منم گوشی رو با سیستم صوتی مقایسه نکردم که گفتم صداش کمه
تو گوشی ها نسبتا صدای اسپیکرش کمه ولی مکالمش انقدر زیاده که همیشه باید کمش کنی تا صحبت کنی در کل من ازش راضیم تا الانم مشکلی باهاش نداشتم
منم گوشی رو با سیستم صوتی مقایسه نکردم که گفتم صداش کمه
تو گوشی ها نسبتا صدای اسپیکرش کمه ولی مکالمش انقدر زیاده که همیشه باید کمش کنی تا صحبت کنی در کل من ازش راضیم تا الانم مشکلی باهاش نداشتم
همین امروز علائدین بودم
xperia mini طبقه 5 دو جا قیمت گرفتم 240 بود!
ولی الان نگیری بهتره... قیمت جهانیش 160 دلاره و با توجه به کاهش روزانه قیمت دلار پیش بینی میشه قیمت این گوشی اوایل تیرماه زیر 200 تومن هم بیاد.... (بهترین زمان خرید اوایل تیره)
پارسال یکی از دوستام اوایل تیرماه گوشی x10 از طبقه پنجم علائدین گرفت 350!!!!!!
Last edited by crazymohamad; 29-04-2012 at 21:58.
شما مطمئن هستی که Xperia mini رو پرسیدی؟ شاید طرف قیمت Xperia X10 mini رو بهت داده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
قیمت این دو گوشی در دیجی کالا
قسمت Xperia X10 mini در دیجی کالا - فعلا موجود نیست.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
البته سایت دیجی کالا توسط پی30 ورلد عزیز غیر قابل دسترس میشه و شما نمی توانید از طریق لینک بالا به آن دسترسی پیدا کنی!
قیمت درسته. بدون گارانتی 240 تا 245 با گارانتی 280 به بالا. x10 mini هم حدود 205.
337 تومن گرفتم من البته قبل عید ولی ادیروز دست دوش رو پرسیدم 245 و گوشی خودم رو هم 200 می خردین
گوشی همش ضرر هست
قبول دارم
دقیقا مثل پارسال من شدی!
من اوایل اسفند 89 گوشی x8 خریدم 245 بعد از عید روند کاهشیش شروع شد و تیرماه به 160 تومن هم رسید!!!!!!
داشتم میسوختم.. سریع 180 تومن انداختمش به یه بدبختی و الان 1100 دستمه... احتمالا اوایل تیر که mini میرسه به 190 برم یه دونه بخرم....
راستی امروز سونی از یه کوشی رده متوسط به نام Xperia ST21i رونمایی کرده که رزولوشنشم hvga هست و پردازندش MSM7227 (مثل گوشی های 2009)و فرکانس 800MHz چیپ گرافیکیشم adreno 200! هستش!و دوربین 3 مگاپیکسلی داره!!!!!!(منو یاد مرحوم xperia x8 انداخت!!! مشخصات دوربین پردازنده و چیپ گرافیکیش دقیقا همینه و فرکانس سی پس یوش هم با اوورکلاک راحت به 800 و 1000 میرسه!!!!)
خداییش از سونی بعید بود تو سال 2012 یه گوشی با همچین مشخصاتی بزنه!!!
این گوشی مقابل گوشی قدرتمند xperia mini هیچ حرفی برای گفتن نداره (با وجود این دوربین قدرتمند و پردازنده یک گیگاهرتزی QSD8255 که با اوورکلاک به 2گیگاهرتز هم رسیده!!!!! و چیپ ADRENO 205) و تنها مزیتش یدک کشیدن نام بزرگ sony هستش!
سلام.
می خواستم بدونم هنوز روش بدون دنگوفنگی برای روت کردن Build Number 62 نیومده؟ (آخرین آپدیت Xperia mini pro)
بلاخره منم امروز رفتم از علاالدین این گوشی رو خریدم (237).
سری ساختش مال 2012 اس. تا الان که یکسره دارم باهاش ور میرم و بازی میکنم مشکل داغ کردن و گیر کردن نداشته. انشالا تو سری های جدید این مشکل حل شده. فعلا که ازش راضیم. به نظرم نسبت به قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
مبارکه.
شما Xperia mini گرفتید دیگه؟
یا Xperia X10 mini
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
الان توی آل دیجیتال Xperia Mini حدود 312 است.
Xpria X10 mini قیمتش هست : 235.
آقا دمت گرم دیگه. بخدا فرق Xperia X10 mini و Xperia mini رو میدونیم!
کف قیمت Xperia X10 mini و200 تومن بود. Xperia mini رو 240 میگفت با چک و چونه 237 گرفتم. با گارانتی 280 تومنه. یه کارتن داغونشو داشت 267 میگفت.
قیمت این سایتهای اینترنتی دقیق نیست. مثلا من دوربین sony cx130 رو یکماه پیش 600 گرفتم چندماهه تو دیجی کالا زده 760تومن!
تو کارتنش شارژر و کابل یو اس بی و هدفون داشت. سی دی همراش نبود. قاب دوم هم نداشت!
اگه تبلیغ حساب نشه طبقه پنجم 554.
Last edited by kaveh_d; 02-05-2012 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)