بهتره وقتی یک نفر جدید عضو خانواده میشه از خودش بپرسید
ولی به نظر من بهتره اسمش رو بگید.مثلا اگر اسمش مریم هست بگید مریم خانم
بهتره وقتی یک نفر جدید عضو خانواده میشه از خودش بپرسید
ولی به نظر من بهتره اسمش رو بگید.مثلا اگر اسمش مریم هست بگید مریم خانم
اگر تازه ازدواج کرده و زیاد باهاش خودمونی نیستی بهتره بگی زن دایی ولی اگر خودمونی تر هستی میتونی به اسم صدا کنی .
بحث در مورد دوست خوب رو از دست ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من بودم از خودش یا داییم می پرسیدم که چی صدا بزنم بهتره......... در کل من خودم به زن دایی هام نمیگم زن دایی![]()
با اینکه سنشون زیاده میگم (.... خانم)
البته سایر هم سن و سالهای ما هم تو فامیل اینطوری صداشون میکنن دیگه
خوب من باشم اینو بی احترامی به خودم می بینیم که به خواسته من احترام نمیزارن
از طرفی هم بین فامیل خیلی سخته دست کسی رو رد کردن
شاید بهترین کار این باشه که اصلا از رو در رو شدن و نزدیک شدن خود داری کنید.... رعایت فاصله ی مطمئنه![]()
بزرگترین اعتراضها و ابراز دلخوری ها رو میشه با احترام و روی خوش (ترجیحا لبخند) بیان کرد (نوع کلمات بسته به موقعیت و شخصیت طرف میتونه کوتاه یا مفصل باشه) البته برای بار اول و برای کسی که شخصیت داره .. و بار دوم بازهم محترمانه ولی با حالتی قاطع (بدون اخم ولی با یک درصد لبخند - تقریبا محو) .. ولی اگر کسی به شخصیت شما و به عقیده شما احترام نمیذاره و دفعه چندم هست: بازهم محترمانه ولی کاملا جدی و قاطع و صد البته چهره ای سرد و بی لبخند و نگاهی نافذ...
من هیچوقت واسه خانوما دست دراز نمیکنم چون ممکنه خوششون نیاد و حمل بر بی ادبی بشه ...ولی خانمهایی که خودشون دست دراز میکنند تا دست بدن به نظر من صمیمی تر هستن .به نظرم آدم باید رفتارش با طرف مقابل بطور شناور باشه یعنی با کسی که صمیمی تر هست برخورد متقابل داشته باشه.
Last edited by ghahremanimehdi; 30-03-2013 at 06:46.
سلام
اول از خودش بپرسین که چی صداش کنید ، اگر موافق بود به اسم صداش کنید مثلا مریم خانم یا مریم جون صداش کنید
فقط خواستم یه نکته ایی رو بگم که شاید خیلی به چشم نیاد اما به نظر من مهمه(شایدم سختگیری میکنم)
من این حرفو از خیلی از اساتید دانشگاه شنیدم
کلمه استاد مال سر کلاس درسه نه بیرون از کلاس
به نظرم و به نظر اکثر اساتید بهتره که بیرون از کلاس از لفظ "آقای دکتر " استفاده بشه.مثلا به جای سلام استاد بگید سلام آقای دکتر.
چقدر جالب واقعا بعضی اساتید به چه مسائلی حساس اند!
اگر گفتن که یکم سختگیریه
ولی واقعا آدم خودش هم حالش بد میشه با طرف 2 دقیقه بخواد حرف بزنه همش بگه ... استاد .... استاد
من نظرم اینه متنوع حرف بزنیم در کل
استاد...دکتر فلانی/مهندس فلانی..... دکتر/مهندس..... در آخر هم آقای/خانم فلانی که کمتر استفاده میشه
دوستان به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردن
به نظرم اگه یک آسیب شناسی برنامه ریزی شده برای این رفتار یا گفتار اجتماعی بشه میتونه کمک بزرگی به جامعه ما و فرهنگی که غالب بهش بشه
من غرب نرفتم اما از شنیده هام و دیده هام (مثلا فیلمهای تولیدی سینمای اروپا و امریکا) متوجه شدم که به این الفاظ و القاب توجه زیادی نمیشه یا بهتر بگم اصلا براشو.ن مهم نیست.
ماسفانه همین برچسب دکتر یا مهندسی یا وکیل یا هر چیز دهن پر کن دیگه ی شده آرزو و ایده آل اکثر هموطنامون...1 در صد فکر کنید عده ای تحصیلات رو فقط و فقط به خاطر این میخوام که قبل از گفته شدن اسمشون لغت مهندس بیاد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)