سلام کسی میدونه جطور میتونم برنامه dell datasafe local backup رو آپ گرید کنم؟بعد از اینکه ریکاوری کردم غیرفعال شده
سلام کسی میدونه جطور میتونم برنامه dell datasafe local backup رو آپ گرید کنم؟بعد از اینکه ریکاوری کردم غیرفعال شده
آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
من پنج ماهه دارم و ومشکلی نبود و بسیار راضیم ازش (جز اجرای برخی از بازی ها که با آپدیت درایور گرافیک درست شد)
سوال :
1- سیمکارت ریدرش تو ایران کاربردی نداره؟ واسه اینترنت همراه یا اس ام اس دادن؟
2- آفیس استارتر داره که اکسس نیست روش، اکتیو نمیشه؟ یا اینکه اگه آفیس با سریال تقلبی نصب کنم مشکل ساز نمیشه؟
واسه اینکه نرم افزارهای جانبی زیادی موقع بالا اومدن ویندوز استارت آپ میشن که خیلی هاشون رو میشه از استارت آپ برداشت.آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
قضیه خاصی نیست دوست عزیز، به نوعی همون Setup Box هستش که باهاش می تونی شبکه های دیجیتال رو بگیری.البته به شرطی که توی اون شهری که زندگی میکنی شبکه های دیجیتال ساپورت بشه
یعنی قبلش باید کابل انتن رو به لپ تاب وصل کنی تا بشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
میتونین از اون قسمت عکس بذارین؟
اگر کارت دی وی بی داشتن حرف نداشت
دل دوست من است
سلام.اینم اموزش کامل خدمت شما
تازه همین امکان رو هم بسیاری از لپ تاپ ها ندارن حتی بالای 2 میلیونی ها! شما از --- حرف میزنی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--- = Digital Video Broadcasting
این لپ تاپ همین گیرنده رو داره دیگه !! ( در کنار آنالوگ )
منظور دوستمون از --- اون کارتی هست که میشه باهاش از طریق ----- شبکه های ماهاره ای رو گرفت! اما این فقط واسه TV هست!و نمیشه اونو به ----- وصل کرد.خودشم که گفته TV tuner
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)