اون 3 تا دکمه لمسی که پایینه صفحه رو آشغای (اشغال) می کنه
اون 3 تا دکمه لمسی که پایینه صفحه رو آشغای (اشغال) می کنه
من استاکم هنوز... اگه یه آموزش خوب بزاری تا از این حماقت در بیام دعات میکنم.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
USB MASS storage چطوری تو این گوشی فعال میشه؟
راهی هست؟
من که ندیدم. چه نیازی به USB Mass Storage داری؟!
من نیازی ندارم ، دوستم که گوشی رو داره نیاز داره
خوب حالت MPT همه ی فایل ها و فولدر ها رو نشون نمیده ، درسته؟
سلام.
اولا MPT نه و MTP. دوما مشلکی نیست و همه فولدرها رو میتونی ببینی.
ممکنه چند تا دلیل داشته باشه. یکی اینکه مثلا بخواد از آهنگهای روی گوشی مثلا با سیستم ماشین استفاده کنه! (حالا شاید خیلی رایج نباشه) ولی من وصل کردم مدام قطع و وصل میشه
شاید هم سیستم عامل اون شخص اوبونتو یا مک باشه! چون انتقال فایلها هم با راه اندازی gnu توی debian سخته ! با adb هم فایلهای حجیم زمان بره . توی مک هم سختی های خودشو داره (هرچند راههایی داره ) اما این دوستمون میتونه از samba استفاده کنه . ولی جالبه این مشکلو حتی با usb mass storage toggle هم که واسه همه ی گوشیهایی که ums ندارن کار میکنه نمیشه برطرف کرد. یادمه اون اوایل میگفتن سامی و گوگل گفتن به خاطر طراحی و ... ums نذاشتن (یه همچین چیزایی
) خلاصه که این آپشن به galaxy nexus اضافه نمیشه
p.s : یادش بخیر یه زمانی mpt میشد motorola phone tools
Last edited by johnypersian1656; 03-06-2012 at 01:14.
اشتباه تایپی بود...
تنها مشکلش اینه سرعت انتقال فایل ها از pc به گوشی پایینه تو این روش
دوستان من هنوز یه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم که ممنون میشم جواب بدید :
1 - داستان این کد هشت رقمی چیه ؟ چون یه جا که رفتم قیمت کنم وقتی از این کده پرسیدم انگار داری به فروشنده فحش میدی یا مثلا اومدی بهش میگی آب میوه نداری بدی . اینقدر تعجب کرد که من خودم گفتم نکنه حرف بی ربطی بهش زدم .
2 - یه ویدئو مقایسه ایی از سایت فون داگ بین این گوشی و اکسپریا اس دیدم و کیفیت صفحه نمایش این گوشی خیلی بهتر بود ولی وقتی اون نوار پایینی رو بزاریم کنار عملا صفحه نمایش مفید اندازه اکسپریا اس یعنی 4.3 شده بود . این نوار پایینی صفحه خیلی رو اعصابه ، واقعا زور داره صفحه نمایش گوشی آدم 4.65 باشه بعد در عمل 4.3 بهمون بده .
3 -در مورد دوربین نظر شما چیه ؟ یعنی مثلا در مقایسه با 5 گالکسی اس بهتره یا در همون حده ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)