تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 328 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین جلسه تمرینی رئال مادرید بعد از اتمام تعطیلات زمستانی روز یکشنبه برگزار شد و استقبال گرمی هم از این جلسه تمرینی که درهایش به روی هواداران باز بود به عمل آمد. حدود 7هزار نفر از هواداران رئال از نزدیک در ورزشگاه آلفردو دی استفانوی شهرک ورزشی والدبباس تمرینات کهکشانی ها را دنبال کردند.
    در اولین جلسه تمرینی رئال بعد از نیمکت نشینی ایکر در دیدار با مالاگا، این کاپیتان رئال بود که به شدت مورد حمایت هواداران بود و صدای فریادهای ایکر ایکر برای دقایقی به گوش می رسید
    در آغاز جلسه تمرینی این مورینیو بود که در ابتدا از تونل خارج شد و بعد از خروج کاسیاس او برای بیش از حدود 15 ثانیه تشویق شد و به همین خاطر راموس و کریس مجبور شدند تا کمی دیرتر از تونل بیرون بیایند تا این تشویق ها به پایان برسد.
    اکثر هوادارانی که برای تماشای جلسه تمرینی رئال به ورزشگاه آمده بودند، اکثریتشان کسانی بودند که عضو باشگاه مادریدی بودند که در فروش بلیطهایی که خیلی هم زودتمام شد، اولویت داشتند و بچه های مدرسه اجتماعی ورزشی باشگاه هم درمیان تماشاچیان بودند. بعد از ورود بازیکنان به زمین مورینیو به کاپیتان تیمش نزدیک نشد و کاسیاس در اکثر جلسه تمرینی ، زیر نظر سلیوینو لورو، مربی دروازه بانان رئال و درکنار دو دروازه بان دیگر به تمرین می پرداخت.
    درمیان هواداران پلاکارهای زیادی دیده می شد. علاوه بر اینکه در تشویق ها نام ایکر بیش از هر فرد به گوش می رسید؛ پلاکاردهای حمایتی زیادی هم از او دیده می شد. بدون هیچ گونه اشاره به مشکل او با مورینیو، خیلی ها پیراهن او را درخواست می کردند. البته خیلی ها هم با صدا زدن «سرخیو، سرخیو،سرخیو» ، راموس را مورد محبتشان قرار می دادند. کریستیانو رونالدو هم گهگاهی تشویق می شد.
    درمورد مورینیو تشویق ها از کم شروع شد و تدریجا بیشتر شد. برخی از هواداران تلاش می کردند که برای آشتی کنان مورینیو را مورد تشویق شدیدی قرار دهند که این تلاش ها تقریبا بی نتیجه بود. طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس زمانی که در جلسه تمرینی مورینیو به سمت راموس می رفت هواداران به شدت او را تشویق می کردند و با اتمام جلسه تمرینی و وقتی بازیکنان کارشان را تمام کردند، مورینیو اولین نفری بود که به رختکن رفت و نامش برزبان هواداران قرار گرفت. دو دقیقه بعد این ایکر بود که به سمت رختکن حرکت کرد و بار دیگر هواداران او را به شدت مورد تشویق قرار دادند.

4. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل- دکو، ستاره سابق بارسلونا که اکنون در فلومیننزه بازی می‌کند، مورینیو را بهترین مربی دنیا دانست و اظهار داشت: مورینیو در هرتیمی توانسته قهرمان شود و انجام چنین کاری سخت است.
    به گزارش باشگاه ورزش، دکو که بین سال‌های 2004 تا 2008 برای کاتالان‌ها به میدان رفت، در قهرمانی بارسلونا در سال 2006 با پیروزی مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا نقش زیادی داشت.
    او در گفتگو با لا وانگواردیا، گواردیولا در بارسلونا مربی خوبی بود و باید برنده توپ طلا شود اما هنوز هم می‌گویم که او هیچ چیز جدیدی ابداع نکرده است. برای اینکه پپ را بهتر ارزیابی کنیم باید عملکرد او را در باشگاه‌های دیگر هم ببینیم.
    دکو در خصوص مقایسه بارسلونای اکنون با بارسای زمان خودش گفت: این تیم همان بارسا است. تنها تفاوت آن این است که مسی را دارد.
    وی همچنین در خصوص مراسم اهدای توپ طلا گفت: "کریستیانو رونالدو تا ژوئن بهترین بازیکن جهان بود. اکنون مسی کارهای باورنکردنی انجام می‌دهد. نمی‌دانم چه کسی شایستگی کسب توپ طلا را دارد و نمی‌توانم تصمیم بگیرم."

سرمربی تاتنهام که خیلی‌ها او را مورینیوی دوم می‌دانند با تمجید از ژوزه مورینیو، او را بهترین مربی فعلی جهان توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ویاش بواش که این فصل با تاتنهام عملکرد خوبی داشته توانسته با این تیم رتبه چهارم جدول را کسب کند. او گفت: من چند سال با مورینیو کار کردم و این تجربه بسیار گرانبهایی برای من بوده است.

سرمربی تاتنهام در ادامه گفت: من در حرفه خودم مربیان زیادی دیده‌ام که در سطح بسیار خوبی بوده‌اند و با آنها کار کرده‌ام، اما تجربه کار با ژوزه مورینیو برای من بسیار گرانبها بوده است.

ویاش بواش در ادامه گفت: تاتنهام در این فصل انتظارها را رعایت کرده و هدف آنها کسب سهمیه لیگ قهرمانان در این فصل است.

تاتنهام که با 36 امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد، این هفته‌ در لیگ برتر میزبان ردنیگ خواهد بود.

6. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسياس: براي به دست آوردن جايگاهم مي‌جنگم

دروازه‌بان رئال مادريد اعلام کرد که سخت‌تر تلاش خواهد کرد تا بتوانند بار ديگر در ترکيب اصلي تيم به ميدان برود.

ايکر کاسياس اعلام کرد که براي به دست آوردن جايگاهش در ترکيب اصلي تيم خواهد جنگيد؛ اما تيم اهميت بيشتري نسبت به او دارد و اين به عهده کادر مربيگري است که تشخيص دهند چه کسي براي حضور در بازي بهترين است.
    وي در اين باره اظهار داشت: بايد بجنگم و سخت کار کنم تا بتوانم بار ديگر جايگاهم را در تيم به دست آورم و سرمربي را براي حضورم در تيم متقاعد کنم. بايد روز به روز پيشرفت کنم. ماشين نيستم، اما احساس بسيار خوبي دارم و بايد از اشتباهاتم درس بگيرم.
    کاسياس تأکيد کرد: آنتونيو آدان در غياب من از دروازه محافظت مي‌کند. او اعتماد به نفس و حمايت باشگاه را دارد. آدان هر بار که در ترکيب تيم به ميدان رفته عالي کار کرده. رئال مادريد بسيار مهم‌تر از ايکر کاسياس است.
    دروازه‌بان رئال مادريد خاطرنشان کرد: با شکست، 16 امتياز اختلاف با بارسا و 7 امتياز اختلاف با تيم دوم جدول سال 2012 را به پايان رسانديم. بايد در سال 2013 تلاش کنيم تا اختلاف را کمتر کنيم. قبول دارم که کار سختي است؛ اما بايد باور داشته باشيم که فصل هنوز به پايان نرسيده است. بايد به جنگيدن ادامه دهيم بايد سخت‌تر بدويم و تمرين کنيم.
    کاسياس با نظر مورينيو در خصوص کمبود انگيزه برخي بازيکنان موافق بود و تأکيد کرد: هدف ما اين است که تمرکز کنيم و پيروز شويم. برخي مثل من که افتخارات بزرگي را به دست آورده‌اند، مي‌خواهند پيروزي‌هاي بيشتري کسب کنند.

8. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

په په زانوی خود را در پرتغال زیر تیغ جراحی دکتر Van Dijk برد. ظاهراً این بازیکن یک ماه از میادین دور خواهد بود. په په در هر صورت بازی اول تیم در سال 2013 مقابل رئال سوسیداد را به دلیل گرفتن کارت زرد از دست میداد.

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

عجب خط دفاعی بشه برای بازی با سوسیداد
    کاروالیو - واران....آربلوا بر میگره دفاع چپ ! اسین میره راست .....

12. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عجب خط دفاعی بشه برای بازی با سوسیداد
    کاروالیو - واران....آربلوا بر میگره دفاع چپ ! اسین میره راست .....
    مگه راموس مصدوم/محروم هست؟

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مگه راموس مصدوم/محروم هست؟
    راموس محرومه...5 کارته

15. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

انریکه سرسو رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید در صحبت هایی که درجایگاه ویژه باشگاه بیسنته کالدرون برزبان آورده، از توافق رادامل فالکائو با باشگاه رئال مادرید خبر داده. او روز گذشته در گفتگو با برنامه پونتو پلوتا این خبر را اعلام کرده.
    طبق این گزارش که روزنامه مادریدی آ.اس به بازتاب آن پرداخته، این توافقات در طول بازی خانگی اخیر اتلتیکومادرید مقابل سلتا ویگو به دست آمده. در جریان این دیدار، انریکه سرسو در جایگاه ویژه ورزشگاه بیسنته کالدرون مشغول صحبت با یکی از میهمانان تیمش بود. او از سرسو درمورد آینده فالکائو سوال کرده و سرسو در پاسخ گفته:« فالکائو مدتی است که پیش قراردادی را با رئال امضا کرده.»
    به علاوه جوزپ پدررول، مجری و تدوین کننده این برنامه پیش از این هم از گفتگویی که در جریان مراسم اهدای جوایز سالانه روزنامه آ.اس میان فلورنتینو پرس و سرسو انجام شده بود پرده برداشته بود. این در حالی است که فالکائو چند روز پیش و دریکی از کنفرانس های خبری اش در دوبی اعلام کرده بود که از حضور در اتلتیکو احساس خوشبختی می کند ولی اعلام کرده بود که نمی تواند در مورد فراتر از ماه ژوئن صحبت کند. به علاوه میگل آنخل مارین، یکی ازمدیران بلند پایه اتلتیکومادرید هم در صحبت هایی درمورد مهاجم کلمبیایی تیمش گفت:« فالکائو این حق را دارد که درمورد اینده اش تصمیم گیری کند.»

17. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

مرجع خبري رئال مادريد : وقتی خبر عجیب جراحی قوزک پای په په توسط دکتر فن دیک رسید ، باید عملا تائید کرد که هیچ کس در رختکن حتی از مصدومیت این بازیکن اطلاع هم نداشت و همه سورپرایز شدند . این رازداری اخیر کادر پزشکی رئال مادرید چندان جالب به نظر نمی رسد .
    وقتی که ناگهان مشخص می شود یک شخصیت برجسته در تیم نمی تواند ادامه دهد و مربی باید با یک شوک روبرو شود ، مطمئنا باید درک کرد که یک جای کار می لنگد . این چنین اطلاع رسانی غلط و شتاب زده نشان از هرج و مرج دارد که ممکن است گیجی و اشتباه را به تیم ارجاع دهد و این اتفاقی است که در مورد کادر پزشکی دارد می افتد .
    این بازیکن در بازی اخیر مقابل مالاگا داشت لنگ می زد . من در همان موقع حدس زدم که باید تصمیمی گرفته شود . اما عجیب این بود که چرا کادر پزشکی باشگاه اجازه داد که او تعطیلاتش را به خوبی و خوشی داشته باشد و در همان روز 6 دی و پس از بازی با مالاگا او را جراحی نکرد تا هر چه زودتر برگردد ؟ آیا منافع و دلخوشی های یک بازیکن به منافع باشگاه ارجحیت دارند ؟ همه بازینان برای عمل کردن به هلند می روند و این بار این پزشک است که به پورتو می رود تا بازیکن را جراحی کند . به عنوان یک پزشک این را صالا درک نمی کنم .
    به هر صورت عمل قوزک پا عمل ساده ایست و نزدیک به یک ماه طول خواهد کشید . در هر صورت باید به جراحی سریع این بازیکن امیدوار بود .
    دکتر گونزالس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •