تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 95 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دی شیلیو از حضور سانتون در میلان استقبال کرد

ماتیا دی شیلیو از حضور داویده سانتون به گرمی‌ استقبال کرد و در صورت پیوستن وی به میلان در تابستان ابراز خوشحالی کرد.

اگرچه در صورت حضور وی رقابت برای پیراهن میلان در کناره‌های دفاع افزایش خواهد یافت اما با وجود این موضوع دی شیلیو هیچگونه نگرانی از این بابت ندارد.

سانتون یک بازیکن بسیار عالی‌ می‌‌باشد. او در اینتر خوب بود و در نیوکاسل عالی‌ کار کرده است.

ماتیا دی شیلیو برای اولین برای تیم ملی‌ ایتالیا حضور یافت و توانست با هم تیمی‌های خود به تساوی ۲-۲ با برزیل دست یابد.

میلان فلسفه‌ای جدید به خود اضافه کرده است و آن استفاده از جوانان است. سانتون یک بازیکن جوان بسیار عالی‌ می‌باشد و میلان مکان خوبی برای وی خواهد بود.

دی شیلیو ۲۰ ساله و سانتون ۲۲ ساله از تیم زیر ۲۱ ساله‌های ایتالیا همبازی بوده اند که هر دو بازیکن چشم چزاره پراندلی را گرفته اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بواتنگ بسیار شجاع است

بعد از سخنرانی کوین-پرینس بواتنگ در سازمان ملل در روز گذشته، سپ بلاتر وی را با عنوان "شجاع" خطاب کرد.

هافبک غنایی‌آلمانی میلان در روز جهانی مبارزه با نژادپرستی و حذف آن، در مقر سازمان ملل متحد حاضر شد، و در این مورد به سخنرانی پرداخت.

بعد از پایان سخنرانی بواتنگ، سپ بلاتر، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال، اعلام کرد که او علاقه دارد که با بواتنگ همکاری داشته باشد: ما هموراه و از ابتدا اعلام کرده بودیم که بواتنگ در ترک کردن زمین به علت توهین‌های نژادپرستانه حاضران در استادیوم کاملاً درست عمل کرده است.

حرکت او نمادین و بسیار شجاعانه بود. البته، این حرکت فقط یک اخطار بود، و نه یک راه حل برای حل این بحران. ما بسیار امیدوارم که بتوانیم با کوین همکاری داشته باشیم که بتوانیم این رفتارها را از استادیوم‌ها به طور کلی حذف کنیم.

پیش از این و طی دیدار دوستانه میلان و پروپاتریا، کوین-پرینس بواتنگ به نشانه اعتراض به توهین‌های نژادپرستانه هواداران پروپاتریا زمین بازی را ترک کرده بود، و این مساله باعث شد تا تمام بازیکنان میلان به طبعیت از وی زمین بازی را ترک کنند، و این دیدار ناتمام باقی بماند.

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این یک روز بزرگ و یک احساس فوق‌العاده بود

جنارو گتوزو اعلام کرد که احساسی عاطفی به او دست داده، چراکه توانسته است به عنوان یک مربی به سن‌سیرو بازگردد، اما هنوز عجله‌ای برای بازگشت دائم به خانه‌ی خود را ندارد.

روز گذشته در ورزشگاه سن‌سیرو دیدار دوستانه ای در حضور حدود 4 هزار تماشگر بین میلان و سیون سوئیس با مربی‌گری گتوزو برگزار شد. میلان در حالی که بازیکنان ملی‌پوش خود را در اختیار نداشت توانست با شش گل حریف خود را در هم بکوبد.

گتوزو بعد از پایان بازی به شبکه میلان گفت: چگونه می‌توان بازگشتی احساسی به اینجا نداشت؟ این یک روز بزرگ و یک احساس فوق‌العاده بود. من واقعاً از این کار لذت بردم. راه من در فوتبال به گونه‌ای بود که از بازیکن به مربی-بازیکن تبدیل شوم.

این احساس من مثل سال‌ها پیش است که میلان چنین شرایطی را داشت، اما ماه‌های کمی این شرایط ادامه داشت. کیفیت اکنون تیم یک چشم‌انداز بسیار عالی است. احساس می‌کنم که دوباره بازیکن میلان هستم. این صداها مانند شعارها بعد از یک پیروزی بزرگ است.

پیپو اینزاگی در حال حاضر کار خود را از تیم جوانان میلان آغاز کرده است و یکی از گزینه های آینده ی میلان برای نیمکت تیم است. بنابراین آیا گتوزو به تیم بازخواهد گشت؟

من می‌خواهم کار خودم را به خوبی انجام دهم، اما این یک ارمان شهر است که برای بازگشت به میلان به عنوان مربی فکر کنم. من کارهای زیادی دارم که انجام دهم، اما برای همه آن‌ها آماده هستم.

پاتزینی در انتظار بازگشت به میلان

جیامپائولو پاتزینی پس از شکستگی بسیار ریزی که در نازک‌نی داشت روز به روز در حال بالابردن آمادگی جسمانی خود است.

مهاجم میلان در حالی که از ناحیه پا مصدوم شده بود توانست در برابر جنوا گل‌زنی کند، اما آزمایشات بعد از آن نشان داد که شکستگی در ناحیه ی نازک نی بوجود آمده است که او را یک ماه از میادین دور خواهد کرد.

پاتزینی در گفت و گو با مدیاست اعلام کرد: در حال بهبود هستم، هرچند نه با سرعت زیادی، اما اثرات بهبودی را می توانم روزانه تشخیص دهم.

سخت کار می کنم تا در اسرع وقت به زمین مسابقه برگردم. من برای ماریو خوشحال هستم. او گل بسیار عالی در برابر برزیل زد و در شرایط خوبی به سر می برد.

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به دوستای خوبم.با توجه به خبر هایی که اقا بهزاد درباره ی شایعات نقل و انتقالات فصل بعد میلان نوشتن چند احتمال هست که میشه حدس زد.................1.جورای کوچکا سال بعد تو میلان توپ میزنه......2.احتمال اومدن داوید کلاسیه به میلان 99 درصده چون تو نقل و انتقالات تابستانی قبلم میلان پیشنهادی برای خرید این بازیکن ارائه کرده بود.......3.احتمال اومدن سانتون به میلان هم زیاده چون داویده سانتون فقط بیست و یک سالشه و از اون مهمتر این که ایتالیاییه و میتونه استخوان بندی تیم ملی ایتالیا باشه...............تمام این احتمالا به کنار ولی اگه لورن به میلان بیاد واقعا خوبه.باسن کمی که داره ولی یکی از بهتریناست.امیدوارم خریدای فصل بعد میلان واقعا لیاقت پوشیدن پیراهن تیم میلانو داشته باشن.

6. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوشبختانه توی این مدت هر موقع خبری منتشر شده که میلان پیش از نقل و انتقالات با بازیکنی به توافق رسیده , خبر کذب نبوده و درست از آب در اومده .
    پس خرید کوچکا رو میشه تا 90% حتمی دونست .

کلاسیه هم قیمت بالایی داره و من فکر نکنم به میلان منتقل بشه . ولی فکر میکنم میلان جورجینو رو به جای کلاسیه به خدمت بگیره .
    برای خرید داویده سانتون هم میلان باید از مدافعان کناری خودش بازیکنی رو به فروش برسونه تا فضا باز بشه .
    آنتونینی که رفتنیه . ولی آباته رو اصلا دوست ندارم از دست بدیم و هنوز میتونه خیلی بهمون کمک کنه و مدافع خیلی خوبیه و یکی از بهترین های ایتالیاست و الان هم که کاملا روی فرمه.

به جای لوورن من اوبانا از تورینو رو ترجیح میدم . ده ده هم میتونه گزینه خوبی باشه . میلان به مدافع وسط سرعتی احتیاج داره و لوورن متاسفانه مدافع سریعی نیست

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کریستانته: آلگری حقیقتا مربی بزرگی است

برایان کریستانته اخیرا قراردادی 5ساله با میلان امضا کرده است و از ابتدای فصل 14-2013 همراه آندره‌آ پاتنگا به تیم بزرگسالان اضافه خواهد شد. در پایین می توانید مصاحبه ی این ستاره ی 18 ساله میلان را مشاهده کنید.

واقعا برای من رضایت بخش بود که گالیانی گفت باید فصل آینده به تیم بزرگسالان اضافه شوم و میلان حساب ویژه ایی بر روی من باز کرده است. این بدین معنی است که تازه کاره من شروع شده است.

رقابت بر سر جایگاه دوم؟ ما می توانیم رتبه ی دوم را کسب کنیم، زیرا در نیم فصل دوم بسیار عالی کار کردیم ، فکر می کنم قطعا بتوانیم این کار را انجام دهیم. به نظر من، میلان و ناپولی تنها تیم هایی هستند که برای رتبه ی دوم خواهند جنگید. یونتوس فصل خوبی در سری‌آ داشت ، آن ها واقعا قوی هستند. آن ها تیمی هستند که بهترین فوتبال را در ایتالیا بازی می کننند.

در شروع فصل آلگری تیمی جدید با بازیکنان جدید داشت. او با مشکلات زیادی روبه رو شد، اما کارش را به خوبی انجام داد و اکنون می توانید ببینید که میلان چگونه بازی می کند.

رابطه ی من با آلگری؟ حقیقتا او مربی بزرگی است. وقتی سال گذشته من تمرین با تیم بزرگسالان را آغاز کردم، او مرتبا به من مشاوره می داد و نصیحت های مهمی می کرد. همچنین وقتی نیاز به انتقاد داشتم از من انتقاد می کرد.

مسیر طولانی در پیش رو دارم. وقتی کارم را با میلان آغاز کردم می توانم بگویم که یک قهرمان خواهم شد یا نه. اما اکنون نیاز دارم روز های متوالی سخت کار کنم.

بالوتلی: بزرگ‌ترین اشتباه من...

ماریو بالوتلی امروز در کنفرانس خبری قبل از بازی با مالت از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014برزیل شرکت کرد و در رابطه با موضوعاتی مثل نژاد پرستی، تکبر و همچنین بزرگترین حسرت زندگیش صحبت کرد.

این مهاجم جوان بسیار کم صحبت می کند، اما امروز بعد از ظهر مقابل رسانه ها نشست و اعلام کرد که برای بازی روز سه شنبه برابر مالت آماده است.

سوپر ماریو گفت: من هیچ وقت یک هدف بزرگ نداشتم، هیچ وقت خودم را نه بهترین و نه بدترین بازیکن جهان نمی دانم. من خودم هستم و این کافی است. به خاطر حضور در تیم ملی و به خصوص در یورو طرفدارن باشگاه های دیگر هم مرا دوست دارند. این را از واکنش اطرافیان نسبت به خودم حس می کنم.

بعد از بازی با برزیل با پدرم حرف زدم و او مرا ساکت کرد چرا که موقعیت های زیادی را خراب کردم. اکنون بازی مهمی در مالت پیش رو داریم و می خواهم که کار خودم را به خوبی انجام دهم، چراکه این بازی نیمی از راه صعود به جام جهانی را مشخص می کند.

تیم ملی یک چیز خاص دارد، چیزی بیشتر از سایر پیراهن ها و خوشحالم که در این تیم جوان قرار گرفته ام. من در حال تغییرم و این چیزی است که شما می بینید در صورتی که قبلا قابل درک نبود.

شایعه شده است که کاپیتان باسابقه ی رم برای جام جهانی برزیل به تیم ملی دعوت خواهد شد، در همین رابطه بالوتلی گفت: این باعث افتخار است که کنار توتی بازی کنی، چرا که باید همیشه به پدیده و قهرمانی مثل او خوش آمد گفت. اکنون فقط می خواهم بر روی تیم ملی تمرکز کنم و بعد از آن به میلان فکر کنم.

بسیار خوشحالم که استفان ال‌شراووی دوست و هم بازی من است، ما تقریبا همیشه با هم هستیم. و از اینکه او را در زندگی خود دارم خیلی خوشحال هستم و تمام تلاشم را می کنم تا در همه ی موارد به او کمک کنم.

در زندگیم فقط از انجام دوباره ی یک کار دوری خواهم کرد، دیگر پیراهن اینتر را روی زمین پرت نخواهم کرد.

این اتفاق در سال 2010 وقتی او با اینتر قهرمان اروپا شد افتاد، ماریو پس از پایان بازی پیراهن خود را در آورد و بر روی زمین پرت کرد. همه ی هواداران، بازیکنان و مورینیو او را در رختکن زندانی کردند و از دست او اعصبانی بودند.

بالوتلی در رابطه با نژاد پرستی هم صحبت کرد: نژاد پرستی مرا ناراحت، اعصبانی و ناامید می کند. متاسفانه به نظر میرسد تلاشی هم در این زمینه صورت نمی گیرد. من با سخنرانی بواتنگ در سازمان ملل موافقم، برای فرار از نژاد پرستی همه باید به هم کمک کنیم.

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

گالیانی:الگری جایی نمی رود............................به نقل از روزنامه ی فرزا ایتالیان فوتبال (forza italian Football)ادریانو گالیانی در مصاحبه ای تاکید کرد الگری حد اقل یک سال دیگر در میلان خواهد بود.با این که میلان در حال حاضر در رده ی سوم جدول سری ا ایتالیا قرار دارد اما به لطف مربی چهل و پنج ساله ی خود روز به روز به شرایط مطلوب تری میرسد.گالیانی همچنین درباره ی تمدید قرارداد این مربی گفت:ممکن نیست قرارداد ماکسی را تمدید نکنیم.او از بودن در سن سیرو راضی است اما به هر حال باید احتملات را نیز در نظر گرفت.

12. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض رقابت سرسختانه ی میلان و یووه برای جذب مهاجم پورتو

.
    به نقل از روزنامه ی Forza Italian Football سران دو تیم میلان و یوونتوس رقابت سرسختانه ای برای جذب جکسون مارتینز مهاجم بیست و شش ساله ی کلمبیایی باشگاه پورتو ی پرتغال را شروع کرده اند.مارتینز در این فصل از رقابت های لیگ پرتغال نمایش خیره کننده ای داشته و تا هجده هفته ی گذشته از لیگ پرتغال بیست و سه گل به ثمر رسانده است.بنابر گزارش های رسیده از پرتغال این بازیکن مورد توجه دو تیم میلان و یوونتوس قرار گرفته است واین دو تیم برای خرید این بازیکن اعلام امادگی کرده اند.

14. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اهداف پنج‌گانه روسونری در تابستان 2013

در حال حاضر، میلان نام خود را به عنوان یکی از مستعدترین هسته‌های فوتبالی اروپا مطرح کرده است. شبکه استعدادیابی میلان به خوبی به روند کاری خود ادامه می‌دهد، آنها در تلاش هستند تا نسل بعدی سوپراستارهای فوتبال اروپا را نزد خود پرورش دهند، و به آینده این تیم در یک دهه آینده بسیار امیدوار باشند.

لیگ سری‌بی ایتالیا به یک منبع غنی بازیکن برای سطح اول فوتبال ایتالیا، سری‌آ، تبدیل شده است. به یاد زمان‌های خوب، لیگ دسته دوم باز هم استعدادهای بزرگی را در خورد پرورش می‌دهد، و آماده است تا این جوانان مستعد را به سری‌آ منتقل کند.

در نهایت، این مساله یک سیگنال مثبت ارزیابی می‌شود، و نشان می‌دهد که اکوسیستم فوتبالی در ایتالیا به روند مثبتی باز گشته است. میلان نیز از این قاعده مستثنی نبوده، و در سال‌های اخیر توانسته از این استعدادها نهایت بهره را ببرد.

اما در ادامه پروژه بزرگ جوان‌گرایی روسونری، میلان بازیکنان خود را از هم‌اکنون برای تابستان پیش‌رو در نظر گرفته، و در این نوشته سعی شده تا بازیکنان هدف میلان، چه آنهایی که از شانس بالایی برای حضور در میلان برخوردارند و چه آنهایی که حاضراً به میلان پیوسته‌اند، را مورد بررسی قرار دهد.

ریکاردو ساپورنارا (امپولی)

ستاره 21ساله امپولی در سری‌بی بسیار درخشان ظاهر شده، میلان درنگ نکرد، و در بازار نقل‌وانتقالات ژانویه قرارداد خود با وی را به امضا رساند. برای پیشرفت بیشتر این بازیکن، میلان اجازه داد تا ساپونارا همچنان تا پایان فصل در امپولی حضور داشته باشد، چرا که وی در امپولی این فرصت را در اختیار دارد تا به طور مداوم در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد.

او یک بازیکن تهاجمی است که توانایی حضور در پست وینگر و یا پشت مهاجمان را داراست. الگوی او کاکا است، و از او می‌توان در نمایش 3-3-4 به عنوان بال هجومی بهره برد. البته شرایط برای ساپونارا چندان آسان نخواهد بود، چرا که میلان در این پست بازیکنانی چون ال‌شراووی، نیانگ، و بواتنگ را در اختیار دارد.

جورجینیو (ورونا)

بنا به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، میلان و ورونا بر سر وی به توافق رسیده‌اند. گاتزتا گزارش می‌دهد که میلان پنجاه درصد از مالکیت این هافبک برزیلی را در اختیار خواهد گرفت. در صورت صحت چنین خبری، هنوز مشخص نیست که میلان وی را در میلانلو حفظ خواهد کرد، و یا برای رشد بیشتر روانه باشگاهی دیگر در سری‌آ خواهد کرد.
    اما آنچه از شواهد بر می‌آید، میلان اراده‌ای بالا برای حضور جورجینیو در پروژه جدید خود را دارد.

برایان کریستانته (پریماورا میلان)

طی مصاحبه‌ای با نشریه معروف دومینیکااسپورتیوا، آدریانو گالیانی اعلام کرد که میلان آماده بوده تا قراردادی 5 ساله و حرفه‌ای به این هافبک 18ساله محصول آکادمی جوانان میلان ارائه کند. بوژان کرکیچ در مورد کریستانته اعلام می‌کند که او مستعدترین بازیکن حال حاضر تیم جوانان میلان است.

خصوصیات کریستانته شباهت‌های بسیاری به فرناندو ردوندو دارد، اما او حتی از سرعت بیشتری هم برخوردار است. او این توانایی را دارد که بتواند جایی در ترکیب 11نفره میلان در فصل آینده برای خود مهیا کند، روندی که متیا دی‌شیلیو در میلان طی کرد، و اکنون یکی از موثرترین بازیکنان روسونری به شمار می‌رود.

کوین استروتمن (پی‌اس‌وی آیندهوون)

این هافبک هلندی مدت‌هاست میلان را مجذوب خود کرده، و ظاهراً یکی از اهداف بالای لیستی میلان در تابستان 2013 خواهد بود. چرا که میلان در پست هافبک تدافعی کمی دچار مشکل است، و گزینه‌های مطمئنی را در حال حاضر در اختیار ندارد.

استروتمن کیفیت قابل توجهی به هر خط میانی اضافه می‌کند. حضور او در کنار ریکاردو مونتولیوو می‌تواند نویدگر یک خط هافبک قدرتمند باشد، چرا که این دو بازیکنانی با قدرت پاس‌دهی با دقت بالا هستند.
    اما مهم است که میلان بتواند باشگاه هلندی مالک وی را راضی به فروش استروتمن کند، چرا که باشگاه‌های بزرگی به دنبال این استعداد نسل آینده اروپا هستند.

آنجلو اوگبونا (تورینو)

هر هوادار روسونری با تماشای تنها چند دیدار میلان در این فصل، به این نکته پی خواهد برد که این تیم در مرکز خط میانی دچار مشکلی اساسی‌ست. اوربانو کایرو، رئیس باشگاه تورینو، همواره تلاش کرده که با بالابردن قیمت فروش اوگبونا سعی کند نظر مشتریان وی را تغییر دهد، و آنها را از خرید این مدافع سیه‌چرده منصرف کند.
    تورینو مبلغ 15 میلیون یورو را برای این مدافع 24ساله ملی‌پوش تعیین کرده، و اگر میلان تمایل به خرید او داشته باشد، می‌توان امیدوار بود که یک لیدر واقعی خیال هواداران را برای مدت‌ها راحت خواهد کرد.

کریستانته جایگزین مونتولیوو

میلان توانسته برایان کریستانته را از تیم جوانان خود پرورش دهد، و وی خود را به یک بازی‌ساز بالقوه تبدیل کرده است.

کاپیتان تیم پریماورا خود را به خوبی در جوانان نشان داده است، و سران باشگاه وی را به عنوان بازیکن تیم اصلی‌ در فصل آینده در نظر گرفته‌اند.

آدریانو گالیانی در این مورد گفت: ما در روز تولد وی هدیه‌ای داشتیم که یک قرارداد ۵ ساله با وی بود.

به نظر من وی به عنوان یک بازیکن فوق‌العاده در جلوی مدافعین می‌‌باشد. از وی می‌‌توان به عنوان جایگزین ریکاردو مونتولیوو نام برد.

در تابستان گذشته چلسی قصد به‌خدمت‌گیری این بازیکن را داشت، اما کریستانته ترجیح داد در میلان باقی‌ بماند.

16. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جلسه میلان با مدیر برنامه های زازا

پیوستن سیمونه زاز به میلان می تواند گروه نیانگ، بالوتلی و ال‌شراووی را تکمیل کند، چرا که سبک موهای او مانند این بازیکنان روسونری است.

آدریانو گالیانی در روزهای گذشته اعلام کرده بود که بهترین خط دفاع همیشه برنده ی لیگ است نه بهترین خط حمله، اما به نظر می رسد او همچنان به دنبال تقویت خط حمله ی خود است و در این میان از سیمونه زازا نام برده شده است.

خط حمله ی میلان در تابستان امسال می تواند با رفتن روبینیو و شاید کرکیچ و پاتزینی دوباره دچار تغییر و تحول شود. و برای پر کردن جای خالی این بازیکنان آندره‌آ پتانیا از تیم جوانان به بزرگسالان اضافه خواهد شد. همچنین خرید زازا می تواند به تقویت هرچه بیشتر خط حمله کمک کند.

رقابت برای به خدمت گرفتن زازا بسیار دشوار خواهد بود چراکه علاوه بر میلان، یونتوس و ناپولی هم به دنبال این بازیکن تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا هستند. طبق گفته ی جیانلوکا دی‌مارزیو کارشناس اسکای اسپورت به احتمال زیاد امروز جلسه ایی بین میلان و ایجنت زازا برگزار خواهد شد. خانواده ی این جوان خوش آتیه فشار زیادی بر او، برای پیوستن به میلان دارند، چراکه همگی آن ها میلانیستا هستند.

سیمونه بطور مشترک در صدر بهترین گلزنان سری بی قرار دارد. او با 18 گل جوانترین گل زن این لیگ است. او متعلق به سمپدوریا است، اما به نظر نمی رسد که فصل آینده برای آن ها بازی کند.

تمایل ساموئل یومیتیتی برای انتقال به میلان

ساموئل یومیتیتی می گوید که از انتقال به میلان خوشحال می شود. دفاع وسط 19 ساله لیون فرانسه ، کسی که اکثر کارشناسان را تحت تاثیر قرار داده است، تا سال 2015 با لیون قرارداد دارد.

یومیتیتی در مصاحبه با رسانه های فرانسه گفت: از علاقه ی تیم بزرگی مثل میلان به خودم بسیار خوشحال هستم، اما من هم در تیم بزرگی از فرانسه بازی می کنم.

میلان بسیار هیجان انگیز خواهد بود، چراکه آن ها به دنبال بازسازی برای قدرتمند شدن دوباره هستند. در حال حاضر می خواهم فصل را در تیم خودم با قدرت به پایان برسانم. ما هنوز برای قهرمانی می جنگیم.

یومیتیتی برای تیم های زیر 17 سال و زیر 20 سال فرانسه بازی کرده است. او در ژانویه هم تحت نظر برخی از باشگاه ها از جمله تاتنهام بود. تا جایی که ویلاس بواش استعداد یاب خود را برای زیر نظر گرفتن بازی او فرستاده بود.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سالامون در انتظار اولین بازی برای روسونری

بارتوش سالامون بعد از انجام اولین بازی برای تیم ملی کشورش امیدوارست که بتواند برای میلان هم بازی کند. این بازیکن 21ساله از ژانویه تاکنون برای میلان به میدان نرفته است.

او بعد از پیروزی 5-0 برابر سن ماریو و 87 دقیقه بازی برای تیم ملی کشورش گفت: به خاطر اولین بازی برای تیم ملی کشورم بسیار خوشحالم. این بسیار عالی خواهد بود که برای تیم ملی رو به روی هم وطنانت بازی کنی.ما گل های کمی به ثمر رساندیم و فکر می کنم شب کاملی نداشتیم.

این دفاع آخر که قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی را هم دارد، اضافه کرد: میلان؟ من دوست دارم مدام بازی کنم. در تمرینات سخت کار می کنم و منتظر اولین فرصت روسونری باقی می مانم. امیدوارم کسی از میلان بازی من در تیم ملی را دیده باشد.

شایعات نقل و انتقالات

بازیکنانی که در زیر آماده‌اند در تیم خود ستاره بوده و از آینده‌داران پست خود در فوتبال به حساب می‌‌آیند. با توجه به تمام شدن قرارداد بونه‌را، یپس، آبیاتی، آمبروسینی و خروج احتمالی‌ روبینیو می‌‌توان انتظار حضور جوانانی تاثیرگذار را پیش‌بینی‌ کرد.

جکسون مارتینز:
    این مهاجم ۲۶ ساله در تابستان ۲۰۱۲ به پورتو نقل مکان کرده است، اما اخباری از پرتغال مبنی بر مذاکره وی با میلان و یوونتوس به گوش می‌‌رسد. وی در تیم ملی‌ کلمبیا نیز درخشش خوبی داشته است. آمار گل‌زنی وی ۱۳۱ گل در ۲۶۲ بازی می‌‌باشد. وی در این فصل در ۳۴ بازی ۳۱ گل برای پورتو به ثمر رسانده است. وی با ۱۱ میلیون یورو راهی‌ تیم پرتغالی شده است.

الیاکیم مانگالا:
    این مدافع که به تازگی وارد ۲۲ سالگی شده است در تیم پورتو توپ می‌‌زند، و زمزمه‌هایی‌ مبنی بر توافق میان میلان و این باشگاه پرتغالی وجود داشت. به نظر می‌‌رسد منچستریونایتد نیز وارد عرصه شده است. از انگلیس مبلغ نجومی ۲۴ میلیون برای این انتقال متصور شده‌اند، اما مبلغ قیدشده در بند جدایی زود هنگام ۱۳ میلیون یورو می‌‌باشد که با توجه به این مساله باید خبر انگلیس را بی‌‌اساس و پایه دانست.

سیمونه زازا:
    مدیر برنامه‌های وی خبر از تشکیل جلسه با مسئولین سمپدوریا را در اوایل آوریل داده است. به نظر می‌‌رسد علاقه میلان و یوونتوس به انتقال وی بحث اصلی‌ باشد. ماه گذشته این بازیکن از تمدید قرارداد امتناع ورزیده بود.

واسکو رجینی:
    این مدافع که در حال حاضر در امپولی و سری‌بی حضور دارد به صورت مشترک در اختیار دو باشگاه سمپدوریا و امپولی قرار دارد که میلان به نظر می‌‌رسد سهم امپولی را می‌‌خواهد بخرد، و این مدافع آینده‌دار را به ترکیب تیم خود اضافه کند. این هفته مدیر برنامه‌های وی با باشگاه سمپدوریا ملاقات خواهد داشت.

جورجینیو:
    مدیر برنامه این هافبک برزیلی-ایتالیایی به ایتالیا وارد شده است، و به نظر می‌رسد با سران هلاس ورونا دیداری مبنی بر مشخص شدن آینده این بازیکن خواهد داشت. به گزارش توتومرکاتو تنها دلیل حضور وی در ایتالیا علاقه میلان می‌‌باشد که توانسته پیش از آرسنال و منچسترسیتی نظر این بازیکن را به خود جلب کند. مدیر برنامه‌های جورجینیو اذعان کرد احتمال قرارداد بستن با میلان بیش از هر تیم دیگری است، و خود بازیکن راغب به حضور در میلان می‌‌باشد.

یووتیچ:
    به گزارش دیلی میرر انگلستان میلان و اینتر نیز در کنار یوونتوس به دنبال نگاه داشتن این بازیکن در ایتالیا می‌‌باشند. از لیگ جزیره‌ چلسی، منچستر یونایتد و آرسنال به دنبال این بازیکن می‌‌باشند. با توجه به مسائل پیش آماده بین فیورنتینا و یوونتوس در تابستان ۲۰۱۳ دورترین گزینه این باشگاه می‌‌باشد زیرا در بند جدید قرارداد وی قیمت این بازیکن برای دیگران ۲۵ میلیون یورو می‌‌باشد و برای یوونتوس ۳۸ میلیون یورو می‌‌باشد.

آنجلو اوگبونا :
    میلان و یوونتوس برای به خدمت گرفتن این مدافع خوش‌آتیه در بیرون از زمین چمن دربی داغی‌ را به راه انداخته‌اند. خود بازیکن دوست دارد در ایتالیا به فوتبال خود ادامه دهد، و به همین منظور در مصاحبه‌ای عنوان کرد که علاقه‌ای به حضور در لیگ جزیره‌ ندارد که این مصاحبه بعد از ابراز علاقه لیورپول و منچستریونایتد منتشر شد. قیمت مدافع تورینی ۲۰ میلیون یورو می‌‌باشد که از عهده میلان و یوونتوس بر می‌‌آید. به دلیل جوان بودن این بازیکن به نظر نمی‌‌رسد میلان دست از رقابت بردارد.

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •