تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 122 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

بازی تموم شد بازی خوبی بود شاید به خوبی شماره های قبل نه اما برا من که طرفدار این بازی هستم جذاب بود.

مخصوصا اخرای بازی که واقعا دراماتیک شده بود و البته ماجرای الطایر که واقعا زیبا کار شده بود و البته غم انگیز.

محتوای مخفی: دوست داری میتونی بخونی اگه بازی کردی 
    اون صحنه های آخر هم که یارو با دزموند حرف زد و خبر از یک اتفاق و نابودی داد و دوباره ساختن جهان شده بود شبیه فیلم 2012 . یه جورایی اینگار همون محتوای اون فیلم رو دنبال میکرد.

2. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محتوای مخفی: بخشی از داستان بازی!! اگر بازی نکردید به هیچ وجه وارد نشوید 
    سلام
    1. این ماسیاف که فرمودید را نمی شناسم اما اگر منظورتون قلعه اول اول بازی هست که اون قلعه آموزشی اولیه اساسین ها است و اتزیو می ره اونجا که به جواب سوالاتی که در ذهنش داره برسه.(اون روستایی هست که در نسخه اول الطهیر در آن بود.) اگر منظورت شهری هست که کل بازی در ان جریان داره، اول باید بگم اسمش استانبول هست، بعد هم که اومدن اتزیو به این شهر در ادامه داستان و اتفاقاتی هست که در همون اوایل بازی در قلعه می افته.
    2. جایی که اتزیو هست در حقیقت یک دنیای مجازی هست.
    اتزیو الان در کما هست. علت این کما هم استفاده بیش از حد از انیموسه.(اگر یادت باشه در نسخه های قبلی هم اثرات منفی روی دزموند به خوبی نشان داده شده بودن.)
    داستان بازی میگه این اثرات مخرب در حقیقت باعث شده ذهن دزموند به چندین قسمت تقسیم بشه و دزموند هویتی برای خودش نداشته باشه. حالا بخشی از مغز دزموند که هنوز سالم هست تلاش میکنه که در دنیای مجازی انیموس به دنبال ترمیم خودش باشه. این مسئله هم به زندگی اتزیو متصل هست چون دزموند بخش های ذهنش را در زمانی که در تلاش برای مشاهده زندگی اتزیو داشته از دست داده پس دوباره به اتزیو بر میگرده تا اونارو پیدا کنه و اینطور میشه که بخشی از زندگی اتزو نیز نقل میشه و خوراک بازی من و شما.
    3. همانطور که گفتم جزیره انیموس در حقیقت یک دنیای مجازی هست و اون دروازه نورانی تعریف خاصی نداره بجز اینکه پلی هست برای اینکه دزموند به دنیای پیشین و اتزیو متصل بشه.همین
    4. خوب اگر درست فهمیده باشم منظور شما از ماسیاف همون قلعه اساسین های اولیه هست که خوب من اسمش را دقیق نمی دونم چی هست. در هر حال اون درب تا جایی که من می دانم درب ورودی کتابخانه یا به عبارتی از داستان خلوتگاه الطهیر هست که رازهای زیادی در اون پنهان هست و همانطور که گفتم اتزیو هم به دنبال جواب هایش در زندگی جدّش الطهیر هست.
    خیلی ممنون . تشکر خالی کم بود
    راستی این شهری که ما توشیم قسطنطنیه نیست ؟ استانبول اون شهری بود که اول بازی ازیو سوار کشتی شد با شاهزاده . اون نبود ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی جایی رو سراغ داره که موزیکهای بازی رو پیدا رو ازش بگیریم؟
    اگه موزیکهای تمام نسخه های assassin creed ها باشه که چه بهتر...
    لینک تورنت همه شماره بازی ها هست که توی سایت torrentz.eu سرچ کنید حتما پیدا میشن
    مثلا این لینک موزیک های این شماره ست که حجم اونم 292 مگه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جز این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه که برای سه شماره قبلی آموزش داده شده...
    خود منم برای شماره های قبلی رو به همین روش استخراج کردم و واقعا موسیقی بازی شاهکاری از Jesper Kyd هستش
    Last edited by vahidgame; 03-12-2011 at 15:49.

5. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام

بازی تموم شد بازی خوبی بود شاید به خوبی شماره های قبل نه اما برا من که طرفدار این بازی هستم جذاب بود.

مخصوصا اخرای بازی که واقعا دراماتیک شده بود و البته ماجرای الطایر که واقعا زیبا کار شده بود و البته غم انگیز.

محتوای مخفی: دوست داری میتونی بخونی اگه بازی کردی 
    اون صحنه های آخر هم که یارو با دزموند حرف زد و خبر از یک اتفاق و نابودی داد و دوباره ساختن جهان شده بود شبیه فیلم 2012 . یه جورایی اینگار همون محتوای اون فیلم رو دنبال میکرد.
    دستت درد نکنه
    اینکه خیلی وقته مشخص شده از روی 2012 الهام می گیرن
    تو همون ac1 یکی از نوشته هایی که شماره 16 با خونش نوشته بود تاریخ این واقعست:
    2012/12/21
    یه همچین چیزی بود
    اینجا لینکش هست
    کد:

7. 2 کاربر از the great killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خیلی ممنون . تشکر خالی کم بود
    راستی این شهری که ما توشیم قسطنطنیه نیست ؟ استانبول اون شهری بود که اول بازی ازیو سوار کشتی شد با شاهزاده . اون نبود ؟
    همونه
    همون جا که میری یه سری گیتارزنو ناک اوت می کنی اتزیو به یوسف میگه تو کشتی با هم بودیم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

لینک تورنت همه شماره بازی ها هست که توی سایت torrentz.eu سرچ کنید حتما پیدا میشن
    مثلا این لینک موزیک های این شماره ست که حجم اونم 292 مگه:

کد:
    به جز این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه که برای سه شماره قبلی آموزش داده شده...
    خود منم برای شماره های قبلی رو به همین روش استخراج کردم و واقعا موسیقی بازی شاهکاری از Jesper Kyd هستش
    از تورنت چجوری باید دانلود کرد؟؟ لینک آموزشی چیزی دارید ؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نرم افزار Utorrent رو دانلود کن و لینکی رو که دانلود کردی بذار داخلش بعد دانلود شروع میشه

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توی یکی از مراحل میخواد که نزدیک ترین برج تمپلارها رو تسخیر کنی اما هرچی میگردم فرمانده اون برج رو پیدا نمیکنم!!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توی یکی از مراحل میخواد که نزدیک ترین برج تمپلارها رو تسخیر کنی اما هرچی میگردم فرمانده اون برج رو پیدا نمیکنم!!
    وقتی فرمانده شون تورو ببینه فرار می کنه اون وقت تا فرداش باید صبر کنی تا دوباره بیاد سر پستش

داره خودمونی میشه azar_yurdum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. باز هم می پرسم لطفا کمک کنید.

من بازی رو تموم کردم.

ولی تو منوی بازی قسمت DNA که میرم اون قسمت که SECRET LOCATIONS نوشته 0% هستش.

توی خود بازی هم نتونستم چیزی پیدا کنم. هر کی میتونه کمک کنه.

یا اینکه اگه کسی سیو کامل بازی رو که SECRET LOCATIONS ها رو هم داشته باشه داره

زحمتش رو بکشه.

منتظرم دوستان
    Last edited by azar_yurdum; 03-12-2011 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •