دوست عزیز برای راه اندازی سیستم اشتراک گذاری سخت افزار دیگه ای برای تلویزیون خریدید؟
اگر جواب سوال پست قبلی بنده رو هم دارید محبت کنید لطفا.
دوست عزیز برای راه اندازی سیستم اشتراک گذاری سخت افزار دیگه ای برای تلویزیون خریدید؟
اگر جواب سوال پست قبلی بنده رو هم دارید محبت کنید لطفا.
با سلام
من هم تموم اينترنت رو زير و رو كردم و كلا شركت ال جي توي كل دنيا براي اين محصولش دانگل Wi Fi ارائه ميكنه كه توي ايران خود نمايندگي گلديران زنگ زدم داره 62500 ميفروشه و يك دوست عزيزي هم موبايلشو براي سئوال و جواب دادش
تنها راه استفاده از وايرلس تلويزيون فقط دانگل مخصوص خودش كه بايد جدا تهيه كنين
با تشكر
با سلام
دوست عزيز حرف شما قبول ولي چرا سايتهاي معتبر تكنولوژي اين ورژن رو ساختند خوب مريض نبودند كه ميگفتند همون ورژن 1.3 رو استفاده كنين كامل كامل و اصلا ورژن جديدي توليد نميشد
اگه ميخواهيد كابل HDMI 1.4 بگيريد بايد از جاهاي معتبر تهيه كنيد و از خود نمايندگيها چون حداقل تست شده و قابل استفاده هستش شما دوستان براي ديدن تصاوير سه بعدي ميتونيد از كابل قديمي هم استفاده كنيد ولي مطمئن باشيد فرق تصوير خيلي زياده شايد براي چشم انسان قابل تشخيص نباشه ولي براي دستگاهي كه داره ازش استفاده ميكنه خيلي مهمه فرض كنيد يك بلوري سه بعدي مثل آواتر دارين كه نرخ ارسال امواج تصاويرش روي 28 مگ در ثانيه و نرخ ارسال صداش روي DTS-HD MA روي پايه 3.5 مگ در ثانيه هستش حالا حساب كنين يك فريم از تصوير و به مدت يك ثانيه چه حجمي از داده ها رو بايد انتقال بده اگر تلويزيوني خودش سه بعدي باشه و اگر بلوري با پخش سه بعدي داشته باشين مطمئن باشين كه با كابل 1.4 لذت بيشتري ميبرين
تستش كنين
موفق باشين
نمونه مقالات علمي در آدرسهاي زير
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر از استاد محترمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
دوست عزيز سلام
اطلاعاتي كه دادين دقيقاًدرسته
بزرگترين و معتبرترين شركت توي دنياي تلويزيونهاي سه بعدي در دست ويزو يا Vizo هستش و نفر دوم شركت ال جي
چون دو تا شركت بزرگ در عرضه ساخت سه بعدي پسيو هستند
خيلي از شما ممنون
دوست عزيز سلام
در مورد بلوري روي هارد تريد ندارم ولي با منطق من جوري نيست شما ميخواي فقط فيلم رو داشته باشي در صورتي كه يك بلوري مثل Scarface كه با اينترنت يك سري گزارشات روي فيلم پخش ميكنند و اگر به اينترنت وصل نباشي كاري انجام نميدن يا اگه ديسك اصلي بلوري داشته باشي و از امكاناتش بهره ببري بهتره يا خود فيلم رو داشته باشي
تمامي دوستان توجه كنند اگه ميخوان حتي يك فيلم دو بعدي رو سه بعدي ببينند خيلي راحت آخرين ورژن نرم افزار Powerdvd رو كه سه بعدي رو هم ساپورت ميكنه روي ويندوز 7 با قابليت 64 بيتي نصب كنند البته روي 32 هم جواب ميده ولي ويندوز 64 ديگه خداست و بعدش با يك عينك سه بعدي معمولي پسيو بشينند فيلمهاشونو سه بعدي تماشا كنند
با يك مانيتور معمولي
يا نه اگه بودجه دارين يك مانيتور سه بعدي ال جي با يك گرافيك Geforce 570OCZ و يك بلوري خوان و يك سيستم توپ بشينين سه بعدي ببينيد
با تشكر از استاد محترم
قصد اين بود كه وقتي شما با هر نرم افزاري بلوري سه بعدي رو روي هارد ميريزين و حتي ايميج اون بلوري به درد نميخوره و بيشتر امكاناتش از كار ميافته
دوست عزيز موفق باشين
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
با سلام دوست عزيز
راستش من خودم روي اينجور مسائل خيلي حساس عمل ميكنم
مدلي كه انتخاب كردي عاليه اگه با بودجه ميخواي پيش بري خوب صلاح كار و خودت ميدوني و لي اگه يك كوچولو زيادرتش كني يك 47lw95000 بگير با يك سينماي خانگي 790HTS كه صداش محشره با چند تا سيستم ديگه تست كردم همون فايل صوتي يا همون DVD روي صداي DTS ميتركونه
موفق باشين
جواب : تنظیم بعد در پخش سه بعدی فقط در حالت تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی امکان پذیره ، میزان بعد تصویر در فیلمهای 3 بعدی از پیش تعریف شده است.
دوستان ظاهرا آپدیت جدید نرم افزار واسه تلویزیونهای اسمارت اومده
همین الان واسه من sms اومد
از گلدیران LG یک هدیه مودم ویکسال اشتراک رایگان شاتل دادند
led گرفتیم با سینما
الان باید چی کرد؟
چطوری فعال کنیم؟
یک کارت داده که روش باید پاک کرد رمز دید
الان به کجا باید زنگ بزنیم تا فعال کنند؟ چی باید کرد
خودم از جای دیگر اینترنت adsl دارم
یک تلفن 23099 داده
کسی استفاده کرده چی باید کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوست عزيز
راستش من خودم روي اينجور مسائل خيلي حساس عمل ميكنم
مدلي كه انتخاب كردي عاليه اگه با بودجه ميخواي پيش بري خوب صلاح كار و خودت ميدوني و لي اگه يك كوچولو زيادرتش كني يك 47lw95000 بگير با يك سينماي خانگي 790HTS كه صداش محشره با چند تا سيستم ديگه تست كردم همون فايل صوتي يا همون DVD روي صداي DTS ميتركونه
موفق باشين[/QUOTE]
من دقیقا همین سیستم رو خرید کردم و خیلی از انتخاب خودم راضی هستم .آیا برای این مدل سینما خانگی آپدیتی وجود داره و آگه هست ازکجامیتونم بگیرم وکالیبره این tv رو هم بگین ممنون میشم البته من به هیچ عنوان از نظرکیفیت مشکلی ندارم ولی میخوام بیشترآشنا بشم.![]()
اره برا منم اومد اپدیتش کردم. بالاخره اینlg app فعال شد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)