تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 1421 اولاول ... 1555616263646566676869751151655651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما، اگه امروز من سرويسم را براي سه ماه يا يه سال تمديد کنم، اونوقت اين يه سال آينده سرويس من چيجوري ميشه؟ دقيقاً فردا يا پس فردا سرويسم تمام ميشه.

ضمناً اينجوري که در انتهاي اين فرم نوشته شده، اشتراک نامحدودشون يک به ده ميشه، که فکر کنم مثل شرکتهاي شاتل و پارس آنلاين که سرويس اشتراکي دارند، خيلي افتضاح ميشه، درسته؟

حالا يه مطلب ديگه هم وجود داره، اينکه يکي از دوستام تو اروميه، از مخابرات سرويس ميگيره، کلاً سرويس مخابراتشون نامحدود ميده، ميگه خيلي راضي هستم شب و روز سرعتش هموني هست که بايد باشه، اگه اينجوري باشه خوبه و الّا بازم تغير آي اس پي

2. 4 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما، اگه امروز من سرويسم را براي سه ماه يا يه سال تمديد کنم، اونوقت اين يه سال آينده سرويس من چيجوري ميشه؟ دقيقاً فردا يا پس فردا سرويسم تمام ميشه.

ضمناً اينجوري که در انتهاي اين فرم نوشته شده، اشتراک نامحدودشون يک به ده ميشه، که فکر کنم مثل شرکتهاي شاتل و پارس آنلاين که سرويس اشتراکي دارند، خيلي افتضاح ميشه، درسته؟

حالا يه مطلب ديگه هم وجود داره، اينکه يکي از دوستام تو اروميه، از مخابرات سرويس ميگيره، کلاً سرويس مخابراتشون نامحدود ميده، ميگه خيلي راضي هستم شب و روز سرعتش هموني هست که بايد باشه، اگه اينجوري باشه خوبه و الّا بازم تغير آي اس پي
    سلام آقا کیوان،منم امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم من می تونم سرویسمو 1 ساله از همین امروز شارژ کنم،دیدم گفتش نه نمی شه،از 20 مرداد هم سایتو آپدیت می کنن،قیمتای جدید به روز می شه،الان سرعت روی 4 mb بسته شده،شبا میاد روی 512،حالا 1 به 10 اعمال بشه دیگه چی می شه،اینجا تعریف داتک و زیاد شنیدم،512 با 16 گیگ ترافیکو می ده 21850،قیمتش تقریبا" مثل مخابرات هستش،گزینه بعدی من اینه

4. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یه سوال الان سرویس ها رو رو 4 مگ بستن اینطوری 128 با 2 مگ هیچ فرقی نداره کسی میدونه اینا می خوان پهنای باد هر سرویس رو هم کم کنند یا نه؟ یعنی شبانه 128 با شبانه 1 مگ با هم فرق داره؟

6. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه سوال الان سرویس ها رو رو 4 مگ بستن اینطوری 128 با 2 مگ هیچ فرقی نداره کسی میدونه اینا می خوان پهنای باد هر سرویس رو هم کم کنند یا نه؟ یعنی شبانه 128 با شبانه 1 مگ با هم فرق داره؟
    بله، به احتمال زیاد مثل آسیاتک می شه،سرعت روزانه سرویسای 512 به بالا روی 2 مگ بسته می شه و سرعت روزانه 128 و 256 هم روی 1 مگ،و برای دانلود شبانه هم هر سرویس سرعتش واقعی می شه.

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به این میگن مدیریت از نوع ایرانی خداییش کجای دنیا مدیر مثل مدیرای ایرانی سراغ دارید با این هوش و ذکاوت اینا تو ماه اخیر به شدت دچار کمبود بهنای باند شدن هر شرکت خارجی بود میرفت متحمل هزینه می شد و پهنای باند اضافه می کرد اما مخابرات با هوش سرشار مدیرانش با یه طرفند ساده کلی پهنای باند ازاد می کنن و حتی فکر کنم بطونن به استان های دیگه هم الان پهنای باند صادر کنن خداییش من تو کف مردم این مملکت موندم باور کنین این هوشی که ایرانی ها صرف دزدی و پیدا کردن متد و شیوه های چدید برا سرکیسه کردن همدیگه پیاده سازی می کنن رو صرف علم می کردن الانبساز بفروش های ما داشتن تو مریخ شهرک می ساختن به مردم قالب می کردن

10. 5 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم از سرعت امشب،پینگ شده 700.

12. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم از سرعت امشب،پینگ شده 700.
    آره پینگ ناجور شده! نزدیکای 12 این طوری شده تا الان! واقعا" که دیگه گندشو در آورده!

14. 2 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

امشب چرا همش Request Time Out میده؟؟ من 512 دارم اما سرعت دانلود بیشتر از 60 نشده

16. این کاربر از softwarekadeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abolfazl64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دیشب اینترنتم قطع بود یعنی یه چند وقتی میشه که بیشتر شب ها قطعه .برای شما هم اینطوریه؟

18. این کاربر از abolfazl64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دیشب اینترنتم قطع بود یعنی یه چند وقتی میشه که بیشتر شب ها قطعه .برای شما هم اینطوریه؟
    سلام و عرض ادب
    دوست عزيز ديشب، قطع و وصلش يکي بود؛ البته فقط ديشب اينجوري بود؛ شبهاي قبلش خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •