تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 171 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه مجاز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من امروز زنگ زدم شرکت گفتم کنترل واستون ثبت شده ولی دانگل رو قبول نکردن . شما دانگل رو هم براتون ثبت کردن؟ چی گقتین که راضی شدن؟ به من گفت با کارشناس صحبت کن هر چی موندم پشت خط فقط مشغول بود .
    باید بهشون گیر بدین.انقدر زنگ یزنید تا خسته شن.بگید توی تبلیغات سایت نوشته داره و اگه زیر بار نرفتن بگید شما دارید تبلیغات خلاف واقع میکنید و من به سازمان حمایت از مصرف کننده شکایت میکنم و ...
    فقط سیریش بشید تا قبول کنند.
    Last edited by مجاز; 04-09-2012 at 10:33.

2. این کاربر از مجاز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما برای ضبط کردن حتماً باید از هارد اکسترنال استفاده کنید.با فلش مموری امکانش نیست.
    هارد که بهش وصل میشه قبل از ضبط هارد رو فرمت میکنه ؟؟؟؟ تا اونجایی که خاطرم هست جایی گفته بودن اگه هارد استفاده کنید هارد فرکت میشه و فقط باید برای تلویزیون استفاده کنید و دیگه قابلیت استفاده در جای دیگه رو نداره

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خبر خوووووووووب برای دارندگان LM62000 !!!
    بعد از کلی پیگیری و خواهش و تهدید، بالاخره امروز از گلدیران تماس گرفتند و گفتند هم کنترل جادویی و هم دانگل وای فای تا یک ماه دیگه برام ارسال میشه
    دوستان دیگه ای که مثل من از دست گلدیران بخاطر نگرفتن این دو وسیله جانبی شاکی شدن جمله زیر را آویزه گوششون کنن:
    پیگیری تاااااااااااااا حصول نتیجه
    سلام دوست عزیز
    در جریان باش اون دانگلی گه قراره بفرستن دانگل wifi نیست، بلکه در واقع گیرنده کنترل جادوییه (البته برای من هم هنوز نفرستادن و گفتن یک کاهی طول میکشه)

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان کسی نحوه ضبط برنامه رو در مدلهای جدید میدونه همش پیغام میده که فلاش برنامه زمان رو پشتیبانی نمیکنه
    دوست عزیز
    تا اونجا که من می دونم به غیر از هارد اکسترنال با فلش هم میشه ضبط کرد ، فقط باید اونو با خود تلویزیون فرمت کنی که البته اطلاعات قبلیش پاک میشه و PC هم نمیخوندش (مگه اینکه دوباره با PC فرمتش کنی)

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان می خوایم یه 42lm58000بخریم ازتون می خوام بگید که چه معایب ومزایایی داره وداخل جعبش چه چیز هایی هست واین که قیمت نمایندگیش 1,740,000تومانه ولی قیمت42lm62000رونداشت.اختلاف قیمتشون توی نمایندگی ها چند هزار تومانه آیا ارزششوداره به جای اولی دومی رو بخرم؟لطفا سریع جواب بدید چون تا آخر هفته می خوایم بخریم ممنون.
    قیمت ها رو از ال جی سنتر هم می تونی چک کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من هم lm62000 گرفتم یک هفته
    میشه پس برای کنترلش اقدامی کرد؟؟؟؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

سلام من هم lm62000 گرفتم یک هفته میشه پس برای کنترلش اقدامی کرد؟؟؟؟؟؟ ممنون
    سلام من هم می خوام این تی وی رو بخرم.لطفا بگو کیفیت تصویرش چه طوره مخصوصا واسه تلویزیون ایران وکانال های SD ونمایش فوتبال و ورزش های سریع .واین که آیا تمام فرمت هارو از طریق یو اس بی ساپورت می کنه یانه؟ممنون
    Last edited by saeedazami; 04-09-2012 at 14:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من فایل زیرنویس فارسی رو به پوشه ای که یه فیلم سه بعدی توش هست اضافه کردم اما موقع پخش TV زیرنویس رو نشون نمیده ، راه حلی داره؟

داره خودمونی میشه مجاز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

10 نه داداش!

سلام دوست عزیز در جریان باش اون دانگلی گه قراره بفرستن دانگل wifi نیست، بلکه در واقع گیرنده کنترل جادوییه (البته برای من هم هنوز نفرستادن و گفتن یک کاهی طول میکشه)
    نه داداش!دیروز برای بار دوم زنگ زدم با مسوول مستقیمش (داخلی 1108) صحبت کردم،گفت هم دانگل وای فای اینترنت براتون ارسال میشه و هم کنترل جادویی!

بدون شک این اتفاق در تاریخ خدمات پس از فروش شرکتهای ایرانی بی سابقه بوده،هست و شاید خواهد بود.
    Last edited by مجاز; 06-09-2012 at 17:25.

11. این کاربر از مجاز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

از دوستانی که ال ای دی مدل lm5800 دارن یه سوال دارم،کیفیت این تی وی با lm6200 چه فرقی داره؟
    تو سایت ال جی امارات نوشته که این مدل برعکس 6200 فناوری upscaler زو نداره که یعنی تو تصاویر sd کیفیتش خوب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •