسب تره به دلیل تجهیزات جانبی مشترک و همین طور منوهای کاربری یکسان
اگر کاربرد خاصی برای شما پر رنگ تر است محصولی را انتخاب کنید که نیازتان را برآورده کند.
اگر نه کاری به اعداد و ارقام توی سایت ها نداشته باشید.
این دو دوربین کاملا در یک سطح هستند شاید تفاوت های داشته باشند ولی برای کاربران یکسان در نظر گرفته شده اند. پس مطمئن باشید هر دو نیاز شما را برآورده میکند. از نزدیک با دو دوربین کار کنید هرکدام را بیشتر پسندیدید تهیه کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
سلام.من حرفه ایی نیستم ولی شنیدم d7100 نیکون بهتر از 70d از اب در اومده.
سلام و درود بر عکاسان و مشاوران گرامی
من چند سالی میشه با دوربین های کامپکت عکاسی کردم و الان دوست دارم کمی پیشرفته تر کار رو ادامه بدم و تو این زمینه هم حرفه ای نیستم و فقط برای عشق خودم عکاسی می کنم میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم در مورد دوربین های dslr نسبتا ارزان تا حدود یک و نیم میلیون تومن چی پیشنهاد میدین برام؟ خودم nikon d3200 با لنز 18-55 vr دیدم خوشم اومده این مدل خوب هست؟ از این بهتر تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟ بعد چند ماه بخوام لنز خوب بخرم روش نصب میشه ؟ چقر کیفیت عکس ها با لنز خوب بهتر میشه ؟
یه چیزی هم که هست از این دوربین های سوپر زوم بگیرم یا همین dslr ها خوب هستن؟ زوم کردن اون دوربین ها وسوسه کنندسولی کیفیت برام مهمتره زیاد عکس دور نمیخوام بگیرم .
تو دانشگاه مسابقات عکاسی کشوری به مناسبت 22 بهمن بود پارسال اول شدم جایزمو ندادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)