تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 100 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مسئول سازمان تنظیم مقررات که خیلی ادعا میکنه به همه ی شکایت ها رسیدگی شده و میشه مگر شکایت غیر قابل قبول باشه(یعنی اشکال از بی اطلاعی مردم باشه و isp تخلفی نداشته باشه)

تا حالا با سرویس های محدود واقعا نمیشد تخلفی از ispها پیدا کنی (بیایید با خودمون رو راست باشیم)
    اما توی این سرویس های نامحدود وقتی شرکت میاد رسما مشتری رو به این تابلویی محدود میکنه حتما جای رسیدگی به شکایت و جریمه ی شرکت رو برای رگولاتوری میذاره!

2. 2 کاربر از qubit99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_dj96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجوری که شماها میگین اینترنته نامرغوبه تا نا محدود
    همون مخابراته خودمونو بچسبیم که هم نامحدوده هم بهتره

4. این کاربر از mohammad_dj96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

فکر کنم با این وضعیت باید یه تایپک دیگه هم باز کنیم به نام :

پایان تلخ و شکست سهمگین طرح اینترنت نامحدود !!
    نه عزیز تاپیک بزن کم فروشی و سنگ اندازی شرکت ها
    وگرنه چرا از 128 تا 1 مگ همه سرعتشون ثابت و محدود شدست و نوسان نداره؟ یه چرخی بزنی تو تاپیک ها میبینی که درست میگم لطفا واقع بین باش هممون دنبال پیشرفت هستیم ولی این شرکت ها...
    یارو اصلا به من میگه اینا تقسیم میشه حالا معلوم میشه که تقسیم میشه یا مشترک میشه...

6. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما حق انتخاب نداری مشکل همینه بین بد و بدتر مجوری بد رو انتخاب کنی چیزی که 30 ساله به مردم تحمیل شذه و میشه و ما هم مدافع حقوق بشر و دمکراسی هستیم.ای بابا شما چقدر ساده هستید چشم شما کی باز میشه من 1 هفته هر روز دارم ساعت 8 میرم نظام وظیفه برای کار معافیت تحصیلی هر روز میگن اینترنت قعط هست من نمیدونم تو کشوری که نیروی انتظامیش با Dial-up کار میکنه و اکثر مواقع قعط تشریف داره چرا دم از تکنولوژی میزنید.و جالب این که یک سری هم به شدت جو گیر شدن و میگن امریکا خر کیه و ....
    خلاصه دوستان خودمون رو اسلاح کنیم و درست فکر کنیم و واقع بین باشیم.موفق باشید
    فكر كنم منظورمو اصلا متوجه نشدين

من گفتم با آمدن سرويس هاي نامحدود اين شركتهايي كه پوله محدود بهشون مزه داده مجبور ميشن سرويس محدود رو ارزونتر ارائه بدن و با شرايط بهتر تا مردم ترغيب بشن و كمتر به سمت سرويس نامحدود گرايش پيدا كنن

حالا اينكه بعضي از شركتها كم فروشي كنن و شيطنت و هزار كار ديگه مثل قفل كردن روي يك سرعت خاص به جاي شير كردن و.. تا اين سرويسو بد جلوه بدن بحث جداست

البته من هنوز از پينگ دوستاني كه نامحدود دارن خبري ندارم ولي مطمئنا جو رقابتي اجازه نميده اين كارو ادامه بدن و سرعتو قفل كنن اينم مقاومتاي اوليست .

8. 5 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تو شیراز از شرکت آسیا تک اینترنت میگیرم اما سرویس نامحدود ندارن؛این درحالیه که تو سایت اصلیشون نامحدود رو هم دارن؛
    آیا این هم به همین قضیه مربوط میشه؟!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مسئول سازمان تنظیم مقررات که خیلی ادعا میکنه به همه ی شکایت ها رسیدگی شده و میشه مگر شکایت غیر قابل قبول باشه(یعنی اشکال از بی اطلاعی مردم باشه و isp تخلفی نداشته باشه)

تا حالا با سرویس های محدود واقعا نمیشد تخلفی از ispها پیدا کنی (بیایید با خودمون رو راست باشیم)
    اما توی این سرویس های نامحدود وقتی شرکت میاد رسما مشتری رو به این تابلویی محدود میکنه حتما جای رسیدگی به شکایت و جریمه ی شرکت رو برای رگولاتوری میذاره!
    بعضی ها با سرویس های نامحدود سرعت 200 کیلوبایتی دارن.اگه بحث محدود کردن بود همچین سرعتایی ممکن نبود دیگه.
    مسئله ی دیگه ای که همین الان یادم اومد پینگ بد این سرویس هاست.اگه سرعت رو فقط محدود می کردن پینگ خوب میموند.اینکه پینگ بده دلیلش فقط به خاطر شلوغ بودن پهنای باند این دوستانه.به نظر من شکایتتون رو بر اساس رعایت نکردن ضریب اشتراک مطرح کنید و نه محدود کردن سرعت

11. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بعضی ها با سرویس های نامحدود سرعت 200 کیلوبایتی دارن.اگه بحث محدود کردن بود همچین سرعتایی ممکن نبود دیگه.
    مسئله ی دیگه ای که همین الان یادم اومد پینگ بد این سرویس هاست.اگه سرعت رو فقط محدود می کردن پینگ خوب میموند.اینکه پینگ بده دلیلش فقط به خاطر شلوغ بودن پهنای باند این دوستانه.به نظر من شکایتتون رو بر اساس رعایت نکردن ضریب اشتراک مطرح کنید و نه محدود کردن سرعت
    به نظر من فقط اشتراک نیست بلکه محدود کردن سرعت هم هست و این تأثیر گذار تره
    پینگ من با 4.2.2.4 ~ 360
    با یاهو 400 و با 8.8.8.8 350 هست ولی وقتی بخوای تست سرعت بگیری دیگه سرعت 9ک اونم با خارج کشور میخواد چی کنه؟
    همچنان من میگم سرعت ها رو محدود کردن و بستن و شما میگید مشترک شدید و تعداد اشتراک بالاست...

دان استریم و اپ استریم رو هم نگاه کردم: دانلود 2048 و اپلود 512 هست
    تو پنل انلاین هم 512 512 زده
    من تو سایت سازمان شکایت زدم به سرعت محدود شده و اشتراک ها و تبلیغ منفی (مبنی بر تقسیم سرعت نه اشتراک)
    بقیه هم لطف کنن همین کار رو بکنن

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

سلام دوستان.
    من تو شیراز از شرکت آسیا تک اینترنت میگیرم اما سرویس نامحدود ندارن؛این درحالیه که تو سایت اصلیشون نامحدود رو هم دارن؛
    آیا این هم به همین قضیه مربوط میشه؟!
    به نظر من مربوطه چون به منم گفتن نداریم بعدش گفتم تو سایت زدن و من از پشتیبانی تهران پرسیدم گفتن باید حضوری برید برگش رو داد و گفت انتخاب کن (از تو کشو کشید بیرون و به همه نشونش نمیداد)

13. 5 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من به جای نامحدود بهتر بود هر گیگ اینترنت را با قیمت پایین عرضه می‌کردند مثلاً هر گیگ ترافیک 500 تومان!

15. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان فکر نمیکنند که وقتی ISP میتونه ترافیک رو بفروشه چرا نمیتونه اون رو مجانی در احتیار شما قرار بده؟ زمان فروش ترافیک همه زیر ساخت ها مهیاست و هیچ مشکلی نیست و وقتی که صحبت نا محدود میشه همه زیر ساخت ها خرابه و این جا ایرانه و ... این حرف ها؟؟؟
    توی قانون اومده حداکثر 10 نفر ! اما خیلی از دوستان یا اطلاع کافی ندارند و یا بر اثر حو سازی ها فکر میکنند که این سرویس به ضرر همه هست در صورتی که این طور نیست
    دلیل هم اینکه اگر این قانون رو خود شما محکوم نکنید و بد ندونید و بتونید درک بکنید همه سرویس ها بر این پایه بنا میشه و دیگر ISP سایر سرویس هاش مشتری نداره و باید به کار بر هاش سرویس مناسب بده اونوقت خودش مثل همین الان که میاد سرویس هاش رو برای رضایت بیشتر مشتری 1 به 4 یا 1 به 6 یا نهایتا 1 به 8 ارایه میده تا نظر شما هم جلب بشه
    ولی الان همه همت اونها روی این مطلب هست که به شما بقبولانند که این سرویس خوب نیست و حد اکثر سقف مجاز قانون روی اعمال میشه (اگر ISP درست میگه این حداکثر صریب در قانون های قبلی اونها هم بوده جرا در اون حالت اعمال نمیکنن؟؟)
    پس جای دلسرد شدن به فکر سرویس گرفتن بهتر باشیم و نذاریم با حرف های بی پایه شما رو از داشتن حق خودتون منصرف کنند و پول اضافه بگیرند

17. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من مربوطه چون به منم گفتن نداریم بعدش گفتم تو سایت زدن و من از پشتیبانی تهران پرسیدم گفتن باید حضوری برید برگش رو داد و گفت انتخاب کن (از تو کشو کشید بیرون و به همه نشونش نمیداد)
    شماهم آسیاتک دارید؟
    کدوم شهر هستید؟
    Last edited by hesehabib; 28-09-2011 at 12:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •