تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 79 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستش من کلا از فیفا با تمام اسن پیشرفت هاش خوشم نمیاد. سریع برام خسته کننده میشه. مث اینکه هوش مصنوعی همه چیز رو کنترل میکنه تا یه بازی شسته رفته تحویلت بده. کم پیش میاد که اتفاقی پیش بیاد که انتظارشو نداشتی. بسیار از تیمها علنا تفاوتی با هم ندارن و ایران و برزیل یه یه احساس رو بهت میدن تقریبا. یه چیزی که خیلی این امر واضحه توش سانترهای افتضلح این سری هستش که همیشه یه طور از اب درمیاد و واقها میره رو اعصاب.
    من فکر میکنم این کار مسئولین فیفا عمدی هستش تا این بازی مخاطبین بیشتری رو به خودش جذب کنه که اگه تاینجور باشه من امیدی به اینده این سری هم ندارم.

در مورد PES هم که خودم معتقدم که این بازی بازسازی بازی دوران PS2 هستش. همه چیزش کهنه و نخ نما هستش. از گرافیک گرفته تا انیمیشن های رباتیک که ادم رو به خنده میاره. اما با تمام این وجود هنوز هم سرگرم کننده اس و تقریبا همیشه میشه انتظار این رو داشت که اتفاقی بیافته که انتظارش رو نداری. تیماها و خصوصیت هاشون واقعا با هم فرق میکنن و تعویض یه بازیکن واقعا میتونه سرنوشت یه بازی رو تغییر بده. در ضمن تو این بازی واقعا فرق بین یه مبتدی و حرفه ای کاملا معلوم میشه.

اگر PES یه انجین نسل بعد داشت و انیمیشن هاش طبیعی و متنوع تر بودن فیفا هیچ حرفی در مقابل این سری نداشت. متاسفانه پیشرفت این سری واقعا کند هستش. امیدوارم حداقل برای نسل بعد یه برنامه ی درست و حسابی داشته باشن خاک تو سرشون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

ممنون از اطلاعاته کاملا غلطتون
    شما از خود سیباس هم بیشتر میدونید
    این رو که دیگه همه بجز خاجه حافظ شیرازی میدونند که کونامی در مهاجرت از نسل قبلی به نسل فعلی اون وسط ها گیر کرد،فققط یه روکشی روی نسل جدید کشیده شده مگر نه ساختار کلی و هسته اش همونی هست که تو PS2 بوده.

راستش من کلا از فیفا با تمام اسن پیشرفت هاش خوشم نمیاد. سریع برام خسته کننده میشه. مث اینکه هوش مصنوعی همه چیز رو کنترل میکنه تا یه بازی شسته رفته تحویلت بده. کم پیش میاد که اتفاقی پیش بیاد که انتظارشو نداشتی. بسیار از تیمها علنا تفاوتی با هم ندارن و ایران و برزیل یه یه احساس رو بهت میدن تقریبا. یه چیزی که خیلی این امر واضحه توش سانترهای افتضلح این سری هستش که همیشه یه طور از اب درمیاد و واقها میره رو اعصاب.
    من فکر میکنم این کار مسئولین فیفا عمدی هستش تا این بازی مخاطبین بیشتری رو به خودش جذب کنه که اگه تاینجور باشه من امیدی به اینده این سری هم ندارم.

در مورد PES هم که خودم معتقدم که این بازی بازسازی بازی دوران PS2 هستش. همه چیزش کهنه و نخ نما هستش. از گرافیک گرفته تا انیمیشن های رباتیک که ادم رو به خنده میاره. اما با تمام این وجود هنوز هم سرگرم کننده اس و تقریبا همیشه میشه انتظار این رو داشت که اتفاقی بیافته که انتظارش رو نداری. تیماها و خصوصیت هاشون واقعا با هم فرق میکنن و تعویض یه بازیکن واقعا میتونه سرنوشت یه بازی رو تغییر بده. در ضمن تو این بازی واقعا فرق بین یه مبتدی و حرفه ای کاملا معلوم میشه.

اگر PES یه انجین نسل بعد داشت و انیمیشن هاش طبیعی و متنوع تر بودن فیفا هیچ حرفی در مقابل این سری نداشت. متاسفانه پیشرفت این سری واقعا کند هستش. امیدوارم حداقل برای نسل بعد یه برنامه ی درست و حسابی داشته باشن خاک تو سرشون.
    تمام حرف های شما برعکسش درسته!
    پاراگراف دومتون دیگه گل سرسبدشه همه دیگه میدونن در پِس وقتی روش گلزنی رو یاد گرفتی دیگه با همون روش همیشه میشه گل زد ولی در فیفا AI همیشه با احتساب موقعیت ها عمل میکنه.اگه بازی رو دوست دارید دلیل نمیشه درمورد چیزهایی بگید که وجود خارجی نداره.

3. این کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

.
    در مورد فیفا گل گفتی . اگه من هم نظرم و میخواستم بگم همین و میگفتم. تو pes دقیقا تفاوت تیم های ایتالیایی با انگلیسی یا اسپانیایی و متوجه میشی ولی فیفا اینجوری نیست به نظرم.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اینجا کسی با کیبورد بازی نمیکنه که یکم تکنیک نشونمون بده؟
    تکنیک با کیبورد اگه اشتباه نکنم با دکمه C باشه که اونم کار خاصی نمیکنه.مثلا وقتی نزدیک بازیکن هستی سریع مسیر توپو عوض میکنه.

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که کامل گیج شدم...چند نفر میگن خوب شده چند نفر دیگه میگن ارزش بازی کردن نداره...من خودم فعلا بازی نکردم....خواهشا یه نفر که هر 2 نسخه دمو رو بازی کرده بگه بهتر شده یا بدتر ؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که کامل گیج شدم...چند نفر میگن خوب شده چند نفر دیگه میگن ارزش بازی کردن نداره...من خودم فعلا بازی نکردم....خواهشا یه نفر که هر 2 نسخه دمو رو بازی کرده بگه بهتر شده یا بدتر ؟؟
    شک نکن که این نسخه خیلی سرتر از نسخه قبلیه فقط نسخه دوم دمو رو یه جوری کرده انگار اصلا پسرفت داشته نسبت به نسخه اول دمو حالا نمیدونم جریانش چیه ولی من با دموی اولی بیشتر حال کردم

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

صد رحمت به دموی اول
    حداقل توی دموی اول یه امیدی داشتی که از روی سانتر به گل برسی
    یا حداقل 5 تا پاس در عمق میدادی یه دونه شون میرسید به دست بازیکنت
    ولی توی دموی دوم سانترها اصلا به بازیکنت نمیرسن.هیچ امیدی هم به پاس در عمق نیست.تا حالا یه پاس در عمق(چه زمینی،چه هوایی)ندادم که برسه به بازیکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

بابا یکی طریقه ی درست گرفتن توپ رو بگه کامپیوتر با دفاعش هم همه دریبل میده و راحت گل میزنه دیوانههههه شدیم

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا کنه نسخه اصلی بازی تغییراتی کنه...اینطور که دوستان میگن میشه راحت با چپ و راست کردن همه رو دریبل کرد...اینکه نشد بازی...میشه مثل pes 9...یادمه تو pes 9 بازی من و برادرم 20-30 تا گل داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صد رحمت به دموی اول
    حداقل توی دموی اول یه امیدی داشتی که از روی سانتر به گل برسی
    یا حداقل 5 تا پاس در عمق میدادی یه دونه شون میرسید به دست بازیکنت
    ولی توی دموی دوم سانترها اصلا به بازیکنت نمیرسن.هیچ امیدی هم به پاس در عمق نیست.تا حالا یه پاس در عمق(چه زمینی،چه هوایی)ندادم که برسه به بازیکنم

من که مشکلی ندارم با سانت. توی تاپ پلیر با بایرن توی یک نیمه چهارتا سانتر کردم سه تاش گل شد. امسال مثه قبل نیست که سانتر کنی و بیاد رو سر بازیکن وقتی سانتر میکنی باید با بازیکن جاگیری کنی بعد هد بزنی. اگه مشکل پاس نوی عمق داری توی تنظیماتش مقدار رسیدن پاسها به صورت اتوماتیک رو یه کمی کمتر کن تا به صورت نیمه اتومات و یا دستی در بیاد تا مشکل نداشته باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •