بله Iteq Xbond قابلیت پخش تلویزیون دارد
گوشی خیلی خوبیه از نزدیک دیدم بسیار زیباست اما حیف که LCD 2.4 داره
بله Iteq Xbond قابلیت پخش تلویزیون دارد
گوشی خیلی خوبیه از نزدیک دیدم بسیار زیباست اما حیف که LCD 2.4 داره
ایمان جان ممنون از راهنماییت. امار jamin هم دارم گوشی خوبیه.فقط یه چیزی من این جاهایی رو که گفتی تقریبا رفتم.این قیمتی رو هم که بهم گفتن میدونم که خیلی گرون گفتن.من رفتم بازار بزرگ از پاتریس این قیمت و گرفتم.اگه نمایندگی سراغ داری, بهم بگی ممنون میشم.(البته تو اهواز)
Last edited by The_Last_Samurai; 13-05-2007 at 01:02.
سلام دوست عزيز
نه والله تو اهواز جايي بلد نيستم
ياد اهواز به خير دوراني داشتيما
ولي جمين بگير
اشتباه نكن فقط جمين بگير
ممنون
میرم قیمتش میکنم اگه یه 30 40 هزاری با Kjam اختلاف داشت میخرمش.
imonika عزيز ميشه در مود جمين و قابليت هاش و قيمت بدون گارانتيش توضيح بدي ؟
ممنون ميشم
سلام به دوستان خوبم
در مورد ايميت جمين بايد بگم كه اولا قيمتش حدود 530 تومن است و از لحاظ قيمت با مدل كا جم در يك سطح هستن
ببينيد حاصل تجربياتمو خلاصه براتون مي گم و مثل بعضي از دوستان الكي حرف نمي زنم كه در نهايت هم شما گيج بشيد و هم خودشون نمي دونن چي گفتن
در مورد جمين و كا جم بايد بگم كه جمين نسبت به كا جم محاسني داره و معايبي
مزيتهاي جمين نسبت به كا جم
1. خوشتيپ تر و خوشدست تر
2.دوربين 2 مگا پيكسل در مقابل دوربين 1.3 كا جم
3.جمين گوشي جمع و جورتري نسبت به كا جم است و راحت ذر جيب جا ميشه ولي انصافا از نظر من كا جم از نظر ظاهر و اندازه جالب نيست.
مزيتهاي كا جم
1.داشتن صفحه كليد بيروني كه من اينو مزيت نمي دونم
2.داشتن فلاش هنگام عكس برداري
3.مي گن صداش هم بهتره كه من چون صداي هر دو رو كنار هم گوش ندادم قضاوت نمي كنم.
بقيه چيزاشون هم تقريبا مثل همه حتي قيمت.
در مورد جمين بايد بگم كه
يه گوشي جمع و جور كه داراي صفحه نمايش لمسي بزرگ است و عمق رنگ صفحش 64 هزار است كه اكثر پاكت پي سي ها همينطورن و يه جايي خوندم كه ثابت شده براي صفحه بزرگ و لمسي 64 هزار كا فيه
سي پي يو دو هسته اي داره كه هر كدام داراي سرعت پردازش 200 هستن و يكي براي كامپيوترش و ديگري براي بخش موبايلش
ايميت جمين به علت اينكه جنس بدنش از فلز نيست ئ حالت پلاستيكي داره متاسفانه صداي زياد بلندي نداره در مقابل گوشيهاي نوكيا يا سوني اريكسون البته صداي شفافي داره
جمين دوربين دو مگا پيكسل داره كه به اين خيلي مينازه البته الن ديگه مدلهاي جديد همه دو مگا پيكسل هستند.
جمين بلوتوث ورژن 2 داره كه سرعت انتقال خيل بالاتري نسبت به ورژن 1 داره و همچنين اينفرارد هم داره
در كل گوشي كامليه و تنها ضعفش صداي ضعيفشه كه زياد تعريفي نيست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== =========
بقيه مطالب براي يه وقت ديگه اخه بايد بخوابم فردا كار زياد دارم هنوز كارت سوخت هم نگرفتم![]()
Last edited by IMANOKIA; 13-05-2007 at 23:25.
حالا من چیکار کنم؟
یکی به من بگه توی گوشی هایی که قلمی هستن کدوم گوشی بهتر؟
عزیز اگه شما بخوای یه Pocket PC با Cpu 200 بخری شک نکن که بهترین گزینه HTC p3300 هست دلایلشم بخون :
1. HTC به مراتب بهتر از i-mate هست چون I-mate رو هم HTC تولید میکنه و i-mate بیشتر برای خاور میانه ساخته میشه اما HTC نه
2. cpu 200 ای که روی p3300 هست یکی از فوق العاده ترین CPU ها (Texas Instruments) هست . محصول آمریکا هست و حرف نداره
3. دستگاه فوق العاده زیبا تر جمين هست
4. خود دستگاه GPS داره
من فقط توی تهران در پاساژ علائدین یدونه دیدم.
the end جان ممنون از راهنماییت.
ولی قیمتش هم طوری باشه که از پسش بر بیام.
حداکثر تا 500 هزار که فکر نمی کنم این گوشی که گفتی اینقدر باشه.
Last edited by The_Last_Samurai; 15-05-2007 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)