دادا فکتوری ریست کردم دوباره شد همون 4.3
یعنی دوباره باید 4.1.2 رو به روش قبلی نصب کنیم؟
دادا فکتوری ریست کردم دوباره شد همون 4.3
یعنی دوباره باید 4.1.2 رو به روش قبلی نصب کنیم؟
خب بیس رام 4.3 نبایدم تغییری کنه
شما وقتی رامو از ریکاوری نصب کنید و وارد گوشی که شدین از قسمت تنظیمات گوشیرو فکتوری ریست کنید فقط تنظیمات گوشی دوباره باز آوری میشه و احیانا اگه برنامه و مخاطب و اس ام اس داشته باشین پاک میشه
اصل رام تغییر نمی کنه
ورژن دوم رام پورت شده مخصوص اکسپریا T
Features:
- Based on Xperia T 9.2.A.1.199 [Unbranded Generic IT Skyfall Bond Edition]
- Deoxeded and Rooted
- PhilZ Touch CWM v1.7
- Integrated kernel (You don't have to use flashtool at all
)
- Zipaligned
- Added Xperia Z2 features (Bootanimation, Wallpapers, Sounds and much more!)
- Check the screenshots for the rest!
بیس رام از اخرین رام ارائه شده از طرف سونی می باشد که در بسیاری از مناطق به صورت رسمی هنوز قابل دریافت نیست
رام روت و دیودکس شده می باشد
دارای محیط اکسپریا Z2 می باشد
آموزش نصب:
1. Install JB 4.1.2.
نصب رام جیلی بین 4.1.2
2. Root.
رام را روت کنید
3. Install CWM (DON'T USE v9 since gives issues.Use v7 or v8).
نصب cwm فقط ورژن 7 یا 8
4. Now enter in CWM
وارد ریکاوری شوید
5. Wipe cache, dalvik cache and do a factory reset.
وایپهارا به ترتیب بالا انجام دهید
6. Now install the ROM.
اکنون رامی purex که از قبل باید به حافظه گوشی انتقال داده باشین را از طریق ریکاوری نصب می کنید
7. Once finished installing the ROM, you have to flash immediately the UPDATE-SuperSU.
بلافاصله بعد از نصب رام فایل اپدیت سوپر یوزر را نصب می کنید (این فایل هم باید از قبل به حافظه گوشی انتقال داده باشین و از طریق ریکاوری نصب کنید)
8. Now reboot your device.
9. Done
10. Enjoy the official 4.3 fw![]()
نکته : اگه رام فعلیتون روت شده و دارای ریکاوریه نیازی به نصب رام جیلی بین 4.1.2 نیست
Ultimate PureXT v2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultimate PureXT v2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UPDATE-SuperSU : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mnik7; 29-03-2014 at 17:48.
این رامو هنوز خودم تست نکردم من خودم قعلا همون ورژن یکش روگوشیمه
تو این رام موتور بروویا در همه حال روشنه؟
با سلام
در ورژن یک فعال بود
این ورژن نزدم نمیدونم ولی احتما ل زیاد اینجا هم کار میکنه
داداش شرمنده ها
ولی یه خورده بیسیک تر میگی ما هم بتونیم استفاده کنیم مثل سری قبل برا 4.3 گفتی
مثلا cwm چیه ریکاوری چیه؟ یا اینکه "از قبل باید به حافظه گوشی انتقال داده باشین را از طریق ریکاوری نصب می کنید" یعنی چه جوری دقیقترش؟
بعد هرکدوم اون فایل ها برا دانلود که گذاشتی کدومش کدومه، مثلا کدوم cwm هست ؟ بقیش چیه؟
برا گام اول من 4.1.2 رو با فلش تول مثل سری قبل نصب کنم؟
خیلی خیلی ممنون دادا
اگه هم حس ج دادن نداری فدا سرت
اخه من اطلاعات تو زمینه گوشیم داغونه![]()
اول رام 4.1 نصب کن مثل سری قبل از طریق فلش تول بعد روتش کن (اگه برای روت کردن هم مشکل دارین بگین تا اونم فایلشو براتون بذارم)
برای نصب ریکاوری فایل زیر دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه usb debuging از روی گوشی فعال کن
حالا فایل دانلود شده را اکسترکت کن فایل اکسترکت شده را باز کن بعد روی ایکون instal کلیک کن گوشی هم به کامپیوتر متصل کن
در صفحه باز شده گزینه 1 بزن (T)
منتظر بمون تا برنامه ریکاوری نصب بشه
رامی purex ورزن یا دومش را به همراه اپدیت سوپر یوزر به حافظه گوشی انتقال بده
برای رام ورژن دو حتما UPDATE-SuperSU-v1.94 انتقال بده
برای رفتن به ریکاوری گوشی را خاموش کن بعد پاور نگه دار بعد از ویبره زدن ولم پایین چند بار بزن تا ال ای دی ابی بشه دوباره چند بار ولم پایین بزن تا ال ای دی سبز بشه پس از اون وارد ریکاوری میشه
با کلید های صدا موضوع انتخابی را جابه جا میکنید و با فشار دادن پاور عمل select را در محیط ریکاوری انجام میدین
با فشار دادن کلید ولوم پایین بیاین روی وایپ کش و انتخابش کنید بعد yes wipe cache انتخاب کنید بعد از چند ثانیه وایپ اول انجام دادین
در مرحله بعد بیاین روی advenced و انتخابش کنید سپس wipe delvik cache انتخاب کنید و yes را بزنید
اخرین مرحله وایپ هم بیاین روی وایپ دیتا /فکتوری ریست و اون هم yes بزنید
بعد از اینکه وایپارو انجام دادین برین روی گزینه install zip (دومین گزینه ) بعد گزینه اول chose zip from storge انتخاب کنید که از این طریق به فایلهای داخل حافظه دسترسی پیدا میکنید ،بیاین پایین تا جایی که فایل زیپ رام را پیدا کنید انتخابش کنید و نصبش کنید
بعد از اینکه رام نصب شده (حدود یک دو دقیقه طول میکشه ) بلافاصله اپدیت سوپر یوزر نصب کنید به همان صورت که رام نصب کردین
بعد از اتمام نصب اپدیت سوپر یوز گزینه rebot system now را انتخاب کنید بعد منتظر باشین تا گوشی بالا بیاد
همین ،![]()
Last edited by mnik7; 30-03-2014 at 12:52.
دادا خیلی ماهی
دمت گرم
پس انجام میدم باز اگه سوالی داشتم میگم بت
فقط این لینک دانلود ریکاوری باز کار نمیکنه
یعنی برا میزنم روش دانلود نمیشه
یه چک میکنی لطفا؟
تا حالا 4.1.2 فلش کردم
روت کردم طبق چیزی که گفته بودی تو صفحه 62 همین جا (برای ورژن های کمتر از 145 که اینی که نصب کردم 141 هست)
یه آپدیت 199 هم اومده که 435 مگ هست اونم نصب کنم؟؟
حالا اگه اون ریکاوری روو درست کنی ادامه میدم
ممنون بازم
Last edited by john nash; 31-03-2014 at 10:49.
ببینید هدف اینه که گوشی دارای ریکاوری باشه تا از طریق اون رام مورد نظر نصب بشه که نصب ریکاوری لازمش روت بودن گوشیه
اگه در رام جیلی بین گوشیتونو روت کردین و ریکاوری هم نصب کردین دیگه نیازی نیست اپدیتایی که براتون میاد اپ کنید
اینم یه لینک دیگه از ریکاوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)