اپدیت برای ما که روت کردیم نیومده؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
اپدیت برای ما که روت کردیم نیومده؟
شما کدوم مدل و کدوم ورژن رو داری؟
به غیر از روت تغییرات سیستمی دیگه هم دادین؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
32g 3g دارم
نسخه 4.2 هست کار خاصی هم انجام ندادم
ممنون
هنوز روش مطمئنی برای آپدیت به 4.4 برای دستگاه های روت وجود نداره.
موفق باشید
خبری شد بی زحمت ۱ ندای هم به ما بده،مرسی
باید بیخیال آپدیت با wifi بشم.سرعت افتضاح پایینه و بعد از مقدرای دانلود قطع میشه.یا شایدم سرعت خیلی پایینه و من احساس میکنم قطع شده
حالا از پستهای 634 و 640 که صفحه قبل هستن ، کدوم رو باید دانلود کنم و به چه طریقی بریزم رو تبلت؟
32 گیگ سیم کارت خور دارم
من 3g 32گیگ دارم روت و آنلاک نشده ، امروز پیغام آپدیت داد... آپديت کردم... حالا یکم پشت دستگاه زود گرم ميشه... نرم افزار go SMS و ویچت هم اجرا نميشه.... شاید ورژنش باید عوض شه...sms میاد ولی نمیشه sms فرستاد.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Last edited by danavan; 27-11-2013 at 19:55.
از پست 640 فایل Full Firmware نسخه 3G رو دانلود کنید. (حدود 350 مگ)
آخرین نسخه نرم افزار NRT رو هم از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
بعد از نصب نرم افزار از قسمت Flash Stock + Unroot استفاده کنید.
طبق راهنمایی های نرم افزار که بسیارم واضح هست پیش برید.
دفعه اولی که نرم افزار رو اجرا می کنید به دو نکته دقت کنید:
- مدل دستگاه و ورژن اندروید رو درست انتخاب کنید.
- نرم افزار قفل ... باز باشه تا بتونه یه سری فایل ها رو دانلود کنه.
فرآیند آپدیت حدود 3 دقیقه زمان میبره.
موفق باشید
همانطور که قبلا هم گفتم قابلیت SMS از فایل فیرمویر اندروید 4.4 تبلت Nexus 7 حذف شده ولی قابل اصلاح هست.
اول باید تبلت رو روت کنید بعدش یک فایل MOD رو روی تبلت نصب کنید تا هم SMS و هم Tethering کاملا فعال بشه. بعدش می تونید با نرم افزار Hangouts یا هم نرم افزار دیگه ای SMS بدید.
دانلود فایل MOD فقط مخصوص Nexus7 3G با نسحه اندروید KRT16S از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری نشد؟
مرسی
با سلام دوستان .
من میخواهم تبلت Nexus 2012 asus رو بگیریم و بدون سیم کارت خور ان. سوالاتی دارم اگر پاسخ بدین ممنون میشوم:
1- ایا تبلت بدون سیم کارت نرم افزارهایی مثل whats up و viber اینها را میشه روش فعال کرد؟
2- ایا سی پی یو این تبلت که nVidia Tegra هست از fonepad 7 که اینتل هست قوی تر هست؟
3- خودم شخصا از روت کردن بدم میاد اگر این تبلت را روت نکنم مشکلی وجود نداره و کلا با روت چه مزایایی هست ؟
4- اپدیت کردن این تبلت به خصوص اخرین ورژن مثلا همین کیت کات 4.4 نوصیه میشود و امکانات بهتر می شوند؟
5- حافظه یو اس بی و هارد اکسترنال با کابل OTG شناسایی می کند و فایل های موزیک و ویدیون اینها اجرا میکند؟
6- نرم افزار هایی که فونت های مختلف فارسی را دارند را ساپورت و بدون مشکل اجرا می کند ؟
7- کلا بدون سیم کارت بهتر است یا با سیم کارت و ایا این اختلاف حدود 400 هزار تومان بین سیم کارت خور و با سیم کارت ارزش دارد در صورتی که من خودم همش از وایفای اینترنت استفاده میکنم؟
8- اگر احیانا باتری تبلت ضعیف یا خراب بشه راحی برای تعویض ان هست؟
9- گارانتی الماس چطور هست ؟ بهترین گارانتی کدوم هست ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)