تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 241 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    ویندوز من 7 - 32 بیتی هستش هر وقت که 64 بیت نصب میکردم هنگام کار ارور صفه آبی میداد من احتمال دادم که شاید مشکل سخت افزاری دارم بر همین اساس چندتا از قطعات کیس رو عوض کردم ولی حالا اوضاع بدتر شده و روی همون 32 بیت یا هر جور ویندوز دیگه ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    سیستم قبلی
    CPU: Intel e7500 2.93 cor2
    Ram: 4GB 2+2 geil
    VGA: gt220
    main:giga p41t
    hdd:wd 500
    سیستم جدید
    cpu:amd athlon 270 x2 3.40
    ram:4GB 2+2 geil
    vga: gt220
    main:msi 870-g46
    hdd:seegate 500
    فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by poooopi; 31-01-2012 at 16:44.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    ویندوز من 7 - 32 بیتی هستش هر وقت که 64 بیت نصب میکردم هنگام کار ارور صفه آبی میداد من احتمال دادم که شاید مشکل سخت افزاری دارم بر همین اساس چندتا از قطعات کیس رو عوض کردم ولی حالا اوضاع بدتر شده و روی همون 32 بیت یا هر جور ویندوز دیگه ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز.

اول از همه از شما میخوام که یک ویندوز معتبر دستکاری نشده نصب کنید غیر از این ویندوزی که دارید.
    البته قبلش سیستمتون رو با نرم افزار Malware Byte اسکن کنید. (حتما بزارید آپدیت بشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علت دو پیشنهاد بالا اینه که سیستم شما بعضی از منابعش ناقصه یعنی فایل کم داره. یا پاک شدن و یا آلوده شدن و نمیتونن درست کار کنند. (ممکنه به BSOD مربوط نشه ولی خب ممکن هم هست بشه دیگه.

اگر مشکل حل نشد از صفحه ی اول همین تاپیک General Report رو دانلود کنید و یک گزارش بزارید تا بتونم رمهاتون رو با مادربرد مقایسه کنم.
    نمیدونم چرا هرکس رم Geil داره انقدر براش BSOD اتفاق میفته.
    طبق اطلاعات Debugger خطا در RAM بوده و هر دفعه یک برنامه نتوسته به خوبی کار کنه و خطا داده.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

درخواست کمک فوری:
    شرح اشکال: هنگام اجرای یک بازی سیستم قفل کرد و در همان حال سیستم را با کلید پاور روی صفحه کلید خاموش کردم باز که خواستم روشن کنم هنگام بوت شدن سیستم صفحه مانیتور را حروف انگلیسی $ پر کرده است که حتی وقتی توی ستاپ سیستم هم میری باز این حروف کل صفحه را گرفته و نمیتونی ستاپ سیستم را بخونی بعد وقتی سیستم بالا میاد هنگام اجرای ویندوز صفحه آبی میاد و سیستم ری استار میشه و ...
    کارهای انجام شده:
    من فکر کردم مشکل از ویندوز هست آمدم سی دی ویندوز 7 را گذاشتم و شروع به نصب کردم البته درایو C را هنگام نصب فرمت کردم ولی متاسفانه ویندوز نصب نشد و ناتمام ماند و باز صفحه آبی میاد و مثل روز اول، حال نه چیز روی درایو C هست که برای شما فایلی ارسال کنم و نه میدونم چه باید بکنم! لطفا کمک کنید.
    خب ببینید من بدون فایلها نمیتونم کمک زیادی بکنم.
    Crash کردن سیستم حین بازی و بعدش نمایش اطلاعات اشتباه دو دلیل میتونه داشته باشه.
    یکی مشکل توی کارت گرافیک و دومی مشکل توی مادربرد (بایوس شاید).

من شنیدم ویروسی هم هست که میتونه کاری شبیه به این بکنه و توی مادربرد اختلال ایجاد کنه ولی شما به نظرم بهتره سیستم رو به یک متخصص واگذار کنید تا براتون تعمیر کنه چون به احتمال بسیار زیاد مشکل سخت افزاری دارید.
    شما و دیگران خوبه که بدونید سیستم رو نباید حین هنگ ریستارت کرد و بخصوص اینکه وسط یک Game یا یک نرم افزار با محاسبات بالا باشید. ممکنه سیستم یک هنگ ساده کرده و شما با ریستارت کردن اون رو تبدیل به یک مشکل سخت افزاری کردین. این کار مثل اینه که آدمی که قلبش میزنه رو شوک قلبی بدن! بهترین کار حین هنگ اینه که صبر کنیم تا هنگ به خطای صفحه آبی ختم بشه و یا سیستم برنامه های هنگ کرده رو Terminate کنه و یا اینکه از روی سرعت چرخش فن پردازنده و چراغ HDD متوجه بشیم سیستم فعالیتی نداره و برای ریستارت مشکلی نداره.
    با فشار دادن کلید Num Lock اگر چراغش خاموش یا روشن نشد نشون میده هنگ سیستم تمام دستگاههای I\O رو تحت تاثیر قرار داده و میشه ریستارت کرد.

اگر به خاطر اطلاعات هاردتون سیستم رو به کسی نمیتونید بدین هیچ مشکلی نداره. هاردتون رو باز کنید و روی یک سیستم دیگه نصب کنید و بعد تک تک درایور هاشو Defrag کنید. اینطوری اگر تمام درایوها به درستی Defrag بشن یعنی خطای هارد دیسک هم ندارید و اینطوری چک شده هاردتون بوسیله ی خودتون و حتی میتونید اطلاعات رو انتقال بدین موقتا به DVD یا CD.
    بعد سیستم رو بدون هارد به تعمیر بدین و اگر از شما هارد خواستن میتونید بدین یا که نه.

فقط اگر میتونید سیستم رو با یک کارت گرافیک دیگه تست کنید.

سطح آشناییتون رو اگر با کامپیوتر بدونم (بخصوص سخت افزار) شاید دیگه نیازی به دادن سیستم به دیگران نباشه و خودتون حداقل مشکل رو دقیقا میفهمید که از کجاس. لطفا بگین بهم.
    Last edited by ebicross; 01-02-2012 at 09:42.

5. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب ببینید من بدون فایلها نمیتونم کمک زیادی بکنم.
    Crash کردن سیستم حین بازی و بعدش نمایش اطلاعات اشتباه دو دلیل میتونه داشته باشه.
    یکی مشکل توی کارت گرافیک و دومی مشکل توی مادربرد (بایوس شاید).

من شنیدم ویروسی هم هست که میتونه کاری شبیه به این بکنه و توی مادربرد اختلال ایجاد کنه ولی شما به نظرم بهتره سیستم رو به یک متخصص واگذار کنید تا براتون تعمیر کنه چون به احتمال بسیار زیاد مشکل سخت افزاری دارید.
    شما و دیگران خوبه که بدونید سیستم رو نباید حین هنگ ریستارت کرد و بخصوص اینکه وسط یک Game یا یک نرم افزار با محاسبات بالا باشید. ممکنه سیستم یک هنگ ساده کرده و شما با ریستارت کردن اون رو تبدیل به یک مشکل سخت افزاری کردین. این کار مثل اینه که آدمی که قلبش میزنه رو شوک قلبی بدن! بهترین کار حین هنگ اینه که صبر کنیم تا هنگ به خطای صفحه آبی ختم بشه و یا سیستم برنامه های هنگ کرده رو Terminate کنه و یا اینکه از روی سرعت چرخش فن پردازنده و چراغ HDD متوجه بشیم سیستم فعالیتی نداره و برای ریستارت مشکلی نداره.
    با فشار دادن کلید Num Lock اگر چراغش خاموش یا روشن نشد نشون میده هنگ سیستم تمام دستگاههای I\O رو تحت تاثیر قرار داده و میشه ریستارت کرد.

اگر به خاطر اطلاعات هاردتون سیستم رو به کسی نمیتونید بدین هیچ مشکلی نداره. هاردتون رو باز کنید و روی یک سیستم دیگه نصب کنید و بعد تک تک درایور هاشو Defrag کنید. اینطوری اگر تمام درایوها به درستی Defrag بشن یعنی خطای هارد دیسک هم ندارید و اینطوری چک شده هاردتون بوسیله ی خودتون و حتی میتونید اطلاعات رو انتقال بدین موقتا به DVD یا CD.
    بعد سیستم رو بدون هارد به تعمیر بدین و اگر از شما هارد خواستن میتونید بدین یا که نه.

فقط اگر میتونید سیستم رو با یک کارت گرافیک دیگه تست کنید.

سطح آشناییتون رو اگر با کامپیوتر بدونم (بخصوص سخت افزار) شاید دیگه نیازی به دادن سیستم به دیگران نباشه و خودتون حداقل مشکل رو دقیقا میفهمید که از کجاس. لطفا بگین بهم.
    باتشکر از حوصله شما و جوابتون.
    آشنایی من با سخت افزار خوبه و قطعات را خوب میشناسم،
    روی هاردم اطلاعاتی دارم که نمی‌خوام به تعمیرگاه ببرم ،
    فکر کنم با CDهای بوت مثل Hiren's BootCD یا مشابه آن هم بشه Defrag کرد، و فکر کنم هاردم مشکل نداره،
    من Hiren's BootCD نسخه 14 را دارم ولی توی برخی سایتها دیدم که نسخه 15 اون هم با حجم 2.5 گیگ اومده که باید یه اینترنت مجانی پیدا کنم دانلودش کنم، نسخه 14 اون 500 مگ بیشتر نیست.
    مشکل همانطور که گفتید احتمالا یا باید در کارت گرافیک باشه یا مادربرد! البته با نرم فزارهای روی این CDهای بوت برای تست برخی قطعات میشه تست نمود، نمی‌دونم خرابی مادربرد (وبایوس) را چکونه باید فهمید؟ وراه حلش چیه؟ من هم کامپیوتر دیگه ای ندارم که بتونم قطعات را تست کنم! فقط لپ تاپ دارم.
    حتی CDبوت آنتی ویروس کاسپر (Kaspersky Rescue Disk 10.0.29.6) را گذاشتم که اگر ویروسی هست اون رو بگیره نتونست خوب اجرا بشه وسط اجرا گیر کرد. البته احتمال می‌دم مشکل از CD باشه!
    آیا نرم افزاری هست که بشه تست تمام سخت افزار رو باش انجام داد؟
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    Last edited by Asali; 01-02-2012 at 11:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

باتشکر از حوصله شما و جوابتون.
    آشنایی من با سخت افزار خوبه و قطعات را خوب میشناسم،
    روی هاردم اطلاعاتی دارم که نمی‌خوام به تعمیرگاه ببرم ،
    فکر کنم با CDهای بوت مثل Hiren's BootCD یا مشابه آن هم بشه Defrag کرد، و فکر کنم هاردم مشکل نداره،
    من Hiren's BootCD نسخه 14 را دارم ولی توی برخی سایتها دیدم که نسخه 15 اون هم با حجم 2.5 گیگ اومده که باید یه اینترنت مجانی پیدا کنم دانلودش کنم، نسخه 14 اون 500 مگ بیشتر نیست.
    مشکل همانطور که گفتید احتمالا یا باید در کارت گرافیک باشه یا مادربرد! البته با نرم فزارهای روی این CDهای بوت برای تست برخی قطعات میشه تست نمود، نمی‌دونم خرابی مادربرد (وبایوس) را چکونه باید فهمید؟ وراه حلش چیه؟ من هم کامپیوتر دیگه ای ندارم که بتونم قطعات را تست کنم! فقط لپ تاپ دارم.
    حتی CDبوت آنتی ویروس کاسپر (Kaspersky Rescue Disk 10.0.29.6) را گذاشتم که اگر ویروسی هست اون رو بگیره نتونست خوب اجرا بشه وسط اجرا گیر کرد. البته احتمال می‌دم مشکل از CD باشه!
    آیا نرم افزاری هست که بشه تست تمام سخت افزار رو باش انجام داد؟
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    خب این خیلی خوبه اگر آشنایی دارید.
    اول میخوام سیستم رو از برق خارج کنید و باتری مادر برد رو خارج کنید.
    از طریق پینهای Clear CMOS که با CLR_CLS یا CLEAR_CMS یا هر چیزی مثل این مشخص میشن و نزدیک باتری هستن باید CMOS رو حذف کنید.
    اینکار اگر آشنایی دارید که خوبه و اگر ندارید به دو صورته.
    یا تعداد این پینها سه عدده که دو تاشون به هم اتصال دارن. مثلا اسمشون رو 1-2-3 میزاریم. همیشه 1-2 بهم اتصال دارن. شما باید اون اتصال دهنده (Jumper) رو خارج و به 2-3 متصل کنید. اتصال رو تا 10 ثانیه نگه دارید.
    بعدش حتما به حالت اول برگردونید و باتری رو سرجاش بزارید؛ برق رو وصل کنید و سیستم رو روشن کنید.
    حالا ممکنه این پینها دو عددی باشن که در اینصورت به هم اتصال ندارند. شما کافیه بعد از جدا کردن سیستم از برق و خارج کردن باتری با یک جسم رسانا این دو پین رو اتصال بدین و ده ثانیه نگه دارید.

حالا اگر بعد از کارهای بالا باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد.
    اول از همه اگر مادربرد شما گرافیک آنبرد داره کارت گرافیکتون رو خارج کنید و گرافیک آنبرد رو فعال کنید و سیستم رو تست کنید.
    درایو فلاپی اگر دارید به سایت سازنده ی مادربرد برید و طبق دستورالعملش بایوس رو آپدیت کنید.
    به سایت سازنده ی گرافیک هم برید و اونجا هم میتونید آپدیت سخت افزاری از طریق فلاپی انجام بدین.
    البته شما حتما باید کارت گرافیکتون رو تست کنید چون تنها راهه.

در کل هیچ نرم افزاری نیست که بتونه یک قطعه ی خاموش رو تست کنید. اما ابزارهایی برای این کار هست و حتی با یک اهم متر ساده میشه تمام قطعات سیستم رو بررسی کرد ولی وقت و حوصله میخواد.
    شما تا زمانیکه نتونید قطعات رو با تعویض های موقتی تست کنید مجبورید سیستم رو به تعمیر بدین و همونطور که گفتم میتونید هارد رو جدا کنید.
    دلیل اینکه میگم هارد رو Defrag کنید اینه که موقع Defrag هارد خواندن و نوشتن های متعدد توی بیشتر سکتورها انجام میده و اگر خطای خیلی زیادی داشته باشه خودشو نشون میده. محیطهای Bootable به درد اینکار نمیخورن چون توی اونجا BSOD و هنگ و کرش به صورتی که توی ویندوز هست نداریم.

در هر صورت بدون جا به جایی قطعات و آزمون و خطا نمیتونید کاری پیش ببرید.

8. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب این خیلی خوبه اگر آشنایی دارید.
    اول میخوام سیستم رو از برق خارج کنید و باتری مادر برد رو خارج کنید.
    از طریق پینهای Clear CMOS که با CLR_CLS یا CLEAR_CMS یا هر چیزی مثل این مشخص میشن و نزدیک باتری هستن باید CMOS رو حذف کنید.
    اینکار اگر آشنایی دارید که خوبه و اگر ندارید به دو صورته.
    یا تعداد این پینها سه عدده که دو تاشون به هم اتصال دارن. مثلا اسمشون رو 1-2-3 میزاریم. همیشه 1-2 بهم اتصال دارن. شما باید اون اتصال دهنده (Jumper) رو خارج و به 2-3 متصل کنید. اتصال رو تا 10 ثانیه نگه دارید.
    بعدش حتما به حالت اول برگردونید و باتری رو سرجاش بزارید؛ برق رو وصل کنید و سیستم رو روشن کنید.
    حالا ممکنه این پینها دو عددی باشن که در اینصورت به هم اتصال ندارند. شما کافیه بعد از جدا کردن سیستم از برق و خارج کردن باتری با یک جسم رسانا این دو پین رو اتصال بدین و ده ثانیه نگه دارید.

حالا اگر بعد از کارهای بالا باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد.
    اول از همه اگر مادربرد شما گرافیک آنبرد داره کارت گرافیکتون رو خارج کنید و گرافیک آنبرد رو فعال کنید و سیستم رو تست کنید.
    درایو فلاپی اگر دارید به سایت سازنده ی مادربرد برید و طبق دستورالعملش بایوس رو آپدیت کنید.
    به سایت سازنده ی گرافیک هم برید و اونجا هم میتونید آپدیت سخت افزاری از طریق فلاپی انجام بدین.
    البته شما حتما باید کارت گرافیکتون رو تست کنید چون تنها راهه.

در کل هیچ نرم افزاری نیست که بتونه یک قطعه ی خاموش رو تست کنید. اما ابزارهایی برای این کار هست و حتی با یک اهم متر ساده میشه تمام قطعات سیستم رو بررسی کرد ولی وقت و حوصله میخواد.
    شما تا زمانیکه نتونید قطعات رو با تعویض های موقتی تست کنید مجبورید سیستم رو به تعمیر بدین و همونطور که گفتم میتونید هارد رو جدا کنید.
    دلیل اینکه میگم هارد رو Defrag کنید اینه که موقع Defrag هارد خواندن و نوشتن های متعدد توی بیشتر سکتورها انجام میده و اگر خطای خیلی زیادی داشته باشه خودشو نشون میده. محیطهای Bootable به درد اینکار نمیخورن چون توی اونجا BSOD و هنگ و کرش به صورتی که توی ویندوز هست نداریم.

در هر صورت بدون جا به جایی قطعات و آزمون و خطا نمیتونید کاری پیش ببرید.
    باتشکر
    Clear CMOS طبق دستورالعمل فوق را انجام دادم هیچ تأثیری نداشت، بالاخره گارت گرافیک را باز کردم بردم تعمیرگاه گفت وقتی سیستم می‌خواد بوت بشه شطرنجیه ولی تو ویندوز مشکلی نداره، بعد گفت احتمالا نیم سوز شده و قابل تعمیر نیست. باید یه کارت کرافیگ دیگه بخری
    خواستم ببینم شما برای سیستمی با مشخصات زیر چه گارت گرافیگی با چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

CPU: Intel celeron 420 1.6 dual core
    Ram: 1GB
    VGA: -----
    main:giga 945PL-S3P
    hdd:250 GB

بیشتر بچه‌ها برای بازی از این سیستم استفاده میکنند
    گارت گرافیگ GeForce بهتره یا ATI ؟
    Last edited by Asali; 02-02-2012 at 18:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه راستیاتش من تقریباً 2 سالی می شه که یه لپ تاپ سونی وایو مدل ar890 دارم و ازش راضی هستم

اما یه چند روزیه یه مشکلی برام پیش اومده یه دفه صفه می ریزه به هم و کلاً مانیتور خاموش می شه و بعضی وقتا هم همون

ارور دامپ و صفحه آبی می یاد ویندوز ویستا آلتیمیت فابریک خودش نصبه تا العان هم این مشکل را نداشتم و یه دفه اینجوری شده

بیشتر مواقع وقتی یه چیزه گرافیکی مثل بازی باز می کنی وحتی شده مدیا پلیر را باز کردم و اینجور شده .

بیشتر وقت ها هم اون استارت آپ ریپیرش نمی تونه کاری کنه تا ویندوز را با سیستم ریستورن به گزشته بر گردونی

دیگه دلم را زده اصابم را داغون کرده خلاصه بیشترین چیزی که العان نیاز دارم کمک شما عزیزانه .

داره خودمونی میشه bia4beat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه نوشته خطا رو بزارم چون امکان عکس گرفتن نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

باتشکر
    Clear CMOS طبق دستورالعمل فوق را انجام دادم هیچ تأثیری نداشت، بالاخره گارت گرافیک را باز کردم بردم تعمیرگاه گفت وقتی سیستم می‌خواد بوت بشه شطرنجیه ولی تو ویندوز مشکلی نداره، بعد گفت احتمالا نیم سوز شده و قابل تعمیر نیست. باید یه کارت کرافیگ دیگه بخری
    خواستم ببینم شما برای سیستمی با مشخصات زیر چه گارت گرافیگی با چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

CPU: Intel celeron 420 1.6 dual core
    Ram: 1GB
    VGA: -----
    main:giga 945PL-S3P
    hdd:250 GB

بیشتر بچه‌ها برای بازی از این سیستم استفاده میکنند
    گارت گرافیگ GeForce بهتره یا ATI ؟
    خب ببینید همه چی بستگی به بودجه ای داره که برای اینکار میخواین صرف کنید.
    اول اینکه گرافیک شما قابل تعمیره. میتونید تعمیرش کنید و اگر گارانتی داره براتون تعویض میکنند.
    اینکه nVidia بهتره یا ATI بحث گسترده ایه و نمیتونم توی این تاپیک حرفی بزنم در مورد خرید قطعه چون افرادی هستند که تخصصشون همینه و بهتره اونها پیشنهاد کنند چون بیشتر میدونند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همه راستیاتش من تقریباً 2 سالی می شه که یه لپ تاپ سونی وایو مدل ar890 دارم و ازش راضی هستم

اما یه چند روزیه یه مشکلی برام پیش اومده یه دفه صفه می ریزه به هم و کلاً مانیتور خاموش می شه و بعضی وقتا هم همون

ارور دامپ و صفحه آبی می یاد ویندوز ویستا آلتیمیت فابریک خودش نصبه تا العان هم این مشکل را نداشتم و یه دفه اینجوری شده

بیشتر مواقع وقتی یه چیزه گرافیکی مثل بازی باز می کنی وحتی شده مدیا پلیر را باز کردم و اینجور شده .

بیشتر وقت ها هم اون استارت آپ ریپیرش نمی تونه کاری کنه تا ویندوز را با سیستم ریستورن به گزشته بر گردونی

دیگه دلم را زده اصابم را داغون کرده خلاصه بیشترین چیزی که العان نیاز دارم کمک شما عزیزانه .
    صفحه ی اول تاپیک رو بخونید حتما و فایلهای مورد نیاز رو بزارید.
    میشه نوشته خطا رو بزارم چون امکان عکس گرفتن نیست
    خطاهای BSOD متنها و تصاویر یکسانی دارند. حتما باید فایلهای خواسته شده رو بزارید. صفحه ی اول تاپیک رو بخونید.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض خطای صفحه آبی مجید

با سلام من مجید هستم
    چند ماهیه که لپ تاپی با مشخصات زیر تهیه کردم
    i7 رم4گرافیک nvidiaویندوز64
    زمان کار با اینترنت خطای صفحه آبی میاد با نرم افزارها مشکلی نداره.
    من با فرانت پیج هم کار می کنم
    کلا هنگام کار با موزیلا و گردش تو اینترنت این خطا پیش میاد
    سیستم 2 بار رفته گارانتی که گفتن همه چیزو کنترل کردن و اشکالی نداشته
    ویندوز هم عوض کردم باز هم خطای صفحه آبی داره
    درایورها و بایوس هم آپدیت شده
    لینک فایلها رو گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •