باورت بشه یا نه من الان از هیچ نتی ویروسی روی سیستمم استفاده نمی کنمآخه نود سر همین pes 2012 پدرمو در آورد هرکاریش میکردم بازم rld.dll رو میزد منم نود رو پاک کردم و فعلا بدون آنتی ویروس دارم کار میکنم
![]()
باورت بشه یا نه من الان از هیچ نتی ویروسی روی سیستمم استفاده نمی کنمآخه نود سر همین pes 2012 پدرمو در آورد هرکاریش میکردم بازم rld.dll رو میزد منم نود رو پاک کردم و فعلا بدون آنتی ویروس دارم کار میکنم
![]()
حذف شود ...
Last edited by ..Parsa..; 10-10-2011 at 20:32.
من الان چی کار کنم؟ بعد نصب نمیره تو بازی ... ممکنه علت از همین nod باشه؟
شما یه لطف میکنی از محل Directory بازیت یه اسکرین شات بذاری؟
به احتمال زیاد مشکل همینه ، خودمم بار اول که پچ رو دانلود و نصب کردم نود فایل rld.dll رو زد و بازی اجرا نمی شد یعنی وقتی میخواستم اجرا کنم صفحه سیاه میشد و میپرید بیرون
من نود رو پاک کردم بازی و پچ رو دوباره نصب کردم و بدون مشکل بازی کردم
اگه لطف کنی و اسکرین شات بذاری ممنون میشم
--
از چی اسکرین شات بذارم دوست من ؟
فکر کنم توضیحاتی که دادم کامل بوده باشه![]()
من الان دارم شروع میکنم به پاک کردم آنتی ویروسو بازی و ...
بعدش می خوام بازی رو بنصبم ... حتما نتیجه رو اینجا اعلام میکنم ...
قبل از شروع نصب پچ پوشه کیت سرور رو از محل نصب بازی حتما پاک کن چون در غیر اینصورت پچ کامل نصب نمیشه
البته من نگفتم شم هم حتم آنتی ویروسو بازی و پاک کن و دوباره نصب کن توی صفحه اول توضیح داده که چیکار کنی که نود به بازی گیر نده اما چون واسه من جواب نداد و به محض اینکه آپدیت شد بازی رو زد من دیگه از روی تنبلی خودم آسون ترین راه رو انتخاب کردم![]()
Newgameplay tool 1.1.0 by Jenkey
سلام.از صبح میخوام اینو دانلود کنم نمیشه.کسی میتونه این لینکو دانلود کنه جای دیگه آپلود کنه که بشه راحت دانلود کرد؟دمتون گرم.
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی بگم شاید باورتون نشه ... بازی من اصلا پوشه کیت سرور نداره ... بعد نصب پچ میاد .... که اونم دیگه نمیره تو بازی ... مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)