تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 160 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط مشکل اینه که ما تو ارومیه ساکن هستیم و دکتر پوست متبحر خیلی کم داریم و این دکتری هم که برادرم رفته بهترین دکتر تو شهرمونه برداشته ماینوکسیدیل براش تجویز کرده !
    بی زحمت اسم دکتر رو هم برام پیغام خصوصی کنید اگه تو ارومیه مشکل حل نشد بیاد پیش پزشک شما
    ممنونم ازتون
    خواهش میکنم.
    نگران نباشیدد اینقدرا هم تبحر لازم نداره اکثر متخصص های پوست میتونن انجام بدن البته اگر قطعا تشخیصشون اون چیزی باشه که عرض کردم و نکته مهم اینه که داروی اصل تزریق کنن و به اعصاب روی صورت هم توجه داشته باشند، معمولا تو لایه های بالایی پوست تزریق میشه که به اعصاب هم صدمه نرسه و از طرفی هم جذب بشه. به نظر من اول با یک پزشک خوب تو همون ارومیه مشورت کنید یا از آشنایان بپرسید شاید کسی انجام داده باشه چون برای خیلیا پیش میاد و کار ساده ایم هست.
    من تقریبا 7 سال پیش انجام دادم اسم دکتر رو یادم نیست اسم کوجشم یادم نیست ولی یکی از کوچه های پایین گاندی و اول وزرا بود که زیر مطب هم داروخونه هست یه خانم دکتر بودن. تهران دکتر زیاده برای انجام اینکار اگر خواستید تشریف بیارید خبر بدید در خدمتتون باشم به اتفاق میریم دکتر. نزدیک منزل ما هم دکتر هست که اینکارو انجام داده باشه.
    موفق باشید

2. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    همونطور که میدونید استرس یکی از عوامل ریزش مو هست. حالا اگر کسی بخاطر ریزش مو دچار استرس و اضطراب بشه خودش باعث تشدید ریزش میشه. آیا دارویی هست که تو این زمینه کمک کنه با توجه به اینکه ریزش مو از عوارض اکثر داروهای ضد استرس یا اضطراب هست. کسی تو این زمینه تجربه یا اطلاعاتی داره؟
    با تشکر

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان

موهای من چربه . بعده حموم اصلا موهام حالت نمیگیره و یه مقدار هم جلوی موهام فر میشه و حالت بدی میگیره چه شامپویی رو پیشنهاد میدید قیمتش هم مهم نیست یه چیزی رو پیشنهاد بدید که بتونم باهاش روزانه موهام رو بشورم و حالت بگیره و اینقدر هم فر نشه فقط شامپویی رو میخوام که امتحان خودش رو پس داده
    و از همه مهمتر باعث ریزش مو هم نشه چون خودم به قدر کافی دارم

ممنون
    Last edited by ittools; 05-03-2013 at 11:14.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من عمل پی ار پی انجام دادم حدود ۴۸ روز پیش و دیروز هم اونو تکرار کردم واقعا عالی بوده،موهای سرم خیلی خوب دارن رشد میکنن و به حالت اول برمیگردن ،اگه کسی سوالی در این مورد داره در خدمتم...
    لطف میکنید دکتر و کلینیک رو تو پیام خصوصی بفرمایید.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چی هست این prp ?

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مزوتراپی بیولوژیک یا PRP، روش جدید در درمان بیماری های پوست و مو بوده و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان انجام میگیرد.
    PRP که مخفف Platelet Rich Plasma و مزوتراپی بیولوژیک هم گفته میشود PRP. در اصل پلاسمای غنی شده از پلاکت می باشد که از خون بیمار تهیه می گردد. برای بدست آوردن PRP ابتدا خون بیمار گرفته شده و سپس در دستگاه سانتریفیوژ قرار می گیرد سپس گلبولهای قرمز ،سفید و پلاکتهادر سطوح مختلف در لوله آزمایش جدا می گردد ودر آخر پلاسمای غنی از پلاکت از سطح مناسب برداشت میشودکه حاوی 8-4 برابر تعداد پلاکت درهرسانتی متر مکعب پلاسمای طبیعی میباشد.پلاسمای به دست آمده با ترکیب یک ماده فعال کننده در نواحی مورد نیاز تزریق میشود. در این روش فعالیت کلاژن سازی پوست به سالهای جوانی باز می گردد.اثرات درمانی به دلیل وجود فاکتور رشد در این ماده ( سرم و پلاکت) است که باعث بازسازی بافتها می شود. پلاکتها عنصر اصلی و لازم در ارتقاء سلامت و انعطاف پذیری پوست می باشند.در نواحی روی سرتبدیل دوباره فولیکولها باعث میشود که فولیکولهای غیر فعال،فعال شده و باعث رویش مجدد مو شوند.
    PRP در پیوند مو:

موارد کاربردی استفاده از PRP در پیوند مو :

برای حفظ و تقویت فولیکول مو بعد از پیوند مو
    به منظور ارتقاء بهبود و ترمیم بافت پس از پیوند مو
    برای تحریک رشد فولیکولهای خفته مو و رشد موی جدید

به یاد داشته باشید که پلاکتهای بدن عامل اصلی بهبود زخم می باشد ،وقتی زخمی در اثر برش ایجاد می شود, لخته های کنار زخم حاوی پلاکت است که این سبب شروع روند بهبود می باشد. فاکتورهای محرک رشد پلاکتها, تشکیل عروق جدید و تولید کلاژن را تحریک میکنند تا ترمیم زخم انجام شود . بعلاوه گلبولهای سفید موجود در PRP سبب از بین رفتن باکتریهای موجود در محدوده زخم می شوند .

PRPجدیدترین فناوری جهت زیبایی و جوان سازی است. اساس این روش تحریک سلولهای بنیادی است. سلولهای بنیادی سلولهایی هستند که در بدن به هر شکل که نیاز باشد در می آیند.و ایجاد بافت های مختلفی مثل ماهیچه،استخوان غضروف،پوست و مو و ... می کنند. البته سلولهای بنیادی در گردش خون به صورت غیر فعال (نهفته) شناور هستند و برای فعال شدن نیاز به پلاکت دارند.(فعال شدن سلولهای بنیادی از طریق ترشح فاکتور رشد توسط پلاکت ها صورت می پذیرد). سلولهای بنیادی پس از فعال شدن این خاصیت را پیدا میکنند که به بافت مجاور خود تبدیل شوند مثلاٌ در کنار ریشه مو باعث رویش مجدد مو به حالت اولیه می شوند. در پوست باعث ترمیم ضایعات پوستی از قبیل چین و چروک،فرورفتگی و اسکارهای پوستی می شوند.در استخوان یا غضروف باعث ترمیم ضایعات این بافت ها از قبیل شکستگی ،تخریب غضروف و ... میشوند.
    این فرآیند (فعال شدن سلولهای بنیادی تا ترمیم بافتی) فرآیندی کند بوده و گاهی ماهها طول می کشد.
    کاربرد های پی آر پی
    1. طاسی سر یا ابرو.
    2. چین و چروک ناشی از افزایش سن.
    3. ترمیم زخم های قدیمی ناشی از بریدگی ، سوختگی و ...
    4. تسریع در ترمیم شکستگی های استخوانی و یا ضایعات غضروفی مثل آرتروز.
    5. ترمیم اسکارهای ناشی از جوش (آکنه)، آبله مرغان.
    6. چین و چروک دور چشم.
    مزایای پی آر پی:
    1. از خون خود شخص استفاده می شود پس باعث انتقال بیماری هایی مثل هپاتیت، HIV و ... نمیشود.
    2. به صورت کاملاٌ استریل و از وسایل یکبار مصرف و به صورت بسته انجام میشود پس خون با هوای آزاد در تماس نیست.
    3. اثر بسیار طولانی دارد.
    4. در اغلب موارد فقط یک بار انجام میشود.

منبع:وبلاگ ایرانیان

9. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من عمل پی ار پی انجام دادم حدود ۴۸ روز پیش و دیروز هم اونو تکرار کردم واقعا عالی بوده،موهای سرم خیلی خوب دارن رشد میکنن و به حالت اول برمیگردن ،اگه کسی سوالی در این مورد داره در خدمتم...
    اینکه میفرمایید تو 48 روز موها دارن عالی میشن واقعا جالب و عجیبه. اینکه میفرماید بعد از 48 روز پی ار پی رو تکرار کردید از اونم عجیب تره چون معمولا برخی از متخصص ها که انجام میدن بعد از 6 ماه یا 9 ماه تکرار میکنن و اثرش میگن حتمی نیست بگیر نگیر داره و این حرفا خیلی از متخصصین هم بسیار مخالف این موضوع هستن مراجع مهم مربوطه هم اصلا تاییدش نکردن. اونایی هم که میگن همه جا رواج داره یه تاییده از یه جای معتبر رو کنن لطفا من قبلا هم گفتم من انجام دادم متاسفانه که بزرگترین اشتباهم بود حالا نمیگم که هیچ کس جواب نمیگیره فقط میگم دقت کنید به شنیده ها و این چیزا زیاد اعتماد نکنید سعی کنید حد اقل یه نمونه قطعی و مطمئن پیدا کنید بعد انجام بدید به این حرفا هم که عمو، عمه، خاله من انجام داده عالی بوده زیاد توجه نکنید.
    اگه میشه ایشون رو به بنده هم معرفی کنید ممنون میشم اگرم که مطمئن شدم از کارشون خودم هم میام اینجا به همه اعلام میکنم خودم هم انجام میدم
    از لطفتون ممنون هیج قصد جسارت و پیش داوری هم وجود نداره ولی میدونید که این روزا چند صد نوع دارو و روش برای مو هست که همگی هم ادعای عالی بودن دارن و کلی بحث های و نقد های مثبت در موردشون هست که خیلی هاشون بی اثر و خیلی هاشون مضر و بعضی ها شون کم اثر و بعضی هاشون در بعضی مواقع موثرند
    Last edited by m.shahi; 07-03-2013 at 15:05.

11. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینکه میفرمایید تو 48 روز موها دارن عالی میشن واقعا جالب و عجیبه. اینکه میفرماید بعد از 48 روز پی ار پی رو تکرار کردید از اونم عجیب تره چون معمولا برخی از متخصص ها که انجام میدن بعد از 6 ماه یا 9 ماه تکرار میکنن و اثرش میگن حتمی نیست بگیر نگیر داره و این حرفا خیلی از متخصصین هم بسیار مخالف این موضوع هستن مراجع مهم مربوطه هم اصلا تاییدش نکردن. اونایی هم که میگن همه جا رواج داره یه تاییده از یه جای معتبر رو کنن لطفا من قبلا هم گفتم من انجام دادم متاسفانه که بزرگترین اشتباهم بود حالا نمیگم که هیچ کس جواب نمیگیره فقط میگم دقت کنید به شنیده ها و این چیزا زیاد اعتماد نکنید سعی کنید حد اقل یه نمونه قطعی و مطمئن پیدا کنید بعد انجام بدید به این حرفا هم که عمو، عمه، خاله من انجام داده عالی بوده زیاد توجه نکنید.
    اگه میشه ایشون رو به بنده هم معرفی کنید ممنون میشم اگرم که مطمئن شدم از کارشون خودم هم میام اینجا به همه اعلام میکنم خودم هم انجام میدم
    از لطفتون ممنون هیج قصد جسارت و پیش داوری هم وجود نداره ولی میدونید که این روزا چند صد نوع دارو و روش برای مو هست که همگی هم ادعای عالی بودن دارن و کلی بحث های و نقد های مثبت در موردشون هست که خیلی هاشون بی اثر و خیلی هاشون مضر و بعضی ها شون کم اثر و بعضی هاشون در بعضی مواقع موثرند
    راستی خواهش میکنم به این لینک مراجعه کنید ونظر برخی از متخصصین مطرح پوست و م مثل دکتر نیلفروش زاده هم توجه فرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

13. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من موندم

سلام دوستان

موهای من چربه . بعده حموم اصلا موهام حالت نمیگیره و یه مقدار هم جلوی موهام فر میشه و حالت بدی میگیره چه شامپویی رو پیشنهاد میدید قیمتش هم مهم نیست یه چیزی رو پیشنهاد بدید که بتونم باهاش روزانه موهام رو بشورم و حالت بگیره و اینقدر هم فر نشه فقط شامپویی رو میخوام که امتحان خودش رو پس داده
    و از همه مهمتر باعث ریزش مو هم نشه چون خودم به قدر کافی دارم

ممنون

15. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •