به نظرم اکثر بخش هاش بی مزه شده و اصلا حال نمیده تنها قسمتهایی که همش باهاش حال میکنم یکی عمو قناده یکی هم اون بخش نامزد![]()
به نظرم اکثر بخش هاش بی مزه شده و اصلا حال نمیده تنها قسمتهایی که همش باهاش حال میکنم یکی عمو قناده یکی هم اون بخش نامزد![]()
همه اینای که دنشون میدن واقعیته ادم اول میبینه میخنده اما بعد که فکر میکنه میبینه چه خیانتای که به حال مردم نمیشه
این عمو قنادش که منو نقش زمین میکنه از خنده![]()
ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
وا چرا؟!ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
میخوام خنده بازار میخوام!
حتماً نمیده؟
گفتم دو تا طنز پخشش شروع شده اینم روش میشه سه تا هر شب میشینیم میخندیم!!
پس با گفته ی شما... !
خدا کنه قطع نکنن
من که هرجا باشم باید این خنده بازارو ببینم
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
شارژ؟
جدی جدی اینجا جایزه هم میدن؟
چند ساله عضو سایتای مختلفیم چیزی ندیدیم
کجاش میگفت "ییییییییهههههههه" ؟؟میگفتی برییییییییییییییممممممممم ....
اون جایزه خیلی وقت پیش بود درباره امضام منظورته دیگه.یه مسابقه بود که یه قسمت همش حالشو میبردیم. تو یه انجمن.
اگه لینکشو میخوای پ.خ بزن برات ارسال میکنم.
فکر کنم نشون نداد. چون تکرار طنز دوم رو هم ساعت 17:05 کرد دیگه!یعنی دیگه خنده بازار فکر کنم بی خنده بازار
!
میگفت آخرین قسمت خنده بازار راحت میشدیم خوب !![]()
احتمالا تا عید فقط پنج شنبه ها خنده بازارو نشون میده تو عید هر روز
ابراهيم شفيعي ـ بازيگر نقش «دنيزلي»:
مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند
ابراهيم شفيعي كه در مجموعه «خنده بازار» نقش «دنيزلي»، «عمو قناد» و «علي پروين» را بازي كرده، معتقد است: توليد و پخش برنامههاي طنز در تلويزيون، كار، تلاش، سازندگي و اميدواري جامعه را بيشتر ميكند.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: به عقيده من در حال حاضر مقطعي است كه مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند اما متاسفانه يا خوشبختانه تنها برنامهي طنز تلويزيون، مجموعه «خنده بازار» است.
او تاكيد كرد: هر چه توليد برنامههاي طنز بيشتر شود بهتر است چرا كه با تماشاي اين گونه برنامهها، كار، تلاش، زندگي و اميدواري افراد جامعه بيشتر ميشود تا اينكه برنامههايي با داستانهاي تلخ و غمدار تماشا كنند.
همچنين وي دربارهي نقشهايي كه تاكنون در مجموعه «خنده بازار» ايفا كرده است، خاطرنشان كرد: ماه رمضان سال گذشته نقش علي پروين را در اين مجموعه ايفا كردم و در حال حاضر هم در آيتم «فيتيله» نقش عمو قناد و آيتم «نود» نقش دنيزلي ـ مربي تيم پرسپوليس ـ و ... را بر عهده دارم.
او از عوامل اين مجموعه به ويژه فريد شبخيز، شهاب عباسي و هاشمزاده كه شبانهروزي براي ساخت آن زحمت ميكشند تشكر كرد و گفت: اين افراد نقشهايي را كه براي بازيگران انتخاب ميكنند به بهترين شكل ممكن اجرا ميشود چرا كه انتخاب بازيگران خوب است.
شفيعي در پايان دربارهي همكارياش با گروه «خندهبازار» به ايسنا گفت: در اين گروه بين بازيگران و ساير عوامل يك تعامل خوبي برقرار است و ميتوانم بگويم «خنده بازار» يكي از بهترين گروههايي است كه تا به حال كار كردم. همهي دوستان اعم از بازيگر، كارگردان، تهيهكننده و ساير عوامل ارتباط خوبي با يكديگر دارند.
اگه خنده بازار نشون نده من دیگه tv نگاه نمیکنم به وقتی که میزارم نمی ارزه چیه این برنامه های خاله زنکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)