FLOWER CITY جان برای اینکه ارور نده باید از Image استفاده کنی حالا اگه Image رو خواستی بگو.
FLOWER CITY جان برای اینکه ارور نده باید از Image استفاده کنی حالا اگه Image رو خواستی بگو.
ببین من الان سیوم رو دارم ولی حوصله ندارم بازی رو نصب کنم ولی با این حرفت حتما نصبش میکنم و ماشینها رو میزارم![]()
![]()
درضمن منظور من اون سفید و خاکستریه بود که خودم توی اسپرتهای آماده دیدمش اصلا کجای ان اف اس همچین لکه هایی میتونی روی ماشین هر جا که دلت خواست بندازی ؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
در قسمت بر چسب ها تو منوی CAMOUFLAGE میتونی برچسب این طوری رو ماشینات بزاری احتمالآ بازی رو تا آخر نرفتی.
در ضمن متظرت هستم هر چه سریعتر بازی رو نصب کن تا بیشتر از این به کم آوردنت شک نکردم
یه سوال هم دارم چطوری میشه حجم فایل ها رو کم کرد البته اگه با win rar کم بشه دیگه نمیشه تو فروم بصورت عکس گذاشت باید لینکش رو گذاشت بعضی ها هم حوصله دانلود ندارد که اخه. یا حداقل من نمیدونم اگه راهی هست راهنمایی کنید لطفآ.ممنون
اینم تو ماشین اسپرت های بازی هست :
![]()
من بازی رو تا آخر رفتم
تازه از سیو ادیتور هم استفاده میکنم که دیگه همش ازاد میشه چشم حتما نصب میکنم ولی برای کم کردن حجم فقط اگه پسوندش بی ام پی باید به جی پی جی تبدیل بشه وگرنه راه دیگه ای نداره
انصافا این ماشینت قشنگ بود اسم رینگت چیه من تا حال ندیدمش
مارو ببین رو دیوار کی داریم یادگاری مینویسیم این رینگ تو قسمتAUTOSCULPT تو رینگایی که خودت میتونی بسازی اسمشم CARBON MULTI
پس این آقای Ali Bahal کجاست منتظر کلیم.
دوستان نظر بديد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
name جان قشنگه ولی رینگ هاش زیاد بهش نمیاد به نظر من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)