سلام رو ایکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا میشه و تصویر اول بازی میاد ولی دیگه پیشرفتی نداره ؟
سلام رو ایکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا میشه و تصویر اول بازی میاد ولی دیگه پیشرفتی نداره ؟
سلام دوستان من وقتی میخوام استیم رو نصب کنم ارور میده میگه درایو ناشناختست میشه راهنماییم کنید؟؟
Error:1327 Invalid Drive K:\
دوستان به من کمک کنید تو یکی از مراحل گیر کردم مرحله ای که باید رییس جمهور رو با ماشین ببرم وقتی با ماشین حرکت میکنم بعد از چند ثانیه گیم آور میشم بیش از 100 بار رفتم ولی...، پیغامی هم که میده failed pesident![]()
دوستان به من کمک کنید تو یکی از مراحل گیر کردم مرحله ای که باید رییس جمهور رو با ماشین ببرم وقتی با ماشین حرکت میکنم بعد از چند ثانیه گیم آور میشم بیش از 100 بار رفتم ولی...، پیغامی هم که میده failed pesident![]()
دوستان کسی مشکل گیر کردن موس نداشت تو این بازی ؟!اولین مرحله خوب بود ! اما از مرحله ی دوم ! ( از قسمت حمله به اون کشتی ) مشکل لک و گیر موس دارم ! با mw3 هم این مشکلو داشتم که یادم نیست از طریق اموزش های سایت های خارجی یه جور حلش کرده بودم
افت فریم نیستا یه وقت اشتباه نکنید ( فریمم بالای 50 ه ) اما یهو موس سریع یا کند میشه
+
به این گفته ها هم عمل کردم حتی:
بعد 1 سالو اندی خواستیم یه گیم شروع کنیماDisable pointer precision in control panels and turn off acceleration if availabe in game. Also turn off any acceleration your mouse drivers are adding.
Next up you will want to disable vsync – in BO2 this is listed in the video settings menu listed as “Sync every frame”. Why the COD devs needed to rename this option I have no idea but there it is. The basic problem here is that vsync is generally not implemented correctly and causes 1-2 frames of latency. This value varies based on your monitor refresh rate as well, on a 60hz LCD the effects will be more noticable, on a 120hz less due to each frame being half the duration as the 60hz. This is an important point to note, many players may be getting 120hz LCDs and liking them more because of this.
There are better ways to limit frame rate, but since Carmack does not work on these titles we will never have tools like com_maxfps. If your video drivers externally let you limit FPS you may wish to try this for frame capping. You could also do vsync via your drivers to see if it behaves better than the in game implementation.
The next fix would be to update your video drives. Both nvidia and ATI have pushed newer drivers since Blackops2 release. Both card manufacturers address FPS issues providing smoother gameplay as well better performance.! حالمونو گرفت اساسی
همش باگه این سری
+
+
ویرایش : مشکل حل شد !اما به این نتیجه رسیدم که Bug of Duty اسم مناسبیه برا این سری
(البته منظورم به نسخه ی pc کرک شده هستش فقط)
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 11-03-2013 at 02:30.
واقعا خیلی باگ داره..الان من مرحله ی افغانستانم اونجا که با اسبه..اسبم گیر
میکنه راه نمیره چند بار مرحله رو ری استارت کردم دیگه اعصابمو بهم ریخت..فیکسی چیزی نداره ؟؟
صدا هم که هی قطع و وصل میشه.
کلا بیخیال این بازی شدم فعلا تا زمانی که کرک درست و حسابی بیاد
هر دوی شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید ه احتمال زیاد باید مشکلتون حل شه...
فقط کرکش کنم کار دیگه ای نمیخواد بکنم؟ مثلا تغییر ساعت و تاریخ ویندوز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)