سلام.اين بازيو ميشه بدون اينترنت با شبكه كردن دو كامبيوتر بازي كرد؟اكه ميشه يكي كامل توضيح بده.
سلام.اين بازيو ميشه بدون اينترنت با شبكه كردن دو كامبيوتر بازي كرد؟اكه ميشه يكي كامل توضيح بده.
بله میشه.من خودم بعضی وقتها لن بازی میکنم.
همه ی دوستان از اینجا جمع شدن و ریختن اینور!
شاید یه چیزی اینجا پیدا کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال شما چه نوع سروری رو می خواید که راهنمایی کنم...
مثلا DM CTF DDrace
البته یکی از دوستان هم توضیح کامل دادن!
بله میشه.من خودم بعضی وقتها لن بازی میکنم.
من fng و football رو ميخوام . كسي نيست اينجا كامل توضيح بده؟plzzzzzzzzzzzzz
من فایل سرور fng رو دارم.امروز بعد از امتحان برات آپلود میکنم.
oممنون عزيز . طرز بازي كردنش رو هم ميكي؟
دو تن از دوستان درخواست فایل سرور لن کرده بودن. من برای fng و iddrace آپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ساخت سرور فایل سرور+autoexec رو به محل بازی انتقال لدین(قبلش یه بک آپ از autoexec بگیرین) بعد فایل سرور رو اجرا کنید.
برای عوض کردن مپ autoexec رو با notepad باز کنید.جلوی sv_map (که بعدش یه فاصله داره) اسم مپ رو بنویسید.برای دیدن مپ به data\maps برید بعد اسم مپ رو کپی کنید.
مثلا sv_map Uriel_a77666d9
البته برای مپ هایی که تو آنلاین بازی کردید(دانلود شدن) فایل config_directory رو در محل بازی اجرا کنید.و برید تو پوشه downloadedmaps و مپ های اینجا رو کپی کنید تو پوشه map واقع در محل نصب بازی.
Last edited by hajoo; 15-06-2012 at 11:35.
hajoo عزيز خيلي ممنون اماده كردن مب ها سخته ؟ اكه ميشه برا foot هم بزار . ممنووووووووووون.
راستي اسمت تو بازي جيه؟
نمیدونم منظورت از آماده کردن مپ چیه. متاسفانه فایل سرور foot رو ندارم.میتونی از جواد (admin) بگیری. اسم من po5eidon .
---
جواد جان بد نیست یکم از نظر فرهنگی هم روی سرورت کار کنیقبلا همه دوست بودن و قلب و این چیزا.. حالا همه فحش و .. یه مشت بچه، آدم اصلا دلش نمیخواد جوابشونو بده.
بچه ها من میخوام یه سرور قوی راه بندازم.هر کی میتونه برام راش بندازه اعلام آمادگی بکنه.ترجیحا آشنا باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)