تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 186 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وای چقدر حال داد بازی 2-0 باخته و 3-2 بردیم اونم مقابل سیتی. به این میگن اساس و فلسفه تیم بزرگی مثل منچستر یونایتد. تا ثانیه های آخر باید جنگید و نا امید نشد. ایول نانی که نشون داد هر چی میگذره داره پخته تر میشه و به یک سوپرستاره شدن نزدیک میشه.
    با اینکه جام خیریه بود ولی چون حریفمون سیتی بود و خیلی ادعا داشتن عجیب فاز داد. تبریک به همه

2. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک به دوستان یونایتدی ...
    من اصلا نمی دونستم بازی کی هست!
    ولی انجور که پیداست امسال جزیره جذاب تر از همیشه خواهد بود

4. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دخه آ: به زودی باید خودم را با شرایط لیگ برتر وفق دهم
    سنگربان اسپانیایی منچستریونایتد اختلاف لالیگا با لیگ برتر را رد کرد و عنوان کرد به زودی باید با شرایط لیگ برتر وفق پیدا کند

سایت گل - دیوید دخه آ دروازه بان تیم فوتبال منچستریونایتد اعلام کرد باید به صورت پیشرفت کند تا بتواند جایگاه ادوین فان در سار را پر کند.

این دروازه بان 20 ساله اخیرا از اتلتیکومادرید به منچستریونایتد پیوست اما شروع چندان مطمئنی درون دروازه یونایتد ها نداشت و در گل دوم منچسترسیتی که توسط ادین ژکو روی یک شوت از فاصله دور به ثمر رسید مقصر بود و جایگیری مناسبی نداشت.

دخه آ در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" فوتبال، فوتبال است حالا می خواهد در لالیگا باشد و یا در لیگ برتر. باید پیشرفت کنم تا بتوانم جایگاه فان در سار را پر کنم."

یونایتد در دیدار روز گذشته کامیونیتی شیلد ابتدا در نیمه اول دو بر صفر از منچسترسیتی عقب افتاد اما در نیمه دوم با سه گل حریف خود را شکست داد.

دخه آ می گوید:" دو گلی که در نیمه اول دریافت کردیم کار ما را سخت کرد اما در نیمه دوم توانستیم بازی را به نفع خود به پایان برسانیم. از اینکه پیروز بازی شدیم بسیار خوشحالم. در رختکن همه از این پیروزی فوق العاده مسرور بودیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وب سایت منچسترسیتی این تیم را پیروز دیدار کامیونیتی شیلد اعلام کرد

سایت گل - در دیدار روز گذشته کامیونیتی شیلد همه چیز برای منچسترسیتی خوب پیش می رفت. آنها با دو گل ژولین لسکات و ادین ژکو از حریف همشهری خود پیش بودند.
    اما گل دقیقه 52 کریس اسمالینگ و متعقب آن دو گل نانی که یکی از آنها در وقت های تلف شده به ثمر رسید سرنوشت بازی را تغییر داد و یونایتد را پیروز میدان کرد. شکست در وقت های تلف شده بازی آن هم مقابل رقیب سنتی بسیار سخت است.
    از همین رو وب سایت رسمی باشگاه منچسترسیتی خبر گزارش این بازی را با یک تغییر کوچک روی خروجی خود قرارداد که مشخص نیست این تغییر عمدی بوده یا سهوی. اشتباه در نتیجه بازی بود، منچستریونایتد 2 – منچسترسیتی 3.
    در این گزارش کریس اسمالینگ و نانی (دوبار) مقابل نام منچسترسیتی ثبت شده بود و گل های ادین ژکو و ژولئون اسکات نیز مقابل نام منچستریونایتد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: ماشالا سایت تخیلی منچستر سیتی!!

اینم علت شکست سیتی در بازی دیروز از زمان مانچو هستش!:
    کد:

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من هم برد دیشب رو تبریک میگم.
    مانچینی بعد از بازی گفت که بازیکنان ما باید بدانند که بازی تا لحظه اخر هم ادامه داره. من هم به مانچینی می گم(با تمام احترامی که برای مانچینی به خاطر افتخاراتی که تو اینتر برامون کسب کرد) مهم نیست که بازیکنان شما بدانند بازی تا لحظه اخر ادامه داردبلکه همین که بدانند تیم روبروی شما منچستر یونایتد هست براشون کافیه.
    چیزی که منو در مورد منچستر نگران کرد بازی ضعیف گلرمون بود.نمیدونم گلر اصلی همینه یا نه؟ولی رو هر دو تا گل مقصر بود مخصوصا گل دوم بابا طالبلوی ماهم اگه بود با اینکه رو شوت ضعیفه ،ولی باز اون شوت رو میگرفت.
    اما یه خبر جالب دیشب بایرن تو اولین بازی لیگ اونهم تو الیانس ارنا یک به صفر باخت و گل رو هم با اشتباه فاحش و مرگبار دروازه بانشون نویر خورد.خیلی حال کردم با اون گل.تا باشه دیگه شاخ نشه واسه ما.
    اما نانی دیشب عالی بود.مخصوصا گل دوم که تو اون محیط بسته و کوچک محوطه جریمه چنین پاسکاری کردند و نانی به زیبایی گل زد.واقعا گل زیبایی بود.
    امروز هم اخبار گفت که اسنایدر خیلی دلش میخواد که بیاد منچستر و خیلی هم داره تلاش میکنه

8. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کلورلی بدنبال جام های بیشتر
    تام کلورلی بعد از قهرمانی کامیونیتی شیلد در ومبلی گفت هدفش کسب موفقیت های بیشتر است

هافبک قرمزها که در بین دو نیمه بجای مایکل کریک به میدان آمد، توانست در پیروزی یونایتد مقابل سیتی سهمی داشته باشد و در خط میانی عملکرد چشمگیری داشت.

او حالا طعم اولین قهرمانی را چشید و می گوید گرسنه قهرمانی های بیشتر است.او به MUTV گفت:"امیدوارم موفقیت های بیشتری کسب کنم و این تازه شروع کار است.بعنوان یک بازیکن جوان بالا بردن جام برای من بسیار جالب است.امیدوارم این قهرمانی ابتدای کار باشد."

"پیروزی در ومبلی بسیار بزرگ است بخصوص اگر در برابر تیم همشهری این پیروزی را کسب کنید.امیدوارم برای قهرمانی در لیگ کاپ دوباره اینجا برگردیم ولی تمرکز اصلی ما روی لیگ برتر است."

این بازیکن که فصل قبل در ویگان حضور داشت امیدوار است بتواند جایی در ترکیب قرمزها داشته باشد.

"شخصا احساس میکنم که ما بر آنها برتری کامل داشتیم.آنها در 5 دقیقه پایانی نیمه اول خوب ظاهر شدند و از دو موقعیت خود استفاده کردند.ما بد شانس بودیم که دو گل دریافت کردیم ولی نیمه دوم با تغییرات توانستیم بازی را برگردانیم."

"موقعیت من هنوز تضمین شده نیست.من باید بخوبی تمرین کنم و ببینم چه زمانی مربی از من میخواهد وارد زمین شوم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

نانی به قرمز ها ادای احترام می کند

مثبت, باور و حرکت یونایتد توانست در ورزشگاه ومبلی همشری خود را شکست دهد. گل کریس اسمالینگ کمک کرد که یونایتد در یک مدت زمانی کوتاهی به بازی باز گردد و بعد از آن نانی با دو گلی را که به ثمر رساند پیروزی را برای شیاطین سرخ به دست آورد.

نانی در گفتگو با شبکه اسکای اسپورت گفت: ما همیشه میخواهیم تا دقیقه ی آخر بازی کنیم و نگرش همه ی ما آن بود که میتوانیم بازی را برگردانیم. رئیس گفت: که ما فقط نیاز به گل اول داریم تا مسابقه برای ما آسان تر شود که ما توانستیم در مقابل منچستر سیتی پیروز شویم و من مطمئن هستم که هواداران به ما افتخار می کنند این یک روز زیبا بود و ما بسیار از این برد لذت بردیم.

نانی که در یک مصاف تن به تن با دروازبان منچستر سیتی جو هارت قرار گرفت او را دریبل زد گفت: من همان زمان سعی داشتم که توپ را با یک ضربه ی چیب راهی دروازه کنم اما در همان ثانیه تصمیم را عوض کردم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

جوانان،سربلند از آزمون
    سر الکس فرگوسن خوشحال از واکنش جوانان تیمش به ازمون بازی در جام خیریه

"این یک نمایش بزرگ از تیم بود."او گفت"ما تیم بهتر در نیمه اول بودیم ولی اون ها تیم قوی و فیزیکی دارند و ضربات ازاد مسئله ای بود که ما قبل بازی نگرانش بودیم و مشخصا ان ها روی همین ضربات به گل رسیدن.گل ها برخلاف روند جریان بازی بود و کلا بازی را تغییر داد و فکر میکردم گل دوم بازی را تمام کرد."
    "ما همیشه تغییراتی را میدیم و ما میخواستیم جونز،ایوانز و تام را در همچین موقعیتی ازمایش کنیم.چالش بزرگی بود و ان ها به خوبی کار خود را انجام دادن.من به این گروه از جوانان مطمئن هستم."
    "اضافه کردن جونز و ده حیا به ما اینده خوبی را داده است.این دو نفر عالین.برای ما این بازی فقط فکری که در مورد این بازیکنان میکردم را تائید کرد.مردم میگن این بهترین ترکیب یونایتد نیست.اما شما باید به یاد داشته باشید که ما بازیکنان جوان زیادی داریم که در حال پیشرفت هستند.ما کلورلی،ولبک و دیوف را داریم که به اینجا برگشتن .این ها بازیکنان خوبی هستن و با اضافه کردن جونز و ده حیا ما اینده خوبی داریم."
    "من به ان ها اعتماد کردم بهشون اطمینان داشتم "وی گفت"ولی شما نمیتونید در لیگ برتر مطمئن باشید.این لیگ بسیار سختی است شش تیم میتوانند برای جام بجنگند.شما با توجه به تجربتون میتونید بگید این لیگ بسیار سخت هست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

فرگی به نانی قول داد
    نانی فصل را آغاز خواهد کرد

سر آلکس فرگوسن میگوید که در دیدار ابتدای لیگ در برابر وست بروم جایی محفوظ برای نانی وجود خواهد داشت و او فیکس خواهد بود. نانی در دیدار کامیونیتی شیلد برابر منچسترسیتی 2 گل به ثمر رساند و در پیروزی 3-2 یونایتد و قهرمانی این تیم نقش موثری داشت.این مساله نسبت به 10 هفته قبل که او در دیدار فینال لیگ قهرمانان نیمکت نشین بود تفاوت زیادی کرده و به نظر میرسد فصل موفق دیگری را برای او شاهد خواهیم بود. فرگوسن نیز این مساله را تایید میکند و میگوید: " نانی فصل درخشانی را پشت سر گذاشت و 18 پاس گل داد و 9 گل به ثمر رساند.او بسیار بدشانس بود که در آن زمان آنتونیو والنسیا بازگشت و ما نیاز به چهره جدیدی برای تغییر در ترکیب داشتیم.اما شما میتوانید فرم نانی در بازی پیش فصل و کامیونیتی شیلد ببینید. بنابراین او فصل را آغاز خواهد کرد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

10. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وين روني: درس خوبي به منچسترسيتي داديم

«درس خوبي براي آنها بود». اين اظهار نظر ستاره‌ي شياطين سرخ است پس از پيروزي مقابل تيم همشهري و قهرماني در جام خيريه.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال منچستريونايتد در ديدار جام خيريه با نتيجه‌ي 3 بر 2 رقيب همشهري‌اش را شكست داد و نخستين جام را بالاي سر برد. وين روني هرچند در اين ديدار پايش به گلزني باز نشد، اما در پايان ديدار با مصاحبه‌اش تا توانست براي تيم حريف خط و نشان كشيد.
    روني پس از اين بازي گفت: اين نتيجه به خوبي نشان داد كه چه تيمي بهترين است. بازيكنان جوان در اين ديدار نتيجه را رقم زدند. بازيكناني مانند ولبك، كلورلي، جونز و اسمالينگ تفاوت را رقم زدند. هر چهار بازيكن فوق العاده بودند.
    مهاجم شياطين سرخ در پايان اين ديدار در صفحه‌ي توئيتر خود هم نوشت: اين يك درس فوتبالي بود. فكر مي كنم با اين نتيجه درس خوبي به آنها داده باشيم.
    روني درباره‌ي بازي هم گفت: آنها فقط 5 دقيقه بازي كردند و در همان 5 دقيقه هم 2 گل به ثمر رساندند. به هر حال فكر مي كنم اين نتيجه عادلانه بود چرا كه ما در اين بازي پاسكاري بسيار خوبي انجام داديم. نشان داديم كه ما تيم مدعي هستيم. فقط لازم بود كه اين موضوع را ثابت كنيم.

لینک منبع خبر:
    کد:

فهرست جدید تیم ملی انگلیس؛ هافبک جوان منچستریونایتد دعوت شد
    کلورلی نقش مهمی در پیروزی شب گذشته تیمش مقابل منچسترسیتی در دیدار کامیونیتی شیلد داشت

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، برای دیدار دوستانه چهارشنبه شب تیمش مقابل هلند، تام کلورلی، هافبک جوان منچستریونایتد را به تیمش فراخواند.

کلورلی نقش مهمی در پیروزی شب گذشته تیمش مقابل منچسترسیتی در دیدار کامیونیتی شیلد داشت.

این در حالی است که مایکل کریک و جک ویلشر، ستاره های خط میانی منچستریونایتد و آرسنال، به توصیه کادر پزشکی تیم ملی انگلیس، به باشگاه های شان برگشتند.

کلورلی 21 ساله که فصل گذشته به طور قرضی در ویگان بازی می کرد، بازی های درخشانی در این تیم به نمایش گذاشت. او در دیدارهای پیش فصل از جمله پیروزی 2-1 مقابل بارسا نیز نمایش های بی نقصی ارائه داد.

فهرست کامل انگلیس:

دروازه بان ها: روبرت گرین، جو هارت، دیوید استاک دیل

مدافعان: لیتون بینز، گری کیهیل، اشلی کول، ریو فردیناند، فیل جاگیلکا، ژولین لسکات، میکا ریچاردز، جان تری، کایل واکر

هافبک ها: گرت بری، مایکل کریک، استیوارت داونینگ، آدام جانسن، فرانک لمپارد، جیمز میلنر، اسکات پارکر، جک ویلشر، اشلی یانگ
    مهاجمان: اندی کارول، پیتر کراوچ، وین رونی، دنی ولبک

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

واقعآ عجب گلی بود گل دوم یونایتد ! پاسکاری در حد pes !

قهرمانی کامیونیتی شیلد رو هم تبریک میگم بهتون ! هرچند که این قهرمانی ها واسه یونایتد کوچیکه !

موفق باشید

14. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پاتریس اورا: پیروزی مقابل منچسترسیتی همیشه لذت بخش است
    اورا که در این دیدار بعد از تعویض نمانیا ویدیچ، بازوبند کاپیتانی را به بازو بست، اعلام کرد پیروزی در این دیدار، انتقام شکست در نیمه نهایی جام حذفی مقابل سیتی بود

سایت گل - پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد، از پیروزی تیمش مقابل منچسترسیتی در دیدار کامیونیتی شیلد ابراز رضایت کرد.

اورا که در این دیدار بعد از تعویض نمانیا ویدیچ، بازوبند کاپیتانی را به بازو بست، اعلام کرد پیروزی در این دیدار، انتقام شکست در نیمه نهایی جام حذفی مقابل سیتی بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتی در نیمه نهایی جام حذفی از آنها شکست خوردیم، دیدن خوشحالی آنها بسیار ناراحت کننده بود. بعد از اینکه آنها به منچستر برگشتند، هواداران منچسترسیتی چنان از آنها استقبال کردند که انگار قهرمان جام جهانی شدند. پیروزی مقابل سیتی همیشه احساس فوق العاده ای دارد.

من واقعا از این دیدار لذت بردم. هوادارانی که برای دیدن بازی آمده بودند، واقعا لذت بردند. اگر همه دیدارهای کامیونتی شیلد این طور باشد، همه راضی خواهند بود."

لینک منبع خبر:
    کد:

علت اشتباه کمپانی:
    کد:

اشلی یانگ: وسلی اسنایدر بازیکن فوق العاده ای است
    یونایتدها چند هفته ای است که به دنبال به خدمت گرفتن اسنایدر هستند اما هنوزاین انتقال انجام نشده است

سایت گل - اشلی یانگ، هافبک جدید منچستریونایتد، اعلام کرد که برای وسلی اسنایدر، ستاره هلندی اینتر که مورد توجه شیاطین سرخ قرار دارد، احترام زیادی قائل است و معتقد است تام کلورلی، هم تیمی جوانش می تواند بازی های خوبی برای تیم ملی انگلیس انجام دهد.

یونایتدها چند هفته ای است که به دنبال به خدمت گرفتن اسنایدر هستند اما هنوزاین انتقال انجام نشده است

یانگ در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اسنایدر بازیکن فوق العاده ای است. او در طول دوران حرفه ای اش کارهای زیادی برای باشگاه و تیم ملی کشورش انجام داد.

او در حال حاضر بازیکن اینتر است و من تا همین اندازه می توانم در مورد او صحبت کنم."

از سوی دیگر، تام کلورلی بعد از فصل خوبی که در ویگان سپری کرد، در بازی های پیش فصل برای منچستریونایتد هم فوق العاده بود و به تیم ملی انگلیس دعوت شد.

یانگ معتقد است هم تیمی جوانش می تواند در تیم ملی نیز فابیو کاپلو را تحت تاثیر قرار دهد.

" او در دیدارهای پیش فصل فوق العاده بود. فکر می کنم همه بازی خوب او مقابل منچسترسیتی را دیدند. او وقتی به میدان رفت، بسیار درخشان بود.

او آینده خوبی در پیش دارد. من مطئنم که او از حضور در تیم ملی لذت خواهد برد. مطمئنم که او به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد."

لینک منبع خبر:
    کد:

16. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

↓↓خبر فوری↓↓

پیشنهاد 30 میلیون یورویی منچستریونایتد برای اسنایدر مورد قبول سران اینتر واقع شد
    احتمال پیوستن اسنایدر به منچستر یونایتد بسیار زیاد است

به نظر می رسد منچستر یونایتد یه گام دیگر به خرید ستاره و بازیساز اینتر میلان ایتالیا ، وسلی اسنایدر نزدیک شده است پس از اینکه پیشنهاد معقولانه انها توسط سران اینتر میلان مورد موافقت قرار گرفت .

به گزارش Daily Mirror ، هافبک بازی ساز اینتر میلان ، در صورت توافق بر سر دستمزدش ، میتواند راهی اولدترافورد شود و در فصل آینده برای قهرمان لیگ برتر توپ بزند . اسنایدر که بارها اظهار کرده است که میخواهد از اینتر جدا شود و به منچستر یونایتد بپیوندد ؛ حال اگر دستمزد پیشنهادی سران یونایتد رو قبول کند میتواند به این تیم پیوندد . اسنایدر 27 ساله که در ایتالیا وضع مالی مطلوبی دارد و حقوق هفتگی £190,000 را از اینتر دریافت می کند و انتظار دارد در یونایتد همچین مبلغی ؛ حتی بالاتر به او پیشنهاد شود .

با این حال سران یونایتد نیز با پیشنهاد افزایش حقوق هفتگی اسنایدر ، موافقت کرده اند و حاضر هستند این مبلغ را پرداخت کنند تا بتوانند با وی قرار داد امضا کنند . اما خبر هایی نیز هم از سر الکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ به گوش می رسد که گفته است که برای جذب اسنایدر تلاشی نخواهد کرد و از تیم فعلیش بسیار راضی است . اما از این نباید گذشت که یونایتد به شدت به یک بازی ساز مانند اسنایدر نیاز دارد .

با توجه به اینکه پیشنهاد یونایتدی ها مورد قبول واقع شده شده است انتظار می رود در پایان هفته اسنایدر به لندن سفر کند و این هافبک سابق رئال مادرید به شیاطین سرخ قرار داد امضا کند .

از این رو از اینتر باز هم خبر می رسد که احتمال این وجود دارد که دیمیتار برباتوف ، آقای گل فصل قبل لیگ برتر به عنوان بخشی از قرار داد اسنایدر قرار گیرد اما سران اینتر میخواهند با پول نقد و جداگانه دیمیتار برباتوف رو به خدمت بگیرند .

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

18. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این د اخه چه گله بدی خورد !....اگه فندرسار بود حتما میگرفتش

20. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •