داداش شما یه عکسی بزار تا بهتر بفهمیم.
برای فیلم گرفتن از محیط بازی برنامه ی خاصی لازم داری عزیز.
داداش شما یه عکسی بزار تا بهتر بفهمیم.
برای فیلم گرفتن از محیط بازی برنامه ی خاصی لازم داری عزیز.
یعنی چی فقط به یه اسلحه اضافه بشه .Critical Chance در واقع یکیه و کلیه و وقتی سنگ ها رو میدی و Critical میگیری به کلت اضافه میشه .
اون اختلافی که بین Crit دوتا سلاح میبینی به خاطر اینه که توی یکی از سلاحهات Critical Chance اضافه داره که فقط واسه همون سلاح اضافه میشه ولی بقیه Critical Chance ها یا حتی Critical Damage ها واسه هر دویه .
نه بابا چه خبره 90 ساعت .
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
مگه 20 تا پیجه . من که بیست تاش هیچی تا نزدیک 30 پیدا کردم . سه تا در داریم . یکی توی lost temple . یکی توی deposed king lair و اون یکی هم توی سرزمین بهشتیا بود .
از اینایی هم که گفتی فقط Maze رو با تمام سکرت هاش تموم کردم و Crucible هم تموم شد . اما نمیدونم چرا باز روی اون غول 99 امی گیر کردم . خیلی کقه .
امکان نداره . شما حتما اهرم رو بد میچرخونی .
واسه فیلم هم با Fraps میشه بگیری . در ضمن عکس باید بگیری . با گوشی هم میشه D:
Last edited by Gregar; 15-09-2012 at 23:52.
Book of dead که کلا 4 فصله و 40 page
من 36 تا پیدا کردم الان دارم مو به مو تمامه نقشه رو می گردم بقیش رو پیدا کنم
میدونی در چهارم کجاست ؟
دیگه بدتر من فکر می کردم 20 تاس.Book of dead که کلا 4 فصله و 40 page
من 36 تا پیدا کردم الان دارم مو به مو تمامه نقشه رو می گردم بقیش رو پیدا کنم
دیشب نایتمیر رو شروع کردم به امید خدا می خوام این دفعه دیگه درو کنم بازی رو
اطراف Black Stone
سلام. من بدبخت که باید بشینم از اول بازی رو شروع کنم برم.
میخواستم خواهش کنم که کسی سیو این بازیو داره به ماهم بده.
خیلی رفته بودم جلو ولی بدبختانه امد از اول.
ویندوزمم اکس پی هست.
خوشحال میشم کمکم کنید. حالا فرقی نمیکنه سیو.
کجای بازی باشه چه اخر چه وسط ممنون.
35 یا 36 تا کتاب پیدا کردمعنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه ریلیک ها رو پیدا کردن؟
4 تا عروسک گنوماد رو پیدا کردن؟
دیگه هیچ ساید کوئیستی براشون باقی نمونده؟
Maze رو هم سیکرت هم مسیر اصلی رو رفتن؟
تمام سنگ ها رو با پیستول شوتیدن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
همه آیتم های افسانه ای رو پیدا کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
روی نایتمر بازی رو تموم کردن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
ریلیک حدودا 10 یا 11 تایی مونده بود!
4 تا عروسک رو پیدا کردم ولی کاش به جای اون داس مسخره چیزه باحال تری میداد!یا لااقل دمیج درست و حسابی داشت.
maze رو هم کلا تموم کردم
در مورد سنگ ها:ابی رو کامل کردم.قرمز 2 تاش مونده بود. زرد 4 یا 6 تاش!
جعبه ها تا جایی که دیده بودم و یادم مونده بود درو کردم!
کدوم ایتم افسانه ای؟؟؟؟اگه منظورت همون اسلحه هایی بود که تو جاهای مخفی میداد فک کنم یه 5 تایی پیدا کردم شایدم 4 تا!
ویو رو تا 75 رفتم بعدشو برا من باز نکرده بود!!!
ولی کلا بیخیال شدمو نیو گیم پلاس رو شروع کردم.
در مورد نایتمر دست رو دلم نذار که خونه!!!فورج لند رو کلا تموم کرده بودم همه سنگ ها و کتاب ها رو جمع کرده بود و همه ساید کوئست ها رو رفته بودم که تو اخری(همونی که گور رو باید بکشی)مریدم بعد دیدم ریستارت و همه چی پر!
بهت توصیه اکید میکنم که حواست جمع باشه که تو نایتمر نمیری مثل من که کل زحماتت به باد میره!اگه بلدی از سیو بازی بکاپ بگیری این کارو بکن تا در صورت بروز مشکل راه برگشت داشته باشی .البته اگه راهی پیدا کردی که سیو بازی رو برداری به من هم یاد بده!
باشخ 89 ساعت!نه بابا چه خبره 90 ساعت .
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
خوب همین دیگه اصلا ساید کوئست واسه این بازی معنی نداره که!ماموریت رو بذارن اما نه واسه فرعی که اگه دلت خواست بری اگه نه نه!!!
هر نقشه یه دونه داره دیگه !میدونی در چهارم کجاست ؟
والا من روی اکس باس بازی می کنم تا حالا مشکل سیو نداشتم... ولی بازم ممنونم از راهنمایی هات برم ببینم چی می شه
ای بابا یکی جواب مارو بده شما چرا اینجوری هستین اخه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)