من زياد از سخت افزار سر در نميارم فقط ميدونم فيفا بيش از اينكه گرافيك بالا بخواد cpuخيلي بالا ميخواد
من زياد از سخت افزار سر در نميارم فقط ميدونم فيفا بيش از اينكه گرافيك بالا بخواد cpuخيلي بالا ميخواد
قبلا از این برنامه استفاده کردم،بازی رو دچار مشکل میکنه و گیر مینه .
از توی بازی هرکاری میکنم تغییر نمیکنه ، اما کیبورد تغییر میکنه .
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 Update v1.7 Reloaded رو دانلود کرده و استفاده کرده چه تغییراتی به وجود میاد؟ اگه این پچ رو بزارم سیوهای career mode خراب میشه؟ لطفا سریع بهم بگید چون میخوام نصبش کنم
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدید نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
شما وقتي تغييراتو انجام ميدي بايد سيو كني مثلا a,b,cو...
وقتي ميخواي بري تو بازي قبل از انتخاب تيم كه دسته ها مياد كه ميهمان يا ميزبان بوندتو انخاب ميكني با يكي از كليدهاي (دقيق يادم نيست L1بود يا R1 يا L2ياR2) بايد تنظيمات دسته رو از كلاسيك برداري و رو سيواي خودت مثلا aبزاري
داداش اصلا تغییر نمیکنه . از کلاسیک خارج کردم و رو حالت دستی گذاشتم اما تغییر نمیکنه،حالت تغییر رو میزنم و میخوام به حالت دیگه تغییر بدم اما هرچی میزنم انگار که دکمه دسته ی کار نکنه،هیچ اتفاقی نمیافته .
منم مشکل تورو داشتم . برنامه steam رو نصب کن
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدیدModdingWay Mod نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
سلام دوستان . کسانی که بازیشون رو عکس مسی گیر میکنه و بعد صفحه سیاه میاد باید نرم افزار x360c رو که برای تنظیم گیم پد هست رو پاک کنن . ببینن مشکلشون حل میشه . من این کارو کردم حل شد . کسنی هم که موقع کلیک کردن رو ایکن بازی ارور the dynamic library “rld.dll” failed to initialize (E1103 رو میده رو باید انتی ویروس روغیر فعال کنین و دوباره دایرکست ها رو نصب کنین . همه دایرکستها به خصوص ورژن 11 رو . همه ورزن های Microsoft Visual C++ رو هم نصب کنین . بعدش steam رو نصب کنین و راحت بازی کنین . من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی رو دارم . الان دیگه راحت بازی میکنم. موقعی که میخواین بازی کنین انتی ویروس رو حتما غیر فعال کنین . بعد بازیتون فعالش کنین ....![]()
آقا کسی جواب نمیده؟لطفا کمک کنید.نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)