شبا چقدر دانلود میکردی
شبا چقدر دانلود میکردی
Last edited by khaniyan; 04-11-2010 at 14:53.
با کلی ترفند و... شبی 3 گیگ حدودا با کم و زیادش
تازه اونم روی بعضی Ip های خاص!
ولی من بیشتر شبا بیدار بودم و کنترل میکردم!
بعضی وقتا تا صبح حدود 10 بار هم دیسکانکت میکردن!
سرعت همه ی سرورها رو پایین آورده بودن و فقط از مدیافایر و بعضی میشد دانلود کرد!
بازهم میگم :
هنوز مونده تا با این شاتل جانور آشنا بشید!!!![]()
سلام دوستان
من شاتل دارم، واقعا افتضاحه به خصوص این چند روز سرعت شبانه ش افتضاح شده
حالا میخوام یه سرویس دیگه بگیرم معملوا شبا دانلود میکنم به نظرتون کدوم شرکت بهتر از همه هستش؟
فکر کنم پارس آنلاین نسبت به اینا وضعیت بهتری داشته باشه!
ولی خب باید از دوستانی که دارن پرسید!
اینجور که معلومه انگار پارس مشکلش کمتره
چون حرفی ازش نیست!
دوستانی که پارس آنلاین دارن یه راهنمایی بکنن بدک نیست!![]()
سلام
کسی فرهنگیان از شاتل استفاده میکنه؟؟؟
من از شاتل پشیمون شدم میخوام پارسانلاین بگیرم ولی یه هفته س همش باشون مشکل دارم یه بار میگن یه ماهه نداریم یه بار میگن سه ماهه فقط اونی که ما میگیم میشه یه نمایندگی قبلا میگفت پیک موتوری میفرستیم حالا همشون میگن باید بیا اینجا اونم تو ساعت اداری- عمراتوساعت اداری بشه-یکی میگه رانژه ده هزاررتومن یکی میگه پانزده هزازتومن
شما ازکجا تهیه کردین
راستی512 بگیرم بهتره یا128 سریg
این صبا هم رانژشوبرنمیداره
Last edited by khaniyan; 14-11-2010 at 06:32.
سلام
من از صبا استفاده می کنم. یک ماهی هست که سرعت دانلود رایگان در شب به 16 محدود شده؟قبلا تا 100 می شد استفاده کرد؟ من خ 19 دی هستم میخوام بدونم بقیه مناظق هم همینطوره؟
سرعت دانلود 512 روزانه با 128 تقریبا مثل همه. ولی شبانه سرعتش بهتره.
فکر کنم اختلاف دانلودش حدود شبی 200 تا 300 مگ بشه.
حالا شما ببین به تفاوت قیمتش می ارزه یا نه بعد انتخاب کن.
من خودم از نمایندگیش تو پاساژ مروارید گرفتم ولی پیشنهاد میکنم بری از نمایندگی هاش (دوتا نمایندگی داره ) تو دورشهر بگیری. چون هم پول رانژه نمیگیرن و هم گیگ اولیه اضافه میدن(البته اینطور تو تبلیغش تو روزنامه دیدم)
آدرس و شماره هاشم توی سایت پارس آنلاین هست.
البته بازم میگم پینگش خیلی بالا رفته این چند روزه. مخصوصا تو شبانه که بالای 1500 تا 2000 میرسه (در حالت خوب باید زیر 200 باشه)تو روز هم 700 میشه.یعنی اصلا به درد بازی آنلاین نمیخوره
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
نه فقط قم بلکه کل کشور شبانه اش خراب شده. ولی من که داشتم حداقل پینگش خوب بود (تنها چیز خوبی که داشت!!!)
از ساعت یازده شب که سیستم را روشن کردم علاوه بر پایین بودن سرعت،پینگ هم خیلی بالا بود،اولش حول و حوش 1500 بود بعد شد 2500 و بعد دیگه تایم اوت میزنه.من چند روزه از مخابرات قم ADSL گرفتم،اول فکر کردم مشکل از مخابراته قم هست که دیدم دوستان وجود چنین مشکلی را در تاپیکهای پارس آنلاین و شاتل نیز اعلام کرده اند
سلام
چه سرعتی رو از مخابرات گرفتید؟ آیا سرعت پایدار هست یا خیر؟ مثلا به طور متوسط با چه سرعتی دانلود می کنید؟
دوستان میتونن بهترین شرکت رو در قم از نظر اینترنت شبانه رایگان معرفی کنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)