با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟
با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟
هیچی بابا ، اسلحه هایی که تو بازی پیدا میکنی تو یه لیستی آنلاک میشن و بعد با پولی که از مولتی پلیر به دست میاری( که متاسفانه واسه ما جیززه) می تونی خرت و پرت براشون بخری و ارتقا شون بدیدکاربردشم تو همون contracts (مولتی) هستش. یعنی در واقع به هیچ دردی نمی خوره.
سلام.
بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.
به خاطر دایرکت ایکس 11 هست اگه گرافیک دایرکت ایکسش 11 باشه فعاله در غیر این صورت غیر فعال هست
بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما![]()
چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.
یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.
موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.
ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.
Last edited by brain; 01-12-2012 at 18:02.
مراحل اول بازی:
قسمت ایستگاه مترو چکار باید کنیم؟!
هان؟
کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!
من خودم هیتمن باز نیستم ولی تو هیتمن 4 یه مرحله ای رو یادمه وقتی هدفو میکشتی نمی بردی.
باید اونجا رو پاکسازی میکردی.
EA جان من کی از داستان بازی ایراد گرفتم ؟!!! خوبه توی پستم گفتم داستان بازی خوبه ولی روایت داستان بده. فک نکنم امتیاز 7 برای داستان کم باشه !داداش خوبه شما منتقد نشدی وگرنه میزدی سرویس میکردی سازنده های بازی رو , به هر چی که بخوای ایراد بگیری به داستان بازی عمرا اگه بتونی ایراد بگیری چون واقعا شاهکاره , پیشنهاد میکنم حتما به تاپیک هیتمن توی gamespot , eidos و hitmanforum سر بزن ببین چه قدر از داستان تعریف کردن
در ضمن همیشه وقتی آدم میخواد خوب و بد یه چیزی رو بگه سلیقه رو میذاره کنار و نقد میکنهبه نظرم اصلا مقایسه ی جالبی نیس و هیچ ربطی نداره ! مگه من گفتم بازی هیتمن بده ؟ یا گفتم داستانش بده ؟!
شما یه بار سوال اون دوستمون که پرسید رو بخون و بعد جواب من ... اصلا قرار نبود خوب و بد چیزی گفته بشه، از یکی خواست امتیاز بزاره بنابراین کاملا بحث سلیقه مطرحه. مطمئنا امتیازی که من به بازی میدم با توجه به دید خودمه و شما امتیازی که میدی فرق داره.
مثلا من خودم از ماشین آمریکایی خوشم نمیاد اما همیشه میگم که ماشین آمریکایی بهترین کیفیت و بهترین قیمت رو داره ولی اینجور که معلومه شما اگه بودی میگفتی ماشین آمریکایی از پراید هم آشغال تره
هر گیمری یه ملاکی داره. واسه یکی داستان مهمه، واسه یکی گیم پلی یا شاید هر دوش یا اصا گرافیک !عین بلک آپس 2 هست که طرف اصلا نفهمیده چی بود و چی شد و فقط رفته تیراندازی کرده بعد میاد میگه بازی یه جوریه , به درد نمیخوره
بلاخره اون طرف که این حرفو زده مهم براش گیم پلی بوده و کاری نداره داستان بازی چیه.
ولی مثلا شما برات داستان خیلی مهم تره نسبت به بقیه چیزا (فک کنم)
در کل بهتره پستارو با دقت تر بخونی چون من اصلا از داستان بازی ایراد نگرفتم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)