تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 118 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

فوق العاده بودیم... مخصوصا نیمه مربیا... خدایی این هازارد فوق العادس.... دمش گرم... با اینکه راحت میتونستیم بازیو ببریم مساوی کردیم... خب خیلی هم بد نشد اینجوری توو استمفورد بریج 6 تاییشون میکنیم...

این تیمه نیمه دوم منچستر که سهله اگه منتخب جهان هم جلوش وایمیساد کاری نمیتونست بکنه..

2. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    عجب شروع بدی داشتیم، خیلی افتضاح بود، همون اول دو تا زدن روجیه نذاشتن واسمون، ولی بچه ها خوب خودشونو پیدا کردن، دم دمای دقیقه 17 دیگه افتادیم رو دور و تا آخر بازی رو دست خودمون نگه داشتیم، اونم تو الترا فورد
    کم کم صدا بچه های منچستری هم داره بلند میشه ها، انگار دیگه حال و حوصله مرد پیرشون رو ندارن

دوستان من واسه تک تک بازیکنانمون آینده میبینم بجز موسز و دمبابا، البته زیاد بازی های با رو تماشا نکردم، ولی موسز رو مطمئنم که اصلا کار گروهی تو خونش نیست، بدون کار گروهی هم اصلا آینده ای در کار نیست
    یه خسته نباشید هم باید به پیتر گفت که 20 دقیقه اول بازی به اندازه 90 دقیقه فشار تحمل کرد، هم از خودی هم از حریف

پ.ن:
    قبل برگشت روند بازی به نفع ما داشتم به این فکر میکردم که نکنه واقعا بنیتز درست میگه و ما بازیکن درست سرمون نداریم، اما دیدم نه، اتفاقا شیرای لندنی پتانسیلشون خیلی هم بالاست
    آخ خدا بیامرزه دروگبا رو که بعد رفتنش به اینهمه خفت و خاری افتادیم که بینترز باید بیاد به ما یه همچین حرفی بزنه، همچنین اسین مرد بزرگ میانه رو
    Last edited by jb.NY; 10-03-2013 at 22:44.

4. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بچه ها اون صحنه بین فردیناند و تورس رو شما دیدید ؟ چه اتفاقی افتاد ؟

من نتونستم ببینم چی شد اون لحظه !

6. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا فردیناند از پشت زد زیر پای تورس ولی انگار خودش فهمید کارش ارزش کارت گرفتن نداره درجا دستشو گرفت بلندش کرد
    داور تو کادر بود و معلوم بود پشتش به صحنست، اما یعنی کمک داور هم ندید؟! عجیبه

8. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خیلی راحت تورس رو زد و بعد دستشو گرفت بلند کرد !

داور هم ندید وگرنه میتونست اخراجش کنه

ولی موسز رو مطمئنم که اصلا کار گروهی تو خونش نیست، بدون کار گروهی هم اصلا آینده ای در کار نیست
    به نظر من موسز خیلی خوبه اما جایی که تو چلسی بازی میکنه اجازه خود نمایی رو ازش میگیره

بازی های نیجریه را دنبال میکردم یکی از بهترینها بود

10. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

K.T.B.F.F.H
    CHELSEA FOR EVER

12. 6 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

هیچی یه پس گرددنی مشتی زد به تورس... تورس افتاد روو زمین... بعد بلندش کرد نازیش کرد

14. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بنیتز: فرگوسن ادب دست دادن ندارد

رافائل بنیتز فرگوسن را به بی اعتنایی و دست ندادن پیش از آغاز دیدار مقابل منچستر یونایتد در لیگ برتر، متهم کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، رافا بنیتز ادعا کرد که پیش از آغاز دیدار منتظر فرگوسن بوده تا با او دست بدهد، ولی سرمربی شیاطین سرخ دست او را رد کرده است.

سرمربی باشگاه چلسی پس از تساوی 2-2 مقابل یونایتد در جام حذفی گفت: "در ابتدای بازی من منتظر بودم. دست ندادن ما تقصیر او بود، من منتظرش بودم. از او بپرسید چرا این کار را کرد، البته اگر شجاعت این کار را دارید. این تصمیم او بود. من آماده و منتظر بودم."

بنیتز با کنایه به فرگوسن گفت: "من تربیت شده ام و فرهنگ معاشرت را بلدم، می دانستم که با توجه به این که افراد زیادی در حال نگاه کردن هستند چه کاری انجام دهم."

بنیتز که رابطه اش با فرگوسن از زمانی که سرمربی لیورپول بود خدشه دار شده است، پس از پایان بازی نیز فرصت دست دادن با فرگوسن را پیدا نکرد. بنیتز توضیح داد: "من با بازیکنانم در حال شادی کردن بودم."

بنیتز ادامه داد: "ما بازی را آنالیز کردیم و شایسته پیروزی بودیم. در نیمه اول دو اشتباه انجام دادیم و دو گل خوردیم اما در نیمه دوم بر آن ها تسلط داشتیم و شانس های گلزنی فراوانی نیز ایجاد کردیم."

"همه چیز به نفع آن ها بود، آن ها در خانه بازی می کردند و آخرین بازی خود را سه شنبه شب انجام داده بودند. ما از رومانی باز گشته بودیم و باید بار دیگر سفر می کردیم. بنابرین بازی خارق العاده ای انجام دادیم و من واقعا از عملکرد بازیکنانم خوش حالم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

جالبه تورس هم هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد. انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. از این اخلاق تورس خوشم میاد. کلاً بازیکن بی حاشیه ای هست. تو اون صحنه هر کی جای تورس بود برای اینکه داور رو مجاب کنه که به فردیناند کارت قرمز بده یا خودشو به تمارض میزد یا یه دعوای حسابی راه میانداخت!

18. 5 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

جالبه تورس هم هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد. انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. از این اخلاق تورس خوشم میاد. کلاً بازیکن بی حاشیه ای هست. تو اون صحنه هر کی جای تورس بود برای اینکه داور رو مجاب کنه که به فردیناند کارت قرمز بده یا خودشو به تمارض میزد یا یه دعوای حسابی راه میانداخت!
    دقیقا... منم خیلی خوشم اومد از این کارش... کلا خیلی بازیکن خونسردیه... اگه رونالدو بود همچین میپیچید انگار کامیون زده بهش... واقعا حیف هست همچین بازکنی با این استعداد اینقد افت کرده...

20. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •