من که فکر نکنم مرکل نیم فصل به میلان برگرده
ولی اگه بتونن این کار رو بکنن خیلی خوب میشه...ولی به احتمال زیاد همون مونتولیوو به میلان میاد
میلان هم خیلی بخواد خرید بکنه تنها یک هافبک به تیم اضافه میکنه
من که فکر نکنم مرکل نیم فصل به میلان برگرده
ولی اگه بتونن این کار رو بکنن خیلی خوب میشه...ولی به احتمال زیاد همون مونتولیوو به میلان میاد
میلان هم خیلی بخواد خرید بکنه تنها یک هافبک به تیم اضافه میکنه
بازیکنان دعوت شده توسط آلگری برای بازی مقابل لچه:
دروازه بان : Abbiati, Roma, Piscitelli (n.51)
مدافع : Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Taiwo, Yepes
هافبک : Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel
مهاجم : Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho
تایه تایوو : رئال مادرید هم به دنبال من بود / از حضور در میلان خوشحالم
این مدافع ملی پوش نیجریه ای در اولین روزهای نقل و انتقالات تابستانی از تیم المپیک مارسی راهی میلان شد و قراردادی سه ساله با روسونری امضا کرد.
سایت گل- تایه تایوو، مدافع جدید میلان اعلام کرد رئال مادرید در تابستان گذشته قصد به خدمت گرفتن او را داشت اما از اینکه میلان را انتخاب کرده ، بسیار خوشحال است .
این مدافع ملی پوش نیجریه ای در اولین روزهای نقل و انتقالات تابستانی از تیم المپیک مارسی راهی میلان شد و قراردادی سه ساله با روسونری امضا کرد.
گرچه این بازیکن در ابتدای ورودش به میلان و در اولین بازی خود در ورزشگاه سن سیرو دچار مصدومیت شد، اما از اینکه به میلان پیوسته، خوشحال است.
او در مصاحبه با نشریه ورزشی گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من از رئال مادرید نیز پیشنهاد داشتم ، اما من انتخاب صحیح را انجام دادم و به میلان پیوستم و تصمیم دارم سال ها برای این تیم بازی کنم."
با وجود اینکه تیم میلان در رقابت های سری آ و لیگ قهرمانان شروعی ضعیف را داشته است ، این مدافع بسیار امیدوار است که میلان در این دو جبهه موفق خواهد بود.
" از نظر من میلان می تواند قهرمان هر دو جام شود ."
این مدافع آفریقایی که هنوز شانس بازی در لیگ های دیگر دنیا را نیز دارد ، اظهار دارد که سری آ دارای جذابیت های متفاوتی است .
" فوتبال در فرانسه بیشتر بطور فیزیکی دنبال می شود اما در ایتالیا تاکتیک بیشتر در فوتبال حاکم است ، از همین رو من باید بیشتر به حرکت بدون توپ کار کنم ."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره یووه امیتاز از دست داد
کاملا مشخصه جلوی تیم های کوچیک و متوسط مشکل داره و امتیاز از دست میده
تا چند هفته دیگه اگر تیم روند پیروزی هاش رو ادامه بده صدر مال میلانه
واااااییییی چکار کرد بواتنگ !!!!
بازی رو که در نیمه اول سه بر صفر باخته بود در نیمه دوم 4 بر 3 برنده شد
شاهکار بود بواتنگ...توی کمتر از بیست دقیقه سه گل برای میلان زد
گل چهارم رو هم یپس در دقیقه 88 زد
عجب بازی بود !!!!
ماشاالله بوآتنگ!!!
چه گل های قشنگی زد!!
آکوپیلانی هم داره روز به روز بهتر میشه!!
گفتم اگر بوآتنگ و اکو بیان رو فرم -میلان اوضاش خیلی فرق میکنه
یووه بزن کنار-روسونری اینجاست!!
خب امشب کلا شب عجیبی بود .......
ولی از همه اینا بگذریم عجب گلایی داره میزنه این پرینس ....کلا وقتی شوت میزنه هدفش بیشتر قدرته ولی جدیدا دقتش هم زیاد شده...
در ضمن تو ارواحه این آلگری با این ترکیب اوله اش....!!!
اوووووف عجب گل هایی زد بواتنگ! حسابی از گلی که بازی قبلی زده بود خوشش اومده!! گلهاش واقعاً قشنگ بودن. حیف شد که بازی رو ندیدم. تو اخبار ورزشی گل ها رو دیدم.
امیدوارم خط هافبک تیم همینطوری ادامه بده و کمبود ها رو بپوشونن چون من فکر نمیکنم با وجود سه تا فوروارد تراز اول مشکلی در خط حمله داشته باشیم. البته اگه مصدوم نباشن.
نمیتونم به عنوان یه تماشاگر فوتبال این بازگشت فوق العاده رو به طرفدارای میلان تبریک نگم
امروز دو تیم منچستر و میلان عقب افتادن اما میلان رفتاری کاملا متفاوت با منچستر نشون داد
واقعا این بازی دو نیمه باور نکردنی داشت هم نیمه اول با عقب افتادن میلان و هم نیمه دوم با بازگشت میلان به بازی
در کل تبریک میگم دنیای فوتبال قطعا از به اوج برگشتن میلان خوشحال خواهد شد
دوستانی که بازی رو ندیدن میتونن گل های بازی رو از لینک زیر دانلود کنن .
حجم 20 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)