تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 602 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس من چی بگیرم که با آیپد کامل درایو شه؟
    سلام. شما می توانید از Sennheiser HD449 استفاده کنید.
    موفق باشید.
    خیلی ممنون دوست عزیز .
    حالا بین این دوتا به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم . ؟؟؟؟
    Panasonic HJE300 نتونستم توی هیچ سایتی برای خرید پیدا کنم ، اگر سایتی رو برای خرید این محصول می شناسید ممنون می شم معرفی کنید.
    راستی نظرتون رو راجب اون مدل فیلیپس که گذاشتم نگفتید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
    سلام.
    در کل برند فیلیپس را فراموش کنید چون در هدفونهایش مید تیز و تیس تیس های گوش خراش وجود دارد. من مدلهای SHE8500 و SHE9700 را داشتم ولی هر دو نا امید کننده بودند.
    متاسفانه سایتی هم پیدا نکردم که مدل پاناسونیک را برای فروش داشته باشد. مدل پاناسونیک بیس ضعیف تری نسبت به مدل کریتیو دارد و در بقیه موارد تفاوت زیادی مشاهده نمی شود.
    موفق باشید.
    سلام. یه هدفن خوب تو گوشی میخوام برای موبایلم.
    گرون نباشه. قبلا ep630 استفاده میکردم. نسبتا خوب بودش. اینم تو همون قیمت یا یه مقدار بیشتر.
    بیشترم به سونی مایلم

سلام.
    اگر از بیس قوی EP-630 خوشتان می آید بهتر است از همان مدل دوباره استفاده کنید. در غیر اینصورت Panasonic HJE300 و Creative EP-830 مناسب هستند.
    موفق باشید.
    سلام اساتید
    از jays هر کدوم رو بگیرم خوبه به نظرتون؟
    از بین اینا
    (تومن 100 ) cx300II sennheiser
    (تومن 100 ) audiotechnica ckmd55
    (از 140 به بالا ) jays
    کدوم رو پیشنهاد میدین؟ وای من عاشق کابل فلت jays شدم ولی حالا اگرم نبود عیب نداره. audiotechnica خوشگله ..رنگ سیاه با یه تیکه طلاییش رو داشت (که کاش نداشت !! ) پایتخت با اون قیمتی که بالاتر نوشتم.
    یه سوال دیگه هم داشتم.به نظرتون فرق بین مثلا پاناسونیک HJE 350 به قیمت 35 تومن با مدل هایی که در پست قبلیم اشاره شد با یه سورسی مثل موبایل انقدر هست که اختلاف قیمت رو جبران کنه؟
    سلام.
    من از Jays فقط مدل T-Jays Three را تست کرده ام که قیمتش حدود 250 هزار تومان است و به بودجه شما نمی خورد.
    مدل سنهایزری که معرفی کردید یکی از بدترین مدل های این برند به شمار می رود و اصلا" خبری از امضای صوتی و جنس صدای مهروف این برند در این مدل به چشم نمی خورد. بیس آن قوی و مید آن خیلی ضعیف و هارشی می باشد.
    مدل Audio-Technica بهترین مدلی است که معرفی کردید. بیس آن نسبتا" قوی و مید آن هم خوب ولی در ولوم بالا تیز و های آن هم ضعیف و دارای Roll-Off می باشد که در این قیمت اصلا" عجیب نیست.
    راستی مدل Klipsch S5 دیگر پیدا نمی شود؟ اگر بتوانید آن را پیدا کنید بسیار پیشنهاد می شود.
    یک کاربر آماتور شاید به راحتی تفاوت صدای HJE350 و ATH-CKM55 را درک نکند اما مهم ترین تفاوت در این مدل ها گرم تر شدن صدا و بهتر شدن پخش جرئیات می باشد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 26-07-2012 at 18:43.

2. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

Creative EP-830 مناسب هستند.
    ببخشید این با ep-830A فرقش چیه؟
    Last edited by Nocturne; 26-07-2012 at 18:54.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون.خوب برای تهیه اصل این مدل من قیمتش رو تو آمازون وسایت های دیگه هم چک کردم که با توجه به قیمت ارز حول همین قیمته که اگه اصلیش باشه قیمتش همینقدره نه بالاتر نه پایینتر.اما در مورد اصل بودن خود جنس تقلبی از اصلی راحته .اولا که تقلبیش همچین قیمتی نداره ودوما اگه بخوام از نماینگی رسمیش تهیه کنم بنظرم مشکلی پیش نیاد.خوب بااین قیمت شما مدل بهتری ساغ داری که هم با کیفیت باشه هم اصلش راحت گیر بیاد.بازم با تشکر از راهنمایی شما
    سلام
    بله بهتر از کیفیت بیتس ها میتونین محصولات audio technica مثل مدل m50 که بیس تقریبا برابر ولی کنترل شده و نصف قیمت studio هست رو تهیه کنین.

5. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام آقا هر چی گشتم xb-500 نیست که نیست میگه گشتم نبود نگرد نیست
    با توجه به اینکه قیمت xb-1000 400 هزار تومان هست و قیمت M-50 هم همین حوالی
    پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
    ولی یه مزیت بزرگی که xb-1000 داره اینه که با پلیر هم درایو میشه در حالی که m-50 نمیشه
    البته بیس m50 با سری های xb قابل مقایسه نیست.درایو xb1000 طراحی شده مخصوص برای بیس و با درایو 70mm بیس بسیار قوی تولید میکنه که اگه بخواین معادل اون از محصولات audio technica نام ببرین باید مدل ad700 رو مثال بزنین که تقریبا اندازه xb1000 قوی هست.و البته که با پلیر پرتابل هم میتونه درایو بشه(ولی نه کامل)

7. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

البته بیس m50 با سری های xb قابل مقایسه نیست.درایو xb1000 طراحی شده مخصوص برای بیس و با درایو 70mm بیس بسیار قوی تولید میکنه که اگه بخواین معادل اون از محصولات audio technica نام ببرین باید مدل ad700 رو مثال بزنین که تقریبا اندازه xb1000 قوی هست.و البته که با پلیر پرتابل هم میتونه درایو بشه(ولی نه کامل)
    آقا سالار جواب منو ندادید ؟؟؟
    پیشنهاد شما از بین این دو چیه؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    این مدل دارای میکروفون است و پسوند A یعنی این مدل برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است.
    هدفون های کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید (آواژنگ، رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
    موفق باشید.

10. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کاوه جان سر سنهایزر cx300 خوب نجاتم دادی سرش گیر کرده بودم . یه فامیل پیدا شده داره از المان میاد..ببینم میتونم بندازم گردنش برام سونی xb بیاره یا نه ...اگر نشه به ترتیب میرم سراغ اینا
    klipsch s5
    klipsch s4
    audio technica ckmd55
    panasonic hje350
    خبرشو میدم...بازم ممنون از همه واقعا کمک کردین..

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    این مدل دارای میکروفون است و پسوند A یعنی این مدل برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است.
    هدفون های کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید (آواژنگ، رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
    موفق باشید.
    ئه پس چرا ارزون تره انقدر؟!
    ضمنا تو مشخصاتش نزده میکروفون

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

ئه پس چرا ارزون تره انقدر؟!
    ضمنا تو مشخصاتش نزده میکروفون
    چون فیک هستش ( گارانتی آواژنگ ) دومی که گارانتی شاب هستش اصله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از rubiker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا سالار جواب منو ندادید ؟؟؟
    پیشنهاد شما از بین این دو چیه؟؟؟؟
    البته كه sony xb1000.
    Last edited by salar_221; 26-07-2012 at 22:22.

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •