تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 103 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

با تشکر
    آپ کردن اسلحه چیه؟

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

با تشکر
    آپ کردن اسلحه چیه؟
    هیچی بابا ، اسلحه هایی که تو بازی پیدا میکنی تو یه لیستی آنلاک میشن و بعد با پولی که از مولتی پلیر به دست میاری( که متاسفانه واسه ما جیززه) می تونی خرت و پرت براشون بخری و ارتقا شون بدیدکاربردشم تو همون contracts (مولتی) هستش. یعنی در واقع به هیچ دردی نمی خوره.

3. 2 کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
    کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
    کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.
    به خاطر دایرکت ایکس 11 هست اگه گرافیک دایرکت ایکسش 11 باشه فعاله در غیر این صورت غیر فعال هست

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما
    چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.

یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.

موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
    راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.

ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.
    Last edited by brain; 01-12-2012 at 18:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مراحل اول بازی:
    قسمت ایستگاه مترو چکار باید کنیم؟!

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما
    چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.

یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.

موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
    راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.

ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.
    هان؟

کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!

10. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

هان؟

کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!
    من خودم هیتمن باز نیستم ولی تو هیتمن 4 یه مرحله ای رو یادمه وقتی هدفو میکشتی نمی بردی.
    باید اونجا رو پاکسازی میکردی.

12. این کاربر از goldenmember بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

داداش خوبه شما منتقد نشدی وگرنه میزدی سرویس میکردی سازنده های بازی رو , به هر چی که بخوای ایراد بگیری به داستان بازی عمرا اگه بتونی ایراد بگیری چون واقعا شاهکاره , پیشنهاد میکنم حتما به تاپیک هیتمن توی gamespot , eidos و hitmanforum سر بزن ببین چه قدر از داستان تعریف کردن
    EA جان من کی از داستان بازی ایراد گرفتم ؟!!! خوبه توی پستم گفتم داستان بازی خوبه ولی روایت داستان بده. فک نکنم امتیاز 7 برای داستان کم باشه !

در ضمن همیشه وقتی آدم میخواد خوب و بد یه چیزی رو بگه سلیقه رو میذاره کنار و نقد میکنه

شما یه بار سوال اون دوستمون که پرسید رو بخون و بعد جواب من ... اصلا قرار نبود خوب و بد چیزی گفته بشه، از یکی خواست امتیاز بزاره بنابراین کاملا بحث سلیقه مطرحه. مطمئنا امتیازی که من به بازی میدم با توجه به دید خودمه و شما امتیازی که میدی فرق داره.

مثلا من خودم از ماشین آمریکایی خوشم نمیاد اما همیشه میگم که ماشین آمریکایی بهترین کیفیت و بهترین قیمت رو داره ولی اینجور که معلومه شما اگه بودی میگفتی ماشین آمریکایی از پراید هم آشغال تره
    به نظرم اصلا مقایسه ی جالبی نیس و هیچ ربطی نداره ! مگه من گفتم بازی هیتمن بده ؟ یا گفتم داستانش بده ؟!

عین بلک آپس 2 هست که طرف اصلا نفهمیده چی بود و چی شد و فقط رفته تیراندازی کرده بعد میاد میگه بازی یه جوریه , به درد نمیخوره
    هر گیمری یه ملاکی داره. واسه یکی داستان مهمه، واسه یکی گیم پلی یا شاید هر دوش یا اصا گرافیک !
    بلاخره اون طرف که این حرفو زده مهم براش گیم پلی بوده و کاری نداره داستان بازی چیه.
    ولی مثلا شما برات داستان خیلی مهم تره نسبت به بقیه چیزا (فک کنم)

در کل بهتره پستارو با دقت تر بخونی چون من اصلا از داستان بازی ایراد نگرفتم.

14. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

چجور میشه بنزین رو روی زمین ریخت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •