تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 320 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کاسیاس : " تمرینات ما در آمریکا نسبتا خوب بود . "

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

کاسیاس ، کاکا و کونترائو در رابطه با تمرینات تور امریکا با رسانه ها به مصاحبه پرداختند .

کاسیاس

" باید به آرامی مسائل را بررسی کنیم و به دنبال پیمودن ره صد ساله در یک شب نباشیم . ما باید در پیش فصل به خوبی تلاش کنیم و برای بازی های این فصل خود به خوبی برنامه ریزی کنیم . تیم از لحاظ روانی فوق العاده در سطح بالایی قرار دارد و خرید های جدید هم خیلی سریع توانستند خود را با تیم و شرایط مورینیو وفق دهند . همه آنها بازیکنان بزرگی هستند . ما برای هر پست بازیکن های زیادی داریم و این قضیه کار را برای مورینیو خیلی سخت خواهد کرد ، اما مطمئنا تیمی که در این فصل خواهید دید ، تیمی کامل از همه جهت خواهد بود . "

کاکا

" این پیش فصل فوق العاده است . من کم کم دارم به آمادگی قبل از دوران مصدومیتم میرسم و در کنار بازیکنان دیگر ، اعتماد به نفسم را بدست می آورم . این فصل ، فصل ِ فوق العاده ای برای رئال مادرید خواهد بود . من از بازی در تیم رئال مادرید ، فوق العاده خوش حالم و از حضورم در این مکان لذت میبرم . "

کونترائو

" ما شروع بسیار خوبی داشتیم . من توانستم به راحتی خودم را با شرایط تیم و سرمربی وفق بدهم و باید بگویم که این کار علی رغم آنچه بنظر میرسد بسیار بسیار ساده بود و دلیل این هم این بود که همه بازیکنان دور و اطرافم ، بزرگترین بازیکنان دنیا هستند . من هر کجا که مورینیو از من درخواست کند بازی خواهم کرد و برای من تنها قهرمانی با تیم در رقابت های مختلف است . "

2. این کاربر از reza10101010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

میزبانی و استقبالی فوق العاده از کهکشانیها

تمامی بلیت های استادیوم المپیک هرتابرلین به فروش کامل رسیدند . 74244 تماشاگر ، استقبالی بینظیر را از رئال مادرید به عمل خواهند اورد . بلیت ها به طرز عجیبی با فاصله زیادی از زمان بازی به فروش رسیدند .

رئال مادرید در آلمان احساس غربت نخواهد کرد . این چهارمین باری است که رئال مادرید در یکی از پیش فصل هایش به آلمان سفر میکند . دیدار رئال مادرید با هرتابرلین چهارمین بازی پیش فصل کهکشانیها را رقم خواهد زد .

نزدیک به 75000 تماشاگر باز هم گرد هم می آیند تا نمایش رئال مادرید را در ورزشگاه المپیک شهر برلین از نزدیک تماشا کنند . همچنین این اولین باری خواهد بود که مسوت اوزیل با پیراهن رئال مادرید در آلمان ظاهر خواهد شد .

رئالیها چهارشنبه و در ساعت 18:00 ( به وقت محلی ) با هرتابرلین روبرو خواهند شد . این ورزشگاه بین سالهای 1934 و 1936 برای بازی های المپیک 1936 ساخته شده است . اتفاقات مهمی در این ورزشگاه افتاده است که قهرمانی ایتالیا در جام جهانی 2006 و رکورد شکنی بولت ، سریعترین دونده دنیا ، از این دست اتفاقات است .

4. 3 کاربر از reza10101010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مدیر ورزشی سانتوس :" نیمار بیشتر از 45 میلیون می ارزد"

مرجع خبري رئال مادريد : لوئیز نونس پدرو کونسیسائو ، مدیر ورزشی سانتوس باز هم تاکید کرد که باشگاه سائو پائولویی حاضر به فروش ستاره تیمش نیست :" هیچ توجهی به آغاز مذاکرات در مورد نیمار در حال حاضر نداریم . او می خواهد بماند و ما هم می خواهیم بماند ."
    وی در مورد ستاره برزیلی افزود :" 45 میلیون یورو برای او ارزان است . نمی توانیم درک کنیم چطور یک باشگاه حاضر است 30 میلیون یورو برای مدافعی همچون کوئنت رائو بدهد و 45 میلیون یورو برای مهاجمی که گل می زند و نگاه ها را به خود جلب می کند ندارد . "
    سپس به انتقاد از رئال مادرید پرداخت :" فکر می کنند همه چیز پول است اما همیشه این طور نیست . ارزشهای دیگری هم مهم هستند ."

6. این کاربر از reza10101010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آگرو :" اکنون برای قرارداد بستن با سیتی در منچستر هستم "

مرجع خبري رئال مادريد : آگرو برای پیوستن به منچسرت سیتی وارد انگلیس شده است . بالاخره این ماجرای کش دار تابستانی رو به اتمام است و به نظر می رسد که بازیکن آرژانتینی در آستانه پیوستن به تیم انگلیسی قرار گرفته است . او در صفحه توئیترش این خبر را اعلام کرده تا رویای بسیاری از هواداران رئال برای سفید پوش کردن این بازیکن نقش بر آب شود .
    این بازیکن آرژانتینی در صفحه توئیترش نوشته است :" وارد منچستر شده ام تا جزئیات پیوستنم به سیتی را نهایی کنم . همه چیز روبراه است ، به زودی جزئیات بیشتری را در موردش به شما خواهم گفت . " بدین ترتیب پیوستن این بازیکن به رئال مادرید منتفی شده است .
    اتلتیکو همه کاری کرد که آگرو به رئال مادرید ملحق نشود و به نظر می رسد که بالاخره آن ها به خواسته خود رسیده باشند .

8. 3 کاربر از reza10101010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آگوئرو همون لیاقتش سیتیه...
    باز آگرو یه حرکتی کرد برای اومدن به رئال..اون نیمار که هی داری ناز میکنه!
    بعد اینکه آگرو خداییش بازیکن خیلی خوبیه...میتونست خیــلی به رئال کمک کنه..
    امیدوارم مث بازی فیلادلفیا بازی نکنیم فقط !
    دوتا بازی خوب، و یه بازی ضعیف که نباید گرما رو فراموش کرد براش!
    +
    میگم شبکه ای بازی رو نمیده که کارتی نباشه یا بشه کد داد بهش؟؟
    این zdf هم شب بازی بارسا-بایرن رو میده..نمیدونم شاید بازی رئال رو هم داد..
    به هر حال حوصله ندارم با این سرعت، از نت بازی رو ببینم...(سر بازی قبلی، سر درد گرفتم!)

10. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض پاسخ مثبت کایخون به اعتماد مورینیو

مرجع خبري رئال مادريد : وقتی رئال مادرید تصمیم گرفت که خوزه کایخون را با پنج میلیون یورو از اسپانیول برگرداند ، این بازیکن اهل گرانادا این فرصت را از دست نداد . مورینیو پس از دیدن توانایی های این بازیکن سابق کاستیا به او اعتماد پیدا کرد و او را به پدرو لئون برای پست هافبک راست ترجیح داد .
    کایخون در حالی به والدبباس آمد که هنوز نقشش در تیم مشخص نبود . اما او اکنون توانسته با زدن دو گل در پیش فصل توانایی های خود را به اثبات برساند .
    کایخون در اسپانیول فصل خوبی داشت . از 38 بازی لیگ در 37 تا حضور داشت (34 تا فیکس) و فقط بازی با مالاگا را از دست داد . شش گل زد و 10 پاس گل داد تا بتواند به رئال مادرید برگردد . البته مدتها بود که مورد توجه مدیران رئال قرار گرفته بود چرا که فلورنتینو از ماه ها پیش نامش را پیرامون رئال مطرح کرده بود .
    با توجه به جدایی احتمالی پدرو لئون ، حالا با کایخون ، مورینیو صاحب یک بال راست گلزن و با تعصب شده است . کایخون به رویایش رسیده و حالا فقط کریستیانو در پیش فصل توانسته بیشتر از او گل بزند .
    Last edited by Sepehr2010; 27-07-2011 at 19:55.

12. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض هرتابرلین 1-3 رئال مادرید / پرش بنزما از روی دیوار برلین

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید چهارمین بازی پیش فصل خود در برلین را با یک برد خوب دیگر پشت سر گذاشت .
    تابستان فوتبالی ادامه دارد . در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . در حالی که زمانی بنزما یک بازیکن بی مصرف بود که همه از او نا امید شده بودند ، حالا او به یک مهاجم گلزن مبدل شده که از گلزنی سیر نمی شود . پس از شکوفا شدنش ، خستگی ناپذیر به نظر می رسد .
    رئال مادرید توانست با درخشش بنزما هرتا را شکست دهد . استادیوم المپیک برلین مملو از جمعیت بود . حریف سنتی و تازه صعود کرده رئال مادرید ، به همراه مربی نا آشنای خود (بابل) در حالی به مصاف رئال آمده بود که هوادارانشان می خواستند از رویارویی با رئال جشن بزرگی بگیرند . اما شاگردان مورینیو ، مستحکم تر و آتش بار تر از همیشه به حریف می تاختند و آن ها را اسیر خود کرده بودند ، آن هم هرتایی که فقط یک هفته تا شروع رقابت های رسمی خود فاصله دارد .
    یکی از بهترین اخبار این بازی مربوط به روی فرم ماندن بنزما بود ، کسی که به حکومت خود در خط حمله ادامه می دهد . حالا که پیوستن رقیبی همچون آگرو به تیم منتفی شده ، مهاجم فرانسوی می خواهد خودی نشان دهد و اثبات کند که با وجود او نیازی به خرید ستاره در خط حمله نیست . بنزما بسیار پر تحرک بازی کرد و کایخون (دوباره عالی) ، اوزیل (پر فراز ونشیب) و رونالدو همچنان تشنه گلزنی

البته پیش از گلهای بنزما ، این رونالدو بود که باز هم به گلزنی ادامه داد آن هم از روی یک ضربه آزاد تماشایی . این ضربات کاشته یک اسلحه شگفت انگیز برای بازیکن پرتغالی هستند .
    همچنین از دیگر تکات بازی ، هماهنگی خوب ژابی و کوئنت رائو در پست هافبک دفاعی بود . البته تیم در نیمه اول مقابل هرتا در امور دفاعی کمی بی دفت بود و این فرصت را به ابرت داد تا گلزنی کند . در ابتدای کار خط دفاع رئال خیلی پر اشتباه بود . اما به ندرت رئال مادرید خودش را پیدا کرد و با حملات بی شمارش اجازه کار به حریف را نداد .
    واران اما باز هم خوش درخشید . در نیمه دوم در سمت راست بازی کرد هر چند که زیاد خطری روی دروازه اش پیدا نکرد . چند بازیکن آکادمی نظیر کاسادو ، ناچو و آدان فرصت بازی پیدا کردند و کاکا هم باز محو و مبهم بازی می کرد . پیدا کردن کاکا در زمان حضورش در زمین یکی از مشکل ترین کار ها بود .

14. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض مورینیو :" بنزما حالا طوری به فوتبال نگاه می کند که من نگاه می کنم "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو از برد تیمش برابر هرتابرلین خرسند به نظر می رسید . مربی پرتغالی از عملکرد کریم بنزما کاملا راضی بود .
    مورینیو تاثیر زیادی برای روی فرم آوردن بنزما داشته و حالا به نظر می رسد که از دست او راضی شده است :" کریم خیلی بهتر از فصل گذشته در این موقع شده است . امروز کریم طوری به فوتبال فکر می کند که من فکر می کنم . او همه چیزش را برای یک فصل خوب آماده کرده است . به نظرم در زمینه هل دادن او موفق ظاهر شده ام . "
    مورینیو با توجه به روند پیش فصل ، تیمش را در مسیر صحیحی می بیند :" این یک تمرین خوب برای ما بود چرا که فصل به زودی آغاز می شود و ما باید سعی کنیم که با جدیت و سرعت کار را پیگیری کنیم . پس از بازی برابر آمریکایی ها و مکزیکی ها که تیمهای خوبی بودند ، آمدن به آلمان و بازی کردن در این جا خوب بود . "
    رئال مادرید در حالی بازی را برد که تیم برلینی پیش افتاده بود ، اما مورینیو زیاد به نتیجه بها نمی دهد :" نتایج بازیهای پیش فصل زیاد مهم نیستند . مهم این است که در حال شکل گیری هستیم . بردن زیباست چرا که باعث می شود خوشحال باشی . "
    سپس با یک پیام قابل توجه گفت :" فوتبال ریاضی نیست و هیچ کس نمی تواند تضمین کند که در این فصل چه اتفاقی می افتد . اما فصل های دومم همیشه بهتر هستند . "
    در مورد حضورش در کمیته انضباطی یوفا در روز جمعه گفت :" برای من ، این رویداد مهمی نیست . می خواهم که پیش از ساعت پنج بعد از ظهر در مادرید باشم و تیمم را تمرین بدهم . نمی خواهم تمرین تیمم را از دست بدهم ."

16. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض شکست ناپذیر تر از همیشه

بارسلونا و رئال مادرید شکست ناپذیرتر از همیشه

این دو تیم بزرگ اسپانیایی در این فصل نقل و انتقالات با بازیکنان بزرگی ، همانند سال ها و فصل های گذشته امضای قرارداد نموده اند و بنظر میرسد که خود را شدیدا به تیم هایی غیر قابل شکست تبدیل نموده اند .

در چند روز گذشته اسم های بزرگی را از باشگاههای رئال مادرید و بارسلونا شنیدیم و مشاهده کردیم که این دو باشگاه با چه بازیکنان بزرگی قرارداد بسته اند . مهاجم شیلیایی ، الکسیس سانچز همین دوشنبه با بارسلونا و این باشگاه کاتالونیایی قرارداد امضا کرده است و رئال مادرید شاهد حضور بازیکنانی نظیر شاهین و کونترائو است که دیدیم مورینیو در تور آمریکا از کونترائو در پست ها و وظایفی بسیار بهتر و پیشرفته تر از قبل استفاده نمود و استعداد بالای کونترائو را به نمایش همگان گذاشت . رئال مادرید با مهاجمی به نام کایخون امضای قرارداد نموده است و در پست هافبک شاهد حضور بازیکنان جدیدی مثل نوری شاهین و حمید آلتینتپ است . خرید های رئال به همین جا ختم نمیشود و به نظر میرسد که رئال به دنبال یک مهاجم دیگر هم هست که شاید بتوان گفت که بازیکنانی مثل نیمار ، آگرو ، آدبایور و توز مد نظر سرمربی پرتغالی این تیم هستند . همه اینها درحالی است که تیم بارسلونا تمام تمرکز خود را برای خرید سسک فابرگاس معطوف کرده است .

اما در خطوط دفاعی این دو تیم چه میگذرد ؟!

خط دفاعی تیم بارسلونا در فصل گذشته هم نمایش خیره کننده ای داشت بطوریکه خط دفاع این تیم تنها 21 گل در 38 بازی دریافت کرد . همه اینها در حالی است که فصل گذشته پپ گواردیولا مجبور شد که در مقاطعی خط دفاعش را بدون کاپیتان پویول راهی زمین بازی کند . بارسلونا در فصل پیش متحمل 5 باخت شد که در همه آن باخت ، پویول در خط دفاع حضور نداشت . حضور وی در زمین باعث میشود که از شدت کار مدافعان کناری کاسته شده و در عین حال ، هم تیمی اش که در کنار وی مشغول بازی است ، پیکه برای انجام حرکات تاکتیکی و پخش توپ با خیال راحت تری به انجام این کار میپرداخت . مصدومیت پویول در تنها 7 بازی بعد از کریسمس باعث شد که وی 7 بازی تیمش را از دست بدهد .

گواردیولا به دلیل نبود کاپیتان و مدافع مرکزی اش مجبور شد که به جای وی از بازیکنانی نظیر بوسکتس و ماسکرانو استفاده کند . چنین شرایطی برای تیمی مثل بارسا که تاکتیکش بر بازیکنان متکی است و تاکتیک مستقل و خارج از بازیکنی ندارد فوق العاده سخت است و مطمئنا گواردیولا دوست ندارد که چنین شرایطی را در فصل پیش رو تجربه کند . در ضمن قابل ذکر است که دفاع چپ بارسلونا ، آبیدال، در فصل گذشته درگیر بیماری سرطان شد و نتوانست بصورت عادی در خدمت تیمش باشد .

عجیب است که بارسلونا در این تابستان هنوز برای خرید یک دفاع مرکزی اقدام نکرده است ، گرچه بارسلونا بدش نمی آید که با خوزه آنجل از اسپورتینگ گیخون که بصورت قرضی به رم رفته بود قراردادی امضا کند .

رئال مادرید با مدافعی 18 ساله به نام وارانه اقدام به امضای قرارداد نموده است . و در این خرید موفق ، زیدان نقش بسیار مهمی را برای باشگاهش رهبری کرد و شاید مهمترین نقش در خرید وارانه را زیدان بر عهده داشت . وی بازیکنی است که آینده فوق العاده درخشانی را پیش روی خود دارد ، اما مدافع مرکزی یک پست کاملا مهم و حیاتی است (بخصوص در تاکتیک های مورینیو ) که بعید است آنرا به بازیکن بی تجربه ای مثل وارانه بسپارند و تا این جا هم که همینطور بوده است .

وارانه جایگزینی برای گارای است که باشگاه را به قصد بنفیکا ترک کرد و بعد از ترک آن شرایط خرید کونترائو شاید به گونه ای آسانتر و راحتتر شد . به غیر از وارانه گزینه های باتجربه ای مثل په په ، ریکاردو کاروالیو و رائول آلبیول برای اشغال پست مدافع مرکزی وجود دارند . اما په په بازیکنی بود که در فصل قبل در بازی هایی که مورینیو همه را سوپرایز میکرد در پست هافبک نفوذی بازی میکرد و با توجه به نمایش خوبش در آن بازی ها به نظر میرسد که مورینیو در بازی های حساس و حیاتی از وی در همین پست استفاده کند . آلبیول هم بازیکن خوبی است اما بنظر میرسد که نتوانسته است در فصل گذشته اعتماد مورینیو را کسب کند ، و راموس هم بازیکنی است که به احتمال خیلی خیلی زیاد این فصل هم به عنوان دفاع راست به انجام وظیفه خواهد پرداخت .

مورینیو گزینه های قابل بحث بسیار بیشتری نسبت به بارسلونا دارد و مطمئنا قصد دارد تا این فصل با تمام خرید ها و بازیکنان ستاره اش بر سلطه بارسلونا بر فوتبال اروپا پایان دهد . آنها میتوانند به راحتی از پس این کار بر بیایند .

با تمامی این بررسی ها به نظر میرسد علی رغم نیاز هر دو تیم به یک مدافع دیگر ، تمرکز آنها برای خرید یک مهاجم دیگر است . شاید این فصل ، کسانی که فوتبال اروپا را رقم میزنند ، کهکشانیها و کاتالانها نیستند ، بلکه مورینیو و گواردیولا هستند !

اما یک ضرب المثل فوتبالی هم هست که اهمیت مدافعان در تیم ها را بیش از پیش مطرح میکند و این همان جمله ایست که مسئولان رئال مادرید و بارسلونا باید به آن بیشتر توجه کنند:

" مهاجمان بازی ها را میبرند ، اما قهرمانیها از آن مدافعان است . "
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Sepehr2010; 28-07-2011 at 01:31.

18. 4 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو: "این تیم بعد از یک سال کار تیم بهتری شده است"

"بنزما در فرم بسیار خوبی قرار دارد ، او اکنون بهتر از فصل گذشته اش است"

ژوزه مورینیو برد 3-1 تیم مقابل هرتابرلین را آنالیز می کند.

"این بازی تمرین خوبی بود. هرتابرلین تیم خوبی است و تجربه بازی با آن ها بعد از بازی با تیم های آمریکایی خیلی خوب بود."

"از برد تیم خشنود هستم ، اما نتایج پیش فصل اهمیتی ندارند. آن چیزی که مهم است این است که شما چگونه باید یک ترکیب خوب و آماده را بسازید. فصل دوم من در تیم های دیگر همیشه بهترین کار من بوده است ، اما این موضوع که بر روی سنگ حک نشده است و من نمی توانم تضمین کنم که در این فصل چه اتفاقی خواهد افتاد."

"این تیم بعد از یک سال کار بهتر شده است. ریتم تیم ثابت است و ما در هر بازی سعی می کنیم بهتر شویم. ما برای اینکه بهتر شویم نیاز داریم زمان طولانی را با هم کار کنیم. ما امروز شش غایب داشتیم با این حال عالی بودیم. تیم ما با ثبات شده است و اسکلت تیم جوان است. ما یک تیم بسیار جوان و تازه نفس داریم."

"بعد از یک سال کار ، کریم اکنون مانند من به فوتبال نگاه می کند. او الان همه چیز را برای اینکه فصل بهتری را سپری کند در اختیار دارد. او امروز بسیار عالی بود ، در فیلادلفیا نیز همینطور. واقعا فوق العاده بازی کرد با اینکه آنجا شرایط کاملا به نفع اش نبود. او در فرم خوبی قرار دارد و اکنون خیلی بهتر از سال قبلش است."

"نبود بازیکنان آرژانتینی تیم زیانی برای تیم ندارد. آنها با ما سال گذشته بازی کردند و می توانند برای تور چین به ترکیب بازگردند. آنها به پیش فصل فشرده نیازی ندارد. در کل برای آنها مشکلی وجود ندارد."

کد:
    بنزما: "من با این شروع در پیش فصل بسیار خوشحال هستم"

"مربی و باشگاه به من اعتقاد دارند و این برای من بسیار مهم است"

"من از شروعم در پیش فصل بسیار خوشحالم. من به سختی کار می کنم ، اما گل های من به کمک هم تیمی هایم بوده است. آنها به من پاس های خوبی می دهند."

"من احساس می کنم این بسیار بزرگ است و من می جنگم تا مهاجم اول رئال مادرید باشم. مربی و باشگاه به من اعتقاد دارند و این برای من بسیار مهم است. من همیشه برای بازی کردن به سختی کار می کنم."

"این واقعا برای من بسیار ویژه است که با زیدان روابط نزدیکی دارم چون او به من کمک می کند. او به زبان من صحبت می کند و به من اعتماد به نفس می دهد."

"شما باید به آرامی فکر کنید و به بازی سوپر جام توجه نداشته باشد. ما اکنون باید روی بازی بعدی پیش فصل تمرکز کنیم. من نمی دانم که آیا این ترکیب بهترین ترکیب تاریخ رئال مادرید است یا خیر ، اما م تیم بسیار خوبی داریم و من امیدوارم که سال های زیادی در اینجا بمانم."

کد:
    خدیرا: "احساس خوبی دارم از این که توانستم زود از مصدومیتم رها شوم"

"از اینکه به آلمان برگشته ام بسیار خوشحالم ، بازی کردن در چنین استادیومی واقعا لذت بخش است"

سامی خدیرا توانست در کشورش مقابل هرتابرلین بازی کند. او به علت مصدومیت بازی های قبلی را از دست داده بود.

"من راضی هستم. احساس خوبی دارم از این که توانستم زود از مصدومیتم رها شوم. من می خواهم در تمامی بازی های ممکن بازی کنم و به خوبی تمرین کنم تا به فرم ایده عالی برسم."

"ما در رئال مادرید مجبور به بردن جام هستیم. از این موضوع به خوبی آگاه هستیم. ما سال گذشته توانستیم قهرمان کوپا دل ری شویم و آماده ایم تا سعی کنیم دوباره آن را ببریم. ما به سختی در لالیگا و چمپیونز لیگ خواهیم جنگید. ما در هر مسابقه ایی آماده خواهیم بود."

"من از اینکه به آلمان برگشته ام بسیار خوشحالم. این بازی من را یاد اولین بازی روز های بازیگری ام انداخت. بازی کردن در چنین استادیومی واقعا لذت بخش است."

کد:

20. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •