تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 197 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

12میلیارد تومن کمِ کم بودجه‌ی 3تا تیم شهرستانی میشه! یعنی امان از دست شایعه‌ساز!
    اگه قرارداد ژوزه 3میلیون دلار هم باشه با احتساب دلار 1200تومنی میشه 3میلیارد و 600میلیون!

علی جان به فرض شایعه هم بوده باشه ، دور از حقیقت نیست .

تو اون خبر نوشته با دلار روز حساب شده . شما اگر 12 میلیارد رو تقسیم بر دلار روز کنی ( دلار روز 3 تومن هست ) ، میشه 4 میلیون دلار .

فکر میکنم دولت گفته به تیمایی که مربی خارجی دارن ارز دولتی میده یعنی دلار 1200تومنی!
    عقلانی به نظر نمیرسه ، دولت انقدر سفت و سخته که یک ریال هم نمیتونی ازش بکنی ، بعد بیاد تو این وضعیت بده دلار تو کشور ، دلار 1226 تومنی بده به پرسپولیس .
    تو این جور موراد راحت دولت پشته تیم رو خالی میکنه .

حالا گیریم دلار 1226 تومنی هم بدن ، در 4 میلیون دلار ، میکنه حدود 5 میلیارد تومن که به نظرم خیلی زیاده برای مربی که تیم به این بزرگی رو دوازدهم جدول کرد !!!

خلاصه پوله مفتیه که ازمون میزنه به جیب ، حرومش باشه

2. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رزومه کاری ژوزه اینقدر بالا بود که این مبلغ رو حیف و میل کرد سردار !!!!! افشین قطبی رو آوردن لااقل تونست از مهرههاش استفاده خوب بکنه و تیم رو قهرمان کرد اونهمه حرف در اومد واسه مبلغ میلیاردیش . لااقل یه چیزی توی یه فصل از افشین دیدیم . از این سرمربی که چیزی ندیدیم چه توجیهی دارن واسه اینهمه پول که ریختن به پاش ؟؟؟؟؟ میخوان ایرونی بزارن بالا سر تیم اونم بلده همینجوری بی برنامه بازی کنه تیمش اونوقت با یک چهارم سر ته قضیه رو هم میارن !!!!
    تیمایی توی نیم فصل بالا سرمونن که نصف ستاره های اسمی مارو ندارن مربیشونم یه همچین مبلغی رو عمرا بتونن بگیرن از تیماشون !!!
    جلالی زیادی احساساتیه و با باند بازی و یه حاشیه کوچولو تیمش از هم می پاشه نمیتونه تیم رو برگردونه . اون سال که توی پاس بود کلا حاشیه دنبالش نبود . پرسپولیسی که مدیر عاملش و سرپرستش چپ و راست دارن مصاحبه و دخالت توی بعد فنی تیم میکنن به همین راحتیا جمع نمیشه . همه حرف میزنن الا اونی که باید حرف بزنه !

............

استقلالیا تا دیدن توی خمله برهانی تموم کننده نیست مث سالای قبل !! رفتن دنبال عماد ( رفتن جلوی ضرر رو بگیرن ) ما هنوز واسه خلع پستامون کاری نمیکنیم !

4. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

استقلالیا تا دیدن توی خمله برهانی تموم کننده نیست مث سالای قبل !! رفتن دنبال عماد ( رفتن جلوی ضرر رو بگیرن ) ما هنوز واسه خلع پستامون کاری نمیکنیم !
    ما خلعمون فقط هافبک وسطه حالا چه هجومی چه دفاعی. هجومی که نوری هست و کریمی هم اضافه میشه. دفاعی هم نقی زاده و حقیقی هستن و کلاه کج و کیم جئون رو هم داریم میگیریم. تازه کریمی هافبک دفاعی هم میتونه بازی کنه. بازیکن بهتر از اینا تو نیم فصل نمیشه خرید وگرنه به نظر من الآن دهنوی عالیه
    فقط اگه انصاری فرد رو بفروشن باید یه مهاجم بگیرن
    حسینی و پولادی رو هم هیج جوره نباید بفروشن. حسینی که مشخصه،پولادی رو هم بخوان رد کنن باز اگه تیم بخواد 4 دفاعه بازی کنه دفاع چپمون اتوبان میشه چون نه فشنگچی دفاع بلده و نه معدنچی

6. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

رویانیان: سرمربی پرسپولیس ایرانی است

محمد رویانیان در بازگشت به ایران تلویحا برکناری مانوئل ژوزه را تایید کرد
    اما در نهایت همه چیز را به تصمیم روز دوشنبه کمیته فنی باشگاه موکول کرد.

به گزارش انتخاب، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که بامداد امروز (یکشنبه) از سفر خود به ایتالیا و آلمان بازگشت در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فواید این سفر برای پرسپولیس اظهار کرد: پرسپولیس این پتانسیل را دارد و باید به یکی از باشگاه‌های برتر آسیا تبدیل شود و بتواند با باشگاه‌های بزرگ در سطح دنیا رقابت کند. این حق پرسپولیس با داشتن 30 میلیون هوادار است.

وی ادامه داد: از زمانی که به این باشگاه آمدم، چند طرح را برنامه‌ریزی کردم. یکی از آنها ارتباط با باشگاه میلان بود به عنوان باشگاهی که پرافتخارترین باشگاه جهان است و بیشترین جام را گرفته است. علاوه بر آن بحث اقتصادی، نظام تربیت بازیکن و امکانات این باشگاه فوق العاده است. از اوایل حضورم در پرسپولیس سه باشگاه را هدف قرار دادم که با آنها ارتباط برقرار کنیم. یکی از آنها میلان بود که خوشبختانه ارتباطمان با آن برقرار شد. مذاکرات بسیار خوبی داشتیم، دو، سه روز مهمان شان بودیم و به ویژه در ورزشگاه سن سیرو از ما پذیرایی خوبی کردند.

رویانیان گفت: گالیانی، قائم مقام برلوسکونی با محبت با ما برخورد کرد و وقت زیادی برای ما گذاشت. شماره 10 میلان را هم به نماینده پرسپولیسی‌ها هدیه کردند. با معاونان این باشگاه جلسات متعددی داشتیم، از کمپ میلان بازدید کردیم، نحوه تمرین بازیکنان‌شان را دیدیم و حمید استیلی هم که در کنار ما بود زحمت کشید و برای ما وقت گذاشت. همچنین ورزشگاه تازه تاسیس یوونتوس در تورینو را دیدیم. واقعیت این است که ما یک ورزشگاه می‌خواهیم و باید بسازیم. ما 30 میلیون هوادار داریم و مطمئنا این کار را برای آنها خواهیم کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه تحول بنیادین پرسپولیس باید آغاز شود، گفت: صحبت‌هایی داریم که خیلی مهم است. الان آغاز تحولی نو و بنیادین در باشگاه پرسپولیس است و اتفاقات بزرگی افتاده و خواهد افتاد که به زودی در یک نشست خبری همه آنها را اعلام خواهم کرد.

محمد رویانیان گفت: تقریبا کارمان با باشگاه رئال مادرید تمام شده و ارتباطمان با منچستر یونایتد را هم شروع کرده‌ایم. با یک تیم آلمانی هم مذاکراتی انجام داده‌ایم.

وی درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس در ادامه فصل گفت: ما امسال دیگر با سرمربی خارجی کاری نداریم. ان‌شاالله از مربیان ایرانی استفاده خواهیم کرد. باید اعلام کنم که مربی که سال آینده پرسپولیس را هدایت می‌کند از الان مشخص شده است، اما نمی‌گویم که ایرانی است یا خارجی.

رویانیان در پاسخ به این سوال که چرا از ابتدای فصل یک مربی ایرانی را به پرسپولیس نیاورد به ایسنا، گفت: اینطور نیست. من نظرسنجی کردم اما مربی ایرانی رای نیاورد. در واقع به حرف هواداران گوش کردم و مربی خارجی آوردم. هواداران هنوز باور نداشتند که باید به مربی داخلی تکیه کنیم. برای من خیلی راحت‌تر است که مربی داخلی بیاورم چون هم من را می‌شناسد و هم اینکه ارزان‌تر است. اما هواداران به گزینه‌های داخلی رای ندادند، من به عشق آنها دنیزلی و مانوئل ژوزه را آوردم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره احتمال فسخ قرارداد با ژوزه به ایسنا گفت: طبیعتا اگر قرار باشد با ژوزه همکاری‌مان را قطع کنیم بر اساس رای کمیته فنی خواهد بود که دوشنبه تصمیم‌گیری می‌کند. اما من از اروپا به ژوزه ابلاغ کردم که فعلا سر تمرین نرود تا تکلیفش روشن شود. این اولین کاری بود که برای نیم فصل انجام دادیم. فعلا ایشان را کنار گذاشتیم و باز هم به خاطر هواداران این کار را کردیم اما من با مربی قرارداد دارم و ضرر می‌کنم.

یکی از هواداران در تمرین روز گذشته پرسپولیس با انتقاد از وضعیت این تیم گفته بود چرا استقلال که بی‌پول است دوم است اما ما دوازدهم هستیم. رویانیان در این رابطه به ایسنا گفت: استقلال هم بی‌پول نیست. من از پشت صحنه خبر دارم. ما هم خیلی پولدار نیستیم، فقط قیافه‌مان کمی غلط‌ انداز است و همه فکر می‌کنند پولداریم! من می خواستم هواداران این را بدانند که از این به بعد باشگاه درباره همه‌چیز تصمیم بگیرد.

وی افزود: در این رابطه ضرری به پرسپولیس نرسیده است. ما خیلی موفق شدیم. اگر بخواهیم به تیم فوتبال نگاه کنیم ضرر کرده‌ایم، اما اگر بخواهیم به باشگاه و 5 سال برنامه‌ای که برای آن داریم و به زودی آنها را خواهم گفت، نگاه کنیم ما ضرر نکرده‌ایم.

رویانیان درباره شایعه حضور دنیزلی در پرسپولیس هم به ایسنا گفت: من با دنیزلی در ارتباطم. کمیته فنی باید درباره نیمکت تیم نظر دهد. ما همانطور که در کمیته فنی گفته شد عمل کردیم. آنها گفتند تا نیم فصل به ژوزه فرصت دهید و ما هم این کار را کردیم. بعد از بازی با پیکان هم ما یک برد، یک مساوی و یک باخت داشتیم که آمار خوبی برای ما نیست. ما از ژوزه و بازیکنان خواسته بودیم در این سه بازی 7 امتیاز بگیرد تا تیم بالا بیاید اما اینطور نشد و وظیفه من است که برخورد کنم.

وی با بیان اینکه قبول دارم در زمان من تغییرات در کادر فنی پرسپولیس زیاد بوده گفت: این اتفاقات باید می‌افتاد تا هواداران متوجه شوند که این کار را باید کاملا به باشگاه بسپارند. استیلی گزینه مدیر قبلی بود اما نگداشند کار کند. دنیزلی را هواداران خواستند و ما او را آوردیم. اما همسر و پدر همسرش مریض شدند و دیگر نتوانست برگردد. او به هم ریخته بود و این از شانس بد من است. و اگرنه او الان مربی پرسپولیس بود، هنوز با او قرارداد دارم. کمیته فنی هم تصمیم گرفت که ژوزه سرمربی شود و حالا دوباره خودشان باید درباره او تصمیم‌گیری کنند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره فهرست بازیکنان مازاد پرسپولیس هم گفت: 4،5 نفر هستند که اگر تیم‌های دیگر آنها را بخواهند می‌توانیم با آنها تسویه حساب کنیم. ضمن اینکه علاوه بر کلاه کج به دنبال جذب یکی دو بازیکن دیگر هم هستیم که یکی از آنها داخلی و یکی هم خارجی است.

به گزارش ایسنا، رویانیان در پاسخ به این سوال که مصاحبه های انتقادی چند بازیکن پرسپولیس چه نقشی در کنار گذاشته شدن ژوزه داشته، به ایسنا گفت: قاطعانه می‌گویم که هیچ نقشی نداشته است. اگر بازیکنان به این صحبت‌های خود ادامه می‌دادند دیگر جلسه کمیته فنی هم تشکیل نمی‌دادم و ژوزه را نگه می‌داشتم.

وی افزود: این بازیکنان که دو نفر بودند، با مصاحبه کردن علیه سرمربی کار غلطی کردند و تنبیه هم می‌شوند. به خودشان هم گفتیم که اگر حرف بزنید قرارداد ژوزه یک سال دیگر تمدید می‌شود. برای اینکه این حرف‌ها درست نیست. ما به اندازه کافی از بیرون تیم ضربه خورده‌ایم و بعدا هم خواهم گفت که چه کسی این ضربه را به ما زده است. نقطه آغاز مشکلات پرسپولیس در این فصل یک فرد خارجی است و بازیکنان خودمان هم ابزار دست او شده بودند. این همه ضرری که به پرسپولیس وارد شد ناشی از کینه‌توزی و رفتار غیراخلاقی عده‌ای بوده است که به زودی در این باره حرف خواهم زد.

8. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هجومی که نوری هست
    از نوری چیزی دیدین توی نیم فصل گذشته ؟؟! از طرفی نقی زاده هنوز جا داره تا توی ترکیب جا بیفته . به جای نقی زاده کسی رو میخواستیم تا مث آشوبی به حمله و عمق دفاع حریف هم یه نیم نگاهی داشته باشه . اینکه چسبیده به دفاعها فقط ! اومدن کریمی تیم رو یه سرو سامانی میده . منوط به اینکه بازم اتفاق خاصی نیفته بین کریمی و ژوزه

محمد رویانیان گفت: تقریبا کارمان با باشگاه رئال مادرید تمام شده و ارتباطمان با منچستر یونایتد را هم شروع کرده‌ایم. با یک تیم آلمانی هم مذاکراتی انجام داده‌ایم.
    جای تقدیر داره .

وی درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس در ادامه فصل گفت: ما امسال دیگر با سرمربی خارجی کاری نداریم. ان‌شاالله از مربیان ایرانی استفاده خواهیم کرد. باید اعلام کنم که مربی که سال آینده پرسپولیس را هدایت می‌کند از الان مشخص شده است، اما نمی‌گویم که ایرانی است یا خارجی.
    خدا به خیر کنه

یکی از هواداران در تمرین روز گذشته پرسپولیس با انتقاد از وضعیت این تیم گفته بود چرا استقلال که بی‌پول است دوم است اما ما دوازدهم هستیم. رویانیان در این رابطه به ایسنا گفت: استقلال هم بی‌پول نیست. من از پشت صحنه خبر دارم. ما هم خیلی پولدار نیستیم، فقط قیافه‌مان کمی غلط‌ انداز است و همه فکر می‌کنند پولداریم! من می خواستم هواداران این را بدانند که از این به بعد باشگاه درباره همه‌چیز تصمیم بگیرد.
    بله ! از نوع خرجا معلومه

وی افزود: این بازیکنان که دو نفر بودند، با مصاحبه کردن علیه سرمربی کار غلطی کردند و تنبیه هم می‌شوند. به خودشان هم گفتیم که اگر حرف بزنید قرارداد ژوزه یک سال دیگر تمدید می‌شود.
    سواد مدیریتی یعنی این !!! مث دوران مهدکودک ! منطقی ترین راه برای نگهداشتن سرمربی میلیاردی که مجبوریم تحملش کنیم . بالاخره دیر یا زود پولش رو میگیره و یه خنده هم برا ماها ول میده ! روشی نوین برا ماندگاری یا برکناری سرمربی
    Last edited by MoJtaBa.R; 09-12-2012 at 14:45.

10. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چشمه‌سري: زانوي نوري آسيب ديده است

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از آغاز تمرينات علي کريمي و مهدي مهدوي‌کيا خبر داد و گفت: کاپيتان‌هاي پرسپوليس تحت نظر کادر پزشکي هستند و تا اينجا مشکلي ندارند.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه‌الله چشمه‌سري در خصوص وضعيت بازيکنان آسيب ديده پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: فقط سه بازيکن مصدوم داريم که عبارتند از عليرضا نورمحمدي، محمد قاضي و محمد نوري و غير از اين نفرات، ساير بازيکنان در شرايط تمرين هستند.

وي همچنين خاطرنشان کرد: مهدي مهدوي‌کيا و علي کريمي هم که تمرينات خود را شروع کرده‌اند، تحت نظر هستند و تا اينجا مشکلي نداشته‌اند.

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس افزود: تاندون کشکک زانوي محمد نوري در بازي با تراکتورسازي آسيب ديد و به خاطر دردي که دارد، اين بازيکن برنامه‌هاي فيزيوتراپي را دنبال مي‌کند. اميدواريم ظرف دو، سه روز ديگر شرايط او براي شروع تمرين بهتر شود.

..........................
    فک کنم چشمه سری شومه واسمون دم به دم مصدوم میدیم . توی زمین اینقدرام فشار روی تیم نیست که اینجوری مصدوم میدیم
    3

.......................

تمرين امروز 19 آذر تيم فوتبال پرسپوليس تهران؛
    تمرين سرخ پوشان پشت درب هاي بسته

با اينکه ژوزه در تمرينات حضور ندارد باز هم تمرينات پشت درب هاي بسته درفشي فر برگزار مي شود و اين نشان مي دهد که دستورات از جاي ديگر ابلاغ مي شود.

در حالي امروز يکشنبه 19 آذر تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران ساعت 11:40 در مجموعه درفشي فر آغاز شد که گل محمدي مسئول کادر فني پرسپوليس 10 دقيقه براي بازيکنان حاضر صحبت کرد و سپس تمرين با دويدن و گرم کردن شروع شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شايان ذکر است: کماکان تمرينات پرسپوليس پشت درب هاي بسته برگزار مي شود و خبرنگار و تماشاگران اجازه ورود به مجموعه ورزشي درفشي فر را ندارد اين موضوع نشان مي دهد که حکم برگزار شدن تمرينات بدون تماشاگر و خبرنگار فقط مختص به ژوزه مربي پرتغالي پرسپوليس نبوده است و دستورات از جاي ديگر مي رسد.

گفتني است: تازه واردهاي پرسپوليس از جمله رضا حقيقي و عادل کلاه کج در تمرينات حضور دارند و علي کريمي با تيم تمرين مي کند و مهرداد پولادي، محمد قاضي و سعيد قدمي غايبان تمرين امروز هستند.

لازم به ذکر است: پس از گذشت لحظاتي از تمرين موضوع سرمربيگري حميد استيلي در تيم فوتبال پرسپوليس به گوش مي رسد ولي استيلي کاملا اين موضوع را در مصاحبه با سايت هاي خبري تکذيب کرده است.

................

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من امروز تو خبرها خوندم گل محمدی به احتمال زیاد مربی پیروزی میشه
    باید منتظر نتیجه ی این تصمیم باشیم ببینیم چی پیش میاد

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کریمی و مهدوی‌کیا مشکلی ندارند
    پزشک تیم فوتبال پرسپولیس از آغاز تمرینات علی کریمی و مهدی مهدوی‌کیا خبر داد و گفت: کاپیتان‌های پرسپولیس تحت نظر کادر پزشکی هستند و تا اینجا مشکلی ندارند.
    به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، وجیه‌الله چشمه‌سری در خصوص وضعیت بازیکنان آسیب دیده پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: فقط سه بازیکن مصدوم داریم که عبارتند از علیرضا نورمحمدی، محمد قاضی و محمد نوری و غیر از این نفرات، سایر بازیکنان در شرایط تمرین هستند. وی همچنین خاطرنشان کرد: مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی هم که تمرینات خود را شروع کرده‌اند، تحت نظر هستند و تا اینجا مشکلی نداشته‌اند. پزشک تیم فوتبال پرسپولیس افزود: تاندون کشکک زانوی محمد نوری در بازی با تراکتورسازی آسیب دید و به خاطر دردی که دارد، این بازیکن برنامه‌های فیزیوتراپی را دنبال می‌کند. امیدواریم ظرف دو، سه روز دیگر شرایط او برای شروع تمرین بهتر شود.

مهدوی‌کیا به تمرینات گروهی بازگشت
    دومین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بدون حضور مانوئل ژوزه و زیر نظر یحیی گل‌محمدی امروز در حالی برگزار شد که مهدی مهدوی‌کیا به تمرینات گروهی بازگشت.
    به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری مهر، برنامه‌های آماده‌سازی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در مسابقات جام حذفی و نیم فصل دوم لیگ برتر در حالی امروز برگزار شد که اتفاق مهم این تمرین بازگشت مهدی مهدوی‌کیا به تمرینات گروهی بود. در این تمرین مهدوی‌کیا پا به توپ شد و تمرین خود را بدون مشکل دنبال کرد. کار سرخپوشان با دویدن و گرم کردن شروع شد و پس از آن، تمرینات بدنی و هوازی، کار با توپ، آقا وسط و فوتبال درون تیمی در دستور کار بازیکنان قرار گرفت. در تمرین امروز یکشنبه، خانزاده و پولادی به دلیل همراهی تیم ملی در مسابقات غرب آسیا غایب بودند. علاوه بر آنها اسماعیل‌زاده و قدمی هم به دلایل نامشخصی در تمرین صبح حضور نداشتند. همچنین شهاب گردان هم بنا به ادعای سایت پرسپولیس با اجازه مسئولان تیم، در تمرین غایب بود. امیرحسین فشنگچی و محمد نوری امروز در درفشی‌فر حاضر شدند ولی نوری مانند نورمحمدی و قاضی در تمرینات شرکت نکرد.

انتقال انصاریفرد به تیم‌های اروپایی منتفی شد
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه مشکلات دنیزلی همچنان پابرجاست و حضور وی در پرسپولیس منتفی است، به آخرین وضعیت انتقال مهاجم این تیم به تیم های اروپایی اشاره کرد و گفت: برای اینکه با قدرت به کار خود ادامه دهیم کریم انصاریفرد را حفظ خواهیم کرد.
    به گزارش 598 به نقل از خبرنگار مهر، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از بازگشت به ایران در تمرین روز یکشنبه پرسپولیس که پشت درهای بسته بود حاضر شد و با بازیکنان در خصوص مسائل مختلف باشگاه صحبت کرد. محمد رویانیان خطاب به بازیکنان پرسپولیس گفت: هواداران از نتایج پرسپولیس در نیم فصل اول ناراضی‌ هستند و به خاطر نتایج نامطلوب تیم باشگاه لطمه‌های زیادی در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خورده است. وی افزود: شما باید نیم فصلی که گذشت را فراموش کنید و در نیم فصل دوم ناکامی ها را جبران کنید. شما استعداد و توانایی خوبی دارید و از شما می خواهم ادامه بازی‌ها را با قدرت شروع کنید. شما فقط تمرکز خود را برروی بازی هایی که پیش رو دارید قرار دهید و به مسائل حاشیه ای و پیرامون تیم کاری نداشته باشید. وی در خصوص بازیکنانی که باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات نیم فصل جذب خواهد کرد یا در لیست مازاد قرار می دهد تصریح کرد: اگر تصمیم کمیته فنی به ماندن مانوئل باشد بر اساس لیستی که او در اختیار باشگاه قرار داده عمل می کنیم و اگر این اتفاق نیفتد بر اساس خواسته های سرمربی جدید عمل خواهیم کرد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص احتمال بازگشت دنیزلی نیز خاطر نشان کرد: هنوز گرفتاری ها و مشکلات شخصی دنیزلی حل نشده است، در واقع شرایطی که فصل قبل برای وی وجود داشت از جمله بیماری پدر همسرش هنوز پابرجاست. رویانیان خاطرنشان کرد: ما در کمیته فنی تصمیم گرفته بودیم که بعد از بازی با پیکان سه بازی را به سرمربی فرصت دهیم و بعد از این سه بازی جلسه دیگری را بگذاریم و تصمیم جدیدی بگیریم. روز دوشنبه کمیته فنی تشکیل جلسه داده و تکلیف کادر فنی را مشخص می کند. وی درهمین خصوص افزود: می خواهیم در جلسه فردا همه با هم تصمیم بگیریم به همین خاطر از خوردبین و کاشانی درخواست کردیم که در این نشست حضور داشته باشند تا به اتفاق سایر اعضای کادر فنی تصمیم‌گیری کنیم. محمد رویانیان در خصوص اینکه آیا کریم انصاریفرد در نیم فصل دوم به تیمی اروپایی منتقل می شود، تاکید کرد: کریم انصاریفرد را چند باشگاه اروپایی می‌خواهند اما هنوز به توافقی نرسیده‌ایم. برای اینکه در نیم فصل دوم کار خود را با قدرت ادامه دهیم انصاریفرد را حفظ خواهیم کرد. او فرصت زیادی برای رفتن به اروپا دارد و می‌تواند فصل بعد این کار را انجام دهد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز تیم دقایقی نیز با یحیی گل محمدی به گفتگو پرداخت و از وی خواست به اینکه کمیته فنی چه تصمیمی می‌گیرد کاری نداشته باشد و هرچه توان دارد برای پرسپولیس بگذارد چون نباید در تمرین های تیم خللی ایجاد شود.

16. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

متاسفانه مربی هایی که تو ایران بعد مدیریتی قوی داشتن دیگه کم کم به دلیل به روز نبودن از دور کنار رفتن و الان بدیش اینه که جایگزینی هم براشون نیومده تنها مربی که تو این سال ها دیدم که از نظر مدیریتی هم خوب بود قلعه نویی و فرهاد کاظمی بودن که اونا هم.....!!!

تو گزینه های فعلی گل محمدی با دوتا کمک خیلی خوب!! بهترین گزینه هست...... واقعا ژوره این پوله از گلوش میره پایین ؟؟ اگه میخواستن اخراج کنن همون هفته های اول اخراجش میکردن....هر چند تیم تو این هفته های اخر بهتر شده بود ولی این سطح بازی باید تو همون هفته های اول دیده میشد تا این موقع فصل تیم با ثبات و پیشرفت کرده تری داشته باشیم .....

خرید کلاه کج خوب نبود ، فروش اسماعیل زاده یا یکی از جوون های دیگه تیم واقعا اشتباه هست هنوز از اینکه اول فصل استعدادی مثه جهانبخش از چنگمون پرید ناراحتم چه برسه که بخوان الان باز بازیکنای جوون رو بفروشن.

18. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آغاز جلسه کمیته فنی پرسپولیس/گل محمدی رسما سرمربی قرمزها می شود؟

لیگ برتر - جلسه کمیته فنی پرسپولیس در دفتر این باشگاه آغاز شد.

به گزارش خبرآنلاین؛جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با حضور محمد رویانیان در حال برگزاری است.دراین جلسه که پروین،خوردبین،استیلی،پیرو انی،وطنخواه و کاشانی حضور دارند قرار است آخرین تصمیمات در مورد سرمربی پرسپولیس گرفته شود.
    روز گذشته محمد رویانیان به صورت غیر رسمی گفته بود که ژوزه قطعا برکنار خواهد شد و سرمربی جدید پرسپولیس یک ایرانی است.در هر صورت آنچه که مشخص است این است که خبر رسمی هدایت سرخپوشان به یک مربی ایرانی که احتمالا یحیی گل محمدی است از دل این جلسه بیرون می آید.

================================================== ============
    آشتياني بيان کرد:
    ژوزه تمايلي به شنيدن نظرات اعضاي کميته نداشت

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: درست است که کميته فني ژوزه را ابتداي فصل به عنوان سرمربي تيم انتخاب کرد ولي وي تمايلي براي شنيدن نظرات اعضاي کميته نداشت.

ابراهيم آشتياني پيش از حضور در جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: کميته فني که با حضور پيشکسوتان پرسپوليس برگزار مي شود، فرماليته نيست. رويانيان کار بزرگي انجام داده و پيش از اين هيچ گاه تا اين اندازه به پيشکسوتان بها داده نمي شد.

به گزارش مهر، وي درباره مخالفت اعضاي کميته فني با مانوئل ژوزه گفت: درست است که کميته فني ژوزه را پيش از شروع فصل انتخاب کرد ولي اين مربي حرف ما را گوش نمي دهد و تمايلي نداشت با ما مشورت کند. ايشان ظرفيت پيشکسوتان پرسپوليس را نمي‌دانند.

آشتياني در پايان گفت: در کميته فني پرسپوليس آدم هاي کوچکي حضور ندارند. متاسفانه گوش شنوايي براي نظرات کميته فني وجود نداشت و اين موضوع به باشگاه ضربه زد.

رویانیان اعلام کرد: یحیی با اختیار تام ، زیر نظر علی پروین و به مدت ۴۸ ساعت سرمربی پرسپولیس شد!

لیگ برتر - محمد رویانیان در پایان جلسه کمیته فنی پرسپولیس گفت هنوز 48 ساعت زمان می خواهد تا نظرش را درباره مانوئل اعلام کند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ رویانیان در پایان کمیته فنی پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت:« فعلا یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس است.»

Last edited by Greedy; 10-12-2012 at 14:41.

20. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •