آقا من اصلا قانع نشدم!!!!
اون از بحث جناس اینم از این!!!!!
آقا من اصلا قانع نشدم!!!!
دوستان خواهشا از موضوع و عنوان تاپیک منحرف نشین و به بحث های حاشیه ای دامن نزنین
لطفا دیگه به بحث های حاشیه ای نپردازید
مگه امتحان نهایی وحی منزله؟!!!!!
من میگم اگه اونجا که فقط یه آرایه داره و نادیده گرفته اینجا هم باید نادیده بگیره!!!
بعدشم فقط آرایه نیست باید معنیش براحتی تشخیص داده بشه که قابل تشخیصه!!!!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
آقا من دیگه بحثی ندارم قضاوت با بقیه!!!!!!
بریم اخبار ورزشیمونو ببینیم!!!!
شما نباید قانع بشی. شما میگی جواب سوال 7 زبان فارسی غلطه. من میگم نه. شما باید دلیل بیاری منو قانع کنی. ولی دلیلی که شما میاره کاملا پرته. در ثانی شما از سوال امتحان نهایی استفاده میکنی برای اثبات ادعات ولی از یه طرف معتقدی جواب سوال 7 امسال غلطهو بالاخره امتحان نهایی ها یا جوابشون درسته یا غلط. اگه شما با این دلایل قانع نمیشی به من ربطی نداره خودت بشین فکر کن حرف حسابت چیه بعد بیا این جا. شما باید منو قانع کنی نه من. درضمن کلاَ جناس رو فراموش کن. من شکر خوردم.آقا من اصلا قانع نشدم!!!!
در مورد وضع اقتصادی که بحث نمی کنیم شما میگی از عنوان تاپیک منحرف نشید. ببخشید اگه این انحراف از عنوان تاپیکه پس چی نیست. همین که اسپم بدیم که من 1 دور خوندم و ...؟دوستان خواهشا از موضوع و عنوان تاپیک منحرف نشین و به بحث های حاشیه ای دامن نزنین
لطفا دیگه به بحث های حاشیه ای نپردازید
دیگه چی آزاده تو این فروم؟
من واقعاَ برام سواله که مشکل این بحث چیه؟
حرف آخر:
ممکنه که جواب امتحان نهایی یه جا درست باشه و یه جا غلط!!!!
و نمونش هم اصلاح نظرهای خیلی فراوانی که انجام شده!!!!
و خوشحالم که لااقل تونستم تو جناس قانعت کنم!!!
کلام آخر !
آیه 44 سوره اسراء
(تُسَبِّحُ لَهُ السَّمَوَاتُ السَّبْعُ وَالْأَرْضُ وَمَنْ فِيهِنَّ وَإِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلَّا يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَلَكِنْ لَا تَفْقَهُونَ تَسْبِيحَهُمْ إِنَّهُ كَانَ حَلِيمًا غَفُورًا) " آسمانهای هفتگانه و زمین و همه کسانی که در آنها هستند، همه تسبیح او را می گویند، هر موجودی تسبیح و حمد او را می گوید ولی شما تسبیح آنها را نمی فهمید. او بردبار و آمرزنده است. "
با توجه به آیه قرآنی و شنیده ها و نظر خودم
فکر میکنم که این تشخیص باعث خارج شدن این (سخن/شعر) از محدوده قواعد معنایی نمیشه
و معنی درست و حقیقی خود را دارد !
نظر من با شما و طراح سوال فرق داره و نظر هر دو محترمه
سلام
چه خبره بابا سر یه سوال مسخره خودتون رو کشتید
بعدم چرا سر داشتن تشخیص و اینا بحث میکنید؟ فرق سخن و شعر در وزن و قافیه است نه در داشتن تشخیص
امسال اینقدر سوالات دری وری و مزخرف دادن که این خوبشون بود مثلا اون سوال توان مولد فیزیک اگه با معلومات کتاب جواب میدادی که باید مثل همه باتری ها دیگه بررسی میشد با معلومات بالاتر هم باتری که داره شارژ میشه که دیگه توان خروجی نداره
بعد ادم میگفت 0.75 نمره فقط برا نوشتن این زیاده و خلاصه گیج شدیم
حالا غیر از این بحث
بچه ها من چکار کنم؟ دیگه کنکور قبول نمیشم با این نمراتم![]()
چرا اینقدر سهم این ها در قبولی دانشگاه رو بردن بالا؟
آقا ببندید تاپیک رو
داداش درس زبان فارسیه نه قرآن وعربی.
در ضمن برای من و شما مشکلی در فهم ایجاد نمی کنه ولی برای کسی که کمتر از ما فارسی بلده گیج کننده است. در کل از ساخت های زبان خارجه. حالا ربطی به این که کدومش آشنا هست یا نه نداره. من پاش بیفته تا شب هم پست میزنم ولی مثه این که دیگه لازم نیست. نظر شما مال شما نظر من مال خودم.
من تو جناس قانع نشدم. شما اومدی جناسو تعریف کردی که خودم خوب میدونستم. قافیه ها اکثراَ جناسن. حالا شما میتونی بگی نه یا آره. من میگم این موضوع خارج از بحثه و ادامه اش نده و برا این که واردش شدم گفتم غلط کردم.و خوشحالم که لااقل تونستم تو جناس قانعت کنم!!!
Last edited by xerxes again; 14-06-2011 at 12:43.
اخه زبان فارسی ما هم کمی از عربی نداشت چند تا درسمون مربوط به کلمات عربی میشد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)