تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 421 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بهتره وقتی یک نفر جدید عضو خانواده میشه از خودش بپرسید
    ولی به نظر من بهتره اسمش رو بگید.مثلا اگر اسمش مریم هست بگید مریم خانم

2. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

زن دایی که هم سن و سال آدم باشه رو باید چطوری صدا زد؟ (مثلا حدود 20سال)
    اسم خودشو صدا بزنم یا بگم زن دایی؟
    آخه این لفظ "زن دایی" رو آدم بگه انگار یارو مثلا 10 20 سال از آدم بزرگتره...یه جوریه!

اگر تازه ازدواج کرده و زیاد باهاش خودمونی نیستی بهتره بگی زن دایی ولی اگر خودمونی تر هستی میتونی به اسم صدا کنی .

4. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بحث در مورد دوست خوب رو از دست ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه این لفظ "زن دایی" رو آدم بگه انگار یارو مثلا 10 20 سال از آدم بزرگتره...یه جوریه!
    راستش من بودم از خودش یا داییم می پرسیدم که چی صدا بزنم بهتره......... در کل من خودم به زن دایی هام نمیگم زن دایی
    با اینکه سنشون زیاده میگم (.... خانم)
    البته سایر هم سن و سالهای ما هم تو فامیل اینطوری صداشون میکنن دیگه

واقعا از دست بعضی ها چه باید کرد؟
    آقا یه چندتا از این آقایون فامیل هستند میدونند که من اهل دست دادن نیستم هررررسال عید میان جلو برای دست دادن
    بنظرتون با کسی یا کسانی که میدونن!!! شما اهل دست دادن نیستید باز اقدام میکنن چه باید کرد؟
    خب اگه کم سن و سال هم بودن که باز میشد یجورایی مراتب اعتراض رو نشون داد اما اگه بزرگتر از شما هم باشن چه برخوردی کنم مناسبه؟چی بگم اخه؟ لبخند بزنم؟ اخم کنم؟...؟
    خوب من باشم اینو بی احترامی به خودم می بینیم که به خواسته من احترام نمیزارن
    از طرفی هم بین فامیل خیلی سخته دست کسی رو رد کردن

شاید بهترین کار این باشه که اصلا از رو در رو شدن و نزدیک شدن خود داری کنید.... رعایت فاصله ی مطمئنه

6. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

آقا یه چندتا از این آقایون فامیل هستند میدونند که من اهل دست دادن نیستم هررررسال عید میان جلو برای دست دادن
    بنظرتون با کسی یا کسانی که میدونن!!! شما اهل دست دادن نیستید باز اقدام میکنن چه باید کرد؟
    خب اگه کم سن و سال هم بودن که باز میشد یجورایی مراتب اعتراض رو نشون داد اما اگه بزرگتر از شما هم باشن چه برخوردی کنم مناسبه؟چی بگم اخه؟ لبخند بزنم؟ اخم کنم؟...؟
    بزرگترین اعتراضها و ابراز دلخوری ها رو میشه با احترام و روی خوش (ترجیحا لبخند) بیان کرد (نوع کلمات بسته به موقعیت و شخصیت طرف میتونه کوتاه یا مفصل باشه) البته برای بار اول و برای کسی که شخصیت داره .. و بار دوم بازهم محترمانه ولی با حالتی قاطع (بدون اخم ولی با یک درصد لبخند - تقریبا محو) .. ولی اگر کسی به شخصیت شما و به عقیده شما احترام نمیذاره و دفعه چندم هست: بازهم محترمانه ولی کاملا جدی و قاطع و صد البته چهره ای سرد و بی لبخند و نگاهی نافذ...

8. 5 کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من هیچوقت واسه خانوما دست دراز نمیکنم چون ممکنه خوششون نیاد و حمل بر بی ادبی بشه ...ولی خانمهایی که خودشون دست دراز میکنند تا دست بدن به نظر من صمیمی تر هستن .به نظرم آدم باید رفتارش با طرف مقابل بطور شناور باشه یعنی با کسی که صمیمی تر هست برخورد متقابل داشته باشه.
    Last edited by ghahremanimehdi; 30-03-2013 at 06:46.

10. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اول از خودش بپرسین که چی صداش کنید ، اگر موافق بود به اسم صداش کنید مثلا مریم خانم یا مریم جون صداش کنید

12. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بنظر من بهتره فقط بگید سلام استاد و باید لحنتون محترمانه و سنگین باشه، اگه بگید عرض ادب و ارادت بنظرم خیلی سنگینه و گفتنش ممکنه طرف فکر کنه دارین تملق..برای مثال شما اگر در درونتون واقعا برای طرف مقابل احترام قائل باشید مطمئن باشید فقط در چند کلمه ساده ای که در سلام و احوالپرسی بکار میبرید طرف حس میکنه
    آره اول شمام سلام کنید و خیلی محترمانه که به طرف بر نخوره بگید عذر خواهی میکنم من بجا نیاوردم(با لبخند و محبت آمیزبگید)
    فقط خواستم یه نکته ایی رو بگم که شاید خیلی به چشم نیاد اما به نظر من مهمه(شایدم سختگیری میکنم)
    من این حرفو از خیلی از اساتید دانشگاه شنیدم
    کلمه استاد مال سر کلاس درسه نه بیرون از کلاس
    به نظرم و به نظر اکثر اساتید بهتره که بیرون از کلاس از لفظ "آقای دکتر " استفاده بشه.مثلا به جای سلام استاد بگید سلام آقای دکتر.

14. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فقط خواستم یه نکته ایی رو بگم که شاید خیلی به چشم نیاد اما به نظر من مهمه(شایدم سختگیری میکنم)
    به نظرم و به نظر اکثر اساتید بهتره که بیرون از کلاس از لفظ "آقای دکتر " استفاده بشه.مثلا به جای سلام استاد بگید سلام آقای دکتر.
    چقدر جالب واقعا بعضی اساتید به چه مسائلی حساس اند!

16. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر گفتن که یکم سختگیریه
    ولی واقعا آدم خودش هم حالش بد میشه با طرف 2 دقیقه بخواد حرف بزنه همش بگه ... استاد .... استاد

من نظرم اینه متنوع حرف بزنیم در کل
    استاد...دکتر فلانی/مهندس فلانی..... دکتر/مهندس..... در آخر هم آقای/خانم فلانی که کمتر استفاده میشه

18. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردن

به نظرم اگه یک آسیب شناسی برنامه ریزی شده برای این رفتار یا گفتار اجتماعی بشه میتونه کمک بزرگی به جامعه ما و فرهنگی که غالب بهش بشه

من غرب نرفتم اما از شنیده هام و دیده هام (مثلا فیلمهای تولیدی سینمای اروپا و امریکا) متوجه شدم که به این الفاظ و القاب توجه زیادی نمیشه یا بهتر بگم اصلا براشو.ن مهم نیست.

ماسفانه همین برچسب دکتر یا مهندسی یا وکیل یا هر چیز دهن پر کن دیگه ی شده آرزو و ایده آل اکثر هموطنامون...1 در صد فکر کنید عده ای تحصیلات رو فقط و فقط به خاطر این میخوام که قبل از گفته شدن اسمشون لغت مهندس بیاد....

20. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •