تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 364 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بله در پلاسماهای مدل بالا پاناسونیک مشکل زاویه دید کاملا وفلیکر به میزان زیاد حل شده.ولی سنگینی عینک وکمی سردردبخاطر تیره وروشن شدن شیشه های عینک پابرجاست هرچندکه سرعت بالای 100بار درثانیه است
    سیستم پسیو تاثیری در کیفیت 2بعدی نداره. کیفیت بستگی به سیستم تی وی داره مثلا ال جی 9500 که اکتیو شاتره تصویرش تو قسمتهای مشکی بهتر از 5700 است نه به خاطر اکتیو بودنش بلکه چون اون ال ای دیش FULL ARRAYاست و5700 لبه ای Edge LEDولی هردو سیستم Local dimmingیا کم نوری ناحیه ای رو دارن.
    من اگر 5700 گرفتم 1-قیمت2-سادگی سیستم 3عینکهای سبک وارزون وبدون سردرد
    ضمنا من سرانجام دیشب سیستم اشتراک گذاری مدیا رو بصورت بی سیم راه انداختم واقعا معرکه است خیلی حال کردم. قبلا اشتباه می کردم واز رو تی وی اسکن می کردم که پیغام میدادهیچی پیدا نشد. درمنوی Home تی وی پایین آیکون Helpرفتم بصورت آنلاین در قسمت اشتراک گذاری با پی سی توضیح داده ومن که قبلا نرو مدیا دجیتال رو از رو CDتی وی نصب کرده بودم اونوباز کردم رو لب تاپ وتو نت ورک دیدم IPکه تی وی گرفته نشون میده وکانکت سرور رو زدم قبلش هم تو کادر نرو درقسمت SHAREفایلی که فایلهای موزیک وویدئو بود انتخاب کرده بودم.
    تو تی وی از منوی HOMEرو فلش سمت چپ صفحه کلیک کردم و صفحه کرکره ای یکی جابجا شد ودیدم اسم پی سی ام رو نوشته رفتم روش وبازش کردم وهرچی خواستم پخش کردم واقعا خیلی حال داد. دیگه نیاز نیست فیلمهای 3Dرو لب تاپ رو با کابل وصل کنم بی سیم با همون کیفیت اوریجنالی که تو سیستم داشت پخش میکنه بدمن تاخیر. عالیه.
    فقط بعضی وقتها مجبور بودم از کادر نرو تی وی رو که با LG5700وبا یک آیکون مشکی مثل یه پلیر نشون میدادبرم واز قسمت Browsفایل رو دوبار روش کلیک کنم.
    برای موبایل هنوز راه نداختم نوشته برای اندروید Appاش هست ولی برای آیفون چیزی ننوشته امروز تونستم یه سرچ میکنم.
    دوست عزیز برای راه اندازی سیستم اشتراک گذاری سخت افزار دیگه ای برای تلویزیون خریدید؟
    اگر جواب سوال پست قبلی بنده رو هم دارید محبت کنید لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

نصاب آشنا بود . پیشش داشت 65 هزار میداد پول نبود پیشم نگرفتم . در ضمن گفت منتظر مغازه دارا نباش که بیارن . شاید تک و توک اونم اگر سفارش بدی و بیعانه بدی تازه از خود ما میگیرن میدن به شما .

من که با این LW65100 خیلی حال کردم . فقط داخلی نبودن وای فای و سنسور کنترل جادوییش یه کم حالگیریه .
    خواهشا اگر کسی کد ورود به منوی مخفیشو داره بده !؟
    آپدیت کردی چه تغییری کرد ؟
    راستی از شاتل زنگ زدن و گفتن مودم برات اومد بهمون زنگ بزن . منم از پادگان اومده بودم خوابه خواب اصلا متوجه نشدم دختره چی گفت و قضیه چی بود فقط گفتم باشه . حالا میدونید قضیه چیه ؟؟؟ بالاخره حجم 2.5 هست یا 25 ؟ اگر به کار نیاد اینترنته و مودمه ، میشه تبدیل به پولش کرد ؟
    با سلام
    من هم تموم اينترنت رو زير و رو كردم و كلا شركت ال جي توي كل دنيا براي اين محصولش دانگل Wi Fi ارائه ميكنه كه توي ايران خود نمايندگي گلديران زنگ زدم داره 62500 ميفروشه و يك دوست عزيزي هم موبايلشو براي سئوال و جواب دادش
    تنها راه استفاده از وايرلس تلويزيون فقط دانگل مخصوص خودش كه بايد جدا تهيه كنين
    با تشكر

3. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

دئستان کابل 1.4 مهم نیست ! بلکه پورت 1.4 مهمه که اون رو باید tv و سینما داشته باشند . کابل 1.3 بیش تر از 90 درصد کارهای 1.4 رو میتونه انجام بده (به شرطی مرغوب باشه)
    با سلام
    دوست عزيز حرف شما قبول ولي چرا سايتهاي معتبر تكنولوژي اين ورژن رو ساختند خوب مريض نبودند كه ميگفتند همون ورژن 1.3 رو استفاده كنين كامل كامل و اصلا ورژن جديدي توليد نميشد
    اگه ميخواهيد كابل HDMI 1.4 بگيريد بايد از جاهاي معتبر تهيه كنيد و از خود نمايندگيها چون حداقل تست شده و قابل استفاده هستش شما دوستان براي ديدن تصاوير سه بعدي ميتونيد از كابل قديمي هم استفاده كنيد ولي مطمئن باشيد فرق تصوير خيلي زياده شايد براي چشم انسان قابل تشخيص نباشه ولي براي دستگاهي كه داره ازش استفاده ميكنه خيلي مهمه فرض كنيد يك بلوري سه بعدي مثل آواتر دارين كه نرخ ارسال امواج تصاويرش روي 28 مگ در ثانيه و نرخ ارسال صداش روي DTS-HD MA روي پايه 3.5 مگ در ثانيه هستش حالا حساب كنين يك فريم از تصوير و به مدت يك ثانيه چه حجمي از داده ها رو بايد انتقال بده اگر تلويزيوني خودش سه بعدي باشه و اگر بلوري با پخش سه بعدي داشته باشين مطمئن باشين كه با كابل 1.4 لذت بيشتري ميبرين
    تستش كنين
    موفق باشين
    نمونه مقالات علمي در آدرسهاي زير
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    با تشكر از استاد محترم

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

شركت هاى زيادى الان دارن پسيو ميزنن
    ١- كمپانى ويزيون كه يكى ازبزرگترين توليدكننده هاى تى وى درآمريكا هست كه 3D فقط پسيو ميزنه
    ٢-ال جى و فليپس هردو نوع رو مى زنن و الان بيشترفروششون تو پسيو هست.
    ٣-سامسونگ وسونى فقط اكتيو ميزنه
    ٤-پاناسونيك كه تكيه اش بر پلاسما است وچاره اى جز استفاده سيستم اكتيو نداره وكم ايرادترين هارو تو اكتيو توليد ميكننه.
    پس ميبينيم كه رقابت خيلى تنگاتنگه والان پسيو خيلى خوب داره ميفروشه وازاون جالب تر اينه كه وقتي نظرات رو راجع به ٦٥٠٠ ال جى رم ميخوندم نظرات مصرف كننده خيلى بالاتراز نظر وامتيازمتخصص ها بودكه علتش هم رضايت زياد نسبت به پول پرداختى ، ساده بودن سيستم درعين داشتن امكانات اسمارت تى وى بخصوص با اينترنت توپ وارزونى كه اونها دارن است.
    سيستم هاى بدون عينك توليدش تو مونيتورها شروع شده ولى مشكل اصليش اينه كه يك نفرميتونه ازش استفاده كنه چون بايد سر بيننده ومسيرچشمهاشو دنبال كنه تا با زواياى متفاوت دوتاتصويربفرسته. به همين دليل فعلا براى تى وى خبرى نيست.
    الان مونيتور ال جى ٢٣ 3D پسيو ٤٠٠ تومنه كه تقريبا نصف قيمت مونيتورهاى مشابه اكتيو با عينك ومتعلقات است. ممكنه يه كم عمق ورنگ مشكيش مثل اكتيو نباشه كه اولا خيلى جزئيه دوما ٤٠٠ تومن كجا ٨٠٠ تومن كجا.
    از نظر كيفيت full HD هم پسيو ها مشكلى ندارن.
    دوست عزيز سلام
    اطلاعاتي كه دادين دقيقاً‌درسته
    بزرگترين و معتبرترين شركت توي دنياي تلويزيونهاي سه بعدي در دست ويزو يا Vizo هستش و نفر دوم شركت ال جي
    چون دو تا شركت بزرگ در عرضه ساخت سه بعدي پسيو هستند
    خيلي از شما ممنون

5. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

یه سوال ؟!!! این بکس گلد ایران میتونند کار کالیبراسیون تصویر tv رو هم انجام بدن ؟! اصلا کسی تو ایران از این کارها می کنه ؟!!!

در ضمن اون دوستی که در مورد بلوری روی هارد تردید داشتند باید بگم اگر کارت گرافیک شما ساپورت سه بعدی داشته باشه . با برنامه هایی مثل power dvd + کابل hdmi خوب به راحتی میتونی فیلم سه بعدی رو ببینی چون همون image دیسک اصلی هست و هیچ تفاوتی نداره .

کارت گرافیک هایی که از فیلم سه بعدی پشتیبانی میکنند سری 5 و 6 و 7 (در آینده ) از amd و سری 300 به بالا از nvidia هستند
    دوست عزيز سلام
    در مورد بلوري روي هارد تريد ندارم ولي با منطق من جوري نيست شما ميخواي فقط فيلم رو داشته باشي در صورتي كه يك بلوري مثل Scarface كه با اينترنت يك سري گزارشات روي فيلم پخش ميكنند و اگر به اينترنت وصل نباشي كاري انجام نميدن يا اگه ديسك اصلي بلوري داشته باشي و از امكاناتش بهره ببري بهتره يا خود فيلم رو داشته باشي
    تمامي دوستان توجه كنند اگه ميخوان حتي يك فيلم دو بعدي رو سه بعدي ببينند خيلي راحت آخرين ورژن نرم افزار Powerdvd رو كه سه بعدي رو هم ساپورت ميكنه روي ويندوز 7 با قابليت 64 بيتي نصب كنند البته روي 32 هم جواب ميده ولي ويندوز 64 ديگه خداست و بعدش با يك عينك سه بعدي معمولي پسيو بشينند فيلمهاشونو سه بعدي تماشا كنند
    با يك مانيتور معمولي
    يا نه اگه بودجه دارين يك مانيتور سه بعدي ال جي با يك گرافيك Geforce 570OCZ و يك بلوري خوان و يك سيستم توپ بشينين سه بعدي ببينيد
    با تشكر از استاد محترم
    قصد اين بود كه وقتي شما با هر نرم افزاري بلوري سه بعدي رو روي هارد ميريزين و حتي ايميج اون بلوري به درد نميخوره و بيشتر امكاناتش از كار ميافته
    دوست عزيز موفق باشين

---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

با سلام به همه دوستان من هم تصمیم گرفتم ظرف چند روز آینده 42lw57000 بخرم فقط موندم برای بهره مندی از کارت جایزه چه سینمای خانگی انتخاب کنم که هم قیمتش مناسب باشه زیر 300 تومان هم مشکل صدا رو نداشته باشه منتظر پیشنهاداتتون هستم.
    متشکرم.

با سلام دوست عزيز
    راستش من خودم روي اينجور مسائل خيلي حساس عمل ميكنم
    مدلي كه انتخاب كردي عاليه اگه با بودجه ميخواي پيش بري خوب صلاح كار و خودت ميدوني و لي اگه يك كوچولو زيادرتش كني يك 47lw95000 بگير با يك سينماي خانگي 790HTS كه صداش محشره با چند تا سيستم ديگه تست كردم همون فايل صوتي يا همون DVD روي صداي DTS ميتركونه
    موفق باشين

7. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    ما یه ال جی مدل lw57000 داریم ، هنگام تنظیمات سه بعدی عمق تصویر روی 10 فیکس شده و قابل تغییر نیست یعنی گزینش خاموشه و غیر فعاله ، نمیشه تغییر داد چطور میتونم این گزینه رو فعال کنم و از 10 به 20 تغییرش بدم؟
    جواب : تنظیم بعد در پخش سه بعدی فقط در حالت تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی امکان پذیره ، میزان بعد تصویر در فیلمهای 3 بعدی از پیش تعریف شده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان ظاهرا آپدیت جدید نرم افزار واسه تلویزیونهای اسمارت اومده
    همین الان واسه من sms اومد

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از گلدیران LG یک هدیه مودم ویکسال اشتراک رایگان شاتل دادند
    led گرفتیم با سینما
    الان باید چی کرد؟
    چطوری فعال کنیم؟
    یک کارت داده که روش باید پاک کرد رمز دید
    الان به کجا باید زنگ بزنیم تا فعال کنند؟ چی باید کرد
    خودم از جای دیگر اینترنت adsl دارم
    یک تلفن 23099 داده

کسی استفاده کرده چی باید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز حرف شما قبول ولي چرا سايتهاي معتبر تكنولوژي اين ورژن رو ساختند خوب مريض نبودند كه ميگفتند همون ورژن 1.3 رو استفاده كنين كامل كامل و اصلا ورژن جديدي توليد نميشد
    اگه ميخواهيد كابل HDMI 1.4 بگيريد بايد از جاهاي معتبر تهيه كنيد و از خود نمايندگيها چون حداقل تست شده و قابل استفاده هستش شما دوستان براي ديدن تصاوير سه بعدي ميتونيد از كابل قديمي هم استفاده كنيد ولي مطمئن باشيد فرق تصوير خيلي زياده شايد براي چشم انسان قابل تشخيص نباشه ولي براي دستگاهي كه داره ازش استفاده ميكنه خيلي مهمه فرض كنيد يك بلوري سه بعدي مثل آواتر دارين كه نرخ ارسال امواج تصاويرش روي 28 مگ در ثانيه و نرخ ارسال صداش روي DTS-HD MA روي پايه 3.5 مگ در ثانيه هستش حالا حساب كنين يك فريم از تصوير و به مدت يك ثانيه چه حجمي از داده ها رو بايد انتقال بده اگر تلويزيوني خودش سه بعدي باشه و اگر بلوري با پخش سه بعدي داشته باشين مطمئن باشين كه با كابل 1.4 لذت بيشتري ميبرين
    تستش كنين
    موفق باشين
    نمونه مقالات علمي در آدرسهاي زير
    کد:
    کد:
    کد:
    با تشكر از استاد محترم

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

دوست عزيز سلام
    اطلاعاتي كه دادين دقيقاً‌درسته
    بزرگترين و معتبرترين شركت توي دنياي تلويزيونهاي سه بعدي در دست ويزو يا Vizo هستش و نفر دوم شركت ال جي
    چون دو تا شركت بزرگ در عرضه ساخت سه بعدي پسيو هستند
    خيلي از شما ممنون
    کد:

12. این کاربر از Roovigital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام دوست عزيز
    راستش من خودم روي اينجور مسائل خيلي حساس عمل ميكنم
    مدلي كه انتخاب كردي عاليه اگه با بودجه ميخواي پيش بري خوب صلاح كار و خودت ميدوني و لي اگه يك كوچولو زيادرتش كني يك 47lw95000 بگير با يك سينماي خانگي 790HTS كه صداش محشره با چند تا سيستم ديگه تست كردم همون فايل صوتي يا همون DVD روي صداي DTS ميتركونه
    موفق باشين[/QUOTE]

من دقیقا همین سیستم رو خرید کردم و خیلی از انتخاب خودم راضی هستم .آیا برای این مدل سینما خانگی آپدیتی وجود داره و آگه هست ازکجامیتونم بگیرم وکالیبره این tv رو هم بگین ممنون میشم البته من به هیچ عنوان از نظرکیفیت مشکلی ندارم ولی میخوام بیشترآشنا بشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان ظاهرا آپدیت جدید نرم افزار واسه تلویزیونهای اسمارت اومده
    همین الان واسه من sms اومد

اره برا منم اومد اپدیتش کردم. بالاخره اینlg app فعال شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •