منم می خوام یکی بگیرم.
چنتا سوال:
گوشیو که نو میخری روت شده ینی میشه از رو نت Appریخت توش یا باس خودت روتش کنی؟
کلا به چه مواردی موقع خرید توجه کنم؟
مرسی
منم می خوام یکی بگیرم.
چنتا سوال:
گوشیو که نو میخری روت شده ینی میشه از رو نت Appریخت توش یا باس خودت روتش کنی؟
کلا به چه مواردی موقع خرید توجه کنم؟
مرسی
خیر روت نیست
دوست عزیز برای نصب برنامه های عادی نیاز به روت نداری .
روت کردن هم کار سختی نیست
یه موقع گول این فروشنده هارو نخوری پول اضافه برای برنامه و اپدیت و... بدی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خوب اول خلوص نیستدلت باید پاک باشه
بعد باید ببینی خط و خش روی گوشی نباشه هدفون ... شارژر یو اس بی ... تست فلش دوربین صدا ... لرزش نداشتن تصویر... و هرچیزی که خودت هم احتمال میدی خراب باشه![]()
من وقتی که داشتم میخریدم هرجا میرفتم میگفتم نوت سفید چند میگفت 1.200 بعد میرفتم که بخرم 150 میزاشت روش میگفتم بابا نمیخوام برنامه و ستاپ و چرت و پرت .. میگفت هیچکس بهت اینطوری نمفروشه ... منم دیدم کل علائدین گشتم نوت سفید زیر 1.400 پیدا نمیشه مجبورم شدم بگیر دیگه .... فقط بهش گفتم برنامه نریزه که سنگین بشه .. برنامه هاش هم همه چرت و پرت ... 70 درصدش آیکون بازی هستش که باید وصل بشیم به وابرلس تا حدود 500 تا 1 گیگ دانلود کنه ...![]()
عجب آدمای پستین اینا ...
یعنی 150 تومن واسه برنامه و بازی ؟
تاز فایل SD بازی هارم واست نریخته ؟ عجب بی شرمایین اینا دیگه !
یعنی کسی نیست به اینا نظارت کنه ؟![]()
اینا در مقایسه با دزدیایی که میشه هیچی نیست که کسی هم نظارتی ندارهیعنی کسی نیست به اینا نظارت کنه ؟![]()
خب دزدی یعنی سرقت مخفیانه چیزی !
ولی اینا علنا دارند تویه روز روشن کلاهبرداری میکنند .
خب یکی با یه ماموری بازرسی چیزی بره در مغازه !
تا کی این وضعیت باید باشه ؟
مجید بالا تا پایینمون الان دزدن که میلیارد میلیارد (و چه بسا بیشتر) میدزدن ، همین دزدای علاالدین که 100 تومن 100 تومن میدزدن گناه کردن؟! : ))
جدا از شوخی موافقم ، باید یه جوری جمعش کرد این بساطو... کاملا کارشون خلاف قوانینه که بدون نرم افزار و چیزای خیالی (باز نرم افزار خوبه وجود خارجی داره) نمیفروشن...
طبقه 6
گالری گوهری
یکم انصاف داره
شماها خودتونم برید اونجا کاسبی کنید مجبور می شید همین کارا رو بکنید
بابا یارو ماهی خداد تومن داره اجاره و مالیاتو پول برق و تلفن و کوفت و زهر مار میده از کجا بیاره ؟
مشکل از ریشه خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)