مورینیو: "این تیم بعد از یک سال کار تیم بهتری شده است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
"بنزما در فرم بسیار خوبی قرار دارد ، او اکنون بهتر از فصل گذشته اش است"
ژوزه مورینیو برد 3-1 تیم مقابل هرتابرلین را آنالیز می کند.
"این بازی تمرین خوبی بود. هرتابرلین تیم خوبی است و تجربه بازی با آن ها بعد از بازی با تیم های آمریکایی خیلی خوب بود."
"از برد تیم خشنود هستم ، اما نتایج پیش فصل اهمیتی ندارند. آن چیزی که مهم است این است که شما چگونه باید یک ترکیب خوب و آماده را بسازید. فصل دوم من در تیم های دیگر همیشه بهترین کار من بوده است ، اما این موضوع که بر روی سنگ حک نشده است و من نمی توانم تضمین کنم که در این فصل چه اتفاقی خواهد افتاد."
"این تیم بعد از یک سال کار بهتر شده است. ریتم تیم ثابت است و ما در هر بازی سعی می کنیم بهتر شویم. ما برای اینکه بهتر شویم نیاز داریم زمان طولانی را با هم کار کنیم. ما امروز شش غایب داشتیم با این حال عالی بودیم. تیم ما با ثبات شده است و اسکلت تیم جوان است. ما یک تیم بسیار جوان و تازه نفس داریم."
"بعد از یک سال کار ، کریم اکنون مانند من به فوتبال نگاه می کند. او الان همه چیز را برای اینکه فصل بهتری را سپری کند در اختیار دارد. او امروز بسیار عالی بود ، در فیلادلفیا نیز همینطور. واقعا فوق العاده بازی کرد با اینکه آنجا شرایط کاملا به نفع اش نبود. او در فرم خوبی قرار دارد و اکنون خیلی بهتر از سال قبلش است."
"نبود بازیکنان آرژانتینی تیم زیانی برای تیم ندارد. آنها با ما سال گذشته بازی کردند و می توانند برای تور چین به ترکیب بازگردند. آنها به پیش فصل فشرده نیازی ندارد. در کل برای آنها مشکلی وجود ندارد."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنزما: "من با این شروع در پیش فصل بسیار خوشحال هستم"

"مربی و باشگاه به من اعتقاد دارند و این برای من بسیار مهم است"
"من از شروعم در پیش فصل بسیار خوشحالم. من به سختی کار می کنم ، اما گل های من به کمک هم تیمی هایم بوده است. آنها به من پاس های خوبی می دهند."
"من احساس می کنم این بسیار بزرگ است و من می جنگم تا مهاجم اول رئال مادرید باشم. مربی و باشگاه به من اعتقاد دارند و این برای من بسیار مهم است. من همیشه برای بازی کردن به سختی کار می کنم."
"این واقعا برای من بسیار ویژه است که با زیدان روابط نزدیکی دارم چون او به من کمک می کند. او به زبان من صحبت می کند و به من اعتماد به نفس می دهد."
"شما باید به آرامی فکر کنید و به بازی سوپر جام توجه نداشته باشد. ما اکنون باید روی بازی بعدی پیش فصل تمرکز کنیم. من نمی دانم که آیا این ترکیب بهترین ترکیب تاریخ رئال مادرید است یا خیر ، اما م تیم بسیار خوبی داریم و من امیدوارم که سال های زیادی در اینجا بمانم."
کد:
خدیرا: "احساس خوبی دارم از این که توانستم زود از مصدومیتم رها شوم"

"از اینکه به آلمان برگشته ام بسیار خوشحالم ، بازی کردن در چنین استادیومی واقعا لذت بخش است"
سامی خدیرا توانست در کشورش مقابل هرتابرلین بازی کند. او به علت مصدومیت بازی های قبلی را از دست داده بود.
"من راضی هستم. احساس خوبی دارم از این که توانستم زود از مصدومیتم رها شوم. من می خواهم در تمامی بازی های ممکن بازی کنم و به خوبی تمرین کنم تا به فرم ایده عالی برسم."
"ما در رئال مادرید مجبور به بردن جام هستیم. از این موضوع به خوبی آگاه هستیم. ما سال گذشته توانستیم قهرمان کوپا دل ری شویم و آماده ایم تا سعی کنیم دوباره آن را ببریم. ما به سختی در لالیگا و چمپیونز لیگ خواهیم جنگید. ما در هر مسابقه ایی آماده خواهیم بود."
"من از اینکه به آلمان برگشته ام بسیار خوشحالم. این بازی من را یاد اولین بازی روز های بازیگری ام انداخت. بازی کردن در چنین استادیومی واقعا لذت بخش است."
کد: