تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 405 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

tamirkar1 عزیز با سلام و تشکر زیاد

آیامیتوان به انتهای یک رادیاتور رادیاتور دیگری متصل کرد . البته رادیاتور پره ای نیست اما ایا میتوان از محل شیر هواگیری یک لوله اضافه کرد و به یک رادیاتور دیگر در حداکثر 50 سانتی وصل کرد و خروجی را هم به محل خروجی رادیاتور اول؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه پکیج ایران رادیاتور دارم که برای گرمایش شوفاژ مشکلی نداره ولی برای آب گرم مصرفی تا روشن میشه بعد از چند ثانیه خاموش میشه گاهی خوبه گاهی بد. وقتی هم قطع میکنه یه لرزشی داره و چراغ های 50 70 و 80 روشن میشه؟ بنظرتون چه اشکالی میتونه داشته باشه؟
    کسی نمیدونه این مشکل از چی هست؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

sdsab22 عزیز
    احتمال خیلی زیاد دستگاه شما رسوب گرفته و باید اسید شوی بشه.

موفق باشید
    کسی نمیدونه این مشکل از چی هست؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه اینجوری آب خوب توی رادیاتور چرخش نمیکنه و آخر رادیاتورهمیشه سرده.
    اما اگر همین کاری که خودتون گفتید با یک تغییر گوچک همراه باشه رادیاتور جواب میده.
    به این صورت که بعد از اینکه رادیاتور را اضافه کردید شیر برگشت یا رفت رادیاتور قبلی را کور کنید و به سمتی بزنید که تازه رادیاتور را اضافه کردید یعنی یک رادیاتور به صورت دو طرفه درست کنید.
    tamirkar1 عزیز با سلام و تشکر زیاد

آیامیتوان به انتهای یک رادیاتور رادیاتور دیگری متصل کرد . البته رادیاتور پره ای نیست اما ایا میتوان از محل شیر هواگیری یک لوله اضافه کرد و به یک رادیاتور دیگر در حداکثر 50 سانتی وصل کرد و خروجی را هم به محل خروجی رادیاتور اول؟

5. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من کل این تاپیک خوندم حالا چند تا سوال دارم اول مشخصات ساختمان بگم
    ساختمان در حال ساخته در اصفهان کاری در مورد پکیج نکردیم اما طبقه اول تمام شده که لوله دودکش ده استفاده شده برای ابگرم کن حالا میخوایم تبدیل به پکیج کنیم طبقه دوم قراره دو واحدی بشه
    حالا سوالها
    1-مزایا استفاده از پکیج به نسبت ابگرمکن چون در تاپیک صحبتی نشد در موردش به نسب قیمت ارزششو داره
    2-از چه لوله ای استفاده کنیم
    3-فرق بین پکیج بوتان دو مدل اپتیما با بنه سره چیه و کدوم بهتره
    4-در طبقه دوم میخوام از دودکش دو جداره استفاده کنم دودکش مخصوصه یا یه دودکش 15 با 10 بغل هم میشه دو جداره

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ساختمان در حال ساخته در اصفهان کاری در مورد پکیج نکردیم اما طبقه اول تمام شده که لوله دودکش ده استفاده شده برای ابگرم کن حالا میخوایم تبدیل به پکیج کنیم طبقه دوم قراره دو واحدی بشه
    حالا سوالها
    1-مزایا استفاده از پکیج به نسبت ابگرمکن چون در تاپیک صحبتی نشد در موردش به نسب قیمت ارزششو داره
    4-در طبقه دوم میخوام از دودکش دو جداره استفاده کنم دودکش مخصوصه یا یه دودکش 15 با 10 بغل هم میشه دو جداره
    شرمنده سوالت زیاد شد راستش از سوالت متوجه شدین که اطاعات کمی دارم در این مورد بازم از پاسختون ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بسيار ممنون از شما جناب tamirkar1 عزيز

ببخشيد دائم سئوال ميکنم شايد اين دفعه از گيجي در بيايم . چون اينجا تو يزد مرکز پکيج آريستون و ايساتيس و والترو هست من بيشتر گيج مي شوم . اول بنا بود والترو بخرم با تحقيق ديدم قيمت والترو چيني با فرولي يکسان هست ... تصميم گرفتم فرولي بخرم و الان دوباره چند نفر توصيه کردند باکسي بخرم و مي گويند باکسي خيلي بهتر از فرولي هست ...
    لطفا را هنمايي کنيد بين فرولي و باکسي کدام بهتر است ؟! چون مي خواهم چندين سال راحت باشم ...

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    حالا سوالها
    شرمنده سوالت زیاد شد راستش از سوالت متوجه شدین که اطاعات کمی دارم در این مورد بازم از پاسختون ممنون
    پکیچ مزیتش نسبت به ابگرمکن اینه که گرمایش محیط را هم تامین می کنه و دیگه احتیاجی به بخاری نداره این جوری هم امنیت و اسایش و مصرف انرژی کمتر می شودو گرمایش مطبوع و یکنواختی دارد به واسطه رادیاتورها
    مشروط به این که از پکیچ های چگالشی استفاده بشود یا پکیج های فن دار که لوله دوجداره دارند و از اکسیژن محیط استفاده نمی کنندو هوا و اکسیژن مورد نیازشون را از محیط خارج از خانه تامین می کنند.

2- لوله 5 لایه نیو پایپ
    3- نمی دونم فعلاً
    4- منظورتو ن چیه؟

ضمنناً چون ساختماننتان نیمه کاره هست می توانید از سیستم گرمایش کف هم استفاده کنید که این هم از رادیاتور بهتر هست و مصرف کمتری دارد.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باکسی پکیج خوبی اما متاسفانه خدمات دهی خیلی ضعیفی داره و شرکت وارد کننده باکسی به خوبی ساپورت نمیکنه.والترو هم پکیج خوبیه و از اونجایی که شما توی یزد هستید و دفتر والترو سرویس هم توی یزد قرار داره والترو گزینه خوبیه. در مورد فرولی وخدماتش هم قبلا تو قسمتهای قبلی همه چیزو گفتم .
    موفق باشید
    بسيار ممنون از شما جناب tamirkar1 عزيز

ببخشيد دائم سئوال ميکنم شايد اين دفعه از گيجي در بيايم . چون اينجا تو يزد مرکز پکيج آريستون و ايساتيس و والترو هست من بيشتر گيج مي شوم . اول بنا بود والترو بخرم با تحقيق ديدم قيمت والترو چيني با فرولي يکسان هست ... تصميم گرفتم فرولي بخرم و الان دوباره چند نفر توصيه کردند باکسي بخرم و مي گويند باکسي خيلي بهتر از فرولي هست ...
    لطفا را هنمايي کنيد بين فرولي و باکسي کدام بهتر است ؟! چون مي خواهم چندين سال راحت باشم ...

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صفحات اول اينجا را که مي خوندم يکي از دوستان در مورد آتش گرفتن پکيج فرولي صحبت کرده بود !
    آيا از لحاظ فني چنين چيزي امکان دارد ؟
    تو اينترنت وقتي يه جستجويي انجام بدهيد با اين لينک روبرو مي شويد ( آتش سوزي پکيج فرولي ) :
    در توضيحات هم نوشته شده است (( آتش سوزی پکیج فرولی در ایران
    پکیج های مونتاژ شده در ایران با لوازم چینی که با نام ایتالیا در ایران بفروش می رسند. این محصولات به علت عدم کیفیت دچار آتش سوزی های مکرر می شوند.))

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •