تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 65 از 461 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ولی من که می خوام خودم برا خودم برنامه بریزم با توجه به ضعف و قوتم تو درسای مختلف البته با کمک برادرم از قلم چی هم متنفرم به خصوص پشتیباناش هیچ وقت یادم نمیره تو خراد که تازه بعد از مدت ها رفته بودم مرتیکه جلو همه سر من داد زد که آخه خجالت نمیکشی سال دومت بعد از مدت ها دیدیمت حالا خوبه بابام بهش گفته بود مریض شده بودما جلو همه به من گفت خودت علاف درس نکن برو در مغازه ای چیزی وایسا درس خوندن لیاقت می خواد که تو نداری یعنی اون روز واقعا داغونم کرد من که ازش نگذشتم

2. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اسم همچین آدمی رو نمیشه گذاشت پشتیبان! حالم از اینطور آدما بهم میخوره اینجوری که گفتی منم الان از قلمچی بدم اومد!
    ولی داداش همه ی پشتیبان ها هم اینطوری نیستن. اگه از یکی خوشت نیومد میتونی عوضش کنی.
    بخاطر این موضوع حق داری از قلمچی متنفر باشی، ولی بد نیست یه بار با نگاه بیطرف، به برنامش یه نگاه بندازی. شاید بدردت بخوره. نمیگم باید کامل اجراش کنی. حتما باید برنامه ها و شرایط خودت هم توش بگنجونی. در هر صورت ایشاالله که موفق باشی.

4. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

ولی من که می خوام خودم برا خودم برنامه بریزم با توجه به ضعف و قوتم تو درسای مختلف البته با کمک برادرم از قلم چی هم متنفرم به خصوص پشتیباناش هیچ وقت یادم نمیره تو خراد که تازه بعد از مدت ها رفته بودم مرتیکه جلو همه سر من داد زد که آخه خجالت نمیکشی سال دومت بعد از مدت ها دیدیمت حالا خوبه بابام بهش گفته بود مریض شده بودما جلو همه به من گفت خودت علاف درس نکن برو در مغازه ای چیزی وایسا درس خوندن لیاقت می خواد که تو نداری یعنی اون روز واقعا داغونم کرد من که ازش نگذشتم
    ::دوستان میشه کمی در مورد برنامه ریزی و دفترهایی که بعضی مواقع در موردش صحبت می کنید و این پشتیبان و این حرف ها یک توضیحی بدید.
    ::اصلا این هایی که شما میگید چی چی هستند و چه ربطی به این کنکور و این حرف ها دارند.
    ::کنکور یعنی بشین خوب درس بخون دیگه این هایی که میگید دیگه چی هستش و فایده اش چیه.
    ::میدونم که به حرفام میخندید ولی نمیدونم دیگه و آدم هم آن چیزی که نمیدونه را سوال می پرسه.
    ::من الان حال فیزیک و عربی ام چندان خوب نیست یعنی این ها ممکن است که کاری کنند تا حال این دو هم مثل بقیه درسام خوب بشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

::دوستان میشه کمی در مورد برنامه ریزی و دفترهایی که بعضی مواقع در موردش صحبت می کنید و این پشتیبان و این حرف ها یک توضیحی بدید.
    ::اصلا این هایی که شما میگید چی چی هستند و چه ربطی به این کنکور و این حرف ها دارند.
    ::کنکور یعنی بشین خوب درس بخون دیگه این هایی که میگید دیگه چی هستش و فایده اش چیه.
    ::میدونم که به حرفام میخندید ولی نمیدونم دیگه و آدم هم آن چیزی که نمیدونه را سوال می پرسه.
    ::من الان حال فیزیک و عربی ام چندان خوب نیست یعنی این ها ممکن است که کاری کنند تا حال این دو هم مثل بقیه درسام خوب بشن.

دقیقا من هم میگم مشاور و دفتر برنامه ریزی ممکنه خوب باشه اما اگر هم نباشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته حتی به نظر شخصی من بهتره که مشاور اصلا اما برنامه ریزی لازمه ولی دفتر برنامه ریزی های رنگارنگ که اومده نه یه سررسید بردار اون تو برنامه ریزی کن .بقیه اش کلک پول ببخشید رتبه ی 3 انسانی امسال که تو روستا بود و تو طویله کار میکرد و کشاورزی می کرد مگه از اینا داشت حاشیه رو بزاریم کنار فقط اصل که همون خوندن هست رو بچسبیم
    راستی یه پشت کنکوری از کی باید شروع کنه درس بخونه؟

7. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اینجا از شما کسی در مورد تحصیلات مهندس بهمن بازرگانی چیزی میدونه؟

در آغاز فعالیت marjan 1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام یه سوال
    وقتی برای مثال می خوام فصل ترمودینامیک فیزیک 3 رو بخونم اول کتاب و کامل می خونم
    بعد نمی دونم کی تست بزنم
    میشه لطفا راهنماییم کنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها امروز به سلامتی ادامه مطالعه درس ها را از برای کنکور سراسری تجربی 1391 از برای هم فقط فقط ادامه تحصیل دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشکده علوم دانشگاه تهران شروع کردم.

الان هم دارم از شیمی مبحث «تعادل های شیمی» را که کم ترین درصد (57.72%) در بین سایر مباحث می باشد را از این کتاب مهندس بازرگانی میخونم. خیلی هم عالی است.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام یه سوال
    وقتی برای مثال می خوام فصل ترمودینامیک فیزیک 3 رو بخونم اول کتاب و کامل می خونم
    بعد نمی دونم کی تست بزنم
    میشه لطفا راهنماییم کنید؟

با سلام :

دروسی مثل ریاضی را وقتی دارید یک مبحثی رو میخونید شما باید حین خوندن چند تا تست برای تسلط بزنید.
    و وقتی هم فصل رو تموم کردید چند تا تست دیگه
    در دروس محاسباتی نظر ما اینست که با فاصله حداقل 6-7 ساعته پس از پایان و حداکثر 1 روز پس از مطلعه تست زنی شود.
    ولی در دروس حفظی باید حداقل 1 روز بعد از مطالعه به تست زنی بپردازید.

موفق باشید.

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

سلام بچه ها منم میخوام امسال برای بار دوم کنکور بدم.
    میخوام بدونم برانامه ی شما برای امسال چیه؟

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

دوستان کتاب تست خوب برای درسای تخصصی ریاضی معرفی میکنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •