تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 96 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1-کیفیت ساخت موتو بهتره + شیشه صفحه نمایش اتریکس خر کار تره... یه ویدیو دیدم که طرف چاقو و کلید و ... رو گوریلا میکشید هیچیش نمیشد... مال اتریکس هم گوریلاس...
    2-صفحه نمایش اتریکس کاملا در حد فاجعس مصرف باطریش خوبه ،زاویه دید (از نظر من مهم نیست ، گوشی رو که کج باهاش کار نمیکنی) و برایتنسش هم خوبه ، ولی پیکسل پیکسله :|
    3-مطمئنا آیفون 5 از نظر سخت افزاری خیییلیییی خییییلیییی از این قوی تره... اتریکس هم از این قوی تره... و فکر کنم اتریکس 2 هم سخت افزارش همین باشه که رو اتریکس ــه...

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند سوال در مورد سنسیشن:
    1-کیفیت ساخت موتورولا خوبه یا این؟
    2-کیفیت صفحه موتورولا خوبه یا این؟؟
    3- ارزش داره این همه پول واسه این گوشی البته مدل XE بدیم یا منتظر باشیم اتریکس 2 یا ایفون 5 بگیریم؟؟؟
    حالا چرا xe ؟
    تنها قسمت سخت افزاري که تو اين دوتا فرق ميکنه، باطريه، اونم ميتوني يه انکر ۱۹۰۰ بگيري، از اکس اي هم قويتره
    و اينکه من عکس هاي ليو شاته xe رو نديده بودم، الان ديدم واقعا قسمت نواري اسپيکر گوشي توش زشت شده.

اگر با گوشيت صرفا ميخواي کاراي تفريحي سبک کني آيفون بگير، اينو بگيري پشيمون ميشي . آتريکس ۲ هم قيافه نداره، ۱خيليي خوشگل تره

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا چرا xe ؟
    تنها قسمت سخت افزاري که تو اين دوتا فرق ميکنه، باطريه، اونم ميتوني يه انکر ۱۹۰۰ بگيري، از اکس اي هم قويتره
    و اينکه من عکس هاي ليو شاته xe رو نديده بودم، الان ديدم واقعا قسمت نواري اسپيکر گوشي توش زشت شده.

اگر با گوشيت صرفا ميخواي کاراي تفريحي سبک کني آيفون بگير، اينو بگيري پشيمون ميشي . آتريکس ۲ هم قيافه نداره، ۱خيليي خوشگل تره
    به غیر از باطری سی پی یو هم 1.5 شده و سیستم صوتی Beats اضافه شده و هندزفری های فوق العاده Dr.Dre

کلا مخصوص موزیک شده و برای موزیک بازا خوبه

5. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به غیر از باطری سی پی یو هم 1.5 شده و سیستم صوتی Beats اضافه شده و هندزفری های فوق العاده Dr.Dre

کلا مخصوص موزیک شده و برای موزیک بازا خوبه
    براي کيفيت صوتش هيچ سخت افزاري اضافه نشده، فقط مد بيتس اضافه شده، که منم الان رو گوشي دارم! گوشيت روت باشه خودتم ميتوني بريزي
    سيپيو هم همونه، فقط کلاکشو عوض کردن، شما حتي ميتوني بذاري رو 1.7 سيپيو رو! ولي کلا سيپيو سنسيشن براي کلاک ۱.۵ ساخته شده.

ميدوني هدست بيتس چنده؟ بنظرم اصلا نميصرفه انقد پول بالاش بدي، يه هدست فيليپس 60 تومني همون کارو ميکنه.
    سنسيشن اکس اي کلاه برداري به سبک اچتيسي!

اصلاحيه : کارت حافظه 16 گيگ بجاي 8 گيگ روير گوشي عرضه ميشه.

7. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلاملک
    خفن جان این گوشی با رام های مختلف ، با کلاک ها مختلف ، کلا در تمام حالات ممکن چه نمره ای تو کوادرنت میگیره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلاملک
    خفن جان این گوشی با رام های مختلف ، با کلاک ها مختلف ، کلا در تمام حالات ممکن چه نمره ای تو کوادرنت میگیره؟؟؟
    دو زار و خورده ای

10. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلاملک
    ابي هستم! اونموقع که ثبت نام کردم برا يه دانلود ساده از انجمن فک نميکردم تا امروز بمونم، مگرنه اسم بهتري ميذاشتم :ديي

والا کوادرانت زياد برنامه فابل اطميناني نيست، ولي من تا 3400ديدم، عکسشم بخواي ميذارم، اما با يه برنامه بنچ ديگه که هر دو هسترو ساپورت ميکنه، با رام دستکاري شده اکس اي، از رام استوک اس 2 بيشتر بود امتيازش، فک کنم سنسيشن 11000 بود، ولي سامي9600 اين حدودا دقيق يادم نيست.

مهدي جان شمام کم لطفي نکن، يخورده سه هست، ولي چهار نيست که اينجوري ضايش ميکني : دييي

در ضمن با antutu هم خودم بنچ کردم، گوشيم بعد اس ۲ و اپتيموس و آتريکس با رتبه 33000 چهارمين گوشي استوک بود (بدون اورکلاک) اولين گوشي دنيا هم يه بابايي با اس دوي اورکلاک شدش

12. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقا بنچ مارك خز شد
    برين تو كار يه چيز ديگه!

14. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ابي هستم! اونموقع که ثبت نام کردم برا يه دانلود ساده از انجمن فک نميکردم تا امروز بمونم، مگرنه اسم بهتري ميذاشتم :ديي

والا کوادرانت زياد برنامه فابل اطميناني نيست، ولي من تا 3400ديدم، عکسشم بخواي ميذارم، اما با يه برنامه بنچ ديگه که هر دو هسترو ساپورت ميکنه، با رام دستکاري شده اکس اي، از رام استوک اس 2 بيشتر بود امتيازش، فک کنم سنسيشن 11000 بود، ولي سامي9600 اين حدودا دقيق يادم نيست.

مهدي جان شمام کم لطفي نکن، يخورده سه هست، ولي چهار نيست که اينجوري ضايش ميکني : دييي

در ضمن با antutu هم خودم بنچ کردم، گوشيم بعد اس ۲ و اپتيموس و آتريکس با رتبه 33000 چهارمين گوشي استوک بود (بدون اورکلاک) اولين گوشي دنيا هم يه بابايي با اس دوي اورکلاک شدش
    من مزاج(همون مزاح) کردم ابی جان

در ضمن تو بخش ثبت احوال می تونی درخواست بدی نام کاربریت عوض شه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

HTC Sensation to get a CPU speed bump to 1.5 GHz, says FCC

We have some good news for those in the US that plan on purchasing an HTC Sensation 4G . The manufacturer of the Android smartphone just got its request to make hardware changes to the Sensation approved by the HTC.
    The request involves pushing up the CPU speed to 1.5GHz and replacing the battery with a bigger one. We already knew that the bigger battery that ships with the Beats-loving [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is compatible with the original Sensation, but we thought that the only way to get it is to purchase it as an accessory.
    Anyway, HTC is obviously going to bring the US Sensation on par with the Sensation XE in terms of battery life and performance. Now, if only they would release a firmware update with the Beats audio tweaks, the difference between the two devices will boil down to the headset supplied in the retail package.
    We are also hoping that HTC will bring an update for the existing Sensation 4G units (and their sensation brothers outside the US), bringing their dual-core CPUs clock speed to 1.5GHz. There are no hardware differences between the Sensation smartphones so it is possible. So far though, there has been nothing official about it.
    Thanks Raymund, for sending this in!

18. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •