میدونم شما ایران نیستی ولی تا حالا به نقشه ی شهرهای ایران سر زدی ببینی کیفیتش چطوره؟
چون مثلا همین بینگ و تام تام رو چند وقت پیش برای یه سری شهرستان ها امتحان کرده بودم خیلی ضعیف بود(یعنی کلا برای یه شهر 100 هزار نفری فقط یه اسم گذاشته بودن)
میدونم شما ایران نیستی ولی تا حالا به نقشه ی شهرهای ایران سر زدی ببینی کیفیتش چطوره؟
چون مثلا همین بینگ و تام تام رو چند وقت پیش برای یه سری شهرستان ها امتحان کرده بودم خیلی ضعیف بود(یعنی کلا برای یه شهر 100 هزار نفری فقط یه اسم گذاشته بودن)
lمن میخوام این کیف رو بخرم نظرتون چیه؟ اسمارت کاورها واقعا گرونند
محتوای مخفی: ipad case
آقا حجت كيفاي قشنگي به نظر ميان ولي خوب عكس كي بود مانند ديدن!
بايد از نزديك ديد ! قيمتشون چنده؟!
من ميخواستم هنزفري هم بخرم يه نمونه داست مال خود اپل بود اگه اشتباه نكنم ١٢٠ بود ، يكيم سامسونگ بود ٢٥ يا ١٥ يادم نيس درست!
يكب ديگه هم بود ٤٥ ،
فهميدم چرا باتري آيپدم تند تموم ميشد ، چون نور ال اي دي رو ١٠٠٪ كرده بودم!
از آيپد راضي هستماا ولي ميخوام تا قبل از به بازار اومدن surface بفروشمش
فك كنم وقتي surface بياد حسابي بازار رو ميگيره دستش !!
قيمتش ٧٠ هست اينو تو فروشگاه اينترنتي ديدم متاسفانه تو فروشگاه هاي شهرمون چيز خوب نديدم
الان ايپد از زماني كه شما و من خريدم حدود ٧٠-٨٠ گرون شده خواستيد بفروشيد به اين نكته دقت كنيد
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من نیم نگاهی کردم و نقشه های ایرانش (در نسخه Beta 1) خوب نبود. فکر کنم باید از همون گوگل استفاده کرد.
هندزفری های خود اپل کیفیت متوسط و خیلی گرون قیمت هستند. ارزش این همه هزینه ندارن.
خیلی مطمئن نباش. ویندوز فون هم که اومده بود یه عده می خواستن آیفون ها و اندروید هاشون رو بفروشن. اولین نسل Surface به هیچ وجه بهتر از آیپد نیست، در تاپیکش خیلی بحث کردیم.
كاملا موافق هستم تبلتي كه تو معرفيش هنگ كنه اخر عاقبتش مشخصه
دوستان کسی میتونه معایب Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB و مزایای Ipad new رو نسبت به هم بگه؟
دوست عزيز بايد خودت باهشون كار كني تا بفهمي روي كاغذ و اينجوا چيزا نميشه فهميد
اینو بدون که از ایپد خیلی سرتر هستش...
چجوری به این نتیجه رسیدی دوست عزیز؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)