تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 720 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز رفتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!
    42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟
    دوستان مشهدی آیا فروشگاهی نمی شناسند که گران فروشی نکند؟
    ممنون
    Last edited by koh; 01-11-2010 at 09:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.

1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
    2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
    بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.

الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
    ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
    ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
    د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
    ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
    و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.

بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.

اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.

3. 12 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
    ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
    ممنون از راهنماییتون!

این دو موردی که در بالا جدا کردم ، واقعا انجامشون ضروری هست؟ چون خیلی ضد حال هستن! الان اکثر فیلم ها 16:9 هستن و اون نوار سیاه رنگ رو در بالا و پایین دارن.حالا منی که بعد یه عمر میخوام HDTV بخرم و باهاش فیلم HD نگاه کنم که ضد حال میخورم!
    مورد دوم اینکه اکثر افراد بزرگسال به اخبار علاقه دارن! (البته اکثر کانال ها آرم یا لوگوی ثابت رو دارن!)

5. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون!

این دو موردی که در بالا جدا کردم ، واقعا انجامشون ضروری هست؟ چون خیلی ضد حال هستن! الان اکثر فیلم ها 16:9 هستن و اون نوار سیاه رنگ رو در بالا و پایین دارن.حالا منی که بعد یه عمر میخوام HDTV بخرم و باهاش فیلم HD نگاه کنم که ضد حال میخورم!
    مورد دوم اینکه اکثر افراد بزرگسال به اخبار علاقه دارن! (البته اکثر کانال ها آرم یا لوگوی ثابت رو دارن!)
    سلام :دوستان اگر از zoom1 استفاده کنند خیلی از مشکلات حل میشه.

7. 3 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    حالا که بحث dlna داغه یه سئوال برام پیش اومده.اگر یه pc داشته باشیم با یه کارت وایرلس و v20 رو به یه اکسس پوینت وصل کنیم میتونیم از v20 بصورت بیسیم بعنوان مانیتور استفاده کنیم یعنی هم اجرای فیلم hd یا بازی 1080 و هم استفاده های روزمره کامپیوتری. اگر این امکان باشه دیگه اون بحث پیدا کردن کیس HTPC که خیلی کمیابه و توی ایران مدلهای با ظاهر نامناسبی برای دکوراسیون منزل وجود داره و در فروم خودمون در تاپیکه مربوطه راجع بهش زیاد صحبت شده، منتفی میشه و میشه یه کیس معمولی یه گوشه خونه که توی دید نیست جا داد و با یه موس و کیبرد بیسیم و ارتباط با v20 براحتی امکانات مالتی مدیا رو روی v20 فرستاد.
    عزیزانی که امتحان کردند ممنون میشم اگه پاسخ بدن.
    Last edited by aminashtari; 01-11-2010 at 21:32.

9. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام :دوستان اگر از zoom1 استفاده کنند خیلی از مشکلات حل میشه.
    آقا شرمنده ولی من متوجه منظور شما از zoom1 نشدم! یه امکان در TV هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود رفقا، من هم سرانجام یک دستگاه وی20 خریدم.
    فقط و فقط به خاطر فیلم های اکشن و مسابقات رزمی و گرنه پلاسما نمی گرفتم یه ال ای دی و یا دی وی دی می گرفتم.
    به قول آقای برزین همچین تصویرش اندگی دودی است .
    البته برا شب حال میده ولی تو روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی.
    اونکسی هم که تی وی رو آورد و روشن کرد گفت اگه همش با 100 ببینی یکی دو سال دیگه 100 هم دودی میشه پش فعلن با 60-70 ببین سال دیگه برو بالاتر .
    من می خواستم اول ال جی بگیرم چون پول اینو نداشتم ولی اقوام وام بدون بهره دادن گرفتم.
    فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.
    ایکاش این تی وی یو ای بی خور خوبی داشت.
    روی هم رفته میشه گفت راضی هستم.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.
    فیلمی که میگید 1080p نیست دیگه درسته؟
    اگه نیست، برای اینه که بیت ریت پایینی داره یا خوب از نسخه ی با کیفیت کانورت نشده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دی وی دی بود افشین جان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا شرمنده ولی من متوجه منظور شما از zoom1 نشدم! یه امکان در TV هست؟
    سلام:اگر کلید aspect روی کنترل بزنید وzoom1 رو انتخاب کنید لوگو و تا حدود زیادی نوار مشکی بعضی کانالها حذف میشود البته 100 تا 200 ساعت اول تا مرحله break in تموم بشه.

15. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •