تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 65 از 103 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بعد از کجا می خوان بفهمن کی کم مصرفه کی پر مصرف؟
    بر اساس پهناي باند مصرفي !
    سيستم اتوماتيك تغيير ميده

2. 2 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نمی دونم شما سنت میرسه به کارتون های قدیمی یا نه ولی شبکه 2 یه کارتونی بود یه سنجاب بود که مهاجرت کردن و... یکیشون بود همیشه خواب بود یعد یه نفر که یه نظری میداد یهو از جا میپرید میگفت "مننننن مخالفم"!! بدون اینکه چیزی سرش بشه یا اصلا بفهمه ماجرا چیه و..... شده قضیه شما داری به هر چیزی الکی گیر میدی که شما قشر 1 درصد دانلود شبانتون رو بکنید بعدش 99 درصد افرادی که خودم دیدم ای دی اس ال دارن ناراضی باشن و حتی وبگردی هم نتونن بکنن چه برسه به دانلود با این هزینه های گرون و پول دراوردن سخت

به قول یکی از دوستان تو همین بحث ها گفت به شما باشه میگی همین هم زیاده...!

عزت زیاد ;-)

4. 6 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم شما سنت میرسه به کارتون های قدیمی یا نه ولی شبکه 2 یه کارتونی بود یه سنجاب بود که مهاجرت کردن و... یکیشون بود همیشه خواب بود یعد یه نفر که یه نظری میداد یهو از جا میپرید میگفت "مننننن مخالفم"!! بدون اینکه چیزی سرش بشه یا اصلا بفهمه ماجرا چیه و..... شده قضیه شما داری به هر چیزی الکی گیر میدی که شما قشر 1 درصد دانلود شبانتون رو بکنید بعدش 99 درصد افرادی که خودم دیدم ای دی اس ال دارن ناراضی باشن و حتی وبگردی هم نتونن بکنن چه برسه به دانلود با این هزینه های گرون و پول دراوردن سخت

به قول یکی از دوستان تو همین بحث ها گفت به شما باشه میگی همین هم زیاده...!

عزت زیاد ;-)
    اگه منظورت با منه که این دفعه ی دومته داری بد صحبت می کنی، دفعه ی بعدی افاضات فضلت بی پاسخ نخواهد ماند آقای نا محترم !
    اگه به قول شما یه درصد اهل دانلود شبانه باشن الان همون یه درصدن که موافق نامحدود شدنن که بتونن بیشتر دانلود کنن ! کسایی که الان از وضع فعلی ناراضین یا از سرعت پایین در ساعات رایگان شاکین یا از قیمت زیاد تعرفه ها یا از پینگ بالا در باز هم ساعات رایگان !
    من و امثال من که مخالف این طرحیم فقط و فقط از این می ترسیم که سرعت الانمون تبدیل بشه به 16 یا کمتر که واسه سرعت بالاتر مجبور بشیم هزینه ی اضافی بدیم !
    فقط و فقط بحث سر سرعته نه دانلود شبانه
    وگرنه جمع مصرف روزانه و دانلود شبانه ی من در ماه به 30 گیگ هم نمی رسه و به فرض نامحدود شدن به راحتی می تونم در ماه این 30 گیگ رو دانلود کنم که الان بخوام نگران دانلودم باشم !
    اگه لازم بود از مصرف کلی امسال عکس می گیرم که ببینی در هر ماه حدود 25 گیگ دانلود شبانه داشتم
    اگر تعرفه های فعلی حذف نشد، سرعت ما هم تغییری نکرد و قیمت همین موند، تعرفه ی نامحدود هم اضافه بشه که مثلا شاتل از قبل همچین سرویسی داشته و بعید می دونم دوباره اضافه کنه، که فرقی به حال ما نداره و خوش به دل شما. اما اگه واقعا فکر می کنی این بعد از اجرا شدن این طرح هم از سرعت هم از پینگ هم از قیمت و هم از میزان دانلودت راضی خواهی بود، باید بگم که خوش به دل شیدات !

6. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک نکته :

اول خبری اومد که می گفت
    اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی میشود
    بعد از مدتی یک خبر دیگه اومد که میگفت
    اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نمیشود
    بعد یک خبری اومد:

براساس مصوبه ۴۹ هیچ اپراتوری حق ارائه محدوده حجمی و یا زمانی برای سرویس هایای اینترنت پرسرعت رو نداره به هیچ وجح رفع محدودیت حجمی باعث افزایش قیمت نخواهد شد

و در جای دیگه تبصره میاد میگه :

براساس مصوبه ۴۹ سازمان، حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند بین ۱۰ نفر است یعنی اینترنت با سرعت ۱۲۸ نامحدود باید بین ۴ تا ۴۱ گیگ حجم دانلود داشته باشد که حجم ۴ گیک باید به صورت تضمینی بین ۱۰ کاربر حتما به اشتراک گذشته شود. در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکت‌های اینترنتی نباید از حجم اشتراک ۱۰ کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند
    و باز کاملتر :

براساس توضیحات اصغریان، مشترکان ADSL باید توجه داشته باشند سرعت اینترنت ۱۲۸نامحدود به معنای داشتن حجم دانلود بین ۴ تا ۴۱ گیگ است که نرخ اشتراک پهنای باند ۱ به ۱۰ به معنای استفاده همزمان حداکثر ۱۰ نفر از ظرفیت یک خط است و در این بین باید به صورت تضمینی حجم دانلود ۴ گیک به هر یک از کاربران برسد.
    عموما ظرفیت خطوط اینترنت براساس کیلوبیت بر ثانیه (kbps) سنجیده و سرعت دانلود براساس کیلوبایت (kBps) اندازه‌گیری می‌شود که روش تبدیل آنها به یکدیگر با استفاده از فرمول ظرفیت تقسیم بر ۸ مساوی سرعت قابل حصول است و لازم است کاربران در زمان اندازه گیری ظرفیت خط یا سرعت دانلود خود به این واحدها توجه کنند.
    اما در این میان شرکت‌هایی هستند که نه‌تنها ضریب اشتراک آنها پا را فراتر از اشتراک ۱۰ نفره گذاشته، بلکه حداقل حجم دانلود آنها با تلفیقی از دانلود و آپلود در کنار هم عدد حداقلی و حتی کمتر از آن را تشکیل می‌دهند و امکان دانلود آنها به مراتب کمتر از آن چیزی است که باید در واقعیت انجام شود. به گفته مسوولان سازمان تنظیم، این سازمان با این ابلاغیه به دنبال جلوگیری از این اتفاق است و اینکه در صورت نیاز مشتری به پهنای باند شرکت‌ها موظف به خرید پهنای باند بیشتر باشند.

و در نهایت :

علی اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در توضیح این ابلاغیه می‌گوید: «آن‌طور که این خبر در رسانه‌ها مطرح شده سازمان قصد توقف فروش حجمی اینترنت را ندارد. در پروانه شرکت‌های PAP به صورت واضح ذکر شده است که اگر آنها بسته به نیاز مشتری تصمیم داشته باشند بسته‌های خاص شامل محدودیت حجمی و زمانی را به مشتریان‌شان ارائه کنند باید بسته پیشنهادی خود را قبل از ارائه برای تایید به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند تا سازمان هم در زمان مشخص این بسته پیشنهادی را بررسی و آن را تایید کند.»

خب سؤالی که پیش میاد اینه که ای که وگفتن یعنی چه ؟
    Last edited by IvIoI-IsEn; 08-09-2011 at 09:57.

8. این کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر طرح اینترنت نامحدود اجرا بشه تغییرات زیر احتمالا بوجود میاد
    قیمت ها میره بالا
    سرعت ها و حجم های دانلود به دو حالت تغییر میکنه
    حالت اول: میان اندازه میگیرن با اینترنت 128 کیلوبیت (سرعت دانلود 16 کیلوبایت درثانیه) اگر به طور ممتد 24 ساعته و شبانه روز دانلودکنید چقدر حجم دانلودتون میشه (که حدودا میشه 40 گیگ درماه)، بعد میان ضریب اشتراک 1 به 10 رو انجام میدن که میشه 4 گیگ در ماه، حالا به اسم اینترنت نامحدود 4 گیگ در ماه بهتون میدن با سرعت بالا که مثلا بتونین با 100 تا 200 تا دانلود کنید، وقتی هم
    4 گیگتون درماه تموم شد دوباره باید پول بریزید. مثلا اگه برید از شاتل سرویس بگیرید با همین سرعت الانش 4 گیگ در ماه بهتون میده.
    حالت دوم: میان همون 128 رو با ضریب 1 به 1 بهتون میدن ولی اینبار سرعت 128 واقعی بهتون میدن، یعنی شما میتونید 40 گیگ هم در ماه دانلود کنید ولی باسرعت افتضاح 16 کیلوبایت درثانیه به طور 24 دانلود. مثل سرویس 128 مخابرات
    پس یا سرعت یا حجم
    احتمالا اینترنت شبانه هم حذف خواهد شد.
    من همون خط اول نظر شما رو خوندم بیخیال پست شما شدم.

شما طرح رو یکبار خوندی ؟ از کجاش فهمیدی که قراره قیمت ها بره بالا ؟؟؟؟

مگه N بار قیمت ها رو اعلام نکردن و ما تو این تاپیک نذاشتیم؟ ؟! مگه قیمت های نامحدود کمتر از یک سوم الان نبوده ؟

10. 6 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اگه منظورت با منه که این دفعه ی دومته داری بد صحبت می کنی، دفعه ی بعدی افاضات فضلت بی پاسخ نخواهد ماند آقای نا محترم !
    اگه به قول شما یه درصد اهل دانلود شبانه باشن الان همون یه درصدن که موافق نامحدود شدنن که بتونن بیشتر دانلود کنن ! کسایی که الان از وضع فعلی ناراضین یا از سرعت پایین در ساعات رایگان شاکین یا از قیمت زیاد تعرفه ها یا از پینگ بالا در باز هم ساعات رایگان !
    من و امثال من که مخالف این طرحیم فقط و فقط از این می ترسیم که سرعت الانمون تبدیل بشه به 16 یا کمتر که واسه سرعت بالاتر مجبور بشیم هزینه ی اضافی بدیم !
    فقط و فقط بحث سر سرعته نه دانلود شبانه
    وگرنه جمع مصرف روزانه و دانلود شبانه ی من در ماه به 30 گیگ هم نمی رسه و به فرض نامحدود شدن به راحتی می تونم در ماه این 30 گیگ رو دانلود کنم که الان بخوام نگران دانلودم باشم !
    اگه لازم بود از مصرف کلی امسال عکس می گیرم که ببینی در هر ماه حدود 25 گیگ دانلود شبانه داشتم
    اگر تعرفه های فعلی حذف نشد، سرعت ما هم تغییری نکرد و قیمت همین موند، تعرفه ی نامحدود هم اضافه بشه که مثلا شاتل از قبل همچین سرویسی داشته و بعید می دونم دوباره اضافه کنه، که فرقی به حال ما نداره و خوش به دل شما. اما اگه واقعا فکر می کنی این بعد از اجرا شدن این طرح هم از سرعت هم از پینگ هم از قیمت و هم از میزان دانلودت راضی خواهی بود، باید بگم که خوش به دل شیدات !
    قضیه داره جالب میشه. شما خودت به همه توهین می کنی بعد میای میگی اگه دفعه بعد فلان بشه...
    شما نگران سرعتت نباش چون حجمی ها حذف نمیشن.
    شما داری مشکلات خودت رو میاری وسط مشکلات ما! ما نامحدود میگیریم که دانلود کنیم حالا هر کی ناراضیه از پینگش سرویسش رو تمدید نکنه!
    اینجا ما مشکل مشترک داریم اونم میزان دانلود هستش.بقیه موارد شخصیه چون مثلا شاید یکی بازی آنلاین نزنه و پینگ براش مهم نباشه.
    Last edited by pcsoft; 08-09-2011 at 08:58.

12. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

حالا جالب اینجاست ما اینجا هی میزنیم توسر و کله همدیگه آخرش طرحه بمونه تو هوا

================================================== =

یه نگاهی هم به این لینک بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================================================== =

یه بار دیگه لینک خبر رومیذارم تا کسایی هم که نمیدونستن چه خبره وجریان چیه مطلع بشن و رو هوا پست ندن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pouria_br; 08-09-2011 at 10:21.

14. 3 کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب خیلی جالب شد دوباره برگشتن سر نقطه اول ولی هنوز وقت هست و به نظرم اروم نشینید اگر خود ریگلاتور این جوری میگه بریید
    از خود همین به مراجع بالاتر شکایت بکنیم کلا هر جوری شده تا تغییر نشه خاموش نشینید این یک فرصت خیلی خوب تا تغییر بدن تا داغ همه چیز
    به مراجع بالاتر شکایت کردید ، از مراجع بالاتر به مراجع بالاترش شکایت کردید ، آخرش چی ؟
    مسئولان رده بالای مملکت ، با اینترنت مخالفن.

16. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

100 درصد با نا محدود موافقم ، الان به غير يه عده خيلي كم كه تو دانلود شبانه مشكل ندارن اكثر كاربرا تو دانلود شبانه كه رايگانه سرعتشون ميشه در حد همون سرويسي كه دارن مثلا من الان از پارس سرويس ميگرم سرعتم روزا 130 هست و شبا كه رايگانه سرعت ميشه 10 تا 20 . به نظرم 24 ساعته سرعتم 16 باشه و سرويسم نامحدود خيلي بهتر از اينه كه فقط 6 ساعت سرعتم 16 باشه و نامحدود .

تو روز هم با 8 گيگ ترافيك نه ميشه چيزي دانلود كرد نه ميشه درست حسابي وب گردي كرد .

پس نامحدود خيلي بهتر از محدوده تو اين شرايط .
    کاملا باهات موافقم.به قول شما الان یه عده کمی دارن از دانلود شبانه کمال استفاده را میکنن اما عده خیلی زیادی هیچ استفاده ای نمیکنن به این که عدالت نمیگن.البته من سرعت روزانه هم پایینه دیگه شبا حرفشو نزنم بهتر.باید این طرح اجرا بشه تا عدالت هم برقرار بشه.سرعتا هم باید واقعی بشه نه اینکه کسی پول 1مگ میده اما سرعت شبانش درحد128 هم نیست.بلکه بایدسرعتش روز وشب120باشه نه اینکه الان کسی پول 128میده اما سرعتش 2مگه.کسی که سرویس 128 داره باید سرعت دانش16باشه نه بیشتر نه کمتر.به این میگن عدالت که مطمئنا همه توی این طرح سود خواهند کرد .البته ما نباید بهمین راضی باشیم که سرعت128روماهی9تومن میخوان بدن که منسوخ شده هست این سرعت و2مگ رو80تومن اونم بامنت بلکه سرعتای بالا و قیمتای واقعی.واین طرح سرآغازی برای رسیدن به این اهداف که همه ماباید تلاش کنیم بهش برسیم این جمله را همراه با جو گرفتگی تایپ کردم.الان کشورای دیگه دارن به سمت سرعتهای گیگ پیش میرن وما هنوز داریم روی کیلو بیت بحث میکنیم.با تشکر

18. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا یه سوالی

الان که من از مخابرات 256 نامحدود دارم و سرعتم رو 30
    الان که دیگه میگن نامحدود ندارم
    ولی اگه بعدا بخوام برم تمدید کنم و مثلا این قانون نامحدود شدن اجرا شده باشه اون وقت سرعتم چنده ؟
    یعنی این یک به ده جریانش چیه ؟؟؟
    یعنی سرعت اینترنت 256 من که 30 کیلو بود میشه 3 کیلو ؟؟؟؟؟!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •