اقا یکی امتحان کنه خبرشو بزاره اینجا .........
اقا یکی امتحان کنه خبرشو بزاره اینجا .........
سلام
کلیه سریالهای کاسپرسکی تا زمانی که اعتبار آنها تمام نشده باشد روی تمامی نسخههای بعدی کار میکنند و تا آنجا که من میدانم این در مورد اکثر آنتیویروسها صادق است یعنی شما با خرید لیسانس قانونی یک محصول یک نسخه خاص را خریداری نمیکنید بلکه اشتراک یک(یا چند) ساله برای خدمات یک شرکت را بدست میآورید و در طول این اشتراک هر چند تا نسخه جدید هم منتشر شود شما میتوانید از همان لیسانس برای فعال سازی آن استفاده کنید.
برای نصب نسخه 2013 حتما قبلا نسخه 2012 را به صورت کامل (یا اگر مایل بودید فقط با نگهداشتن اطلاعات مربوط به Activation ) از روی سیستم پاک کنید چون احتمال تداخل کدهای قبلی با محصول جدید و بروز اشکال زیاد است.
ارادتمند
منظورم خود نرم افزار بود اپدیتش که تریال تا یک ماه از سایت خودش گرفتم
هنوز مشکل با idm برقراره همه کار هایی که گفتید انجام دادم حتی فایر وال رو هم کلا غیر فعال کردم بازم مشکل داره
یعنی راهی نیست که idm جواب بده؟
فایر وال رو هرگز غیر فعال نکنید!!!!
تنظیم می کنیدش. حالا که غیر فعالش کردید و باز مشکل حل نشد، پس ربطی به برنامه امنیتی اصلا نداره.
اول حذف و سپس دوباره نصب کنید. قاعدتا باید مشکل حل بشه
FDM هم می تونید استفاده کنید.
orbit
star
.
.
.
idm چرا این قدر روش اصرار دارید؟!
سلام
یکبار idm پاک کنید و اخرین ورزن دانلود ونصب کنید اگه باز هم همین مشکل داشتید مراحل پایین انجام بدید
ببینید idm در بخش trust قرار داره اگه در بخش trust نیست باید به این بخش منتقل بشه
seeting باز کنید به بخش application control برید و اونجا application انتخاب کنید پنجره ای مثل تصویر پایین باز میشه idm پیدا کنید اگه در قسمت trust نبود طبق عکس راست کلیک کنید و به قسمت trust منتقل کنید تمام فایلهای idm به بخش trust اضاف کنید و سیستم یکبار ریستارت کنید ببینید مشکل برطرف میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر با این روش مشکل برطرف نشد باید idm رو به بخش استثنا کسپر معرفی کنید اموزش پایین دانلود کنید و طبق مراحل پیش برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باز هم مشکل همچنان وجود داشت کسپر پاک و دوباره نصب کنید.
به بخش trust انتقال دادم درست شد
تشکر فراوان
سلام من تازه دیروز لایسنس خریدم ! بعد 2012 نصب کردم اولا که اصلا آپدیت نمیشه ! رو یه درصدی گیر میکنه سرعت دان هم میاد رو 5-10 در صورتی که 1 مگ دارم !
و مورد بعدی اینکه یهو الکی شروع میکنه یه فایلی به اسم avp به بستن پهنای باند و دانلود در صورتی که آپدیت رو میبندم و کسپر عملا آپدیتی نمیکنه ولی پهنای باند منو میگیره ! حالا نمیدونم الان آنتی ویروس ریختم یا ویروس !
2012 رو نصب کردی ؟؟؟ برات ممکنه 2013 رو نصب کن با همون لاینسس خبرشو بده ....
آخه زده در سال فقط 2 بار میشه اکتیو کرد اگه 2013 بزنم 1 بارم الکی میپره
سلام
من لایسنس اورجینال 2012 گرفتم و حالا هم به راحتی از نسخه ی 2013 استفاده می کنم.
اما اول باید نسخه قبلی رو پاک کنی و در مراحل پاک کردن توجه داشته باشی که گزینه ی "activation data" حتماً تیک داشته باشه.
به همین راحتی ...
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)