با اینکه هنوز گرونه ولی خوب اومد پایین
چند روز پیش تا دو تومن هم رفته بود
کاش همین روند ادامه پیدا کنه
پ.ن:نوسانات همچنان پابرجاست![]()
با اینکه هنوز گرونه ولی خوب اومد پایین
چند روز پیش تا دو تومن هم رفته بود
کاش همین روند ادامه پیدا کنه
پ.ن:نوسانات همچنان پابرجاست![]()
صبح تا 1875 تومان هم افت کرده بود ولی بازهم بالا رفت . نوسان زیاده ! الان 1908 تومانه .
چرا سکه های پیش فروش از سکه های روز گرونتره؟
معمولا هر چیزی که پیش خرید میشه ارزونتر از جنس روزه مثلا میری ماشین پیش خرید میکنی آخر 1 میلیون ارزونتر از قیمت روز بازار در میاد ولی الان سکه روز اگه 720 تومن باشه سکه پیش خرید مهر مثلا 850 تومنه چرا؟
بنظر شما سکه رو به بالاست یا رو به پایین الان؟
دوست عزیز سکه آتی شما فقط 30 درصد قیمت سکه رو پرداخت میکنی درحال حاضر . کلا سکه اتی قضیه ش با پیش فروش فرق میکنه .
پیش فروش اونایی بود که 4-6-8-9 ماهه تحویل میدادن . که دوره آخرش هم 2 مرداد تحویل میدن و حدود 680 تومن با احتساب مالیات و سود این 9 ماه میشه قیمتش .
مطمئنا بانک مرکزی این قیمتو (680تا 730) تومن نگه میداره تا تاریخ 2 مرداد که موعد سکه های پیش فروش هست .
الان به زور این قیمتها داره نگه داشته میشه . چه دلار چه سکه که از دلار تبعیت میکنه . ضمن اینکه اونس هم فعلا تو این هفته تا الان خنثی بوده .
ینی اونا همین الانم دارن سکه تزریق میکنن؟مطمئنا بانک مرکزی این قیمتو (680تا 730) تومن نگه میداره تا تاریخ 2 مرداد
سکه رو خبر ندارم اما دلار تزریق میشه .
چندروز پیش هم که بهمنی گفته بود این امکان وجود داره سکه هارو زودتر بدن (زورشون نمیرسه بازارو نگه دارن) .
احتمال زیاد تو همین قیمتها میمونه که مردم ببینن سکه ضرره واسشون برن اوراق 20 درصد بگیرن .
تو این شرایط بهترین کاری میشه کرد تحریم خرید وسایلیه که با دلار قیمت گذاری میشه
الان 3 ماهه یه سری چیز مهم احتیاج دارم اما نمی خرم
الان دارم با مانیتور نیمه سوخته کار میکنم اما پولم رو تو جیب تاجری که با دلار دولتی جنس آورده و میخواد با دلار آزاد بفروشه نمی ریزم
حتی اگه تا 2 سال دیگه صبر کنم اما نمیخرم
همه اگه همین کارو بکنن مطمئن باشید دیگه کسی هوس نمیکنه تو آب گل آلود ماهی بگیره
دوست عزیز آقا محسن تو تاریخ 91/4/19 که پایین ترین قیمت دلار به 1881 تومان رسیدش البته این قیمتی هستش که صرافی میدادش و تو خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنی پایین ترین نرخ دلار تو این تاریخ همین قیمته
پس شما رو چه حسابی میگی به 1875 رسیدش میشه خواهش کنم سایت صرافی که به این قیمت دلار میداد یا اگه سایت نداره تلفنش رو بفرمایید
با تشکر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)